Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΝΑ  ΣΟΥ  ΠΩ  ΤΗΝ  ΜΟΙΡΑ  ΣΟΥ;

MIΛΤΙΑΔΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΑΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΤΥΧΟΣ. ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ Ή ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΛΗΘΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΧΘΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ.

Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΟΥ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΡΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΟΠΟ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΤΕ ΑΞΙΑΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΘΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΛΩΘΕΙΣ (ΚΑΙ ΚΛΩΘΟΥΜΕ) ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΑΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΤΙ ΛΑΧΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΛΑΧΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Η ΕΝΝΟΙΑ “ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ” ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ, ΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΟΓΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΑΞΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΟΙΡΑ. Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΜΙΑ “ΑΠΛΗ”, “ΜΙΚΡΗ”, “ΤΟΣΟ’ΔΑ” ΑΔΙΚΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΛΛΟΓΩΝ ΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΗΣ (ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ, ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΕΣΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΣΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΑΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΡΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ, ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΠΡΟΟΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΟΗΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΕΣΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ, ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΛΟΓΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΓΟΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

20-7-2018

MIΛΤΙΑΔΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ