Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΝΕΡΟ – ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ




ARVE

 

Υπάρχουν τεράστιες πηγές νερού, η Coca Cola έχει κλείσει 235 για να μας πουλάει το νερό από το Αίγιο, την «Αύρα». Το νερό δεν έχει δικαίωμα να το πουλάει κανένας. Μπορείς να πουλήσεις την μεταποίηση, το μπουκάλι και την μεταφορά.

Νερό δεν θα ξαναπουλήσει κανένας σε Ελλαδικό χώρο. Δεν σας κάνει εντύπωση πως όλες οι Ελληνικές μπύρες εξαγοράστηκαν από ξένες εταιρίες; Άρα έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό και μονοπώλια ενώ όλη η Ευρώπη τα σπάει.

Γεωστρατηγικά όταν είσαι μία πλούσια χώρα , ασφαλής όπως θα φτιάξουμε την Ελλάδα μας, δίνεις την δυνατότητα σε επενδυτές που επιζητούν την ασφάλεια να διασφαλίσουν το κεφάλαιό τους. Έτσι όπως θα εξελιχθεί η χώρα μας στην διεθνή σκηνή με τον πλούτο και την Ελλάνια διοργάνωσή μας , γεωπολιτικά η στρατηγική θα είναι η εξής.

Τα νησιά που συνορεύουν με την Τουρκία θα τα κάνουμε δωρεάν παραχώρηση , συνεπώς δεν πουλάμε, για 25-50 χρόνια με προϋπόθεση να έρθουν να χτίσουν ξενοδοχειακές μονάδες, δηλαδή μιλάμε για τουρισμό, εξάλλου ένας ξένος επενδυτής δεν θα έρθει να ξεκινήσει βιομηχανία.

Οι βιομηχανίες θα είναι καθαρά Ελληνικές , διότι ένας ξένος επενδυτής πηγαίνει στην Μαλαισία με μισό δολάριο την ημέρα ή την Κίνα οπότε αν κάποιος πολιτικός πει πως «θα έρθει επενδυτής» δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανένας.

Οι επενδυτές πηγαίνουν στις πολύ φτωχές χώρες να εκμεταλλευτούν το φθηνό εργατικό δυναμικό ώστε να έχουν υπερκέρδη στις παγκόσμιες αγορές, δεν θα πατήσουν πόδι στην Ελλάδα. Αν στοχεύουν σε τέτοιες «επενδύσεις» δεν κάνουν ούτε για θυρωροί.

Οπότε ένα ισχυρό γεωπολιτικό σχέδιο είναι να φέρουμε Αμερικανούς, Εγγλέζους, Ρώσους με οικονομικά συμφέροντα που θα επηρεάζουν ξένες κυβερνήσεις οπότε με μία παραχώρηση εκτάσεων και παροχή πρώτων υλών ζητώ την επένδυσή σας. Ξενοδοχεία, καζίνο και έτσι θωρακίζεται το Αιγαίο με μία γραμμή ξένων επενδυτών.

Η σύμβαση θα είναι για ορισμένο χρονικό διάστημα και ότι χτιστεί επάνω στην Ελληνική γη θα ανήκει στην πολιτεία μετά το πέρας των ετών, ενώ η φορολογία θα ξεκινά στην 5ετία. Αυτοί οι άνθρωποι θα παίρνουν υλικά, προσωπικό και λοιπές παροχές από την Ελλάδα. Για να συντηρηθούν τέτοιες μονάδες πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον άλλες 1000 επιχειρήσεις. Ένδυση, σεντόνια, ασφάλειες, επιδιορθώσεις, συντηρήσεις, ηλεκτρολόγοι, λιμάνια, κότερα, μαρίνες. Θα έρθουν πολλοί άξιοι επενδυτές, υπάρχει η επαφή.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ