ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΤΩΝ 27 ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ (25000Ε/ΜΗΝΑ!!) "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1914-1923. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ), ΠΟΤΑΜΙ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΤΩΝ 27 ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ (25000Ε/ΜΗΝΑ!!) “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1914-1923. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ), ΠΟΤΑΜΙ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΤΩΝ 27 ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ (25000Ε/ΜΗΝΑ!!) “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1914-1923. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ), ΠΟΤΑΜΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ. ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΑΝΗΘΙΚΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ή ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ‘ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΑ’ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ (ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ) ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 7 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:
Νότης Μαριάς, Νίκος Χουντής, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Επιτήδειος, Λάμπρος Φουντούλης, Ελευθέριος Συναδινός.
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΒΑΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ).
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.
 

ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΤΩΝ 27 ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ (25000Ε/ΜΗΝΑ!!) "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1914-1923. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ), ΠΟΤΑΜΙ.

 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ Ή ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΑΦΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΧΑΡΕΜΙ. ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ.

ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ )

https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: