Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Αδιάσειστα τα στοιχεία από τα Κυβερνητικά Δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας για τους θανάτους από τα mRNA εμβόλιa [Βίντεο]
Αδιάσειστα τα στοιχεία από τα Κυβερνητικά Δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας για τους θανάτους από τα mRNA εμβόλιa [Βίντεο]

Αποκαλυπτικά στοιχεία: Θάνατοι από mRNA εμβόλια στη Νέα Ζηλανδία [Βίντεο]

Τα στοιχεία της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας που διέρρευσαν από τον καταγγέλλοντα αποκάλυψαν ότι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει ως άμεση συνέπεια της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον Covid.

Αργότερα μάθαμε πως οι αρχές συνέλαβαν τον πληροφοριοδότη

που έδωσε στη δημοσιότητα τα σοκαριστικά στοιχεία απο τους θανάτους των εμβoλίωv στη Νέα Ζηλανδία.

Τώρα έχουμε και το βίντεο μεταφρασμένο απο το κανάλι NIOLAND στο Rumble.




ARVE

Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19.

O κυβερνητικός πληροφοριοδότης έχει ακόμη και στατιστικά στοιχεία ανά εμβολιασμένο και μπορείτε να δείτε ότι στο όνομά τους το 24% των εμβολιασμένων δολοφονήθηκε.

Κάποιες περιοχές στη Νέα Ζηλανδία είχαν 30% θνησιμότητα από τις ενέσεις βιολογικών όπλων Κόβιντ19. Αυτό εντοπίστηκε σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Οι αρχές συνέλαβαν τον πληροφοριοδότη που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία απο τους θανάτους των εμβoλίωv στη Νέα Ζηλανδία

Τα στοιχεία της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας που διέρρευσαν από τον καταγγέλλοντα αποκάλυψαν ότι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει ως άμεση συνέπεια της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον Covid.

Ο Barry Young, ένας κρατικός υπάλληλος της Νέας Ζηλανδίας, διέρρευσε τα εκρηκτικά δεδομένα από μια άκρως απόρρητη κυβερνητική βάση δεδομένων, αποκαλύπτοντας ότι το 20% των πλήρως εμβολιασμένων Νεοζηλανδών έχουν πεθάνει από τότε που έλαβαν το δεύτερο εμβόλιο.

Ο βαριά εμβολιασμένος πληθυσμός της Νέας Ζηλανδίας (πάνω από 95,8% και μετρώντας) έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου αύξηση απο τραύματα καιαιφνίδιους θανάτους, όπως συμβαίνει με άλλες βαριά εμβολιασμένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά τη δημοσιοποίηση των δεδομένων, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας εργάζεται για να αποτρέψει τη διάδοσή τους στο διαδίκτυο.

Αντί να απολογηθούν, συνέλλαβαν τον Barry Young για διάδοση απόρρητων κυβερνητικών στοιχείων.

Αφού τα κυβερνητικά στοιχεία που διέρρευσαν από τον Young έγιναν viral σε όλο τον κόσμο, στο σπίτι του καταγγέλλοντος έγινε έφοδος από την αστυνομία κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Ο Young κατηγορήθηκε για πρόσβαση σε κυβερνητικό υπολογιστή για «ανέντιμους σκοπούς» και διάδοση απόρρητων κυβερνητικών στοιχείων. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως επτά ετών.

Η πρώην πρωθυπουργός Jacinda Ardern, η οποία τώρα απασχολείται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, δεν έχει ακόμη σχολιάσει τίποτα απο αυτά τα καταδικαστικά στοιχεία.

Μεταξύ εκείνων που εξετάζουν τα δημοσιευμένα δεδομένα του Young είναι ο Steve Kirsch, ειδικός δεδομένων και ιδρυτής του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων (VSRF). Στο Substack του, ο Kirsch παρέχει μια ανάλυση, προειδοποιώντας ότι τα δεδομένα υποδηλώνουν έναν παγκόσμιο αριθμό θανάτων περίπου 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Kirsch τονίζει ότι αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν την επέκταση δεξαμενής δεδομένων για την εκτίμηση του παγκόσμιου αριθμού θανάτων. Βέβαιος στους υπολογισμούς του, έριξε το γάντι, προκαλώντας οποιονδήποτε να αμφισβητήσει τα ευρήματά του προσφέροντας 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Προσφέρθηκα να δώσω σε οποιονδήποτε 1 εκατομμύριο δολάρια με τους ίδιους όρους με το στοίχημά μου με τον Saar Wilf ότι τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας είναι νόμιμα και δείχνουν ότι τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου», είπε ο Kirsch.

«Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να πάρει τα χρήματά μου, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι τους δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις επικρίσεις τους». Επαίνεσε επίσης τον πληροφοριοδότη, Μπάρι Γιανγκ, ως διεθνή ήρωα που έφερε στο φως τις πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αθώοι παραβάτες, ένοχοι φύλακες: Η αλήθεια πίσω από την παραβίαση των συνόρων στον Εβρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΔΠΚΕΘ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ