Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ



ARVE

Η χειραγώγηση της τροφής Με αφορμή την έναρξη της εφαρμογής απόφασης που αφορά τον περιορισμό των εκτρεφομένων οικόσιτων ζώων και πτηνών από τα νοικοκυριά, αρχής γενομένης από την Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, στην παρούσα εκπομπή με την κ. Άννα Τσιριγώτη ο υποψήφιος βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις στην Α’ Θεσσαλονίκης Παρασκευάς Αρσενίου σχολιάζει το γεγονός και τον χαρακτήρα Δούρειου Ίππου της απόφασης αυτής και την αντιδιαστέλλει με τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις που αφορούν το όλο θέμα της διαχείρισης της εκτροφής ζώων και πτηνών.

Ενώ ο εστιασμός της προσοχής είναι απαραίτητος για την εκτέλεση ενός σχεδίου δράσης, η κατανόηση των αιτίων και των σκοπών και στόχων ενός φαινομένου απαιτεί, ευρυγώνια, σφαιρική παρατήρηση και συναγωγή πολλών λεπτομερειών σε ένα τόπο και χρόνο. Κατά γενικό κανόνα ενέργειες και φαινόμενα απομακρυσμένα μεταξύ τους χρονικά και χωρικά λανθάνουν της προσοχής μας η οποία αντιλαμβάνεται απότομες αλλαγές ενώ δεν δεν παρατηρεί τις βραδείες ενέργειες και μεταβολές. Αυτό επιτρέπει την λεγόμενη σαλαμοποίηση, προσφιλή καθεστωτική μέθοδο επιβολής εξουσίας, ελέγχου και και περιορισμού των ελευθεριών των πολιτών. Συνηθισμένοι από την κατά κανόνα καλοήθη γονική φροντίδα θεωρούμε εκ των προτέρων την οιαδήποτε κυβερνητική παρέμβαση ως καλοήθη και προς το συμφέρον μας χωρίς να την εξετάζουμε λεπτομερέστερα και με αποδεικτική διαδικασία.

Η συμπεριφορά αυτή αποτελεί αδυναμία μας και όπλο αποτελεσματικό κάθε καθεστώτος. Έτσι εάν δούμε την ατζέντα 2030 βλέπουμε ότι είναι μια συλλογή ασαφειών, γενικεύσεων και διφορούμενων προθέσεων-υποσχέσεων που μπορούν να εξηγούνται κατά το δοκούν και όλα αυτά με λεκτικό που ακούγεται ευχάριστα στα “αυτιά” του καλοπροαίρετου και ανυποψίαστου αναγνώστη. Αποτελεί έναν δούρειο ίππο σχεδιασμένο για να εφησυχάζει, να εξαπατά και να δημιουργεί τετελεσμένα γεγονότα, οπότε κάθε αντίδραση είναι πολύ αργά και καταδικασμένη. Η Δημιουργία δεν στηρίζεται σε γενικότητες αλλά σε λεπτομέρειες και κυρίως σε Νόμους- Όρκους που εξασφαλίζουν την Αλήθεια και το Δίκαιο για όλα τα δημιουργήματα της.

Οι αντιπρόσωποι των χωρών που μετέχουν στον ΟΗΕ δεν εκπροσωπούν τους πολίτες της χώρας τους αλλά τους αντιπροσωπεύουν διατηρώντας πάντα το δικαίωμα να αποφασίζουν εις βάρος των πολιτών εξυπηρετώντας συμφέροντα εκείνων που τους εξασφάλισαν με δόλο την ανάδειξη τους ως διαχειριστές του δημόσιου βίου. Κατά κανόνα ουδείς αντιλαμβάνεται την στιγμή που αποκοιμιέται. Γίνεται χωρίς να το αντιληφθεί, αφού προηγηθεί κάποια χαλάρωση. Με όμοιο τρόπο χάνεται η πνευματική εγρήγορση γιατί δεν υπάρχει σχεδιασμός και προγραμματισμένη δράση. Όλη η Δημιουργία είναι ένας απέραντος δημιουργικός προγραμματισμός που προγραμματίζει τόσο την κίνηση όσο και την στάση εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την όλη διαδικασία. Αυτό που διατηρεί την εγρήγορση είναι η διαρκής ενθύμηση, η Αλήθεια που εξασφαλίζει από την πτώση στη λήθη. Αυτό επιτυγχάνεται ευκολότερα και αποτελεσματικότερα με την παραμονή μέσα στην ολότητα του ατόμου, μέσα στην συλλογικότητα, στην ενότητα με τους ομοίους μας.

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ