Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

                                                                                                                ΙΩΑΝΝΙΝΑ,14-04-2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ.

ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ,ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ – ΑΡΧΕΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ(67650/13 KAI 107376/15-11-2017) ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑÏΑ                                           

  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ARVE