Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ» ΔΗΛΩΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

https://www.aeginapress.gr/2018/10/12/%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF/

 

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ .

Η ΙΔΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ;

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 6ο Μ.Χ.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 517 Μ.Χ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΩΣ “ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ” ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΥΛΕΣ ΝΟΜΑΔΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ 6ΟΥ – 8ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΈΤΣΙ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.

ΆΡΑ, ΠΡΙΝ 12 ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΡΑΠΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ. ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΣΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ “ΚΥΡΙΛΛΙΚΟ”.  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ;

ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΙΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ;

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ 6Ο  ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ; (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ;)

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 286 Μ.Χ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) ΤΟ 330 ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1453 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΒΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ «ΤΡΥΠΟΥΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ….«ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!!!.

ΑΡΑΓΕ  ΠΩΣ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ;

ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ – ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ – ΠΟΥ  ΟΜΩΣ ΕΚΔΙΔΕΙ Φ.Ε.Κ. ΓΙΑ  ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ  ΠΟΥ  «ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ  ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ «ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΨΕΥΔΟΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ,  ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ « ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ» (ΑΚΟΜΑ;;;;) ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΚΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ», ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Η ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ Η «ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΘΟΣ», ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ  ΜΕΣΩ Ο.Η.Ε.  ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ , ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΣ.

Η ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …. «ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ», ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com