Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 19 Ιανουαρίου 2019

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε όλοι μάρτυρες δηλώσεων από βουλευτές και μή που αναφέρουν πως άπαξ και κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών είναι μη αναστρέψιμη και δεν μπορεί να ακυρωθεί. Αυτή την στιγμή η Ελλάς βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους καθώς κυβερνάται από μία βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα με νόμο και δεν υπάρχει το όνομα κανενός βουλευτή σε ΦΕΚ συνεπώς διαπράττονται παρανομίες από το 1841 έως και σήμερα.

http://www.youtube.com/watch?v=jDVmNJoacIs

Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ακόμα μία πράξη εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας που συνεχίζεται με την ανοχή και στήριξη των κομμάτων και παραβιάζει το ψήφισμα του ΟΗΕ υπ’ αριθμόν 61/295 του 2007 που αφορά τα δικαιώματα των αυτοχθόνων πληθυσμών. Παρά φυσικά τις επιφανειακές αντιρρήσεις υπάρχουν φερόμενοι βουλευτές που δηλώνουν πως δεν θα στηρίξουν μία απαράδεκτη πρόταση δίχως όμως κανένα κόμμα να δηλώσει παραίτηση με τους αναπληρωματικούς του από την βουλή ώστε αυτή να διαλυθεί και να προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές εμποδίζοντας έτσι την συμφωνία να έρθει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο.

Αποτελεί γεγονός πως τα Σκόπια και τα όμορα κράτη των Βαλκανίων εδρεύουν στο οικόπεδο της Μακεδονίας άρα δεν μπορούν να φέρουν ονομασία «Μακεδονία». Η Μακεδονία αποτελεί πνευματικό και κυριαρχικό δικαίωμα του Έθνους των Ελλήνων και συστάθηκε με Εθνοσυνέλευση όλων των Ελλήνων του πλανήτη πριν από 2373 έτη στην Κόρινθο με εκλεγμένο Βασιλιά τον Φίλιππο τον Β’ με τελευταίο τον υιό του Αλέξανδρο Ωμέγα.

Το όλο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών δεν αφορά την ονομασία των Σκοπίων (Vardarska) αλλά εκχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων σε υλικό και πνευματικό επίπεδο, εδαφών, πλούτο σε χρυσό και ιστορία ενώ την ίδια στιγμή κατά την Εθνοσυνέλευση που συγκρότησε το κράτος της Μακεδονίας δεν υπήρχε στην περιοχή σλαβικός λαός παρά μόνο Έλληνες Κυρίαρχοι.

Με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις που αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των θα ανακτηθεί κάθε πνευματικό δικαίωμα που έχει κλαπεί από αλλογενείς όπως αναφέρονται στις κατατεθειμένες προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα στον Άρειο Πάγο σελ.35 1.5.

«Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι
Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους
μας.»

Τα κόμματα από την εποχή της δολοφονίας του Καποδίστρια υπηρετούν ξένα αλλογενή συμφέροντα και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Γένους των Ελλήνων που υπάρχει νομική εκπροσώπηση. Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύθηκε στις 4/9/2015 με αριθμό πρωτοκόλλου ίδρυσης 6199 στον Άρειο Πάγο με πιστοποιημένες περιουσίες και προγραμματικές δηλώσεις τις οποίες θα εκτελέσει όταν η ανάληψη της διακυβέρνησης γίνει μέσω των Εθνικών Εκλογών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ