«Ο ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟΣ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ….»

…ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ…ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ….

«Ο ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟΣ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ….»
Τελικά το πιο σπουδαίο και σημαντικό σ’ αυτόν το βίο,είναι να ζεις σε μια κοινωνία αξιών.
Οι αξίες είναι το μέσον με το οποίο μπορεί ο άνθρωπος να ανελιχθεί και να προοδεύσει.
Ας φέρουμε όμως μερικά παραδείγματα της καθημερινότητας ,για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που λέμε παραπάνω.
Σε μια κοινωνία αξιών και αρχών, ο κάθε άνθρωπος θα σεβαστεί το περιβάλλον γύρω του. Δε θα πετάξει το σκουπίδι του στο δρόμο,ούτε θα φτύσει την τσίχλα του απερίσκεπτα στο πεζοδρόμιο για να την πατήσει το επόμενο παπούτσι που θα περάσει απο εκεί. Ο άνθρωπος που φέρει μέσα του αξίες θα κρατήσει το σκουπίδι του για να το πετάξει στον κάδο που θα βρει παρακάτω.
Αντίθετα,σε μια κοινωνία αντιαξιών,το σκουπίδι θα πεταχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο δρόμο,κανείς δε θα νοιαστεί για το αντιαισθητικό αποτέλεσμα ή την υγεία και η τσίχλα θα ποζάρει περίτρανα στο πεζοδρόμιο και ίσως κολλήσει στο ράμφος ενός ανίδεου πουλιού που θα την περάσει για τροφή και θα τη φάει.
Από τα τόσο απλά καθημερινά παραδείγματα που ανάφερα ,μπορεί κάποιος να σκεφτεί τί είδους κοινωνία είναι η δική μας…
Ο άνθρωπος που φέρει μέσα του αξίες, θα ψάξει την αλήθεια σε κάθε τι που θα ακούσει. Γιατί πολύ απλά ,δεν αρέσκεται στο ψέμα που είναι αντιαξιακό.
Δεν θα χλευάσει κανέναν και τίποτα για το οποίο δε γνωρίζει σχετικά γι αυτό ,αλλά θα ψάξει να βρει στοιχεία και αποδείξεις για να έχει γνώμη.
Κι αν τα στοιχεία ,του διαμορφώσουν αντίθετη άποψη, ο σεβασμός δεν θα επιτρέψει το χλευασμό να λάβει χώρα σε καμιά περίπτωση.
Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που δεν έμαθε να ζει με αξίες και που είναι εκ των πραγμάτων μια μή ολοκληρωμένη προσωπικότητα, γιατί ζει στην έλλειψη και την καταστροφή.
Ένας τέτοιος άνθρωπος αρέσκεται στα ψεύδη,στις φαντασίες που πλάθει το ήδη αρρωστημένο μυαλό του και χαρακτηρίζεται από απύθμενο θράσος ,το οποίο τον οδηγεί στον πλήρη εξευτελισμό του.
Ένας αντιαξιακός άνθρωπος δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βγει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να ποζάρει τη γλοιώδη φάτσα του,ξερνώντας ψέμα και αρρωστημένη φαντασία.
Αρκεί να αλλοιώσει την κοινή γνώμη και να διαφθείρει την αλήθεια, πιθανόν για να εξυπηρετήσει στενά,προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα της ευρύτερης ομάδας στην οποία μπορεί να ανήκει.
Ο αντιαξιακός άνθρωπος έχει το χλευασμό στο τσεπάκι του,ακριβώς γιατί δε γνωρίζει καν την έννοια του σεβασμού και γιατί το τόσο ψέμα τον έχει κάνει ζηλοφθόνο και υπερόπτη.
Στην πρώτη ευκαιρία,αρχίζει τους χλευασμούς εναντίον αγνώστων ανθρώπων,τους οποίους χλευάζει και ειρωνεύεται ασύστολα, αρκεί να τους εκθέσει,να τους μειώσει και στην τελική ,μάλλον ο στόχος του είναι να τους σταματήσει να κάνουν αυτό που τον ενοχλεί.
Τί μπορεί όμως να ενοχλεί έναν τόσο αρνητικό και αντιαξιακό άνθρωπο;
Μα φυσικά οι άνθρωποι που προβάλουν αυτό που ο ίδιος δεν έχει…τις αξίες.
Σίγουρα τον ενοχλούν οι άνθρωποι που σέβονται την κάθε ζωντανή οντότητα και εναντιώνονται στους καταστροφείς της.
Σίγουρα τον ενοχλεί η αλήθεια γι αυτό και παλεύει να την αμαυρώσει.
Και ηδονίζεται με το άδικο ενώ η δικαιοσύνη θα του προκαλεί σίγουρα αλλεργία.
Κι ας μην μπερδεύουμε την ανδρεία με το θράσος, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει πως του αναγνωρίζει τη γενναιότητα να βγαίνει στην τηλεόραση και να εκτίθεται μπροστά σε τόσο κοινό με τα ψέματα του…όχι..αυτό είναι θράσος γιατί γενναίος είναι αυτός που λέει την αλήθεια με αποδείξεις και την υπερασπίζεται.
Κι όσο για το κοινό που ενημερώνεται ακόμα από την τηλεόραση…αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που χρήζει ανάλυση ,γιατί όλοι συμφωνούν πως οι ειδήσεις, μας κατευθύνουν σ’ αυτό που θέλουν να ακούσουμε αλλά για κάποιον λόγο ανεξήγητο ,πολλοί ακούν ακόμα και διαμορφώνουν γνώμη από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Ο φθόνος, η ζήλια και το προσωπικό συμφέρον λοιπόν είναι τα κίνητρα του χλευασμού και του ασύστολου ψεύδους και μόνον ένας άνθρωπος με αντιαξίες μπορεί να φερθεί έτσι.

Κι επειδή όλα τα παραπάνω τα έγραψα ορμώμενη από τον αντιαξιακό πόλεμο που δέχεται η Ελλήνων Συνέλευσις τις τελευταίες μέρες(κι όχι μόνο),έχω απλώς να δώσω ένα μήνυμα στους χλευαστές.
Η αλήθεια αποδεικνύεται περίτρανα …κανένας επίσημος φορέας δεν έχει καταδικάσει ως ψέμα κι απάτη την ύπαρξη των 600 δις.
Αντιθέτως την επικυρώνουν δύο δικαστικές αποφάσεις.
Το ότι κάποιοι δεν θέλουν τον λαό να σηκώσει κεφάλι και να ευημερήσει είναι το μόνο σίγουρο και είναι στην ελεύθερη βούληση του καθενός να το ψάξει.
Επίσης ,όσοι πέρασαν από τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί και είμαι βέβαιη πως γελάνε με τα ψεύδη που ακούστηκαν περί εκμετάλλευσης χρημάτων.
Γνωρίζουν πολύ καλά με πόση ανιδιοτέλεια ,τα μέλη που επανδρώνουν τα γραφεία υπηρετούν τον ίδιο τον Ελληνισμό βάζοντας τον ως προτεραιότητα και αφήνοντας δεύτερο ό,τι άλλο υπήρχε στη ζωή τους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και θα νικήσει και πως οι χλευαστές μας, μας έχουν κάνει ακόμα περισσότερο υπέρμαχους και λάτρεις της δικαιοσύνης και του να θέλουμε να βγει αυτή η αλήθεια στο φως και φυσικά ο κάθε κατεργάρης-χλευαστής να βρεθεί στο λαγούμι που του αξίζει.

Α. Κ.

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ…!!!
ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ  ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ 16 Ιουν 2018 – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ  ΚΑΘΕ  ΘΕΣΜΙΚΟ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ   ΜΑΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

   Ο ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,  ΟΝΤΑΣ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΙ  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΦΥΣΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗ,  ΤΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ   ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΟΝ  ΤΡΙΤΟ  ΟΥΣΙΩΔΗ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΘΕΣΜΟΥ,  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ  ΕΤΣΙ  ΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ.

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΩΣ  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ  ΩΣ  ΘΕΩΡΗΜΑ  ΚΑΙ  ΩΣ  ΠΡΑΞΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΓΕΝΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ,  ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟΔΕΚΤΗ   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,  ΑΠΟ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ  ΣΕ  ΟΛΑ   ΤΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ   ΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ,  ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ  ΤΟΝ  ΘΕΣΜΟ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΣΑΝ  ΕΝΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ   ΤΗΣ  ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ  ΕΜΦΥΤΗ ΑΞΙΑ,  ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΟΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΕΝΝΗΣΗ  ΤΟΥ,  ΣΥΝΕΠΩΣ,  Η  ΑΠΟΔΟΧΗ  ΤΗΣ  ΕΝΝΟΙΑΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΑΠΟ ΟΛΑ  ΤΑ  ΣΥΓΧΡΟΝΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ   ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ  ΕΥΡΡΥΘΜΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΜΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ   ΑΞΙΑΣ.

   Η ΕΝΝΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΗΤΑΝ   ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΣΑΦΩΣ  ΥΠΟΔΗΛΕΙ  Η  ΙΔΙΑ  Η  ΛΕΞΗ,  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΄΄ΚΡΑΤΤΕΙΝ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ΄΄  δηλ.  Η  ΙΣΧΥΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ,  δηλ.  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ   ΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ  Η  ΙΣΧΥΣ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ   ΣΤΑ  ΚΟΙΝΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄.  ΑΥΤΗ  Η   ΘΕΣΜΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ  ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΕΙΝΑΙ   Η  ΒΑΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΠΟΥ  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΕΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.  ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ   ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΗ – ΠΟΛΙΤΗ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  Η  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ  ΄΄ ΚΟΙΝΩΝ΄΄δηλ.   ΤΙΘΕΝΤΑΙ   ΟΙ   ΝΟΜΟΙ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ   ΚΟΙΝΩΝ.   ΜΟΝΟΝ   ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,  Η  ΕΝΝΟΙΑ   ΠΟΛΙΣ     ΔΟΜΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ   ΦΥΣΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΤΗΣ  ΑΠΟΚΤΑ   ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ,  ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΣ   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΑΣΚΕΙ  ΤΗΝ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΚΑΙ    MONON   ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗΝ   ΤΗΝ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  (TΗΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ   ητοι  ΤΗΣ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ)  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.  

(ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ = ΔΗΜΟΣ + ΕΡΓΟ).

  ΑΡΑ, ΟΙ   ΕΝΝΟΙΕΣ    ΠΟΛΙΣΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ  ΚΑΙ  ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ   ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΕΣ   ΠΟΥ   ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ   ΤΟ   ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ    ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΡΜΟΖΕΙ   ΣΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ KAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   Ο   ΑΝΘΡΩΠΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ   ΤΙΣ   ΑΞΙΕΣ   ΤΙΣ   ΟΠΟΙΕΣ   ΦΕΡΕΙ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

  ΣΤΗΝ   ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΟΜΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  Η   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΔΕΝ   ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΚΑΙ   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   Η   ΟΥΣΙΑ   ΤΗΣ,   ΕΧΟΝΤΑΣ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ  ΜΕ   ΕΝΤΕΧΝΑ   ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ,   ΣΕ  ΜΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΗΣ  ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ   ΑΠΟ   ΠΑΛΑΙ  ΠΟΤΕ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣΥΠΑΚΟΟΥΣ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,  δηλ.   ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΗ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ   ΝΑ   ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ  ΛΟΓΟ – ΠΡΑΞΗ   ΣΤΟΥΣ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ   ΔΥΝΑΣΤΕΣ,   ΠΑΡΑ  ΜΟΝΟΝ  ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΘΕ  4 ΧΡΟΝΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,  ΄΄ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ΄΄   ΩΣ   ΑΛΛΟΙ   ΔΟΥΛΟΙ  ΟΤΙ   Ο   ΝΕΟΣ   ΔΥΝΑΣΤΗΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ   ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.

ΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΛΟΙΠΟΝ,  ΔΕΝ   ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ   ΦΥΣΙΚΕΣ  ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΑΛΛΑ   ΕΙΝΑΙ   ΕΝΑ  ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ   ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ,  ΩΣ   ΙΔΙΟΤΥΠΟ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΣΙΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΒΑΣΙΚΟ   ΔΟΜΙΚΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΠΟΥ   ΚΑΛΕΙΤΑΙ   ΝΑ   ΥΠΗΡΕΤΕΙ  (δηλ.ΤΟΝ   ΠΟΛΙΤΗ)   ΑΛΛΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΧΥ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΕΠΙ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.    ΕΤΣΙ   ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ   Ο   ΟΡΟΣ   ΥΠΗΚΟΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ  ΜΕ   ΤΟ   ΣΥΓΧΡΟΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ   ΕΙΝΑΙ   ΕΚΤΟΣ   ΤΗΣ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ   ΤΟΥ,  ΟΝΤΑΣ   ΥΠΑΚΟΥΟΣ   ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ   ΤΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ.      Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ    ΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΤΑ   ΚΟΙΝΑ    ΚΑΙ   ΜΗ   ΑΣΚΩΝΤΑΣ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΔΡΑΣΗ   Ο   ΙΔΙΟΣ,   ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ,   ΟΝΤΑΣ    ΑΠΛΟΣ   ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ   ΚΑΙ   ΕΚΧΩΡΕΙ   ΤΗΝ   ΔΥΝΑΜΗ    ΤΟΥ,   ΠΟΥ   ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΥ   ΙΔΙΟΤΗΤΑ    Η   ΟΠΟΙΑ   ΡΗΤΩΣ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΤΑΓΜΑ,    ΣΕ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

   ΕΝΩ  ΣΤΟ   ΦΥΣΙΚΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΕΝΤΟΛΕΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ   ΑΠΟ   ΤΗΝ    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ   ΕΚΛΟΓΗΣ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ   ΤΟΥ   ΣΤΟΥΣ   ΔΗΜΟΥΣ   ΣΤΑ   ΠΛΑΙΣΙΑ   ΤΗΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΤΟΥ   ΣΤΟ   ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ   ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΚΑΙ  ΤΟ   ΚΡΑΤΟΣΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ   ΙΣΧΥ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΕΚΤΕΛΕΙ  ΩΣ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ   ΟΝΤΑΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΣΤΟ   ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ   ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   Η   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΤΟΥΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΕΑ   ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ   Η   ΚΡΑΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΑΣΚΩΝΤΑΣ   ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ   ΚΑΙ   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ.

 ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΕΧΕΙ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ   ΚΑΙ   ΤΟ  ΟΠΟΙΟ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ   1831  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΤΟΥ   Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ   ΑΠΟ   ΟΡΓΑΝΑ   ΤΗΣ   ΔΙΕΘΝΟΥΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ,   ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ   ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ,   ΕΥΚΟΛΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ   ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,   ΟΤΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΤΟΥ   ΚΑΙ   Η   ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΟΣΟ   ΜΕΓΑΛΟ   ΧΡΟΝΙΚΟ   ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΕΚΤΟΣ   ΤΩΝ   ΑΛΛΩΝ   ΚΑΙ   ΣΤΟΝ   ΕΛΕΓΧΟ  ΑΠΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ  ΩΣ   ΦΥΣΙΚΟΝ,  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΕ   ΕΛΛΕΙMATIKH  ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΝ   ΠΑΝΤΕΛΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ   ΠΟΥ  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ   ΝΟΜΟ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ ΚΑΙ   ΣΤΗΝ   ΑΚΥΡΩΣΗ   ΕΝ  ΤΗ   ΟΥΣΙΑ,   ΤΟΥ  ΤΥΠΟΙΣ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΥ   ΑΠΟ   ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΜΑΣ,  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

 ΟΛΗ   ΑΥΤΗ   Η   ΜΗ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ   ΕΙΧΕ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΣΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  185   ΕΤΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΤΑ   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ   ΕΠΤΑ   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ   ΕΤΗ,   Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΛΑΟΣ   ΣΤΗΝ   ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ   ΤΟΥ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,   ΒΙΩΝΕΙ   ΤΙΣ   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ   ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ,   ΜΕ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,   ΜΕ   ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕ   ΑΛΛΟΙΩΣΗ   ΤΗΣ   ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ   ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ   ΕΙΣΡΟΗΣ   ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ   ΣΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ   ΚΑΙ   ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,   ΜΕ  ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΒΑΣΙΚΩΝ   ΘΕΣΜΩΝ   ΟΠΩΣ  Η   ΥΓΕΙΑ –  ΠΑΙΔΕΙΑ –  ΑΣΦΑΛΙΣΗ,   ΜΕ   ΠΛΗΡΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ   ΤΩΝ    ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΕ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΝΕΡΓΙΑ,   ΜΕ   ΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΣΥΔΟΣΙΑ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ  ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΙΟΡΚΩΝ   ΔΗΜΟΣΙΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ   δηλ.   ΧΩΡΙΣ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ   Η   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΝΔΕΙΞΗ   ΓΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ   ΟΜΑΛΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΥΤΗ   Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ,ΠΟΥ  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ   ΣΤΟΝ   ΜΕΓΙΣΤΟ   ΒΑΘΜΟ   ΣΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΩΝ   ΝΟΜΩΝ,    ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΑΡΡΩΣΤΙΑ   ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΠΑΡΕΙ   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΚΛΗΦΘΕΙ.     ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΘΑ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ  ΑΝ  Ο   ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ   ΟΠΩΣ   ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ   Η   ΘΕΜΙΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,  ΠΑΡΑ  ΤΑ   ΟΣΑ   ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΑΡΘΡΟ   87 παρ. 2  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ   δηλ.  ΄΄ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ   ΚΑΤΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΤΩΝ  ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ  ΤΟΥΣ   ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ   ΜΟΝΟ   ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΚΑΙ   ΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΚΑΜΜΙΑ   ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ   ΔΕΝ   ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ   ΝΑ   ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙΜΕ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΤΕΘΕΙ  ΚΑΤΑ   ΚΑΤΑΛΥΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ΄΄,  Ο ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΑΙ  Η   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ   ΤΗΣ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΔΙΑΤΑΞΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘ.  90 παρ. 5  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,   ΣΥΜΦΩΝΑ   ΜΕ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΄΄. . . . ΟΙ   ΘΕΣΕΙΣ  ΤΩΝ   ΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΚΑΙ   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΙΔΩΝ    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄,    ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ  ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ  ΣΕ  ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,   ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ   ΑΠΟ  ΜΙΑ ΔΟΤΗ   ΙΕΡΑΡΧΙΑ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΣΤΗΝ   ΠΡΑΞΗ   ΚΑΘΕ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ   ΤΟΥΣ.

    ΟΝΤΑΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΟΙ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΣΕ   ΜΙΑ   ΙΔΙΟΤΥΠΗ   ΟΜΗΡΙΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,   ΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ  ΟΤΙ   ΩΣ  ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,   ΧΩΡΙΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΔΕΝ    ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

   Ο   ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ   ΣΕ   ΕΣΑΣ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΕΙΝΑΙ   ΔΙΟΤΙ   ΕΙΣΤΕ   Ο   ΤΡΙΤΟΣ   ΙΣΧΥΡΟΣ   ΠΥΛΩΝΑΣ   ΣΤΗΝ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΚΑΙ   ΟΙ   ΜΟΝΟΙ   ΠΟΥ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ   ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ   ΣΤΟ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΑΥΤΟ   ΕΡΓΟ   ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ.

    Ο   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΕΙΝΑΙ   ΄΄ΤΟ   ΔΙΚΑΙΟ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ΄΄ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ   ΜΟΝΟΝ   ΑΥΤΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΣΥΛΛΟΓΗ   ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ   ΚΑΙ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ,  ΝΑ   ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ΄΄   ΤΟΝ   ΔΙΚΑΣΤΗ   ΣΕ   ΟΡΘΗ   ΑΠΟΝΟΜΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΦΟΒΟΥΣ   ΤΟΥ, ΑΠΟ   ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ   ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ    ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.    ΕΙΝΑΙ   ΠΡΟΦΑΝΕΣ   ΚΑΙ   ΛΟΓΙΚΟ   ΟΤΙ   Η   ΜΕΓΑΛΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   ΑΝΑΜΕΝΕΙ   ΑΠΟ   ΕΣΑΣ,   ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ   ΣΑΣ,   ΝΑ   ΄΄ΤΟΥΣ   ΛΥΣΕΤΕ   ΤΑ   ΧΕΡΙΑ΄΄   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

   ΣΤΗΝ    ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΑΡΡΩΣΤΗ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ    ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ  ΜΑΣ,   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΕΧΕΤΕ   ΤΗΝ   ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΚΑΘΗΚΟΝ,   ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ   ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ   ΚΑΙ   ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ   ΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ,   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΙΑΣΗΣ.

 Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ   ΚΑΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   ΜΑΣ   ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ   ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ   ΤΟ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ   ΜΑΣ    ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ   ΑΝΤΙ   ΓΙΑ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ   ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ   ΚΑΙ   ΔΙΑΣΠΑΣΗ   ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ    ΣΥΝΟΧΗ,   ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ    ΕΤΣΙ   ΤΟ   ΕΡΓΟ    ΤΩΝ    ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ   ΠΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ   ΕΝΑΝΤΙΑ   ΣΤΗΝ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΒΑΡΟΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΚΑΙ   ΟΛΗΣ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΜΕ   ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ   ΚΑΙ   ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.   ΑΥΤΟ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ   ΕΠΙ   ΣΕΙΡΑ   ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ   ΜΕ  ΤΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΑ    ΑΣΧΗΜΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.    ΣΕ   ΑΝΤΙΘΕΣΗ,   ΟΤΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ   ΤΟ   ΚΟΙΝΟ   ΟΦΕΛΟΣ,   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ   ΟΦΕΛΟΣ   ΚΑΙ  ΣΕ   ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ  ΤΗΝ   ΠΡΟΩΘΕΙ.

ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΟΙ   ΟΙ   ΝΟΜΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ  ΕΙΣΤΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ   ΣΕ   ΕΝΑ   ΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΜΙΑ   ΠΑΡΑΛΟΓΗ   ΑΛΛΑ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ,     Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΑΣ   ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ   ΣΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ   ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ   ΚΑΙ   ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ,   ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ   ΔΕΝ   ΣΥΝΑΔΟΥΝ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ   ΩΣ   ΝΟΗΜΟΝΟΣ   ΚΑΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ   ΟΝΤΟΣ,   ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ   ΣΥΝΕΠΕΙΑ   ΤΗΝ   ΔΕΣΜΕΥΣΗ   ΤΗΣ   ΖΩΤΙΚΗΣ  ΣΑΣ   ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   ΣΕ   ΠΕΔΙΑ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ   ΑΠΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ    ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΕΠΙΒΟΛΗΣ.    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΕΧΕΙ   ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΚΑΙ   ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΧΡΟΝΟ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,   ΤΟΥΣ   ΕΧΕΙ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ     ΑΠΟ   ΦΥΣΕΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΑ   ΟΝΤΑ,   ΣΕ   ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ   ΜΗΧΑΝΕΣ   ΠΟΥ   ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΠΙΒΙΩΣΗ   ΤΟΥΣ,   δηλ.   ΣΕ   ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Η  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ   ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ    ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ   ΓΙΑ   ΑΣΗΜΑΝΤΑ   ΖΗΤΗΜΑΤΑ   ΣΤΑ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ  ΕΣΑΣ,   ΠΑΡΑ   ΤΗΝ   ΘΕΛΗΣΗ   ΤΟΥΣ,   ΟΜΩΣ   ΣΗΜΕΡΑ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΗΣ   ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ   ΣΤΗΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ    ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ   ΤΟΥΣ.   ΟΙ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ   ΟΜΑΔΕΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ   ΠΟΥ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΣΕ   ΟΛΗ   ΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ.

      Η  ΑΔΙΚΙΑ,   ΩΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΜΗ   ΣΥΝΑΔΟΥΣΑ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ   ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,   ΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΤΙΣ   ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ   ΤΗΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ  ΄΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ΄΄   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΚΑΙ   ΔΗ  ΣΤΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ  ΜΕ  ΟΡΚΟ   ΠΡΟΣ   ΤΟΥΤΟ.    Η   ΘΕΣΜΙΚΗ    ΕΚΤΕΛΕΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ   ΤΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ    ΚΑΙ   ΑΥΤΗ   Η   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ    ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΗΝ   ΥΓΕΙΑ   ΤΟΥ   ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.   ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ   ΤΟΣΟ  ΣΤΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΑΤΟΜΙΚΟ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  (ΟΡΑΤΟ   ΚΑΙ   ΑΟΡΑΤΟ)   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   ΔΙΑΒΙΟΥΝ   ΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   ΤΙΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΟΝ   ΤΟΜΕΑ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ  ΤΙΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ   ΜΑΣ,   ΚΑΘ’  ΟΤΙ  ΣΧΕΔΟΝ   Η   ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΟΥ   ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΧΡΗΣΤΕΣ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ   ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΘΕΣΜΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ   ΚΑΙ   ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ   ΟΛΩΝ   ΜΑΣ   ΧΩΡΙΣ   ΤΗΝ   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΞΑΙΡΕΣΗ,   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΔΕ   ΓΙ’  ΑΥΤΟΥΣ   ΠΟΥ   ΤΗΝ   ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΗΘΙΚΟΙ   ΝΟΜΟΙ,  ΟΙ   ΔΕ   ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ   ΑΜΕΣΑ   ΚΑΙ   ΕΜΕΣΑ   ΧΡΟΝΙΚΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   (ΝΕΜΕΣΙΣ),ΘΕΩΡΟΥΜΕ   ΟΤΙ   ΕΣΕΙΣ,   ΣΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΘΕΣΗ  ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΑΜΕΣΕΣ    ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΕΜΕΣΕΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΤΟΥ   ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ   ΝΟΜΟΥ   ΤΗΣ   ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΒΑΣΙΚΟΣ   ΣΤΟΧΟΣ   ΚΑΙ   ΣΚΟΠΟΣ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ    ΦΟΡΕΑ  ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ΄΄  ΕΙΝΑΙ  Η   ΣΥΝΕΝΩΣΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΚΑΙ   Η   ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ   ΤΗΣ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΜΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΙΔΙΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ   ΣΤΟ   ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ   ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΑΞΙΑΚΟ   ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΡΕΤΗΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΤΗΣΑΦΘΟΝΙΑΑΛΗΘΕΙΑΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑΑΝΔΡΕΙΑΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΓΝΩΘΙ  Σ’ ΕΑΥΤΟΝ),    Η  ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΑΠΟ   ΚΑΘΕ   ΕΙΔΟΥΣ   ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ   ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ   ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ   ΚΑΙ   Η   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,   ΟΠΩΣ   ΑΥΤΟ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ      ΣΤΗΝ   ΙΔΡΥΤΙΚΗ   ΜΑΣ   ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ,  ΣΤΙΣ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ    ΜΑΣ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ(αρ. πρωτ.  6199/04-09-2015  ΑΡΕΙΟΣ   ΠΑΓΟΣ),  ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΜΑΣ,ΣΤΟΧΟΙ   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ    ΦΕΡΕΙ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΔΙΕΞΟΔΟ,   ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΝΑ   ΒΑΛΛΕΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ   ΑΠΟ   ΤΑ   Μ.Μ.Ε.,  ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΨΕΥΔΩΝ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ,   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,   ΒΙΑΙΩΝ   ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ     ΚΑΤΑ   ΓΡΑΦΕΙΩΝ   ΤΩΝ   ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ   ΜΑΣ   κ.α.   ΜΗ  ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ   ΚΑΙ   ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   ΝΑ   ΑΡΘΡΩΣΕΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΝΤΙΛΟΓΟ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΡΘΕΙ   ΣΕ   ΔΙΑΛΟΓΟ   ΜΑΖΙ  ΜΑΣ.

 ΣΑΣ    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΤΟΥ Δ.Σ.Α.   ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ   1ου  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ    ΤΟ   2010, (ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΟΜΕΝΩΝ   ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ME   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ   ΩΣ   ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ    ΣΤΑ   ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ   ΧΡΟΝΙΚΑ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΣΗ   ΤΗΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΚΑΤΑΦΑΝΗ   ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ     ΚΑΙ  ΤΗΝ   ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΜΕΧΡΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΕΝΟΧΗ   ΣΙΩΠΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ    ΣΥΛΛΟΓΩΝ. 

 ΕΠΕΙΔΗ,   Ο   ΑΓΩΝΑΣ   ΠΟΥ   ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ,   ΕΚΤΟΣ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΑΜΙΓΩΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΔΙΑΚΥBΕΥΜΑ,   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ    ΚΑΙ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΝΟΜΙΚΟ   ΜΕΡΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ,   ΓΙΑ   ΠΡΩΤΗ   ΦΟΡΑ   ΣΤΗΝ   ΝΕΩΤΕΡΗ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΙΣΤΟΡΙΑ,    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ    ΦΕΡΕΙ   ΣΤΟ   ΦΩΣ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ,   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΑΠΕΚΡΥΠΤΟΝΤΟ   ΕΠΙΜΕΛΩΣ   ΑΠΟ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΚΑΙ  ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ   ΣΥΝΘΗΚΕΣ,  Φ.Ε.Κ., ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ   ΚΑΙ   ΕΓΧΩΡΙΩΝ   ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ   κ.α.)

ΕΠΕΙΔΗ   ΤΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ,   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΕΦΟΡΙΕΣ  –   ΑΣΦ.  ΤΑΜΕΙΑ   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΤΡΑΠΕΖΕΣ,   ΕΧΕΙ   ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ   ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ   ΕΠΙΘΕΣΗ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΜΕ   ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ   ΤΩΝ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΜΕ   ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,   ΠΡΑΞΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ,   ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΗΣ   ΗΔΗ   ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ,   ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΠΡΑΞΗ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ   ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΜΑΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ,   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ   ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ   ΜΕ   ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕ   ΑΥΤΑ   ΚΑΙ   ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΤΩΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΠΟΡΟΥΝ,   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ   ΚΑΙ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ   ΑΠΟ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,   ΝΑ   ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ   ΤΙΣ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΒΑΛΟΥΝ   ΦΡΑΓΜΟ   ΣΤΗΝ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΔΙΚΙΑ   ΠΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ   ΑΠΕΙΛΕΙ   ΝΑ   ΔΙΑΛΥΣΕΙ   ΤΗΝ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ,  ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΑ   ΑΝΩΤΕΡΩ   ΚΑΙ   ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ   ΟΤΙ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ  ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ   ΑΔΙΚΙΑ   Η   ΟΠΟΙΑ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ   ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΑ   ΤΟΥΤΟ  

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ   ΟΤΙ,   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ   ΤΗΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ   ΚΑΙ   ΤΗΣ    ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ,   ΘΑ   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ   Η   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ   ΑΠΟΡΡΕΕΙ   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΕΚ   ΠΡΟΙΜΙΟΥ   ΕΜΦΟΡΕΙΣΘΕ   ΩΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ   ΝΟΗΜΟΝΑ  ΟΝΤΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ ΠΟΥ   ΔΩΣΑΤΕ   ΩΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΕΤΣΙ   ΩΣΤΕ   ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ     ΕΠΑΦΗ   ΜΑΖΙ   ΜΑΣ   ΓΙΑ   ΤΙΣ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΚΑΙ   ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,  ΝΑ   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ   ΕΝΩΠΙΟΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ   ΤΗΝ   ΝΟΜΙΚΗ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΑΣ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ΠΑΝΤΟΤΕ   ΜΕ   ΤΙΣ   ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ   ΠΟΥ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ   ΟΙ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ  ΤΟΥ   ΚΩΔΙΚΑ   ΠΕΡΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ   ΤΟΣΟ   ΣΤΟ   ΗΘΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΔΙΟ.

 

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 9-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 9-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ.

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BLOODY FAIR.  ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ BLOODY FAIR ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ… ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.  ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.   ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ BLOODY FAIR ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ.  ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;  Ή ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ,  Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ, ΤΟ BLOODY FAIR ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.  ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.  Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.  ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ.  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΓΗΣΟΥΜΕ.  ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

ΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.  ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ BLOODY FAIR.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.  ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ.  ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ή ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.  Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BLOODY FAIR. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ BLOODY FAIR.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.  ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ… ΣΠΑΣΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.  ΞΕΚΟΛΛΑ.  ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. 

ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΜΑ;  ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.  ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ… ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ… ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΟΛΩΝ.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΑΓΗ.  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

ΤΩΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.  ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.  ΕΜΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. 

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΛΙΣΗ.  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΚΑΙ Η ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜEΝΟΥΣ 27/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜEΝΟΥΣ 27/10/2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΝΟ ΛΑΓΚΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΗΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΕΞΩΡΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΩΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΠΛΑΝΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ε4 ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο Ε5 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΕΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΑΒΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΙΧΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ Ε4 ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε4 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΓΙΕΡΑ Ή ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ; ΕΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΩΡΚΙΣΜΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 26-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 26-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.   ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΜΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η Ε.ΣΥ. ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑΝ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ… ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ… ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.

ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ,  Ή ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, Ή ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.  ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ 4, 3, 2, 1, 5, ΘΕΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ GRAND TEST ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.  ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ KAI ΣΕ 3, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.  Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ GRAND TEST ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, Ή ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΗ… ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ… ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΜΕΛΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ .

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ.  ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ή ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΜΗΣΕΙ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 3 ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΥΒΟΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ..

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΗ… ΣΤΗΝΕΤΑΙ… ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΤΑ… ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ε5 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ 23-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ε5 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 23-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΗΔΗ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.   ΤΟΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΩΣΤΟΣΟ… ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΕΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.  ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, Ο Ε5… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ, 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 13 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ… Ή ΑΝ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ Ή ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Ο Ε5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ… ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΙΑ.   ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

ΕΤΣΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΘΑ ΠΩ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ… ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Ή ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ!! ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ LIKE ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;  ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ…; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ… ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ LIKE!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ LIKE ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΔΙΚΩΣ, Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Ε5 ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ.  ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο Ε5 ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.  ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ.  ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ EAN ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.

Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ Ε5. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.  ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΥΑΛΑ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ Ή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ.  ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΟΠΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.  ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ… ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.. ΤΟΤΕ.. ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ.

ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ Ε5, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ.  ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΟΙ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ε5 ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο Ε5 ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.. ΜΙΚΡΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΕΓΡΑΦΑΝ… ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, Ο Ε5 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ή ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε5.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΚΟ, Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΟΛΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ.  ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

……………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!Ε.ΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!! ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!Ε.ΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!! ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Ο ΦΩΤΗΣ ΤΣΕΒΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Ο ΦΩΤΗΣ ΤΣΕΒΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

0
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ. ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

1
Ο ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος. Ο μεγαλύτερος ναός του Ελληνικού κόσμου

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΟ,
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ 401 μ.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΕΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ……ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.

Γύρω στον 8ο π.Χ. αιώνα, η Έφεσος έγινε το οικονομικό κέντρο της Μικράς Ασίας και απέκτησε μυθικά πλούτη . Ήταν η μεγαλύτερη πόλη της Ιωνίας και πάντα βρισκόταν σε καλές σχέσεις με τις χώρες της Ανατολής, γιατί από το λιμάνι της εξαρτιόταν το διαμετακομιστικό τους εμπόριο. Η πόλη της Εφέσου ήταν αφιερωμένη στην θεά Άρτεμη. Η πόλη είχε στην αρχή ένα μικρό ναό, που αργότερα καταστράφηκε, για να κτιστεί το μεγαλόπρεπο Αρτεμίσιο, που είναι ο γνωστός και ως ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Η κατασκευή του άρχισε από τον βασιλιά της Λυδίας Κροίσο και αποπερατώθηκε μετά από 120 χρόνια και ήταν το μεγαλύτερο οικοδόμημα της Ιωνίας. Το ιερό της Άρτεμης υπηρετούσαν ιερείς και ιέρειες παρθένοι, που ονομάζονταν Μεγάβυζοι. Ο ναός ήταν ιωνικού ρυθμού και σχεδιάστηκε από τον Έλληνα αρχιτέκτονα Χερσίφρονα, ήταν ορθογώνιος, παρόμοιος με τους ναούς της εποχής του. Σε αντίθεση όμως με τους άλλους ναούς το Αρτεμίσιο ήταν κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από μάρμαρο. Σκαλοπάτια μαρμάρινα περιέβαλαν τη βάση του ναού και οδηγούσαν σε μια υψηλότερη βαθμίδα, η πρόσοψη του ναού ήταν διακοσμημένη και «έβλεπε» σε ένα ευρύχωρο προαύλιο. Δεν φημιζόταν μόνο ως ο ωραιότερος ναός του ελληνικού κόσμου, αλλά ήταν επίσης ένας από τους μεγα¬λύτερους, ναούς της κλασικής αρχαιότητας. Ο ναός είχε μήκος 133 μέτρα και πλάτος 73 μέτρα ήταν πάνω από διπλάσιος σε μέγεθος από τον Παρθενώνα της Αθήνας (Ο Παρθενώνας είναι 69,54 μέτρα μήκος και 30,87 μέτρα πλάτος) Οι κίονες του ήταν 20 μέτρα ύψος Ιωνικού ρυθμού με κυκλικές πλευρές. Υπήρχαν συνολικά 127 κίονες, σε ορθογώνια ευθυγράμμιση πάνω σε όλη τη βάση.

Το άγαλμα της Εφεσίας Αρτέμιδας

Στον ναό υπήρχαν αρκετά έργα τέχνης μεταξύ των οποίων τέσσερα χάλκινα αγάλματα που απεικόνιζαν Αμαζόνες. Ο ναός βρισκόταν μέσα σ’ ένα ιερό περίβολο στην ελώδη πεδιάδα έξω από την πόλη της Εφέσου, πρωτεύ¬ουσας κατά τη ρωμαϊκή εποχή, της επαρχίας της Ασίας. Κάθε χρόνο, στο γενέθλια της Αρτέμιδος, μια πομπή ξεκινούσε από την πόλη για να καταλήξει στο ναό. Προορισμός της ήταν να τιμηθεί το μεγάλο λατρευτικό άγαλμα που δέσποζε στο άδυτο. Το τιμώμενο άγαλμα της πολιούχου θεάς Αρτέμιδος είχε πολλούς μαστούς γιατί συμβόλιζε την γονιμότητα. Από τα αρχαία αντίγραφα που βρέθηκαν στα ερείπια της Εφέσου εμφα¬νίζουν μια θεότητα πολύ διαφορετική από την Αρτέμιδα της Ελληνικής μυθολογίας – την παρθένο κυνηγό με το τόξο και τα κυνηγετικά σκυλιά της. Η θεά αυτή ήταν ένα ξενοπρεπές είδωλο, με το κάτω μέρος του σταθερό σαν κίονα και τυλιγμένο από τα ποδιά μέχρι τη μέση με ρούχα στολισμένα με μέλισσες (η μέλισσα ήταν το σύμβολο της Εφέσου). Πάνω από τη μέση της κρέμονταν σε σειρές στρογγυλεμένα εξογκώματα – 20 έως και 30 συνολικά – τα οποία κάνεις δεν έχει μπορέσει να εξηγήσει. Μπορεί να είναι μαστοί, μπορεί να είναι ακόμα και όρχεις ταύρου. Για την διακόσμηση του ναού εργάστηκαν οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της εποχής (Φειδίας, Πραξιτέλης, Μύρων, Πολύκλειτος, Κρησίλας, Φραδμώνας, Απελλής, Ευφράνωρ.) Στον εξωτερικό χώρο που περιέβαλε τον ναό τελούταν εμποροπανήγυρη και αγορά πώλησης και ανταλλαγής προϊόντων.
Το ιερό επί αιώνες το επισκέπτονταν έμποροι και προσκυνητές και προσέφεραν στην θεά πλούσια αφιερώματα. Ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος, αυτός που επέλεξε και όρισε τον αριθμό των επτά θαυμάτων του αρχαίου κόσμου, αναφέρει ότι: το μεγαλείο του ναού της Αρτέμιδος υπερέβαλλε όλα τα υπόλοιπα μνημεία – εκτός από τον Όλυμπο, ο ήλιος δεν φαινόταν πουθενά αλλού τόσο μεγαλοπρεπής όσο στο Αρτεμίσιο. Την νύχτα της 21ης Ιουλίου 356 π.Χ., ο ναός καταστράφηκε από πυρκαγιά που έβαλε ο παρανοϊκός Ηρόστρατος από την Έφεσο γιατί ήθελε να απαθανατιστεί το όνομά του στην ιστορία. Κατά την παράδοση, τη νύχτα εκείνη γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος. Ο ιστορικός Πλούταρχος (50-120 μ.Χ) έγραψε αργότερα ότι η θεά Άρτεμη ήταν «πάρα πολύ απασχολημένη με τη γέννηση του Αλεξάνδρου, και δεν μπορούσε να πάει στην Έφεσο να προστατεύσει τον ναό της». Ο ναός ξαναοικοδομήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο αλλά καταστράφηκε πάλι από τους Γότθους το 262 μ.Χ. Οι Εφέσιοι όμως με τη βοήθεια των πόλεων της Μικράς Ασίας οικοδόμησαν νέο μεγαλοπρεπέστατο ναό. Όταν κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ., ο Απόστολος Παύλος επισκέφτηκε την Έφεσο για να κηρύξει το χριστιανισμό, ήρθε αντιμέτωπος με τους κατοίκους της πόλης οι οποίοι παρέμειναν πιστοί στην λατρεία της Αρτέμιδος.

Ο Σύριος ανθέλληνας Ιωάννης ο Αντιοχεύς που είναι γνωστός και ως ….. άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Μετά την επικράτηση …..της θρησκείας της αγάπης το 401 μ.Χ. ο εκ Συρίας καταγόμενος ανθέλληνας Ιωάννης ο Αντιοχεύς που είναι γνωστός και ως «Χρυσόστομος» Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ανακοίνωσε πως δεν θα ανεχόταν πλέον αυτό το σύμβολο των θεών των Ελλήνων. Συγκέντρωσε λοιπόν με έρανο από πλούσιες φανατικές Χριστιανές χρήματα με τα οποία πλήρωσε εργάτες, και με την συμμετοχή ροπαλοφόρων μοναχών και όχλο φανατισμένων Χριστιανών διέταξε την πυρπόληση και την εκ θεμελίων καταστροφή του ναού του Αρτεμισίου ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου Τα έργα τέχνης και τα μάρμαρά του ναού μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη και έγιναν οικοδομικά υλικά σε διάφορα χριστιανικά μνημεία. « O Θεοδώρητος 393-457 μ.Χ εκκλησιαστικός συγγραφέας και χριστιανός επίσκοπος αναφέρει: «ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού συνέλεξε και κατά των ειδωλικών έπεμψε ιερών. (δηλ. μάζεψε βάρβαρους φανατισμένους και ευνουχισμένους χριστιανούς καλόγερους και κατάστρεψαν το θαυμάσιο έργο τέχνης.) Ενα αιώνα αργότερα, Επάνω στα ερείπια του Αρτεμισίου κτίστηκε μιας βυζαντινής βασιλικής αφιερωμένη στην Παναγίας που υπάρχει και σήμερα

Ένα αναστηλωμένο κιονόκρανο, ότι απέμεινε από το Αρτεμίσιο που υπήρξε ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου

Αργότερα, η πόλη της Εφέσου εγκαταλείφθηκε και μόνο προς τα τέλη του 19ου αιώνα άρχισαν οι ανασκαφές Σήμερα δεν απομένουν παρά μόνο ερείπια της αρχαίας πόλης και ένα αναστηλωμένο κιονόκρανο από το Αρτεμίσιο.

Ενδυμίων Γεώργιος Κοσμόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
1) Ο ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος. Ο μεγαλύτερος ναός του Ελληνικού κόσμου. 2) Το άγαλμα της Εφεσίας Αρτέμιδας 3) Ο Σύριος ανθέλληνας Ιωάννης ο Αντιοχεύς που είναι γνωστός και ως ….. άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος 4)Ένα αναστηλωμένο κιονόκρανο, ότι απέμεινε από το Αρτεμίσιο που υπήρξε ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου

Βοσκοί, αμάξια, ΜΚΟ και μυστικά κονδύλια

Yangos Metaxas

Αποθέωση του Θεάτρου του Παραλόγου, βιώνουν οι Ελληνες πολίτες με την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά…

Συνήθως, όταν φωτίζεται ιδιαίτερα ένα θέμα είναι για να στρέψει επάνω του την προσοχή της κοινής γνώμης, ώστε η έτσι κι αλλιώς αμβλυμένη ικανότητα νόησης των πολιτών να παραμείνει στην επιφάνεια και να μην προχωρήσει στην ουσία του θέματος.

Στο συγκεκριμένο θέμα της παραίτησης Κοτζιά, που σχετίζεται με το Σκοπιανό – Μακεδονικό, τον Καμμένο, την επιβίωση της Κυβέρνησης, την παραμονή του Τσίπρα στην καρέκλα της εξουσίας και δεν συμμαζεύεται, η ουσία είναι η παραπλάνηση των πολιτών με το θέμα των «μυστικών κονδυλίων».

Σοκαριστικά αποκαλύπτικό το σημερινό άρθρο του Γιώργου Παπαδόπουλου Τετράδη με τίτλο «Βοσκοί, αμάξια, ΜΚΟ και μυστικά κονδύλια», αποκαλύπτει την υποκρισία υπουργών και κομμάτων, σχετικά με τα «μυστικά κονδύλια».

Οταν λέμε για κοροιδία και «στάχτη στα μάτια» των Ελλήνων πολιτών τα μυστικά κονδύλια είναι το αποκορύφωμα, «αφού μέχρι σήμερα, ποτέ δεν έχει ελεγχθεί και αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί με τα κονδύλια».

«Αφού όλες οι κυβερνήσεις κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι απόρρητα και καταστρέφονται (!)»

«Αφού όσες δικαστικές έρευνες έγιναν με συγκεκριμένες καταγγελίες για αθρόα χρηματοδότηση 45 ΜΚΟ δεν κατέληξαν σε σοβαρά αποτελέσματα.»

«Αφού τα κονδύλια είναι μυστικά δεν θα μαθευτεί ποτέ το εύρος του ξοδέματός τους και οι αποδέκτες. Εκτός από παρονυχίδες που θα αποκαλύπτονται από καιρού εις καιρόν. Για δημόσια κατανάλωση και για προσωπικά ή κομματικά παιχνίδια.»

ΠΗΓΗ:Βοσκοί, αμάξια, ΜΚΟ και μυστικά κονδύλια  LIBERAL.GR

Δεν υπάρχει πιο υποκριτική κουβέντα μεταξύ υπουργών και κομμάτων από αυτή με τα μυστικά κονδύλια. Τα οποία διατηρούν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις. Πίσω τους θα βρει κανείς τη δεύτερη κυβέρνηση Ανδρέα, τη διένεξη Μητσοτάκη- Σαμαρά το 1992, την πληρωμή του βοσκού στα Ίμια, την αγορά υπερπολυτελών αυτοκινήτων της κυβέρνησης ΓΑΠ, τη χρηματοδότηση ΜΚΟ, Κέντρων που είχαν κλείσει, δημοσιογράφων και σκοτεινών τύπων.

Οι αλληλοκαταγγελίες Καμμένου- Κοτζιά για το θέμα και οι δήθεν αγανακτισμένες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν κυβερνήσει τον τόπο είναι πέραν για πέρα θεατρικές και λασπωμένες.

Δεν υπάρχει κυβέρνηση στον κόσμο που να μην χρησιμοποιεί μυστικά κονδύλια υπουργείων για να κάνει κρατική εθνική πολιτική (προσοχή: όχι κυβερνητική), να πληρώνει καθέναν μέσα και έξω από τη χώρα για να προωθεί τα συμφέροντά της και να προπαγανδίζει τις θέσεις της. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι εξαίρεση. Καθένας που αμολάει τη μπαρούφα του για κατάργηση των μυστικών κονδυλίων είναι σαν να ζητάει να δημοσιεύονται οι σχεδιασμοί και οι αποφάσεις της ΕΥΠ.

Αν είναι κάτι που λείπει και ορθώς συζητιέται είναι ο έλεγχος των κονδυλίων από μια διακομματική επιτροπή, που θα αποτελείται από σοβαρούς ανθρώπους και οι οποίοι δεν θα κάνουν βούκινο τα στοιχεία ούτε θα τα χρησιμοποιούν για πολιτικούς και κομματικούς λόγους. Το ερώτημα είναι, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη Βουλή; Απάντηση: Ελάχιστοι. Κι αυτό είναι το πρόβλημα.

Γιατί από τους πιο πολλούς, που δεν έχουν συνείδηση του πατριωτικού συμφέροντος είναι συνήθως και εκείνοι που καλούνται μια μέρα να υπουργεύσουν και να διαχειριστούν μυστικά κονδύλια.

Μυστικά κονδύλια δεν έχουν μόνο τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Άμυνας. Έχουν σχεδόν όλα τα υπουργεία, το Μέγαρο Μαξίμου, η ΕΥΠ, η Γενική Γραμματεία Τύπου δια του υπουργείου Επικρατείας. Και η ιστορία τους είναι πολύ παλιά. Παρ όλα αυτά, μόλις μετά το τέλος του ’80 άρχισε να γίνεται συζήτηση για το θέμα έντονα. Δεδομένου ότι από τότε άρχισε να γίνεται συνείδηση στην πλειονότητα του λαού η απαίτηση για διαφάνεια στα οικονομικά του κράτους. Και η αντίστοιχη εκμετάλλευσή του από τα κόμματα για αλληλοκατηγορίες.

Η πρώτη πολύκροτη υπόθεση ήρθε στο φως με τη μορφή σκανδάλου μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Από τον Κάρολο Παπούλια ως υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993. Ο κ. Παπούλιας ανέθεσε τη διενέργεια ΕΔΕ σε σύμβουλό του, πρώην δικαστικό, η οποία δεν κατέληξε σε συγκεκριμένο καταλογισμό ευθυνών. Πάντως, αυτή η πρώτη έρευνα εντόπισε την αύξηση των ετήσιων απόρρητων δαπανών για το υπουργείο Εξωτερικών (τα ποσά σε δις):

«Το έτος 1989, με αρχική πίστωση 2.200.000.000 δρχ. δαπανήθηκε ποσό 3.278.376.500. Το έτος 1990, με αρχική πίστωση 2.000.000.000 δρχ. δαπανήθηκε ποσό 2.047.761.404. Το έτος 1991, με αρχική πίστωση 2.500.000.000, δαπανήθηκε ποσό 5.047.837.085. Το έτος 1992, με αρχική πίστωση 4.100.000.000, δαπανήθηκε ποσό 7.459.447.649. Το έτος 1993, με αρχική πίστωση 4.340.000.000, μέχρι τις 10.10.1993 (δηλ. την ημέρα των εκλογών) δαπανήθηκε ποσό 6.231.881.799».

Ο αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει ότι όσα ξοδεύονταν ήταν παραπάνω από αυτά που προϋπολογίζονταν από τις κυβερνήσεις Ανδρέα, Οικουμενικής, Συγκυβέρνησης Μητσοτάκη- Αριστεράς, Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο πρώην πλέον πρωθυπουργός Κ Μητσοτάκης κατήγγειλε τον πρώην υπουργό του των Εξωτερικών Α Σαμαρά για διασπάθιση των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου του για την προβολή του. Η έρευνα που έγινε, όμως, δεν απέδειξε τίποτε συγκεκριμένο. Ο Α Σαμαράς έφερε τα στοιχεία που είχε και απέδωσε τις κατηγορίες Μητσοτάκη στο μένος του επειδή τον ανέτρεψε.

Επί εποχής Κώστα Σημίτη, κοινό μυστικό ήταν ότι σημαντικό μέρος των μυστικών κονδυλίων κατέληξε σε ημετέρους, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με κριτήρια κομματικά και όχι εθνικού συμφέροντος. Μέχρι σήμερα, ποτέ δεν έχει ελεγχθεί και αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί με τα κονδύλια. Αφού όλες οι κυβερνήσεις κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι απόρρητα και καταστρέφονται (!)

Και ο βοσκός στα Ίμια!

Αλλά, τα κονδύλια έγιναν πρωταγωνιστές και πρωτοφανών αποκαλύψεων για τα Ίμια! Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή “Σήμερα”, του ΣΚΑΪ, στις 30 Απριλίου του 2018 είπε ότι τον βοσκό των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλο κακώς τον πλήρωνε ο Δήμος Καλυμνίων μέχρι τις 31-12-2002 και ότι έπρεπε να πληρωνόταν από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου των Εξωτερικών, προκειμένου να μην έφευγε τον Απρίλιο του 2004 από τα νησιά.

Με οργισμένη επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου, απαντώντας στον κ Πάγκαλο αποκάλυψε σημεία και τέρατα για τη διαχρονική εξωτερική και αμυντική πολιτική των κυβερνήσεων στο Αιγαίο. Γι αυτό και δημοσιεύω σχεδόν όλη την επιστολή. Για να μάθει ο κάθε Έλληνας πού και πώς πάνε τα λεφτά του και πώς οι κυβερνήσεις είναι ανάξιες αυτής της χώρας. Γράφει ο κ Διακομιχάλης:

«Μετά την προφορική, συμφωνία με τους Τούρκους τη νύκτα της 31ης  Ιανουαρίου με τη διαμεσολάβηση του μακαρίτη Υφυπουργού των Εξωτερικών της Αμερικής κυρίου Χόλμπρουκ, όπως εσείς δηλώσατε επιστρέψαμε στη προτέρα κατάσταση που υπήρχε στα Ίμια πριν από το επεισόδιο. Δηλαδή μπορούσε ο βοσκός να πηγαίνει κανονικά στα Ίμια για να ταΐζει τα κατσίκια του.»

«Γιατί λοιπόν δεν μπορούσε με διαφανή και καθαρό τρόπο να πλήρωνε το επίσημο Ελληνικό κράτος τα έξοδα του βοσκού ο οποίος πήγαινε στα νησιά δύο και τρεις φορές την εβδομάδα και πολλές φορές μάλιστα τον συνόδευε και σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Λιμεναρχείο Καλύμνου και θα έπρεπε να πληρωνόταν κρυφίως; Απαντήστε επιτέλους!!!

«Τα Ίμια ανεξάρτητα, ότι οι Τούρκοι τα διεκδικούν παράνομα κατά παράβαση όλων των Διεθνών Συνθηκών όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι Ελληνικά και ως εκ τούτου επιτρέπονται όλες οι δραστηριότητες όπως σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Όμως το μεγάλο ερώτημα κύριε Πάγκαλε που πρέπει επιτέλους να απαντηθεί είναι γιατί ούτε το Υπουργείο των Εξωτερικών μα δυστυχώς ούτε κανένα άλλο Υπουργείο όπως θα μπορούσε να είναι το Υπουργείο των Εσωτερικών ή το πάλαι ποτέ Υπουργείο Αιγαίου δεν τολμούσε να πληρώσει τον βοσκό; Υποχρέωση που μονομερώς είχε αναλάβει ο Δήμος Καλυμνίων την περίοδο που είχα την τιμή να είμαι Δήμαρχος της Καλύμνου, και πληρωνόταν ο βοσκός από τον Δημοτικό προϋπολογισμό και σήμερα δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση εάν το Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνει τελικά τις δαπάνες αυτές για την πληρωμή του βοσκού μη νόμιμες να πρέπει να επιστρέψουμε στο Δήμο Καλυμνίων τα χρήματα που πήρε από την 1-1-1996 μέχρι 31-12-2002 και μάλιστα εντόκως.»

«Σίγουρα κύριε Πάγκαλε θα συμφωνούσα μαζί σας ότι ο βοσκός έπρεπε να πληρώνεται από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών εάν τα Ίμια δεν ήταν Ελληνικά και ο βοσκός εκτελούσε αυτή την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κύριε Πάγκαλε πρέπει, 22 χρόνια μετά τα γεγονότα στα Ίμια, να παραδεχθείτε ότι το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν είχε καμιά πολιτική για τις βραχονησίδες στο Αιγαίο, αξιοποιώντας τις διατάξεις και τα όσα προκύπτουν από την σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας του 1982.»

«Ταμπουρωμένοι πίσω από την πολιτική του κατευνασμού που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει την εξωτερική μας πολιτική αφήσαμε την Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο. Η εξαγγελία το 1995 της κυβέρνησης που ήσασταν και εσείς μέλος, ότι θα γίνονταν μικρές παρεμβάσεις στις βραχονησίδες εγκαταλείφτηκε μόλις αντέδρασε η Άγκυρα. Ιδιαίτερα όταν δημοσιοποιήθηκε  τον Μάιο του 1996 το εγχειρίδιο της Τουρκικής Στρατιωτικής Ακαδημίας με τίτλο: “Τα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου , γεωγραφική- Ιστορική- Νομική ανασκόπηση και εισηγήσεις πολιτικής” όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις επέλεξαν την πολιτική να μην κινείται τίποτε στο Αιγαίο για να μην δυσαρεστηθούν οι Τούρκοι.»

«Όπως γνωρίζετε από την 1η Ιανουαρίου 2003 σταμάτησε ο Δήμος Καλυμνίων να καλύπτει τα έξοδα του βοσκού Αντώνη Βεζυρόπουλου, ο οποίος όμως συνέχιζε να πηγαίνει για περίπου ενάμιση χρόνο στα Ίμια και ουδείς ενδιαφέρθηκε να του καταβάλει το «τεράστιο ποσόν των 6.000,00€» ετησίως, με αποτέλεσμα το Πάσχα του 2004 δυστυχώς να πάρει τα κατσίκια του από τις βραχονησίδες και να μην ξαναπατήσει το πόδι του.»

« Κ. Πάγκαλε επειδή δεν είστε ούτε αφελής ούτε άσχετος με την Εξωτερική πολιτική και γνωρίζατε ότι η παρουσία του βοσκού στα Ίμια ήταν τεράστιας Εθνικής σημασίας γιατί δεν κάνατε ότι ήταν Εθνικά επιβαλλόμενο από την 1η Ιανουαρίου 2003 ώστε η κυβέρνηση του Σημίτη που εσείς ήσασταν κορυφαίο στέλεχος της  να εξασφάλιζε τα έξοδα στον βοσκό για να μην έφευγε από τα νησιά; Για την κυβέρνηση της Ν.Δ που σας ακολούθησε, ας απαντήσουν οι τότε κρατούντες γιατί και αυτοί ακολούθησαν την ίδια τακτική με σας και δεν στήριξαν οικονομικά τον βοσκό. Αλήθεια γιατί αφήσατε όλοι μαζί να γίνει αυτό το Εθνικό έγκλημα στα Ίμια με την φυγή του βοσκού, όταν ένας μικρός Δήμαρχος κατάφερε να τον κρατήσει επτά ολόκληρα χρόνια; Ποιος αλήθεια θα αναλάβει την ευθύνη;»

« Κύριε Πάγκαλε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Τουρκία αμφισβήτησε για πρώτη φορά το status στο Αιγαίο, τόσον στη θάλασσα όσο και στον αέρα, τον Νοέμβριο του 1973 όταν η τότε κυβέρνηση του δικτάτορα Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ότι υπάρχει σοβαρό κοίτασμα πετρελαίου στη Θάσο. Γνωρίζετε επίσης κύριε Πάγκαλε ότι κατά την διάρκεια της διάσκεψης για το Δίκαιο της θάλασσας το 1982, το μοναδικό άρθρο, αριθμός 121 που αναφέρεται στα νησιά, αποτέλεσε αντικείμενο έντονης Ελληνοτουρκικής διαμάχης και διαμορφώθηκε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε αποτελεί μια οριστική και ολοκληρωτική νίκη των Ελληνικών θέσεων. Έτσι έγινε δεκτό ότι τα νησιά έχουν αιγιαλίτιδα ζώνη και υφαλοκρηπίδα, με εξαίρεση τις βραχονησίδες, οι οποίες στερούνται υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ όταν δεν μπορούν να δημιουργήσουν δική τους οικονομική ζωή και είναι ακατοίκητες.»

« Τα Ίμια είχαν οικονομική ζωή με την παρουσία του βοσκού και τα κατσίκια του. Κύριε Πάγκαλε, ούτε και από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών, που είπατε ότι έπρεπε να καταβάλλονται τα έξοδα στον βοσκό ώστε να μην έφευγε από τα νησιά, ούτε αυτό έγινε τόσον η κυβέρνηση Σημίτη όσο η επόμενη του Κώστα Καραμανλή. Ντροπή!!!»

« Πρέπει επιτέλους, αποβάλλοντας το φοβικό σύνδρομο που χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις μας απέναντι στις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, να υπάρξει ένας σοβαρός σχεδιασμός εκ μέρους της χώρας μας για όλα αυτά τα νησιά και νησίδια που θα υλοποιηθεί με αποφασιστικότητα και δεν θα μείνει στα λόγια. Σχεδιασμός που θα προβλέπει μικρές παρεμβάσεις με υδατοδεξαμενές, μικρές προβλήτες και ότι άλλο είναι χρηστικό για να διευκολύνεται η προσέγγιση σ’ αυτά, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψιν ότι σχεδόν το σύνολο αυτών των βραχονησίδων είναι ενταγμένες στο Δίκτυο NATURA 2000, στις οποίες έχουν επενδυθεί Ευρωπαϊκά χρήματα και προστατεύονται από Ευρωπαϊκές οδηγίες. Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού επιβάλλεται να υπάρχει οικονομική στήριξη και στους μοναχικούς κατοίκους κάποιων νησιών που επέλεξαν να είναι εκεί ακοίμητοι φρουροί του Ελληνισμού.»

«Το Κίνναρος είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που η κυρά Ειρήνη με το γιο της το Γιώργο κρατούν ψηλά την Ελληνική σημαία και πρέπει να στηριχθούν από το κράτος, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Πρέπει η κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα του φόρου για την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του αείμνηστου Γεωργίου Θηραιού στον εγγονό του Γιώργο που μαζί με τη μάνα του στο Κίνναρος κατά μεσής του Αιγαίου, κρατούν ψηλά την Ελληνική σημαία.»

Το όργιο επί Γιώργου με τις ΜΚΟ

Το 2012, ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την –βουλευτή τότε– Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Παππά, που ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, επισκέφτηκαν τους οικονομικούς εισαγγελείς για τις απόρρητες δαπάνες του υπουργείου Εξωτερικών, και κατέθεσαν υπόμνημα ότι γνωρίζουν πως πακτωλός χρημάτων από αυτές δεν διατέθηκαν για εθνικούς σκοπούς αλλά για εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τότε, το 2009 εκταμιεύθηκαν 57.207.000 ευρώ, δηλαδή 38.707.140 ευρώ περισσότερα από αυτά που προϋπολογίσθηκαν, και το 2010 διατέθηκαν 68.000.000 αντί για 18.000.000 που εγγράφηκαν στον προϋπολογισμό. Ακόμη και το 2011, με ακραίες περικοπές σε όλες τις δαπάνες, τα μυστικά κονδύλια αυξήθηκαν στα 43.000.000 ευρώ με αυξητικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, αγοράστηκαν και δύο υπερπολυτελή υπουργικά αυτοκίνητα τότε έναντι 1,5 εκ. ευρώ (!) από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Οικονομικών! Το τελευταίο τρίμηνο του 2009, το 2010 και το πρώτο 9μηνο του 2011, ενώ διαχρονικά ο προϋπολογισμός δεν υπερέβαινε τα 18 εκ το χρόνο, φαίνεται ότι εκταμιεύτηκαν 190 εκατομμύρια!

Οι δικαστικές έρευνες που έγιναν με συγκεκριμένες καταγγελίες για αθρόα χρηματοδότηση 45 ΜΚΟ δεν κατέληξαν σε σοβαρά αποτελέσματα.

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αποκαλύφθηκε πάρτυ με τα μυστικά κονδύλια, αλλά και με παραμάγαζα μέσα στο υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί, Κοτζιάς και αντιπολίτευση αλληλοκατηγορήθηκαν για σπατάλες και αυταρχισμό. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε εκτός των άλλων και για ταξίδια υπουργών με 100μελή συνοδεία!

Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής ήταν και η -τυπική- διάλυση του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών (Ε.Κ.Ε.Μ.). Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση, μόνο το συγκεκριμένο Κέντρο είχε 23 άτομα. Χρηματοδοτούνταν με 750.000 και έφτασε στις 970.000, μόνο και μόνο για μισθούς και νοίκια. Σε μελέτες, επίσης, δίνονταν από 200 έως 400.000 ετησίως. Το εντυπωσιακό, όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, είναι ότι, ενώ ήταν ανενεργό από το 2012, έπαιρνε λεφτά. Κάτι που μάλλον μεταφράζεται ως αιχμή κατά των πρώην υπουργών Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ουσιαστικά, “λουκέτο” μπήκε το 2015. Αντίστοιχες αναφορές έγιναν και για το Κέντρο Ανάλυσης και Σχεδιασμού (ΚΑΣ), για το οποίο, μεταξύ των άλλων, ο Νίκος Κοτζιάς φέρεται να είπε πως είχε ζητήσει ως υπάλληλος του ΥΠΕΞ παλιότερα την παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά δεν έγινε, αφού το πρόσωπο που διηύθυνε το ΚΑΣ ήταν και στέλεχος ιδιωτικού φορέα, στον οποίο ανέθετε συμβάσεις για έργα με τα λεφτά του ΚΑΣ.

Αλλά, και το υπουργείο Εσωτερικών επί Σκουρλέτη έδωσε 18,5 εκ ευρώ για απόρρητες δαπάνες (της αστυνομίας;) και 7 το Άμυνας, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τουλάχιστον. Τα του υπουργείου Εξωτερικών έχουν παγιωθεί στα 15 εκ ευρώ, από όσα φαίνονται.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Αφού τα κονδύλια είναι μυστικά δεν θα μαθευτεί ποτέ το εύρος του ξοδέματός τους και οι αποδέκτες. Εκτός από παρονυχίδες που θα αποκαλύπτονται από καιρού εις καιρόν. Για δημόσια κατανάλωση και για προσωπικά ή κομματικά παιχνίδια. Ώστε οι πολίτες της χώρας να σχηματίζουν την εντύπωση ότι δεν κυβερνιόνται από κυβερνήτες αλλά από απατεώνες. Μήπως είναι και αλήθεια;

Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης

Βανέσσα Παπαδοπούλου ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-10-2018

Βανέσσα Παπαδοπούλου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2018 – 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CEZARIA ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CEZARIA ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΙΣ 21-10-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Νίνα Δημητρίου

ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 30-12-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 30-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ.  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ.  ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΥΜΕ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕTΕ ΤΩΡΑ… Ή ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… OTI ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…  ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ… ΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.  ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΑΔΕ -ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ- ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ.  ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!  ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

ΑΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.  ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΩΣ  Ή ΑΛΛΩΣ.

ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ, ΘΑ ΜΑΧΕΣΤΕ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ  Ή ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ… ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ…  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΜΙΛΙΑ!  ΛΕΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΜΙΛΙΑ!

ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ! ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΘΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΘΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΘΕΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!  ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ;;  ΩΡΑΙΑ.

ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΗ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ… ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.  ΩΡΑΙΑ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ! 

ΑΡΑ, ΤΙ ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ.  ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ;; ΜΟΛΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ.  ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΪΔΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΗΡΘΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΔΩ;;

ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ..  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.. ΘΕΣ ΜΕΤΑ, ΘΕΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΘΕΣ ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΡΩΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ.  

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. 

ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ.  ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.  Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ.  ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ… ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ.  ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.  ΕΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗ. 

ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΤΕ ΟΝΕΙΡΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΝΩ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΩ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.  ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.  ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΝΑΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ, ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ… ΜΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ, ΤΑΤΟΪΣΤΕΣ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ.  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΠΑΡΤΗ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!  ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ. 

ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ… ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΒΡΕ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;  ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ;; Ή ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΕΙΡΑΝΕ;; Ή ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;; ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΝΑΙ «ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ»  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ.  ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΙΚΟ.  ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.  ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ. 

ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ… «ΕΓΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ ΠΡΩΤΑ;; ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ;;;  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;;;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ, Ή ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ… ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ… ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ.  ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ… ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.  ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΤΟ ΟΠΟΙΟ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

ΑΡΑ ΨΑΞΟΥ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΑΡΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ…, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΩ, ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΠΟΛΥ!!  ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ… ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.  ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ, ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

ΔΙΨΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ!  ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΟΧΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. 

ΝΑ ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΩ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΘΕΩΝ… -ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ- ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ… ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ.  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΑ. 

ΚΑΘΕ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΣΥ, Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΑΙΔΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…  ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ;  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ;  ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!! 

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.  ΟΙ ΘΕΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. 

ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΘΕΙΟΣ, ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΪΔΙ ΕΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΩ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩ… ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.  ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.  ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ… ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΙΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ.  ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΛΙΜΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ.  ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ. 

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ.  ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΑΣ!

ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΑΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. 

ΑΝΑΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΝΑ, ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΔΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ.  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!  ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟ.

ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙ 4, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ.

ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

ΑΓΕΣΘΕ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.  ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ.

ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΗΡΘΕ.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ.

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΗΝ ΚΟΛΩΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ.

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.

ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ,ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.  ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.  ΦΤΑΝΕΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ WEB TV 19/10/2018

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ WEB TV 19/10/2018

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ 7-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 7-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΡΩΝ.

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.  Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ… ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟ, ΡΥΠΑΡΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!  ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ!

ΑΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ.

ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ.  ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΜΑ ΟΛΑ!! ΜΑ ΟΛΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ!!  ΟΛΑ!!

ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.  ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ… ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΒΕΓΚΑΝ, ΑΠΟ ΜΕΝΓΚΑΝ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΟΥΣ.  ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!  ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ… ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.  ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΡΗΜΑ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.  ΣΟΥ ΕΙΠΑ; ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.  ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.  ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ.  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.  ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.  ΣΑΣ ΛΕΩ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.  ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ:  -ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.  ΜΠΡΑΒΟ.  ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ: -ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.  ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ:  -ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ.  ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ 100… ΩΡΑΙΑ.  ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ.

ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ  ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.   ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 100 ΕΥΡΩ… ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ!

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.  ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ 100 ΕΥΡΩ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΑΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΥΣ.

ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΟΠΑΔΟΣ.  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΓΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.  ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.  ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ.. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  ΜΟΛΙΣ… ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ.  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ.  ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ  Ή ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ!!  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, Ή ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;  ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΟΡΙΣΤΕ, ΝΑΤΟ!  Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ…

ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΤΙ… ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΟΛΟΙ.

ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΚΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ… ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΔΑΙΜΟΝΑ… ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;

ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.  ΔΑΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΔΑΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.. ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΑΙΜΩΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΚΟΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΔΑΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ.  ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΔΑΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΩΝ.

ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!  ΜΕ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΓΗ!!  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ΑΡΑ ΠΟΥ, ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ;; ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΑΙΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!  ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ… ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΟΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.. ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ!!  ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;;

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ  Ή ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΕΙ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!! ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ-ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ 4 ΛΕΞΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.»

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ.  «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.»  ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΗ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ.. ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ.

ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ:  ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ:  «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ»!!  ΜΜΜ ΠΑΜΕ.  ΤΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;; ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΣΑΣ… ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ;; ΤΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;; ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;; ΠΟΙΟΝ;; ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;; ΑΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;; ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΙΚΗΣ;; ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ:  «ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ»!!  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑ ΤΑ ΚΑΚΑ;;

ΠΑΜΕ.  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑ.  ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΟ.  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ… ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ.  ΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ.  ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΤΑ ΕΤΣΙ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;; ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ;  ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΚΑ, Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΙΕΙ;  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ;; «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΕΙ»;  ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ;;

ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ»!!  ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;; ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ!! ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ!!  ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!  ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!  ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ!!  ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!  ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ!!  ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!! ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ;; ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ;;  ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.  ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.  ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΙΣ;;

ΑΝΘΡΩΠΕ… ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΙΕΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ… ΤΟΝ ΕΙΠΑΝΕ!! ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ!! ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙΣ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ… ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ.  ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ!!  ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΣΚΟΡΠΑΣ.   ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ;; ΟΧΙ. ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΗ ΝΑ ΛΕΕΙ «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑ ΠΑΝΤΟΥ»;  ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΗ.  ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ.  ΝΑ ΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑ.  ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ.. ΤΣΙΡΚΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ;; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ.  ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;; ΤΙ ΜΙΚΡΗ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ;;; ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΕΘΕΡΑΔΕΣ, ΘΕΙΟΙ, ΘΕΙΕΣ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ.  ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ, ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ, ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ… ΤΗ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΗ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΗ ΛΕΓΑΜΕ… Ε ΠΑΡΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ…ΡΕ ΑΣΕ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;; ΓΙΑΤΙ;; ΝΙΚΗΣΕ ΠΟΤΕ;;

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ»!!  ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ… ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!  ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΓΑΣΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ;;

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 50 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΡΕ…  ΗΡΘΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ;; ΡΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΕ, ΚΑΡΦΩΜΕΝΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!  ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ!!  ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ!!  ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΡΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ;;  ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ;; ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ 50 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.  ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ… ΛΕΕΙ:  –ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ!! ΜΠΡΑΒΟ.  …-ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ.  ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;;

ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΡΕ!!  ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ… ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ…  ΡΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΟΔΙΕΣ, ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ…  ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΠΑΙΔΟ;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;

ΕΓΩ ΖΩ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ;;

ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ… ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ;; ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ;;

ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΤΣΙ;; ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ!!  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ;; ΜΗΝΥΣΗ; ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ!!  ΑΣΕ.  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΟΛΟΥΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ… Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.  ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΜΕΣ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!! ΝΑ ΦΑΤΕ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  Ή ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.  ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΠΑΙΔΟ;; ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

<ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΨΩ ΜΩΡΕ.  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΩΡΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.>

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΖΕΙ, ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.  ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ… ΣΩΒΡΑΚΟ.  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ.  ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;  ΑΛΗΘΙΝΗ… ΑΠΛΗ ΜΕΝ… ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ.

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΟΛΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!!! ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.  ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.  ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ… ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.  ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ!!  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.

ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ!   ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ… ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ!  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!  ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ.

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Αρτέμης Σώρρας 19/10/2016 ΜHΝYΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣIΛΝΤ……

Αρτέμης Σώρρας 19/10/2016 ΜHΝYΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣIΛΝΤ……

ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΗ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Κ.Α. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GREEN PEACE, WWF, UNICEF, OIKOΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ .

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗ »ΓΝΩΣΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .

ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ .

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΜΠΑΟΥΕΡ, Ε ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ( ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΣΤΑ ) .

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ .

ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ .

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ .
ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ .
ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ… Ο…»ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩ» ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι,οι οποίοι ζουν ανάμεσα μας και έχουν πολύ παράξενα ονόματα, όπως ο «Εντολές Εκτελώ»!!!

Η συμπεριφορά τους είναι επίσης άξια απορίας,μιας και δεν έχει καθόλου ανθρώπινα γνωρίσματα αλλά μοιάζει με τη συμπεριφορά που θα είχε ένα ρομπότ προγραμματισμένο,με εξωτερικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Ο Εντολές Εκτελώ νοιάζεται πολύ για τα παιδιά του, ό,τι κάνει το κάνει μόνον για τα δικά του παιδιά και δεν δίνει δεκάρα για τα παιδιά των άλλων.

Νοιάζεται για τη διατήρηση και διαιώνιση της διαφθοράς, γι αυτό και εκτελεί πειθήνια ό,τι του πούνε χωρίς να ψάχνει τα δικαιώματα του ,τα οποία θυσιάζει ευχαρίστως , αρκεί να μην συγκρουστεί με το καθεστώς.

Ας δούμε όμως μερικά παραδείγματα:
Ένα πρωί ,λοιπόν, χτυπάει το κουδούνι και μια αντρική φωνή ακούγεται να φωνάζει στο θυροτηλέφωνο: «Από τη ΔΕΗ είμαστε, θα κόψουμε το ρεύμα«…
Κατεβαίνεις ταχύτατα κάτω και βλέπεις δυο τύπους να έχουν ήδη ξεβιδώσει το έπιπλο που υπήρχε έξω από τα ρολόγια και η παρουσία σου να τους είναι σχεδόν αδιάφορη…
-Μισό λεπτό…περιμένετε. Δεν έχετε δικαίωμα να κόψετε την ηλεκτροδότηση μου.
-Τί λέτε κυρία μου, χρωστάτε τόσους λογαριασμούς τί άλλο περιμένατε;;;
-Δείξε μου τη δικαστική εντολή η οποία σου δίνει την άδεια να κάνεις αυτό που κάνεις.
-Έχω εντολή από τον προϊστάμενο μου κι αυτό μου είναι αρκετό…
-Δεν ορίζει κάτι τέτοιο ο νόμος και για το λόγο αυτό θα προβώ σε αυτόφορη σύλληψη σας και παρακαλώ να μου δώσετε τα ονόματα σας και του Προϊσταμένου που αναφέρατε πριν γιατί θα σας κάνω μήνυση. Ακούω…
-Εντολές Εκτελώ…
-Αυτό είναι το όνομα σου;;;
– Μα κυρία μου …τί είναι τώρα αυτά;;; Τη δουλειά μας κάνουμε…
– Δουλειά σου είναι να κόβεις την ενέργεια των ανθρώπων; Αναρωτήθηκες ποτέ, αυτό το κάρβουνο ,η πρώτη ύλη σε ποιον ανήκει;;; Δεν ανήκει σε όλους μας που είμαστε κυρίαρχοι και ιδιοκτήτες αυτού του τόπου;;; Μας το παίρνουν χωρίς να μας ρωτήσουν, μας μολύνουν το περιβάλλον που ζούμε και το καταστρέφουν ανεπανόρθωτα. Αλήθεια, εσύ ως πολίτης δεν ενοχλείσαι όταν παίρνεις το λογαριασμό της ΔΕΗ και βλέπεις μέσα τόσες προσθήκες οι οποίες φουσκώνουν τον λογαριασμό σου στο τετραπλάσιο;;; Ποιο είναι το συμφέρον σου, να ενημερωθείς και να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου όπως κάνουν πλέον τόσοι και τόσοι πολίτες ή να ταχθείς με το μέρος του εχθρού σου όπως έκαναν κάποιοι προδότες παλιότερα;;; Για έναν ψωρομισθό πουλάς αυτούς που αγωνίζονται για το δίκαιο και το ορθό;;;
-Εντολές Εκτελώ, αν δεν το κόψω θα με διώξουν κι έχω δυο παιδιά να μεγαλώσω….
(Είπε ο άνδρας ο γενναίος, ο καλός πατέρας, ο πειθαρχημένος πολίτης…)
-Νοιάζεσαι για τα παιδιά σου … μα στο διαμέρισμα ζει μια οικογένεια με τέσσερα μικρά παιδιά ,το ένα μόλις 6 μηνών και ακριβώς στο κάτω ένας κατάκοιτος παππούς … Δεν σε νοιάζει;;; Μόνον τα δικά σου παιδιά έχουν σημασία;;; Μόνος σου ζεις στον κόσμο ετούτο;;;
Εντολές Εκτελώ … κι έφυγε γρήγορα μόλις κάλεσα το εκατό…

Συνάντησα κι άλλο δείγμα παρόμοιου τύπου ανθρώπου…κι αυτή τη φορά ήταν παιδίατρος
Γιατρέ μου…εφόσον δεν υπάρχουν πλέον αυτές οι ασθένειες γιατί πρέπει να κάνω τα εμβόλια στο παιδί μου;;;
-Επιβάλλεται…
Έχουν παρενέργειες;;;
– Όχι καμία…
Θα μου το γράψετε αυτό σε ένα χαρτί και θα το υπογράψετε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη;;;
– Μα τί λέτε;;;
Εφόσον είστε σίγουρος πως δεν υπάρχουν παρενέργειες ποιο είναι το πρόβλημα;;;
– Είναι εντολή από το Υπουργείο Υγείας…όλα τα παιδιά θα εμβολιάζονται…

(Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …

ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ …

ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥΣ «ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩ»….

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 20-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 20-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.   ΟΧΙ.  ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ.. ΚΑΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΥΛΟΥ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. 238 ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1959.  ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΑΚΟΥΣΤΕ!! ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑ!!  ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.  ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1959, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ.. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΞΑΣΑΤΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΟΠΩΣ ΑΒΕΡΩΦ, ΟΠΩΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 1959 ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ: «.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΚΡΟΑΤΙΑΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ, ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.»

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;; ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΩΡΑΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.. ΤΙΠΟΤΑ.  ΘΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, Ή ΣΥΖΗΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ.

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ.. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.  ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΞΑΝΑΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.  ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟ;; ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ.  ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.  ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;  Ή ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;  ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΑΝΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑ.

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ, Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.  ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ, ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.  ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.  ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΑΡΤ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ..  ΕΓΩ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.  ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.  ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ.  ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΙΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.  ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.  ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.  ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ.  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ.  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ.  ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΑΝΙΟ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΣΚΟΝΗ ΓΙΝΑΝΕ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΕ ΚΕΛΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ «ΛΟΓΙΚΗ».. ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΛΙΟΥ..

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΕΙ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΕΞΩ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ..ΤΟΤΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ…

ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ;

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙΣ! ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ..ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ… ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ «ΛΟΓΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝΕ..ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΛΙ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΑΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..
ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΕΛΟ, ΧΑΡΑΖΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ..

ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΙ..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΕΡΑΚΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΔΕΨΕ ΑΠΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.. ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ, ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ…

ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ.. ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ…
ΝΑ’ΤΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΑΠΕΙΡΟΣ.. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..!!!

ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΤΟ ΚΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.. ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ.. ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΩΣΕΙ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ..ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ…

ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ..Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ: «ΠΑΜΕ;» ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ‘Η ΤΩΡΑ ‘Η ΠΟΤΕ… ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΤΕ!!! ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!!! ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΣ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΕΛΙ.. ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΑΕΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ.. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».. ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ.. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ….

ΣΟΥ ΦΥΣΗΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.. ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΞΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ… Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» .. ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ.. ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ… Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ…ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

Μαριλενα Παυλακη

Πώς παραχωρούνται και σε ποια ιδιωτική εταιρεία πάνω από 500.000.000 τ.μ. δημόσιας γης;;; Ποια είναι αυτή η γη; Και τι περιλαμβάνει;

Πώς παραχωρούνται και σε ποια ιδιωτική εταιρεία πάνω από 500.000.000 τ.μ. δημόσιας γης;;; Ποια είναι αυτή η γη; Και τι περιλαμβάνει;

Του Γιώργου Λεκάκη

Η φασαρία καλώς έγινε, γιατί στα 10.119 ΚΑΕΚ ακίνητα, που αναφέρονται στην «πρόταση» και παραδίδονται είναι και αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία κλπ., τα οποία όπως προείπαμε, εξαιρούνται της παραχώρησης.Μήπως όμως πρέπει να δούμε και ποια είναι όλα τα 10.119 ακίνητα – δημόσια περιουσία συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ.!!!! – που παραχωρούνται σε ιδιωτική εταιρεία;;; (ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ 22.601 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2τ.μ. ΑΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ !! ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΑΔΡΑΝΕΙΣ …. ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ)

Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), μετά από γραπτό αίτημα άλλης ιδιωτικής εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.» (Ε.Ε.ΣΥ.Π), με εισήγηση του εντεταλμένου συμβούλου αυτής προς τον υπουργό Οικονομικών!!!

Ποιοι αποτελούν τα Διοικητικά Συμβούλια αυτών των Εταιρειών;

Ποιος εντεταλμένος σύμβουλος υπέβαλε το αίτημα περιλαμβάνοντας και μνημεία, μουσεία, κλπ. εν γνώσει της εξαίρεσης;;;

Μήπως η κατάσταση περιλαμβάνει και άλλα, εκτός συναλλαγής, κοινόχρηστα, π.χ. λιμάνια, λίμνες, δρόμους, πλατείες, δάση, περιοχές Νατούρα, Ραμσάρ, κλπ. και μήπως επίσης περιλαμβάνει αρχαιολογικούς χώρους, που δεν έχουν ακόμη κηρυχθεί, αλλά θα κηρυχθούν εκ των υστέρων;;; π.χ. Θερμοπύλες, ή ιστορικούς τόπους π.χ. σπίτι του Αθ. Διάκου;;;

Ποια θα είναι η τύχη των ακινήτων αυτών;

Πού θα πάνε τα έσοδα από την εκμετάλλευσή τους;;;;

Πόσο τελικά μας κοστίζει η πολυδιαφημισμένη έξοδος από τα μνημόνια;

Τι μένει στην περιουσία του ρημαγμένου ελληνικού κράτους;;;

Εν τέλει τι θα παραδώσουμε και τι θα απολογηθούμε στις επόμενες γενεές;;;

ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΑΝ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;;;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΕΚ…

Το ΦΕΚ αυτό πρέπει να καταργηθεί…

«Αν είσαι ηγέτης της Ελλάδας και σου ζητούν να βάλεις τον αρχαιολογικό θησαυρό της χώρας σε ένα ταμείο εγγύησης για το δημόσιο χρέος, τι κάνεις;

(α) Απλά αρνείσαι να το κάνεις,

(β) Αν πιέζεσαι αφόρητα, τότε παραιτείσαι για να μην είσαι εκείνος που θα διαπράξει την ιεροσυλία,

(γ) Αν εκβιάζεσαι σε βαθμό που ούτε να παραιτηθείς μπορείς, τότε βάζεις μόνος σου τέρμα στη ζωή σου για να αποφύγεις το στίγμα της έσχατης προδοσίας που θα σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου», έγραψε ο καθηγητής κ. Στέφ. Παϊπέτης.

Στο ΦΕΚ διαβάζουμε:

«Εξουσιοδοτείται ο Υπουργός Οικονομικών να εκδώσει τις σχετικές πράξεις και να προβεί σε κάθε αναγκαία πράξη προς μεταβίβαση στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.) 10.119 ακινήτων, κυριότητας Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ.,!!!! όπως αυτά εξειδικεύονται με Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) στο Παράρτημα Ι, το οποίο είναι συνημμένο στην παρούσα και στο υπό στοιχείο ζ γραπτό αίτημα της Ε.Ε.Σ.Υ.Π.»

Τα 10.119 ΑΚΙΝΗΤΑ είναι σε 83 ΣΕΛΙΔΕΣ (Χ 123 ΑΚΙΝΗΤΑ Η ΣΕΛΙΔΑ με 3 ΣΤΗΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ)!!!

Το ΦΕΚ υπέγραψαν οι: (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ  …)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ,

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ,

στις 18 Ιουνίου 2018.

Μου κάνει εντύπωση επίσης,ότι δεν υπογράφει ο/η υπουργός Πολιτισμού…

ΔΕΙΤΕ το επίμαχο ΦΕΚ ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: http://www.arxeion-politismou.gr/2018/09/pos-paraxorountai-se-idiotiki-etaireia-500000000-tm-dimosias-gis.html?spref=fb&fbclid=IwAR12UEjghdbIDwNL1xP_ey2101j4KAqeQM6FnqT18AfS0XuIkTr5sTj5F4E

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ STAR TV Β.ΕΛΛΑΔΟΣ 17-10-2018

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR TV ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 17/10/2018

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

[index]
[index]