Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ site zougla.gr ΣΤΙΣ 29-8-2018

«Άλλη ασφαλιστική και φορολογική πολιτική για τους αγρότες, προανήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης

http://www.zougla.gr/money/forologika/article/ali-asfalistiki-ke-forologiki-politiki-gia-tous-agrotes-proanigile-o-k-mitsotakis

ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΙΕΙΑ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ- ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΤΗΝ 29Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.zougla.gr  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ. ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΚΔΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑΤΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;;;

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΖΗΤΑΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΗΦΩΝ.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΕΣ ΑΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “Ε.ΣΥ.”.

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

 • ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ
 • ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΑΡΚΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
 • ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ
 • ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • Η ΛΙΠΑΝΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
 • Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΩΝ
 • ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΑΓΩΓΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
 • ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 • ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ 80% ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
 • ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
 • ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
 • Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
 • ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
 • ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΨΑΡΙΩΝ, ΟΣΤΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ

Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ  ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΡΕΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΦΥΣΗ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΥΣΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ “Ε.ΣΥ.” ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ-ΕΤΑΙΡΟΙ  Ή ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ