Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

«Σαδισμός και Υπεροψία χωρίς όρια στην Δ.Ε.Η»

https://www.dimokratiki.gr/06-09-2018/sadismos-kai-yperopsia-choris-oria-sti-dei-to-reportaz-tis-quot-d-quot-apokalypse-ton-stygno-ekviasmo-ton-katanaloton/

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ»

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ  ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ  ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟ.

ΑΝ  ΟΜΩΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΤΙ:

Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ, ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΑ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.

 ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ.

ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ/ ΑΣΤΙΚΑ/ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ/ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ «ΕΦΟΡΙΑ» ΔΗΛΑΔΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ».

ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ Α.Φ.Μ.!!!

ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΕΙ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ. Ν. 4389/2016

Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ, -ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ- ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ». ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ….. ΑΠΟ ΜΙΑ «ΑΡΧΗ» ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗ Δ.Ε.Η., ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ «ΕΛΙΤ»  ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δ.Ε.Η Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ! ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Δ.Ε.Η. ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ… ΑΚΟΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ  ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΣΗ.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
  2. ΔΗΛΩΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ» ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! .
  3. ΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ, ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
  4. ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ο.Υ/ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ/ Δ.Ε.Η. ΝΕΡΟ ΔΗΜΟΣ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ Δ.Ε.Η ΤΗΝ «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ» ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» ΚΙ ΕΣΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ/ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ:

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε., ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ ΟΔΟΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ/ ΑΡΙΘΜΟ Γ.Ε.Μ.Η./ Α.Φ.Μ./ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ/ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΝΙΚΗΣ 5-7.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ………

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!  ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΣΥ  ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

 ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΕΦΕΙ  ΚΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΕΛΛΗΝΑ/ΙΔΑ  ΣΗΚΩ!  ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΙ, ΡΟΜΠΟΤ- ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!

ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,  ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ…

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ