Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

ΤΗΝ  14Η  ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 Η  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ  https://www.vaticannews.va/en/world/news/2018-07/un-migrants-global-compact-text-agreement.html?fbclid=IwAR3nP8mqfCSrdNnoPOquCiGDSXTFq25Gg4tKv5jjUeM5JUW0-BjaRt0_xBo

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΗΝ 11Η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΙ  ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ROBIN GOMES.

            ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ  Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝ ΩΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. JUAN JOSE`GOMEZ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. JURG LAUBER.

            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ANTONIO GUTERRES ΕΧΕΙ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ H ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ LOUISE ARBOUR ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.

            Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ LOUISE ARBOUR ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΝΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΟΙΩΣΕΙΣ.

            Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

 ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙ MC KINSEY GLOBAL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΕΡΔΟΣ ΥΨΟΥΣ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ.

            ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΛΕΞΗ “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

            ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ.

            ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΝΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ.

 Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ DNA.           ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

            ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΡΩΤΗΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,  ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ «ΦΑΣΙΣΤΑ»;  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΣΕ ΣΩΜΑ).

            ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ Φ.ΕΚ.315/27-12-1945.

       ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

 • ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.
 • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
 • ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
 • ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ  ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
 • ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗ ΞΗΡΑ, ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
 • ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
 • ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ  ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
 • ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ  ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ  ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.
 • Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 • Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
 • Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 • ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΘΕ  ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
 • Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ  ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
 • ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
 • Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΤΙΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
 • ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
 • Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ.
 • ΈΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ  ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ.
 • ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ  ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
 • ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΩΝ  ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
 • ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ  ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΤΟΥΣ.
 • ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 • ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ  ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
 • ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
 • Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
 • ΘΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ.
 • ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ  ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,  ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ