ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 16/3/2018

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΦΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ. Η ΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ.   ΔΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠ’ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ «ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ»  ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΜΜΕΝΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ Η ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ