Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΞΑΝΘΗ 8-1-2017

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  «ΘΡΑΚΗ» ΣΤΙΣ 30-12-2017 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 5-1-2018, ΠΟΥ  ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΜΙΑΣ  ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ.

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/9/2015, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199 ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΣΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΝ 67650/13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ 107376/17, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΛΑΚΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟΥ 2017, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4507 ΦΕΚ 196-20/12/2017 ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 552.438.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ $!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΥΓΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 6341/2012 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΑΡΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ  ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ….!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Κ ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS, ΔΕΝ ΩΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΧΩΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»,  ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΑΚΗ, ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! 

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ

ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ»

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ