Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ SITEPHILENEWS.COM ΖΩ Ή ΠΈΘΑΝΑ;

http://www.philenews.com/fmeapopsi/arthraapof/article/549968/zoipethanarepaidia

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ” ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ.

ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ – ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ, (ΤΙΜΗ ΜΑΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ) ΣΤΟ www.philenews.com, ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΖΩ Ή ΠΕΘΑΝΑ;».
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ο ΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ (ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ) ΒΟΥΛΗΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ «Ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε ό,τι θέλουμε;».
(ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ)

ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΚΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΕΡΣΕΙΣ Ή ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, «ΠΟΥΛΑΝ» ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ).

ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΛΜΗ, ΠΟΤΙΖΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ Ν. Σ. ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ» (ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ), ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Ή ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (67650/2013 ΚΑΙ 107376/2017 ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ 6341/2012 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΕΝΩ Η ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ  «ΕΝΟΣ», ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ FACEBOOK.

ΑΥΤΟΣ Ο… ΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (;;;) ΤΟΥ, ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΗΛΙΘΙΟΙ», ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΦΟΣΟΝ « …  έγιναν οπαδοί αυτού του απατεώνα», ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ., ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ «ΟΠΑΔΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΣΙΑ» ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
(ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ : ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΡΑΣΗ «ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ».)

ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΕΝΟΣ»; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!! ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΑΝ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ή ΣΥΜΠΤΥΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ – «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ» ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΑΠΤΥΞΑΤΕ 1 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ.

ΚΟΙΝΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ.

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΤΕ… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ: «ΦΥΤΟΖΩΕΙΤΕ». ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑΥΤΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ – ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ Α – ΝΟΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ 90% ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ.

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΚΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com