Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ - ΦΙΛΑΝΔΙΑ (Α' ΜΕΡΟΣ)
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ – ΦΙΛΑΝΔΙΑ (Α’ ΜΕΡΟΣ)

Ο Ανδρέας Ματθιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΑΝΑ … ΛΥΣΗ” με τον Νικόλαο Παπουτσή.

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΕΠΙΣΗΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΩΣΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ