Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ site PORTNET. GR ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

«Άνω κάτω το ΚΙΝΑΛ στην Β’ Πειραιά»

https://www.portnet.gr/main-article/15490-ano-kato-to-kinal-sth-b-peiraia.html

ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ.

«ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΚΕΦΑΛΑ…

ΤΟ ΠΡΩΗΝ «ΠΑ.ΣΟ.Κ», ΝΥΝ «ΚΙΝ.ΑΛ.(ΑΦΜ)», ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΛΕΕΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45 Κ.ΛΠ. ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΔΕΙΧΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ …ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ «ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΕΠΗ ΓΚΟΛΕΜΑ.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑ ΣΤΟ «ΚΙΝ.ΑΛ.» ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (Π.Χ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ «ΚΙΝ.ΑΛ.» ΣΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΟΣΧΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ – ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ-

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΝΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ:

«Τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ θέτουν πλέον θέμα για τη σοβαρότητα που μπορεί να έχει η εκλογή στο κορυφαίο τοπικό κομματικό όργανο ενός στελέχους που επισήμως στις προηγούμενες εκλογές υποστήριξε τις θεωρίες συνομωσίας και τις απίθανες δήθεν λύσεις τις οποίες προωθούσε ο ελεγχόμενος από την Δικαιοσύνη Αρτέμης Σώρρας. «Τι μήνυμα άραγε στέλνουμε στον κόσμο, όταν προωθούμε τέτοιας ποιότητας στελέχη» είναι το ρητορικό ερώτημα το οποίο συμπυκνώνει την οργή και την απογοήτευση που εξέφραζαν στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ μετά τη συγκεκριμένη επιλογή.»

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΕΛΑ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ.

ΤΟ «ΚΙΝ.ΑΛ.(ΑΦΜ)» ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ» ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ «ΚΙΝ.ΑΛ.(ΑΦΜ)».

ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΟ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ…ΤΥΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ’90 – ’00, ΕΒΓΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΚΟΜΗ), ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ), ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ… ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!!.

ΩΣΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! (67650/2013 ΚΑΙ 107376/2017) ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ Ο.Δ.Δ.Η.Χ ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Η ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ  ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ …ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΝΑ «ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ» ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Η ΔΟΜΗΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ  ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6157/12.09.2013 ΩΣ ΕΧΩΝ ΠΛΕΟΝ  ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ  ΤΕΛΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ«ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ» ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ – 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ-ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ … ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!!

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  1. ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣΡΕΝΤΗ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

http://e-sy.gr/wp-content/uploads/dimos-xls-attiki-nikaia.pdf

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ.

  1. ΦΕΚ 315/1945
  2. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ.
  3. ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 148/7-1-2014
  4. ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ – ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΡ. ΑΠ. 193/2013-11.2013
  5. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ 6157/12.09.2013
  6. 19-3-2015 ΜΕ ΑΡ. ΕΠΙΔΟΣΗΣ 12319/27-3-2015  ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
  7. ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΣΕ WORLD BANK GROUP & FEDERAL RESERVE SYSTEM
  8. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ALPHA OMEGA STATION
  9. ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ALPHA OMEGA STATION
  • ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ VLADIMIR KOBJAR ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ Ή ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΗ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ…. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΙΣΚΟ!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ.

 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΡΩΤΑΜΕ:

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΩΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ, ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ;
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ –ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;
  3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ;
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ).

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΠΩΣ Η ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΚΙΝ.ΑΛ.(ΑΦΜ)» ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ «ΘΙΧΤΗΚΑΝ» ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ…

 ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΩΝ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!

  ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΤΙΣ… ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ- ΦΟΥΜΑΡΑ!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ  ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com