Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Επιμένει στην αθλιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους νεκρούς στα Τέμπη: «δεν αφορά κανέναν στην Ελλάδα»
Επιμένει στην αθλιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους νεκρούς στα Τέμπη: «δεν αφορά κανέναν στην Ελλάδα»

 

ARVE

Επιμένει στην αθλιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους νεκρούς στα Τέμπη: «δεν αφορά κανέναν στην Ελλάδα»

Συνέχεια στο κρεσέντο κυνισμού και αλαζονείας, σχετικά με την απόδοση ευθυνών για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, έδωσε ο υπουργός Εργασίας

 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς μετά τις πρωινές του δηλώσεις που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, επέμεινε στις προκλητικές του δηλώσεις, με βάση τις οποίες η εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη «δεν ενδιαφέρει τους πολίτες».
Μιλώντας στην εκπομπή Nonpolitics, έδωσε συνέχεια στο κρεσέντο κυνισμού και αλαζονείας λέγοντας ότι ζητήματα, όπως η διευρεύνση των ευθυνών για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, «δεν αφορούν τον ελληνικό λαό».
«Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν επιλέξει, και κάνουν μεγάλο λάθος, να ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα με ζητήματα που δεν αφορούν τον ελληνικό λαό. Υπάρχει ακρίβεια; Τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχει μετανάστευση; Τεράστιο πρόβλημα. Υπάρχει ασφάλεια; Πολλά τα προβλήματα. Υπάρχει έλλειμμα εργατικών χεριών; Τεράστιο πρόβλημα» είπε, κατηγορώντας «την αντιπολίτευση ότι δεν λέει τίποτα για όλα αυτα».
Συνεχίζοντας με το ίδιο προκλητικό ύφος, αναφέρθηκε στην προανακριτική εξεταστική για τα Τέμπη. «Τι λένε τώρα; Ότι θα κάνουμε προανακριτική για τα Τέμπη. Με συγχωρείτε, πιστεύετε ότι αν ρωτήσετε τώρα, 100 τηλεθεατές της Ναυτεμπορικής, θα ιεραρχήσουν την ανακριτική για τα Τέμπη ψηλά στην ιεραρχία τους ή χαμηλά;» είπε, και συνέχισε:
«Εχουν αφήσει τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ, να είναι το μόνο κόμμα που ασχολείται με τα προβλήματα του κόσμου» προτρέποντας ευθαρσώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης «με τα προβλήματα του κόσμου».
Τι είχε πει νωρίτερα το πρωι στο Real
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής των κομμάτων, είδαμε το ΠΑΣΟΚ να θέλει να καταθέσει προανακριτική, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να βάλει και πρόσωπα για την τραγωδία των Τεμπών. Θα συμφωνούσε δεν ξέρω ο ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνω ότι δεν θα είχε αντίρρηση ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σπίρτζης. Ξαφνικά το ΚΚΕ κάνει έναν δικό του χειρισμό και καταθέτει πρόταση για εξεταστική από το 1997. Πώς βλέπετε να πηγαίνει αυτή η ιστορία και να δούμε τι έχουμε εξακριβώσει κλπ».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς πολιτικής κυριαρχίας. Κατά τη γνώμη μου ο κυριότερος λόγος που έχει αυτή την κυριαρχία, είναι γιατί όλοι του οι πολιτικοί αντίπαλοι έχουν αποφασίσει – δεν ξέρω για ποιους λόγους – αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη;
Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, για να βρει το παιδί τους δουλειά, για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια; Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Να το κάνετε στον Real από περιέργεια. Οι άνθρωποι έχουν αφήσει τον Μητσοτάκη να είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα.
Δεν είναι ότι τα κάνει τέλεια. Με σωστά και λάθη. Αν το δεις από μακριά, ποιος πολιτικός ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στην Ελλάδα, είναι ο εξής ένας: ο Μητσοτάκης. Αυτό που κάνουν είναι αυτοκτονικό για τους εαυτούς τους. Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα»
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ