«Ο ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟΣ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ….»

…ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ…ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ….

«Ο ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟΣ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ….»
Τελικά το πιο σπουδαίο και σημαντικό σ’ αυτόν το βίο,είναι να ζεις σε μια κοινωνία αξιών.
Οι αξίες είναι το μέσον με το οποίο μπορεί ο άνθρωπος να ανελιχθεί και να προοδεύσει.
Ας φέρουμε όμως μερικά παραδείγματα της καθημερινότητας ,για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που λέμε παραπάνω.
Σε μια κοινωνία αξιών και αρχών, ο κάθε άνθρωπος θα σεβαστεί το περιβάλλον γύρω του. Δε θα πετάξει το σκουπίδι του στο δρόμο,ούτε θα φτύσει την τσίχλα του απερίσκεπτα στο πεζοδρόμιο για να την πατήσει το επόμενο παπούτσι που θα περάσει απο εκεί. Ο άνθρωπος που φέρει μέσα του αξίες θα κρατήσει το σκουπίδι του για να το πετάξει στον κάδο που θα βρει παρακάτω.
Αντίθετα,σε μια κοινωνία αντιαξιών,το σκουπίδι θα πεταχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη στο δρόμο,κανείς δε θα νοιαστεί για το αντιαισθητικό αποτέλεσμα ή την υγεία και η τσίχλα θα ποζάρει περίτρανα στο πεζοδρόμιο και ίσως κολλήσει στο ράμφος ενός ανίδεου πουλιού που θα την περάσει για τροφή και θα τη φάει.
Από τα τόσο απλά καθημερινά παραδείγματα που ανάφερα ,μπορεί κάποιος να σκεφτεί τί είδους κοινωνία είναι η δική μας…
Ο άνθρωπος που φέρει μέσα του αξίες, θα ψάξει την αλήθεια σε κάθε τι που θα ακούσει. Γιατί πολύ απλά ,δεν αρέσκεται στο ψέμα που είναι αντιαξιακό.
Δεν θα χλευάσει κανέναν και τίποτα για το οποίο δε γνωρίζει σχετικά γι αυτό ,αλλά θα ψάξει να βρει στοιχεία και αποδείξεις για να έχει γνώμη.
Κι αν τα στοιχεία ,του διαμορφώσουν αντίθετη άποψη, ο σεβασμός δεν θα επιτρέψει το χλευασμό να λάβει χώρα σε καμιά περίπτωση.
Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που δεν έμαθε να ζει με αξίες και που είναι εκ των πραγμάτων μια μή ολοκληρωμένη προσωπικότητα, γιατί ζει στην έλλειψη και την καταστροφή.
Ένας τέτοιος άνθρωπος αρέσκεται στα ψεύδη,στις φαντασίες που πλάθει το ήδη αρρωστημένο μυαλό του και χαρακτηρίζεται από απύθμενο θράσος ,το οποίο τον οδηγεί στον πλήρη εξευτελισμό του.
Ένας αντιαξιακός άνθρωπος δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βγει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να ποζάρει τη γλοιώδη φάτσα του,ξερνώντας ψέμα και αρρωστημένη φαντασία.
Αρκεί να αλλοιώσει την κοινή γνώμη και να διαφθείρει την αλήθεια, πιθανόν για να εξυπηρετήσει στενά,προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα της ευρύτερης ομάδας στην οποία μπορεί να ανήκει.
Ο αντιαξιακός άνθρωπος έχει το χλευασμό στο τσεπάκι του,ακριβώς γιατί δε γνωρίζει καν την έννοια του σεβασμού και γιατί το τόσο ψέμα τον έχει κάνει ζηλοφθόνο και υπερόπτη.
Στην πρώτη ευκαιρία,αρχίζει τους χλευασμούς εναντίον αγνώστων ανθρώπων,τους οποίους χλευάζει και ειρωνεύεται ασύστολα, αρκεί να τους εκθέσει,να τους μειώσει και στην τελική ,μάλλον ο στόχος του είναι να τους σταματήσει να κάνουν αυτό που τον ενοχλεί.
Τί μπορεί όμως να ενοχλεί έναν τόσο αρνητικό και αντιαξιακό άνθρωπο;
Μα φυσικά οι άνθρωποι που προβάλουν αυτό που ο ίδιος δεν έχει…τις αξίες.
Σίγουρα τον ενοχλούν οι άνθρωποι που σέβονται την κάθε ζωντανή οντότητα και εναντιώνονται στους καταστροφείς της.
Σίγουρα τον ενοχλεί η αλήθεια γι αυτό και παλεύει να την αμαυρώσει.
Και ηδονίζεται με το άδικο ενώ η δικαιοσύνη θα του προκαλεί σίγουρα αλλεργία.
Κι ας μην μπερδεύουμε την ανδρεία με το θράσος, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει πως του αναγνωρίζει τη γενναιότητα να βγαίνει στην τηλεόραση και να εκτίθεται μπροστά σε τόσο κοινό με τα ψέματα του…όχι..αυτό είναι θράσος γιατί γενναίος είναι αυτός που λέει την αλήθεια με αποδείξεις και την υπερασπίζεται.
Κι όσο για το κοινό που ενημερώνεται ακόμα από την τηλεόραση…αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που χρήζει ανάλυση ,γιατί όλοι συμφωνούν πως οι ειδήσεις, μας κατευθύνουν σ’ αυτό που θέλουν να ακούσουμε αλλά για κάποιον λόγο ανεξήγητο ,πολλοί ακούν ακόμα και διαμορφώνουν γνώμη από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Ο φθόνος, η ζήλια και το προσωπικό συμφέρον λοιπόν είναι τα κίνητρα του χλευασμού και του ασύστολου ψεύδους και μόνον ένας άνθρωπος με αντιαξίες μπορεί να φερθεί έτσι.

Κι επειδή όλα τα παραπάνω τα έγραψα ορμώμενη από τον αντιαξιακό πόλεμο που δέχεται η Ελλήνων Συνέλευσις τις τελευταίες μέρες(κι όχι μόνο),έχω απλώς να δώσω ένα μήνυμα στους χλευαστές.
Η αλήθεια αποδεικνύεται περίτρανα …κανένας επίσημος φορέας δεν έχει καταδικάσει ως ψέμα κι απάτη την ύπαρξη των 600 δις.
Αντιθέτως την επικυρώνουν δύο δικαστικές αποφάσεις.
Το ότι κάποιοι δεν θέλουν τον λαό να σηκώσει κεφάλι και να ευημερήσει είναι το μόνο σίγουρο και είναι στην ελεύθερη βούληση του καθενός να το ψάξει.
Επίσης ,όσοι πέρασαν από τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί και είμαι βέβαιη πως γελάνε με τα ψεύδη που ακούστηκαν περί εκμετάλλευσης χρημάτων.
Γνωρίζουν πολύ καλά με πόση ανιδιοτέλεια ,τα μέλη που επανδρώνουν τα γραφεία υπηρετούν τον ίδιο τον Ελληνισμό βάζοντας τον ως προτεραιότητα και αφήνοντας δεύτερο ό,τι άλλο υπήρχε στη ζωή τους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και θα νικήσει και πως οι χλευαστές μας, μας έχουν κάνει ακόμα περισσότερο υπέρμαχους και λάτρεις της δικαιοσύνης και του να θέλουμε να βγει αυτή η αλήθεια στο φως και φυσικά ο κάθε κατεργάρης-χλευαστής να βρεθεί στο λαγούμι που του αξίζει.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ…!!!
ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ  ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ 16 Ιουν 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ  ΚΑΘΕ  ΘΕΣΜΙΚΟ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ   ΜΑΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

   Ο ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,  ΟΝΤΑΣ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΙ  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΦΥΣΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗ,  ΤΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ   ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΟΝ  ΤΡΙΤΟ  ΟΥΣΙΩΔΗ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΘΕΣΜΟΥ,  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ  ΕΤΣΙ  ΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ.

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΩΣ  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ  ΩΣ  ΘΕΩΡΗΜΑ  ΚΑΙ  ΩΣ  ΠΡΑΞΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΓΕΝΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ,  ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟΔΕΚΤΗ   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,  ΑΠΟ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ  ΣΕ  ΟΛΑ   ΤΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ   ΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ,  ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ  ΤΟΝ  ΘΕΣΜΟ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΣΑΝ  ΕΝΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ   ΤΗΣ  ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ  ΕΜΦΥΤΗ ΑΞΙΑ,  ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΟΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΕΝΝΗΣΗ  ΤΟΥ,  ΣΥΝΕΠΩΣ,  Η  ΑΠΟΔΟΧΗ  ΤΗΣ  ΕΝΝΟΙΑΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΑΠΟ ΟΛΑ  ΤΑ  ΣΥΓΧΡΟΝΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ   ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ  ΕΥΡΡΥΘΜΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΜΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ   ΑΞΙΑΣ.

   Η ΕΝΝΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΗΤΑΝ   ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΣΑΦΩΣ  ΥΠΟΔΗΛΕΙ  Η  ΙΔΙΑ  Η  ΛΕΞΗ,  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΄΄ΚΡΑΤΤΕΙΝ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ΄΄  δηλ.  Η  ΙΣΧΥΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ,  δηλ.  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ   ΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ  Η  ΙΣΧΥΣ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ   ΣΤΑ  ΚΟΙΝΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄.  ΑΥΤΗ  Η   ΘΕΣΜΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ  ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΕΙΝΑΙ   Η  ΒΑΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΠΟΥ  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΕΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.  ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ   ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΗ – ΠΟΛΙΤΗ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  Η  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ  ΄΄ ΚΟΙΝΩΝ΄΄δηλ.   ΤΙΘΕΝΤΑΙ   ΟΙ   ΝΟΜΟΙ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ   ΚΟΙΝΩΝ.   ΜΟΝΟΝ   ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,  Η  ΕΝΝΟΙΑ   ΠΟΛΙΣ     ΔΟΜΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ   ΦΥΣΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΤΗΣ  ΑΠΟΚΤΑ   ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ,  ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΣ   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΑΣΚΕΙ  ΤΗΝ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΚΑΙ    MONON   ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗΝ   ΤΗΝ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  (TΗΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ   ητοι  ΤΗΣ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ)  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.  

(ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ = ΔΗΜΟΣ + ΕΡΓΟ).

  ΑΡΑ, ΟΙ   ΕΝΝΟΙΕΣ    ΠΟΛΙΣΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ  ΚΑΙ  ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ   ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΕΣ   ΠΟΥ   ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ   ΤΟ   ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ    ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΡΜΟΖΕΙ   ΣΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ KAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   Ο   ΑΝΘΡΩΠΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ   ΤΙΣ   ΑΞΙΕΣ   ΤΙΣ   ΟΠΟΙΕΣ   ΦΕΡΕΙ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

  ΣΤΗΝ   ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΟΜΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  Η   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΔΕΝ   ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΚΑΙ   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   Η   ΟΥΣΙΑ   ΤΗΣ,   ΕΧΟΝΤΑΣ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ  ΜΕ   ΕΝΤΕΧΝΑ   ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ,   ΣΕ  ΜΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΗΣ  ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ   ΑΠΟ   ΠΑΛΑΙ  ΠΟΤΕ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣΥΠΑΚΟΟΥΣ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,  δηλ.   ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΗ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ   ΝΑ   ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ  ΛΟΓΟ – ΠΡΑΞΗ   ΣΤΟΥΣ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ   ΔΥΝΑΣΤΕΣ,   ΠΑΡΑ  ΜΟΝΟΝ  ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΘΕ  4 ΧΡΟΝΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,  ΄΄ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ΄΄   ΩΣ   ΑΛΛΟΙ   ΔΟΥΛΟΙ  ΟΤΙ   Ο   ΝΕΟΣ   ΔΥΝΑΣΤΗΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ   ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.

ΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΛΟΙΠΟΝ,  ΔΕΝ   ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ   ΦΥΣΙΚΕΣ  ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΑΛΛΑ   ΕΙΝΑΙ   ΕΝΑ  ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ   ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ,  ΩΣ   ΙΔΙΟΤΥΠΟ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΣΙΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΒΑΣΙΚΟ   ΔΟΜΙΚΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΠΟΥ   ΚΑΛΕΙΤΑΙ   ΝΑ   ΥΠΗΡΕΤΕΙ  (δηλ.ΤΟΝ   ΠΟΛΙΤΗ)   ΑΛΛΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΧΥ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΕΠΙ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.    ΕΤΣΙ   ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ   Ο   ΟΡΟΣ   ΥΠΗΚΟΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ  ΜΕ   ΤΟ   ΣΥΓΧΡΟΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ   ΕΙΝΑΙ   ΕΚΤΟΣ   ΤΗΣ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ   ΤΟΥ,  ΟΝΤΑΣ   ΥΠΑΚΟΥΟΣ   ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ   ΤΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ.      Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ    ΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΤΑ   ΚΟΙΝΑ    ΚΑΙ   ΜΗ   ΑΣΚΩΝΤΑΣ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΔΡΑΣΗ   Ο   ΙΔΙΟΣ,   ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ,   ΟΝΤΑΣ    ΑΠΛΟΣ   ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ   ΚΑΙ   ΕΚΧΩΡΕΙ   ΤΗΝ   ΔΥΝΑΜΗ    ΤΟΥ,   ΠΟΥ   ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΥ   ΙΔΙΟΤΗΤΑ    Η   ΟΠΟΙΑ   ΡΗΤΩΣ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΤΑΓΜΑ,    ΣΕ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

   ΕΝΩ  ΣΤΟ   ΦΥΣΙΚΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΕΝΤΟΛΕΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ   ΑΠΟ   ΤΗΝ    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ   ΕΚΛΟΓΗΣ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ   ΤΟΥ   ΣΤΟΥΣ   ΔΗΜΟΥΣ   ΣΤΑ   ΠΛΑΙΣΙΑ   ΤΗΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΤΟΥ   ΣΤΟ   ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ   ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΚΑΙ  ΤΟ   ΚΡΑΤΟΣΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ   ΙΣΧΥ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΕΚΤΕΛΕΙ  ΩΣ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ   ΟΝΤΑΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΣΤΟ   ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ   ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   Η   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΤΟΥΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΕΑ   ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ   Η   ΚΡΑΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΑΣΚΩΝΤΑΣ   ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ   ΚΑΙ   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ.

 ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΕΧΕΙ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ   ΚΑΙ   ΤΟ  ΟΠΟΙΟ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ   1831  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΤΟΥ   Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ   ΑΠΟ   ΟΡΓΑΝΑ   ΤΗΣ   ΔΙΕΘΝΟΥΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ,   ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ   ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ,   ΕΥΚΟΛΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ   ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,   ΟΤΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΤΟΥ   ΚΑΙ   Η   ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΟΣΟ   ΜΕΓΑΛΟ   ΧΡΟΝΙΚΟ   ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΕΚΤΟΣ   ΤΩΝ   ΑΛΛΩΝ   ΚΑΙ   ΣΤΟΝ   ΕΛΕΓΧΟ  ΑΠΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ  ΩΣ   ΦΥΣΙΚΟΝ,  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΕ   ΕΛΛΕΙMATIKH  ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΝ   ΠΑΝΤΕΛΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ   ΠΟΥ  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ   ΝΟΜΟ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ ΚΑΙ   ΣΤΗΝ   ΑΚΥΡΩΣΗ   ΕΝ  ΤΗ   ΟΥΣΙΑ,   ΤΟΥ  ΤΥΠΟΙΣ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΥ   ΑΠΟ   ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΜΑΣ,  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

 ΟΛΗ   ΑΥΤΗ   Η   ΜΗ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ   ΕΙΧΕ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΣΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  185   ΕΤΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΤΑ   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ   ΕΠΤΑ   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ   ΕΤΗ,   Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΛΑΟΣ   ΣΤΗΝ   ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ   ΤΟΥ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,   ΒΙΩΝΕΙ   ΤΙΣ   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ   ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ,   ΜΕ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,   ΜΕ   ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕ   ΑΛΛΟΙΩΣΗ   ΤΗΣ   ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ   ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ   ΕΙΣΡΟΗΣ   ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ   ΣΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ   ΚΑΙ   ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,   ΜΕ  ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΒΑΣΙΚΩΝ   ΘΕΣΜΩΝ   ΟΠΩΣ  Η   ΥΓΕΙΑ –  ΠΑΙΔΕΙΑ –  ΑΣΦΑΛΙΣΗ,   ΜΕ   ΠΛΗΡΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ   ΤΩΝ    ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΕ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΝΕΡΓΙΑ,   ΜΕ   ΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΣΥΔΟΣΙΑ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ  ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΙΟΡΚΩΝ   ΔΗΜΟΣΙΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ   δηλ.   ΧΩΡΙΣ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ   Η   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΝΔΕΙΞΗ   ΓΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ   ΟΜΑΛΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΥΤΗ   Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ,ΠΟΥ  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ   ΣΤΟΝ   ΜΕΓΙΣΤΟ   ΒΑΘΜΟ   ΣΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΩΝ   ΝΟΜΩΝ,    ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΑΡΡΩΣΤΙΑ   ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΠΑΡΕΙ   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΚΛΗΦΘΕΙ.     ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΘΑ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ  ΑΝ  Ο   ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ   ΟΠΩΣ   ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ   Η   ΘΕΜΙΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,  ΠΑΡΑ  ΤΑ   ΟΣΑ   ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΑΡΘΡΟ   87 παρ. 2  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ   δηλ.  ΄΄ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ   ΚΑΤΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΤΩΝ  ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ  ΤΟΥΣ   ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ   ΜΟΝΟ   ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΚΑΙ   ΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΚΑΜΜΙΑ   ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ   ΔΕΝ   ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ   ΝΑ   ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙΜΕ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΤΕΘΕΙ  ΚΑΤΑ   ΚΑΤΑΛΥΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ΄΄,  Ο ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΑΙ  Η   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ   ΤΗΣ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΔΙΑΤΑΞΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘ.  90 παρ. 5  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,   ΣΥΜΦΩΝΑ   ΜΕ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΄΄. . . . ΟΙ   ΘΕΣΕΙΣ  ΤΩΝ   ΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΚΑΙ   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΙΔΩΝ    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄,    ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ  ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ  ΣΕ  ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,   ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ   ΑΠΟ  ΜΙΑ ΔΟΤΗ   ΙΕΡΑΡΧΙΑ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΣΤΗΝ   ΠΡΑΞΗ   ΚΑΘΕ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ   ΤΟΥΣ.

    ΟΝΤΑΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΟΙ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΣΕ   ΜΙΑ   ΙΔΙΟΤΥΠΗ   ΟΜΗΡΙΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,   ΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ  ΟΤΙ   ΩΣ  ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,   ΧΩΡΙΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΔΕΝ    ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

   Ο   ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ   ΣΕ   ΕΣΑΣ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΕΙΝΑΙ   ΔΙΟΤΙ   ΕΙΣΤΕ   Ο   ΤΡΙΤΟΣ   ΙΣΧΥΡΟΣ   ΠΥΛΩΝΑΣ   ΣΤΗΝ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΚΑΙ   ΟΙ   ΜΟΝΟΙ   ΠΟΥ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ   ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ   ΣΤΟ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΑΥΤΟ   ΕΡΓΟ   ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ.

    Ο   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΕΙΝΑΙ   ΄΄ΤΟ   ΔΙΚΑΙΟ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ΄΄ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ   ΜΟΝΟΝ   ΑΥΤΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΣΥΛΛΟΓΗ   ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ   ΚΑΙ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ,  ΝΑ   ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ΄΄   ΤΟΝ   ΔΙΚΑΣΤΗ   ΣΕ   ΟΡΘΗ   ΑΠΟΝΟΜΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΦΟΒΟΥΣ   ΤΟΥ, ΑΠΟ   ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ   ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ    ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.    ΕΙΝΑΙ   ΠΡΟΦΑΝΕΣ   ΚΑΙ   ΛΟΓΙΚΟ   ΟΤΙ   Η   ΜΕΓΑΛΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   ΑΝΑΜΕΝΕΙ   ΑΠΟ   ΕΣΑΣ,   ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ   ΣΑΣ,   ΝΑ   ΄΄ΤΟΥΣ   ΛΥΣΕΤΕ   ΤΑ   ΧΕΡΙΑ΄΄   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

   ΣΤΗΝ    ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΑΡΡΩΣΤΗ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ    ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ  ΜΑΣ,   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΕΧΕΤΕ   ΤΗΝ   ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΚΑΘΗΚΟΝ,   ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ   ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ   ΚΑΙ   ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ   ΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ,   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΙΑΣΗΣ.

 Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ   ΚΑΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   ΜΑΣ   ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ   ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ   ΤΟ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ   ΜΑΣ    ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ   ΑΝΤΙ   ΓΙΑ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ   ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ   ΚΑΙ   ΔΙΑΣΠΑΣΗ   ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ    ΣΥΝΟΧΗ,   ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ    ΕΤΣΙ   ΤΟ   ΕΡΓΟ    ΤΩΝ    ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ   ΠΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ   ΕΝΑΝΤΙΑ   ΣΤΗΝ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΒΑΡΟΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΚΑΙ   ΟΛΗΣ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΜΕ   ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ   ΚΑΙ   ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.   ΑΥΤΟ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ   ΕΠΙ   ΣΕΙΡΑ   ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ   ΜΕ  ΤΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΑ    ΑΣΧΗΜΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.    ΣΕ   ΑΝΤΙΘΕΣΗ,   ΟΤΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ   ΤΟ   ΚΟΙΝΟ   ΟΦΕΛΟΣ,   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ   ΟΦΕΛΟΣ   ΚΑΙ  ΣΕ   ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ  ΤΗΝ   ΠΡΟΩΘΕΙ.

ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΟΙ   ΟΙ   ΝΟΜΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ  ΕΙΣΤΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ   ΣΕ   ΕΝΑ   ΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΜΙΑ   ΠΑΡΑΛΟΓΗ   ΑΛΛΑ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ,     Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΑΣ   ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ   ΣΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ   ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ   ΚΑΙ   ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ,   ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ   ΔΕΝ   ΣΥΝΑΔΟΥΝ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ   ΩΣ   ΝΟΗΜΟΝΟΣ   ΚΑΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ   ΟΝΤΟΣ,   ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ   ΣΥΝΕΠΕΙΑ   ΤΗΝ   ΔΕΣΜΕΥΣΗ   ΤΗΣ   ΖΩΤΙΚΗΣ  ΣΑΣ   ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   ΣΕ   ΠΕΔΙΑ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ   ΑΠΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ    ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΕΠΙΒΟΛΗΣ.    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΕΧΕΙ   ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΚΑΙ   ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΧΡΟΝΟ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,   ΤΟΥΣ   ΕΧΕΙ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ     ΑΠΟ   ΦΥΣΕΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΑ   ΟΝΤΑ,   ΣΕ   ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ   ΜΗΧΑΝΕΣ   ΠΟΥ   ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΠΙΒΙΩΣΗ   ΤΟΥΣ,   δηλ.   ΣΕ   ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Η  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ   ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ    ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ   ΓΙΑ   ΑΣΗΜΑΝΤΑ   ΖΗΤΗΜΑΤΑ   ΣΤΑ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ  ΕΣΑΣ,   ΠΑΡΑ   ΤΗΝ   ΘΕΛΗΣΗ   ΤΟΥΣ,   ΟΜΩΣ   ΣΗΜΕΡΑ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΗΣ   ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ   ΣΤΗΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ    ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ   ΤΟΥΣ.   ΟΙ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ   ΟΜΑΔΕΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ   ΠΟΥ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΣΕ   ΟΛΗ   ΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ.

      Η  ΑΔΙΚΙΑ,   ΩΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΜΗ   ΣΥΝΑΔΟΥΣΑ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ   ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,   ΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΤΙΣ   ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ   ΤΗΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ  ΄΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ΄΄   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΚΑΙ   ΔΗ  ΣΤΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ  ΜΕ  ΟΡΚΟ   ΠΡΟΣ   ΤΟΥΤΟ.    Η   ΘΕΣΜΙΚΗ    ΕΚΤΕΛΕΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ   ΤΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ    ΚΑΙ   ΑΥΤΗ   Η   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ    ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΗΝ   ΥΓΕΙΑ   ΤΟΥ   ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.   ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ   ΤΟΣΟ  ΣΤΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΑΤΟΜΙΚΟ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  (ΟΡΑΤΟ   ΚΑΙ   ΑΟΡΑΤΟ)   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   ΔΙΑΒΙΟΥΝ   ΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   ΤΙΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΟΝ   ΤΟΜΕΑ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ  ΤΙΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ   ΜΑΣ,   ΚΑΘ’  ΟΤΙ  ΣΧΕΔΟΝ   Η   ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΟΥ   ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΧΡΗΣΤΕΣ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ   ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΘΕΣΜΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ   ΚΑΙ   ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ   ΟΛΩΝ   ΜΑΣ   ΧΩΡΙΣ   ΤΗΝ   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΞΑΙΡΕΣΗ,   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΔΕ   ΓΙ’  ΑΥΤΟΥΣ   ΠΟΥ   ΤΗΝ   ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΗΘΙΚΟΙ   ΝΟΜΟΙ,  ΟΙ   ΔΕ   ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ   ΑΜΕΣΑ   ΚΑΙ   ΕΜΕΣΑ   ΧΡΟΝΙΚΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   (ΝΕΜΕΣΙΣ),ΘΕΩΡΟΥΜΕ   ΟΤΙ   ΕΣΕΙΣ,   ΣΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΘΕΣΗ  ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΑΜΕΣΕΣ    ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΕΜΕΣΕΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΤΟΥ   ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ   ΝΟΜΟΥ   ΤΗΣ   ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΒΑΣΙΚΟΣ   ΣΤΟΧΟΣ   ΚΑΙ   ΣΚΟΠΟΣ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ    ΦΟΡΕΑ  ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ΄΄  ΕΙΝΑΙ  Η   ΣΥΝΕΝΩΣΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΚΑΙ   Η   ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ   ΤΗΣ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΜΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΙΔΙΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ   ΣΤΟ   ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ   ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΑΞΙΑΚΟ   ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΡΕΤΗΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΤΗΣΑΦΘΟΝΙΑΑΛΗΘΕΙΑΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑΑΝΔΡΕΙΑΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΓΝΩΘΙ  Σ’ ΕΑΥΤΟΝ),    Η  ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΑΠΟ   ΚΑΘΕ   ΕΙΔΟΥΣ   ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ   ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ   ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ   ΚΑΙ   Η   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,   ΟΠΩΣ   ΑΥΤΟ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ      ΣΤΗΝ   ΙΔΡΥΤΙΚΗ   ΜΑΣ   ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ,  ΣΤΙΣ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ    ΜΑΣ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ(αρ. πρωτ.  6199/04-09-2015  ΑΡΕΙΟΣ   ΠΑΓΟΣ),  ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΜΑΣ,ΣΤΟΧΟΙ   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ    ΦΕΡΕΙ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΔΙΕΞΟΔΟ,   ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΝΑ   ΒΑΛΛΕΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ   ΑΠΟ   ΤΑ   Μ.Μ.Ε.,  ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΨΕΥΔΩΝ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ,   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,   ΒΙΑΙΩΝ   ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ     ΚΑΤΑ   ΓΡΑΦΕΙΩΝ   ΤΩΝ   ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ   ΜΑΣ   κ.α.   ΜΗ  ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ   ΚΑΙ   ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   ΝΑ   ΑΡΘΡΩΣΕΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΝΤΙΛΟΓΟ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΡΘΕΙ   ΣΕ   ΔΙΑΛΟΓΟ   ΜΑΖΙ  ΜΑΣ.

 ΣΑΣ    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΤΟΥ Δ.Σ.Α.   ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ   1ου  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ    ΤΟ   2010, (ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΟΜΕΝΩΝ   ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ME   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ   ΩΣ   ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ    ΣΤΑ   ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ   ΧΡΟΝΙΚΑ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΣΗ   ΤΗΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΚΑΤΑΦΑΝΗ   ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ     ΚΑΙ  ΤΗΝ   ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΜΕΧΡΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΕΝΟΧΗ   ΣΙΩΠΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ    ΣΥΛΛΟΓΩΝ. 

 ΕΠΕΙΔΗ,   Ο   ΑΓΩΝΑΣ   ΠΟΥ   ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ,   ΕΚΤΟΣ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΑΜΙΓΩΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΔΙΑΚΥBΕΥΜΑ,   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ    ΚΑΙ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΝΟΜΙΚΟ   ΜΕΡΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ,   ΓΙΑ   ΠΡΩΤΗ   ΦΟΡΑ   ΣΤΗΝ   ΝΕΩΤΕΡΗ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΙΣΤΟΡΙΑ,    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ    ΦΕΡΕΙ   ΣΤΟ   ΦΩΣ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ,   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΑΠΕΚΡΥΠΤΟΝΤΟ   ΕΠΙΜΕΛΩΣ   ΑΠΟ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΚΑΙ  ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ   ΣΥΝΘΗΚΕΣ,  Φ.Ε.Κ., ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ   ΚΑΙ   ΕΓΧΩΡΙΩΝ   ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ   κ.α.)

ΕΠΕΙΔΗ   ΤΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ,   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΕΦΟΡΙΕΣ  –   ΑΣΦ.  ΤΑΜΕΙΑ   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΤΡΑΠΕΖΕΣ,   ΕΧΕΙ   ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ   ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ   ΕΠΙΘΕΣΗ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΜΕ   ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ   ΤΩΝ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΜΕ   ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,   ΠΡΑΞΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ,   ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΗΣ   ΗΔΗ   ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ,   ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΠΡΑΞΗ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ   ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΜΑΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ,   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ   ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ   ΜΕ   ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕ   ΑΥΤΑ   ΚΑΙ   ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΤΩΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΠΟΡΟΥΝ,   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ   ΚΑΙ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ   ΑΠΟ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,   ΝΑ   ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ   ΤΙΣ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΒΑΛΟΥΝ   ΦΡΑΓΜΟ   ΣΤΗΝ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΔΙΚΙΑ   ΠΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ   ΑΠΕΙΛΕΙ   ΝΑ   ΔΙΑΛΥΣΕΙ   ΤΗΝ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ,  ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΑ   ΑΝΩΤΕΡΩ   ΚΑΙ   ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ   ΟΤΙ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ  ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ   ΑΔΙΚΙΑ   Η   ΟΠΟΙΑ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ   ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΑ   ΤΟΥΤΟ  

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ   ΟΤΙ,   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ   ΤΗΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ   ΚΑΙ   ΤΗΣ    ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ,   ΘΑ   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ   Η   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ   ΑΠΟΡΡΕΕΙ   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΕΚ   ΠΡΟΙΜΙΟΥ   ΕΜΦΟΡΕΙΣΘΕ   ΩΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ   ΝΟΗΜΟΝΑ  ΟΝΤΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ ΠΟΥ   ΔΩΣΑΤΕ   ΩΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΕΤΣΙ   ΩΣΤΕ   ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ     ΕΠΑΦΗ   ΜΑΖΙ   ΜΑΣ   ΓΙΑ   ΤΙΣ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΚΑΙ   ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,  ΝΑ   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ   ΕΝΩΠΙΟΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ   ΤΗΝ   ΝΟΜΙΚΗ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΑΣ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ΠΑΝΤΟΤΕ   ΜΕ   ΤΙΣ   ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ   ΠΟΥ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ   ΟΙ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ  ΤΟΥ   ΚΩΔΙΚΑ   ΠΕΡΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ   ΤΟΣΟ   ΣΤΟ   ΗΘΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΔΙΟ.

 

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

0

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ … ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ …. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

https://app.box.com/s/531gab2y6sc24uj…

ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ … ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ …. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ … ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ________________________________________________ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

http://e-sy.gr/grafia-e-si/

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://ellanionforum.com/esy/%CE%BF%… https://bit.ly/2JVhfOG

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ !!! ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ . Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ . !!!!!!!!!!! ========================================

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΧΟΛΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

http://ellanionforum.com/

https://www.youtube.com/watch?v=LhcgF…

___ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ___ ENERGOI-ELLHNES.BLOGSPOT.COM 600ΔΙΣ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..

https://www.aitherikigrafi.gr/

http://alfeiospotamos.gr/

https://tadromenatonellinon.blogspot.ch/

https://alexandrosmakedon13.blogspot….

http://amfipolis.blogspot.co.uk

https://athanasntomp.blogspot.com/

http://elliniko-kyriarcho-ethnos.webn…

http://www.endcyprusdebt.com/

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

http://www.ellanion-phoenix.com/

https://epistimonikos.wordpress.com/

http://esy-argous.blogspot.com/

https://esypatreon.blogspot.com/

http://e4-e-sy-kavalas.webnode.gr/

http://nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-synel…

https://sorrasgegonota.wordpress.com/

http://sorraskerkyra.blogspot.gr/

https://sorreos.wordpress.com/

http://spametadesma.blogspot.gr/ =============================================

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Γιάννης ΑΡΓΟΣ https://www.youtube.com/channel/UCcVO… ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=d5kJj… ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛ-ΛΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !

ΕΛ-ΛΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !

Andreas Kamperis

Πίσω από της παγωμένες μάσκες των ανθρώπων υπάρχει μια καρδια από φωτιά.Δεν είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε κανέναν,είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε..Αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε στην καρδια μας μονο αγάπη..Μεταβάλουμε το δηλητήριο σε αγνό νερό και δεν αντιμαχόμαστε με τον οποιον δήποτε αν δεν αξίζει την τιμή της μάχης..Δεν χάνουμε την υπομονή μας στα δύσκολα,δεν υποχωρούμε και δεν σπαταλάμε ενέργεια σε άσκοπα λόγια..Έχουμε τα ματια τις ψυχής μας ανοιχτά για να δούμε τα μηνύματα και προχωράμε ως το τέλος με βήμα γοργό..Χαιρετώ σας αδέλφια.Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!

ΣιτάΛκας ΒασίΛης

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5γ – Μέρος γ’ (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ )

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5 – Μέρος γ’ (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ )

Η πέμπτη Αξία είναι η ΙΣΟΤΗΣ! Η παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες ,χωρίς καμία διάκριση. Το πώς θα αξιοποιήσει ο κάθε πολίτης τις ευκαιρίες που του δίνονται, εξαρτάται από τον ίδιο τον πολίτη.
Η Αξία της Ισότητας ταυτίζεται με τον Ερμή…Ο Ερμής είναι αυτός που μεταφέρει τη Θεϊκή θέληση αλλά και τη Γνώση, τη Νόηση στον άνθρωπο. Και που στο τέλος,όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,θα μεταφέρει και την ψυχή του ανθρώπου στον Άδη…Είναι αυτός που με ταχύτητα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των ανθρώπων για γνώση και τη δίνει όπως η αυγή φέρνει το φως της σιγά σιγά ,διώχνοντας το σκοτάδι. Έτσι κι ο Ερμής ,φέρνει τη γνώση διώχνοντας μακριά τα σκοτάδια της άγνοιας και του λήθαργου.
Κι αυτό το κάνει δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους. Όπως η Ελλήνων Πολιτεία. Όλοι οι πολίτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες…όσοι μπορούν να τις δουν και να τις κατανοήσουν θα τις εκμεταλλευτούν στο σημείο που ο καθένας μπορεί.
Όμως οι εχθροί του ελληνισμού κατάφεραν και την αξία της Ισότητας να την αμαυρώσουν. Στις μέρες μας βιώνουμε την απόλυτη ανισότητα σε όλα τα επίπεδα. Στο οικονομικό επίπεδο η διάκριση είναι ολοφάνερη….Πλούσιοι και φτωχαδάκια…. Κολέγια και διαλυμένα δημόσια σχολείαΥπερπολυτελείς κατοικίες και καλύβιαΚλινικές μόνο για λεφτάδες και νοσοκομεία χωρίς γιατρούς για τον κοσμάκη…. Βιολογικά τρόφιμα και ραντισμένα υβρίδια
Ο Ερμής έχει απαξιωθεί και χλευαστεί από τους αποστάτες με προκλητικότατο τρόπο…
Γι αυτό και είναι η ώρα που Ο Ερμής άφησε ξανά το φως της Αυγής να προβάλλει ,το Τζίνι να βγει από το λυχνάρι του και λίγο λίγο ,σταγόνα σταγόνα να δώσει τη γνώση στους ανθρώπους ,ώστε να την κατανοήσουν ,να την εμπεδώσουν χωρίς να τους τυφλώσει, και να ζητήσουν μόνοι τους κι άλλη γνώση…Οι άνθρωποι αφυπνίστηκαν …το φως της Αυγής χάιδεψε τα βλέφαρά τους ,ξύπνησαν και ζήτησαν πνευματική τροφή …ζήτησαν την αλήθεια …Ζήτησαν να δουν την πηγή από όπου προήλθαν κι απ’ όπου κατάγονται….Κι ο φωτοδότης Ερμής δεν τους στέρησε αυτήν την επιθυμία…Έστειλε τη γνώση με τον Αρτέμη Σώρρα ,που ταχύτατα έγραψε και γράφει ακόμα αλήθειες,που τις είχαν στερήσει από τους ανθρώπους ενώ ήταν δικές τους και τους ανήκαν…
Το φως της Ηούς ήδη άρχισε να λάμπει…και θα τυφλώσει όσους αδίκησαν το Δημιούργημα και του έκρυψαν την αλήθεια…

ΑΦΘΟΝΙΑΧωρίς φθόνο…γιατί όταν δεν στερήσαι ,ποιος ο λόγος να φθονήσεις αυτόν που έχει;;; Ετούτος ο πλανήτης ,χαρακτηρίζεται από Αφθονία. Άφθονο τρέχει το νερό στα ποτάμια και στις πηγές,άφθονη είναι η τροφή στα οπωροφόρα δέντρα…Η φύση δεν έχει φθόνο ,ούτε και στέρηση. Αν ζητήσεις τη γνώση ,με αφθονία θα σου δοθεί. Ό,τι η ψυχή ζητήσει ,με αφθονία το παίρνει από το σύμπαν ολόκληρο…Γιατί η Θεά της Αφθονίας είναι η Δήμητρα…που μ΄ένα χάδι της κάνει τα χωράφια να γεμίσουν με καρπούς ,το ίδιο και τα δέντρα…
Πώς λοιπόν θα μπορούσαν οι αποστάτες να προσβάλλουν τη Θεότητα της Αφθονίας;;; Προκαλώντας με μοχθηρά σχέδια, φθόνο, μέσω της στέρησης…Κρύβοντας από τους ανθρώπους ακόμη και το όνομα του πλανήτη τους ,του πλανήτη της Αφθονίας,που δεν είναι άλλο από το κωδικό όνομα ΔΗΜΗΤΡΑ…Τόσες χιλιετίες το κρατούν στην αφάνεια ,για να μην μπουν οι άνθρωποι στη διαδικασία να ψάξουν κι αφυπνιστούν…Τόσες χιλιετίες ονομάζουμε τον πλανήτη μας Γη, στερώντας εν αγνοία μας τον εαυτό μας από τη διαδικασία να σκεφτεί ,ποιος μας προσφέρει με αφθονία τόσα υλικά και πνευματικά αγαθά….Ποιος άλλος από τη Δήμητρα….Και δεν τους έφτανε η στέρηση και η απόκρυψη της γνώσης ,μόλυναν και τους καρπούς της Δήμητρας, παρεμβαίνοντας γενετικά και με μεταλλάξεις…δηλητηρίασαν το ύδωρ του πλανήτη και τον κατέστησαν άρρωστο, παίρνοντας όλη του την δύναμη και στερώντας του την Αφθονία…Ήρθε όμως η στιγμή που όλα πια μπαίνουν νομοτελειακά στη θέση τους….Το τζίνι της γνώσης αποκάλυψε το μυστικό κι όλοι οι άνθρωποι έμαθαν το όνομα του πλανήτη που κατοικούν….ΔΗΜΗΤΡΑ !!!! Η Α-ΦΘΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!

Α-ΛΗΘΕΙΑ !!! Η έξοδος του ανθρώπου από την οντολογική του Λήθη…Η Αλήθεια λάμπει σαν φως…γι αυτό και η υπέρτατη αυτή Αξία ταυτίζεται με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ τον Θεό του φωτός!
Η Αλήθεια είναι φως ,είναι το υπαρκτό ,το πραγματικό….Η Αλήθεια μας λυτρώνει, μας βγάζει πάντα από κάθε δύσκολη θέση ,ενώ το ψέμα είναι φυλακή.
Και σε μια τέτοια φυλακή ψεύδους μας έκλεισαν οι εχθροί μας…Μας αλυσόδεσαν σε μια σπηλιά προβάλλοντας μας ψεύτικα είδωλα, ψεύτικους θεούς, κατασκευασμένες ιδεολογίες που πολλές φορές μας επέβαλλαν με τη βία να ασπαστούμε. Ψέμα,ψέμα, ψέμα….ψεύτικη θεωρία για την καταγωγή μας, ψεύτικη ιστορία…Μας φυλάκισαν σε μια φούσκα από ψέμα…Τώρα όμως ξέρουμε…γνωρίζουμεΗ Γνώση βγήκε και μας έδωσε πίσω τη δύναμη μας…Μάθαμε για τη Συμπαντική Μήτρα το Σείριο…για την Περσεφώνη…για τους Ομομήτριους Θεούς Δημιουργούς μας …Μάθαμε ποια είναι τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα και ποια η αληθινή Αιθερική γραφή μας…και η γνώση συνεχίζει να μας αποκαλύπτεται και πλέον δεν θα σταματήσει…
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΕΤΕΙΛΛΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

(Συνεχίζεται….)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ….ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ…..

0

Το 1897 διοργανώθηκε στη Bασιλεία της Eλβετίας το 1ο σιωνιστικό Kογκρέσο με τη συμμετοχή 200 αντιπροσώπων από όλο το φάσμα της εβραϊκής διασποράς. 

Προϊόν των εργασιών του συνεδρίου ήταν το λεγόμενο «Πρόγραμμα της Bασιλείας” που επισημοποίησε την επιδίωξη των σιωνιστών για τη «…δημιουργία μίας εστίας για τον εβραϊκό λαό στη γη του Iσραήλ, κατοχυρωμένης από το νόμο”. 

Tο Πρόγραμμα της Bασιλείας μπορεί να θεωρηθεί ως το μανιφέστο του εβραϊκού εθνικισμού, αφού ενέτασσε την επιθυμία των Eβραίων για παλιννόστηση σε ένα χειροπιαστό πολιτικό πρόγραμμα και πρότεινε τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την επίτευξή της. 

Πρέπει όμως να παρατηρήσουμε ότι κόντρα στην επικρατούσα άποψη, θεμελιώδης στόχος του σιωνισμού δεν ήταν απλώς η μεταφορά και συγκέντρωση του περιπλανώμενου εβραϊκού έθνους στον ιστορικό εδαφικό πυρήνα του.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη Nο3 του εθνικού προγράμματος της Bασιλείας, το σιωνιστικό κίνημα επιφορτιζόταν με το καθήκον της «ενίσχυσης και καλλιέργειας του εβραϊκού εθνικού αισθήματος και της εθνικής συνείδησης των Eβραίων”. 

Mε άλλα λόγια, το εγχείρημα της συγκρότησης εβραϊκού κράτους προϋπέθετε την αναδημιουργία εκ του μηδενός του εβραϊκού έθνους, αφού οι περισσότεροι Eβραίοι της διασποράς αντιλαμβάνονταν τον «εβραϊσμό” τους ως θρησκευτική πίστη και όχι ως ζήτημα εθνικής ταυτότητας. 

Xαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το Kογκρέσο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συνέλθει στο Mόναχο. Oι σιωνιστές ηγέτες, όμως, αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν τους αρχικούς σχεδιασμούς τους όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη λυσσαλέα αντίδραση της εβραϊκής κοινότητας της πόλης που απέρριπτε την κοσμική-εθνικιστική επιχειρηματολογία των θεωρητικών του σιωνισμού και υποστήριζε τον παραδοσιακό αυτοπροσδιορισμό των Eβραίων ως μία κατά βάση θρησκευτική και πνευματική κοινότητα. 

Oπως αναγράφεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συνδιάσκεψη του Mόντρεαλ (μία αντι-σύνοδος ορθοδόξων Eβραίων που διοργανώθηκε παράλληλα με τη σύνοδο των σιωνιστών στη Bασιλεία): 
«Aποδοκιμάζουμε ολοκληρωτικώς κάθε πρωτοβουλία με σκοπό τη δημιουργία εβραϊκού κράτους. Aπόπειρες τέτοιου είδους δείχνουν μία εσφαλμένη αντίληψη της αποστολής του Iσραήλ… την οποία πρώτα οι Προφήτες διακήρυξαν. Tονίζουμε ότι ο σκοπός του ιουδαϊσμού δεν είναι ούτε πολιτικός ούτε εθνικός αλλά πνευματικός. Oραματίζεται μία μεσσιανική εποχή, όπου όλοι οι άνθρωποι θα αναγνωρίζουν ότι ανήκουν σε μία μεγάλη κοινότητα για την εγκατάσταση της Bασιλείας του Θεού στη γη”. 
H συντριπτική πλειονότητα των απανταχού Eβραίων εξακολουθούσε να αντιλαμβάνεται την εβραϊκή ταυτότητά της με τους πνευματικούς όρους που αναφέραμε παραπάνω. 


Δρομολογώντας το σχέδιο για την οικοδόμηση του εβραϊκού κράτους, οι σιωνιστές έπρεπε να στοχεύουν στην αποδοχή της εθνικής ιδέας από ολοένα ευρύτερα στρώματα Eβραίων της διασποράς και παράλληλα, στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι ίδιοι οι Eβραίοι κατανοούσαν την εβραϊκότητά τους. 

Eπρεπε να ανοικοδομήσουν το ίδιο το έθνος του Iσραήλ που είχε πάψει να υπάρχει από το 70 μ.X., όταν οι Pωμαίοι κυρίευσαν τα Iεροσόλυμα και κατέστρεψαν το ναό του Σολομώντα………

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ  ΑΥΤΟ ???
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ……

1882 Ξεκινά η πρώτη «Aλίγια” (εβραϊκή μετανάστευση) στην Παλαιστίνη.

1897 Στη Bασιλεία της Eλβετίας διοργανώνεται από τον Τέοντορ Xερτσλ το πρώτο Σιωνιστικό Συνέδριο – Iδρύονται οι τρεις μεγάλες οργανώσεις του παγκόσμιου σιωνισμού.

1914 (2 Αυγούστου): Ξεσπάει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Στο τέλος του 19ου και στην αρχή του 20ού αιώνα οι μεγαλύτερες μέχρι τότε δυνάμεις είχαν μοιράσει εξ ολοκλήρου τον κόσμο ανάμεσα τους, αφήνοντας έξω από τη μοιρασιά τα κράτη που μπήκαν αργότερα στο δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης (Γερμανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία) οι οποίες με τη σειρά τους εκτόπιζαν τις παλιές καπιταλιστικές χώρες και κύρια τη Μεγάλη Βρετανία και την Γαλλία, από τις διεθνείς αγορές. 

Η Γερμανία προσπαθώντας να θέσει υπό τον έλεγχό της την Τουρκία είχε διεισδύσει δυναμικά στην οικονομία της, βάζοντας σε κίνδυνο τα συμφέροντα των Ρώσων και των Βρετανών ιμπεριαλιστών στην περιοχή.
 
Η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Κωνσταντινούπολη – Βαγδάτη από τους Γερμανούς άνοιγε το δρόμο στη Γερμανία προς τον Περσικό Κόλπο απειλώντας την από ξηρά και θάλασσα συγκοινωνία των Βρετανών με την Ινδία, ενώ βάθαιναν οι διαφορές με τη Γαλλία, πέρα από το ζήτημα της κατοχής της Αλσατίας και της Λωραίνης, τα συμφέροντά τους συγκρούονταν και στην αξίωσή τους να προσαρτήσουν ο καθένας για λογαριασμό του το Μαρόκο. Το Δεκέμβρη του 1913 η αποστολή γερμανικής στρατιωτικής δύναμης με επικεφαλής τον στρατηγό Φον Σάντερς, για την αναδιοργάνωση του τουρκικού στρατού προκαλεί διεθνή αναταραχή.
Οι ενδο-ιμπεριαλιστικές διαφορές ανάμεσα στην Αγγλία, τη Γαλλία τη Ρωσία και την Ιταλία υποχώρησαν μπροστά στην κύρια απειλή που συνιστούσε η Γερμανία και οι σύμμαχοί της. Η όξυνση αυτών των αντιθέσεων έβαζε σε πρώτη γραμμή το ζήτημα του ξαναμοιράσματος του κόσμου κι αυτό το ξαναμοίρασμα δεν μπορούσε να γίνει παρά μόνο με έναν παγκόσμιο πόλεμο. Εναν πόλεμο που μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, επέφερε αλλαγές και στη μεγάλη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ =(ΤΟΥΡΚΙΑ ) ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…..
1914 (2 Αυγούστου): Ξεσπάει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Τουρκία κρατάει φαινομενικά ουδετερότητα, όμως
1914 (16 Οκτώβρη): Επίθεση τουρκικών και γερμανικών πλοίων στο ρωσικό στόλο στη Μαύρη Θάλασσα.
1914(20 Οκτώβρη): Η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, στις 5 Νοέμβρη ακολουθεί η Βρετανία και η Γαλλία.
1914: Η Γερμανία χάνει μια σειρά αποικίες: Τα νησιά Καρολίνες, Μαριάνες και Μάρσαλ στον Ειρηνικό ωκεανό και η γερμανική ναυτική βάση Τσιντάο στη Κίνα καταλαμβάνεται από την Ιαπωνία, το γερμανικό τμήμα της Νέας Γουινέας και τα νησιά Σολομώντα από τους Αυστραλούς, τα νησιά Σαμόα από τους Νεοζηλανδούς. Τα αγγλογαλλικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τις γερμανικές αποικίες στην Αφρική: Το 1914 το Τόγκο, το 1915 την Νοτιοδυτική Αφρική, το 1916 το Καμερούν και το 1917 την Ανατολική Αφρική…
1914 – 1915: Τουρκικά στρατεύματα παίρνουν θέση στη Συρία και τη Παλαιστίνη και στη Μεσοποταμία με αρχιστράτηγο (τυπικά) τον σουλτάνο Μεχμέτ τον Ε΄, διοικητή τον Εμβέρ πασά και αρχηγό του Επιτελείου τον Γερμανό στρατηγό Φ. Μπρόνζαρτ φον Σέλλεντορφ. Τον Φλεβάρη του 1915 επιχειρούν, χωρίς επιτυχία, να περάσουν τη διώρυγα του Σουέζ και να ανακαταλάβουν την Αίγυπτο. Η Αγγλία ολοκληρώνει τη συγκρότηση της Αιγυπτιακής Εκστρατευτικής Δύναμης (Ανοιξη του 1916) με διοικητή τον στρατηγό σερ Εντμουντ ξεκινά την επιχείρηση κατάκτησης της Παλαιστίνης και της Συρίας.
1915 (Απρίλης)  Στο Λονδίνο υπογράφεται μυστική συμφωνία μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας και Ρωσίας, από τη μια και Ιταλίας από την άλλη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η είσοδος της τελευταίας στο πλευρό της Ανταντ. Με αυτό το Σύμφωνο του Λονδίνου οι συμμαχικές δυνάμεις εκχώρησαν στην Ιταλία, ανάμεσα στα άλλα, πλήρη κυριαρχία επί της Λιβύης και επί των Δωδεκανήσων καθώς και μια ζώνη επιρροής στη Μικρά Ασία. Στις 23 Μάη του 1915 η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Αυστροουγγαρία και πολύ αργότερα, στις 28 Αυγούστου κατά της Γερμανίας.
1916 (5 Ιουνίου): Ξεκινά η Αραβική Εξέγερση. Ενας από τους κυβερνήτες της Αραβίας, ο Σαρίφ Χουσεΐν κηρύσσει τον πόλεμο στην Τουρκία συγκροτώντας έναν ισχυρό αραβικό στρατό από τις γύρω νομαδικές φυλές, κάτω από τη διοίκηση του γιου του εμίρη Φειζάλ και τη συμμετοχή Αγγλων ειδικών συμβούλων, ανάμεσά τους και ο συνταγματάρχης Τόμας Λόρενς. Τα βρετανικά στρατεύματα στα τέλη του 1917 καταλαμβάνουν την Παλαιστίνη και μέχρι τον Οκτώβρη του 1918 βρετανικές και αραβικές δυνάμεις κατακτούν τη Συρία. Στο μεταξύ μονάδες του βρετανικού στρατού από τις Ινδίες αποβιβάζονται στη Μεσοποταμία (Νοέμβρης του 1914) και καταλαμβάνουν τη Βασόρα. Μέχρι το τέλος του πολέμου (1918) θέτουν κάτω από τον έλεγχό τους τη Βαγδάτη (Μάρτης 1917) και τη Μοσούλη (Οκτώβρης 1918).
1916: Η Συμφωνία Σάιξ – Πικό .Τον Νοέμβρη του 1915 ξεκινούν μυστικές  συνομιλίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Βρετανούς, που εκπροσωπούσε ο σερ Μαρκ Σάιξ και τους Γάλλους με τον Φρανσουά Πικό, με κεντρικό θέμα τη ρύθμιση των γαλλικών διεκδικήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Το Μάρτη του 1916, αφού επιτεύχθηκε  μια αρχική συμφωνία, οι δυο πλευρές απέσπασαν την έγκριση της Πετρούπολης, προσφέροντας στη Ρωσία περισσότερα τουρκικά εδάφη (ανάμεσα στα άλλα η Ρωσία μετά τον πόλεμο, έπαιρνε την Κωνσταντινούπολη, τη δυτική όχθη του Βόσπορου, τον έλεγχο της θάλασσας του Μαρμαρά και των νησιών της, τα Στενά των Δαρδανελίων, την Ιμβρο και την Τένεδο, καθώς και την παράκτια περιοχή της Μικράς Ασίας ανατολικά του Βοσπόρου με αντάλλαγμα την ελεύθερη χρήση του λιμανιού της Κωνσταντινούπολης από τις άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις και την ελεύθερη διέλευση των Στενών).
Η αγγλογαλλορωσική Συμφωνία προέβλεπε άμεση κυριαρχία της Βρετανίας στο Ιράκ (στις επαρχίες της Βαγδάτης και της Βασόρας) και σε δυο περιοχές στα παράλια της Παλαιστίνης γύρω από τις πόλεις Χάιφα και Ακκρα.
Η Γαλλία θα αποκτούσε τον άμεσο έλεγχο των παράκτιων περιοχών της Συρίας δυτικά της Δαμασκού καθώς και την Κιλικία στη νοτιοδυτική Τουρκία.
Κάτω από «Διεθνή Διοίκηση» θα έμπαινε το τμήμα της Παλαιστίνης δυτικά του Ιορδάνη ποταμού και νότια μέχρι τη Γάζα. Η μορφή που θα έπαιρνε η Διεθνής Διοίκηση θα καθορίζονταν μετά από διαβουλεύσεις με τη Ρωσία και τον ηγέτη της Αραβικής Εξέγερσης Σαρίφ Χουσεΐν της Μέκκας.
Εμμεση πολιτική επιρροή θα ασκούσαν η μεν Γαλλία στην υπόλοιπη ενδοχώρα της Συρίας και στην επαρχία της Μοσούλης, η δε Βρετανία στα νοτιότερα τμήματα της Μοσούλης, στην Υπεριορδανία και τα νότια τμήματα της Παλαιστίνης, περιοχές στις οποίες θα ιδρυόταν «ανεξάρτητο»  αραβικό κράτος ή συνομοσπονδία.
Με αυτή τη μυστική συμφωνία οι Βρετανοί αθετούσαν την υποχρέωση που είχαν αναλάβει μετά από συζητήσεις και ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του Βρετανού ύπατου αρμοστή της Αιγύπτου ΜακΜάχον και του Σαρίφ Χουσεΐν, για ανεξαρτησία των αραβόφωνων περιοχών.
ΜΗΠΩΣ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ  ΓΙΑΤΙ ????
Δυο χρόνια μετά την υπογραφή του Συμφώνου και αφού η Ιταλία πληροφορήθηκε τα βασικά σημεία της Συμφωνίας Σάιξ – Πικό η ιταλική κυβέρνηση ζήτησε τροποποίηση της συμφωνίας  και πέτυχε νέα συμφωνία (Απρίλης του 1917 – Αγιος Ιωάννης της Μωριέννης) με την οποία της εκχωρήθηκε μεγάλη έκταση τουρκικών εδαφών, συμπεριλαμβανομένης και της Σμύρνης, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μικράς Ασίας.
Η νεαρή σοβιετική κυβέρνηση, με εντολή του Λένιν, έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας το Δεκέμβρη του 1917, καταγγέλλοντας την πολιτική των ιμπεριαλιστών, προκαλώντας αγανάκτηση στον αραβικό κόσμο.
1917: (6 Απρίλη) Οι ΗΠΑ εισέρχονται στον πόλεμο στο πλευρό της Ανταντ.


1917 H Παλαιστίνη τίθεται υπό βρετανική διοίκηση – O Bρετανός υπουργός Eξωτερικών, Mπάλφουρ, διαμηνύει στη Σιωνιστική Oμοσπονδία την υποστήριξη του βρετανικού στέμματος στις εβραϊκές εθνικές φιλοδοξίες. 

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΑΦΟΥ  ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΗΤΑΝ  ΑΜΙΓΩΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΕΝΕΚΑ  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ  ΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΩΝ……

1917 – Η Διακήρυξη Μπάλφουρ

Το καλοκαίρι του 1917 η γερμανική κυβέρνηση, με σκοπό τη διάσπαση του μετώπου των συμμαχικών δυνάμεων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και προτείνει μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στις ευρωπαϊκές σιωνιστικές οργανώσεις και την Οθωμανική αυτοκρατορία προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για την εγκαθίδρυση εβραϊκής κοινότητας στην Παλαιστίνη. Το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία και σε συνδυασμό με την πιθανότητα κάτω από τις πιέσεις της Ρωσίας και των ΗΠΑ για έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών, να τερματιστεί «πρόωρα» ο πόλεμος, πριν την ολοκλήρωση του διαμελισμού της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οδήγησε τον εβραϊκής καταγωγής Βρετανό υπουργό Εξωτερικών λόρδο Αρθουρ Μπάλφουρ, στις 2 Νοέμβρη 1917, μετά από σχετικές συνομιλίες με τη Διεθνή Σιωνιστική Οργάνωση, να στείλει επίσημη επιστολή στον Βρετανό σιωνιστή λόρδο Ου. Ρόθτσαϊλντ, με την οποία γνωστοποιούσε την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να υποστηρίξει την ίδρυση εβραϊκής εθνικής εστίας στην Παλαιστίνη. 

ΩΩΩΠ !!! ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…..
(ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ  (ΕΙΧΑΝ)ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ  ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ……..)
Με αυτόν τον τρόπο η Βρετανία επιχείρησε να θέσει υπό τον έλεγχό της ολόκληρη την Παλαιστίνη, εκβιάζοντας τη γαλλική και την ιταλική κυβέρνηση οι οποίες ενέκριναν την Διακήρυξη Μπάλφουρ  το Φλεβάρη του 1918, κάτω από την πίεση των σιωνιστικών οργανώσεων που δρούσαν στις χώρες τους και προκειμένου να εξασφαλίσουν τις δικές τους διεκδικήσεις στη Μέση Ανατολή.
Οι Αγγλοι, δυο μήνες μετά τη δημοσίευση της Διακήρυξης, επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους Αραβες διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Συμφωνία  Σάιξ – Πικό είχε προσωρινό χαρακτήρα και ότι η Βρετανία επιθυμούσε τη δημιουργία ανεξάρτητων αραβικών κρατών στην περιοχή με καθεστώτα που θα στηρίζονταν στη βούληση των πληθυσμών τους.  Τα αραβικά στρατεύματα συνέχισαν τις πολεμικές επιχειρήσεις στο πλευρό των Αγγλων αρχίζοντας επίθεση κατά των τουρκικών στρατευμάτων τον Σεπτέμβρη 1918  στην Παλαιστίνη και τον Οκτώβρη κατέλαβαν την Δαμασκό.
 
ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ……ΚΡΑΤΗ   ΟΠΩΣ  ΗΘΕΛΑΝ  ΟΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ……..
 
Το τέλος του πολέμου
Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε με ήττα της Γερμανίας και των συμμάχων της, επηρεάζοντας αποφασιστικά ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σιωνιστές  πέτυχαν το οριστικό μοίρασμα του κόσμου, δεν υπήρχαν πλέον περιοχές στη γη έξω από τον έλεγχο των σιωνιστών, με εξαίρεση δηθεν το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος το οποίο θα  έπρεπε να κρατήσουν για έναν φαινομενικό εχθρό πρός αντιπαράθεση όποτε χρειαζόταν….
Στις 28.9.1918 συνθηκολογεί η Βουλγαρία, στις 30.10.1918 στο λιμάνι του Μούδρου στη Λήμνο, στο κατάστρωμα του αγγλικού καταδρομικού πλοίου «Αγαμέμνων», υπογράφει συμφωνία συνθηκολόγησης η Τουρκία, στις 3.11.1918 η Αυστροουγγαρία και τέλος στις 11.11.1918 στο δάσος της γαλλικής πόλης Κομπιένη υπογράφτηκε η ανακωχή μεταξύ της ηττημένης Γερμανίας και τους εκπροσώπους των Αγγλων, Γάλλων και Αμερικάνων σηματοδοτώντας το τέλος του πολέμου και προετοιμάζοντας την Συνδιάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού και την Συνθήκη Ειρήνης των Βερσαλλιών….

ΓΙΑ ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΓΙΑΤΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ……
Η Διεθνής Συνδιάσκεψη του Παρισιού που συγκάλεσαν οι νικήτριες δυνάμεις προκειμένου να καταρτίσουν και να υπογράψουν  τις συνθήκες ειρήνης με τα κράτη που ηττήθηκαν, ξεκίνησε στις 18 Γενάρη του 1919 και, με διακοπές, τερματίστηκε στις 21 Γενάρη του 1920. Στις εργασίες της (τη μεγάλη μοιρασιά) πήραν μέρος τα κράτη:  Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βρετανικές κτήσεις (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς, Νοτιοαφρικανική Ενωση), Ινδία, Ελλάδα, Γουατεμάλα, Αϊτή, Χετζάζη, Ονδούρα, Κίνα, Κούβα, Σερβία, Λιβερία, Νικαράγουα, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σιάμ και Τσεχοσλοβακία. Επίσης τα κράτη που είχαν διακόψει διπλωματικές σχέσεις με το γερμανικό συνασπισμό: Ισημερινός, Περού, Βολιβία και Ουρουγουάη. Η Σοβιετική Ρωσία δεν προσκλήθηκε, φυσικά. Η Γερμανία και οι πρώην σύμμαχοί της παραβρέθηκαν στη  Συνδιάσκεψη αφού καταρτίστηκαν τα σχέδια των συνθηκών ειρήνης  ΔΉΘΕΝ.
Η Συνδιάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού κατάρτισε τις συνθήκες: των Βερσαλλιών με την Γερμανία (28 Ιούνη 1919), του Αγίου Γερμανού με την Αυστρία (10 Σεπτέμβρη 1919), του Νεϊγύ με την Βουλγαρία (27 Νοέμβρη 1919), του Τριανόν με την Ουγγαρία (4 Ιούνη 1920) και των Σεβρών με την Τουρκία (10 Αυγούστου 1920).
Με απόφαση της Συνδιάσκεψης δημιουργήθηκε η Κοινωνία των Εθνών (ΚτΕ) υπό τη σκέπη της οποίας ολοκληρώθηκε η διανομή των αποικιών ανάμεσα στα κράτη – νικητές με τη μορφή των Εντολών. Το «υπό εντολή» σύστημα αναφέρεται σε αποικίες και εδάφη «που λόγω του τελευταίου πολέμου, έπαψαν να βρίσκονται υπό την κυριαρχία των κρατών που τις κυβερνούσαν προηγουμένως, και που κατοικούνταν από λαούς οι οποίοι δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να διοικηθούν μόνοι τους στις σκληρές συνθήκες που επικρατούσαν στο νέο κόσμο».
 
ΝΑ ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…..
Τα «υπό εντολή» εδάφη χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: Τα εδάφη της πρώτης ομάδας οργανώθηκαν ως κράτη, που όμως η νομοθεσία, η εσωτερική πολιτική και οι εξωτερικές σχέσεις κατευθύνονταν από την «εντολοδόχο χώρα» που είχε το δικαίωμα να αποφασίζει για το χρόνο που το «υπό εντολή» κράτος θα αποκτούσε την ικανότητα για αυτοδιαχείριση.  Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονταν: το Ιράκ, η Παλαιστίνη και η Ιορδανία, με εντολοδόχο τη Μεγάλη Βρετανία, και η Συρία και ο Λίβανος, με εντολοδόχο τη Γαλλία.
Τα εδάφη της δεύτερης ομάδας τα κυβερνούσε κατευθείαν το εντολοδόχο κράτος και αφορούσαν τμήματα του Καμερούν, του Τόγκο και της Τανγκανίκα, με εντολοδόχο τη Μεγάλη Βρετανία, ένα άλλο τμήμα του Καμερούν και του Τόγκο, με εντολοδόχο τη Γαλλία, και την Ρουάντα – Ουρούντι, με εντολοδόχο το Βέλγιο.
Τα  «υπό εντολή» εδάφη της τρίτης ομάδας διοικούνταν ολοκληρωτικά με βάση τους νόμους του εντολοδόχου κράτους «ως αναπόσπαστα τμήματα της επικράτειάς τους». Στην ομάδα αυτή ανήκουν: η Νοτιοδυτική Αφρική (με εντολοδόχο τη Νοτιοαφρικανική Ενωση),  η πρώην γερμανική Νέα Γουινέα (με εντολοδόχο την Αυστραλία), η Δυτική Σαμόα (με εντολοδόχο τη Νέα Ζηλανδία), το Ναουρού (με εντολοδόχους την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Νέα Ζηλανδία) και τα νησιά Καρολίνες, Μαριάννες και Μάρσαλ στον Ειρηνικό Ωκεανό (με εντολοδόχο την Ιαπωνία).
Στο μεταξύ, στη προσπάθειά τους να επιβάλουν τα σχέδιά τους στην Τουρκία οι Αγγλογάλλοι σιωνιστές μπλέκουν την Ελλάδα σε έναν μάταιο πόλεμο και όταν αυτοί θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σχέδιο τους μεταφέρθηκαν στην απέναντι πλευρά, την εγκατέλειψαν οδηγώντας την στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 ΛΕΗΛΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΤΙ  ΓΙΝΟΤΑΝ  ΕΚΕΙ  ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ …..
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Τον Ιούλιο του 1922 οι Βρετανοί που ήδη είχαν καταλάβει την περιοχή θέτουν σε ισχύ την Εντολή διακυβέρνησης της Παλαιστίνης και αμέσως μετά την κατάκτηση νευραλγικών θέσεων στην οικονομία και την πολιτική ζωή, η Μεγάλη Βρετανία, στα πλαίσια της Διακήρυξης Μπάλφουρ, ενθάρρυνε τον εβραϊκό αποικισμό στη Παλαιστίνη και τη διείσδυση του εβραϊκού κεφαλαίου που συνδέονταν με τα σιωνιστικά  μονοπώλια. Ο Βρετανός ύπατος αρμοστής είχε συγκεντρώσει όλη την εξουσία στα χέρια του, ενώ την Παλαιστινιακή κυβέρνηση την αποτελούσαν Βρετανοί αξιωματούχοι.   Σε  συνδιάσκεψη των αρχηγών των βρετανικών αποικιών που έγινε το Μάρτη του 1921, στο Κάιρο, αποφασίστηκε ο χωρισμός τμήματος του εδάφους της Παλαιστίνης, ανατολικά του ποταμού Ιορδάνη, στο οποίο δεν επεκτεινόταν η  Διακήρυξη Μπάλφουρ. Η περιοχή αυτή αποτέλεσε το εμιράτο της Υπεριορδανίας, ο στρατός της οποίας, γνωστός ως Αραβική Λεγεώνα, οργανώθηκε υπό τη διοίκηση Βρετανών Αξιωματικών.


1936 Oι Παλαιστίνιοι αντιδρούν στην αύξηση του εβραϊκού πληθυσμού και στη συνεχιζόμενη μετανάστευση – Ξεσπά η μεγάλη Aραβική Eπανάσταση. 

ΚΑΙ ΑΦΟΥ  ΣΤΗΘΗΚΑΝ  ΤΑ  ΚΡΑΤΗ  ΟΠΩΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΗΘΕΛΑΝ  ΚΑΙ  ΕΙΧΑΝ  ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ  ΟΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ……..ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΤΟ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….
ΠΩΣ  ΟΜΩΣ  ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΘΑ  ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ  ΤΑ  ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ,ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΗ ????

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ………Ο Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ….
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ  ΠΛΗΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (1948) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….

ΚΑΙ ΩΩΩ!!! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ….

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ  ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ???


Η ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ  ΜΕΣΩ  ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝ ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ……
ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ  ΕΥΡΩΠΗ , ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ  ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ……..


ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ???

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ  ΓΙΑΤΙ ΤΑ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ  ΤΑ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΣΧΕΔΙΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΣΤΑ  ΒΗΜΑΤΑ  ΜΙΑΣ  ”ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ” 
(ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ)  ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ”ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ )
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
Η ”ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”  ΓΙΑ  ΜΙΑ ”ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”


ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ…. 

ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ  ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ , ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ……….ΝΟΜΟΥΣ ( ? ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΝΗΣ,ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ……..


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ…

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

https://athanasntomp.blogspot.com/2018/08/blog-post_12.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

(Sorras T.V. Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2018)

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

0

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Argyris Starletakias

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

MAΙΡΗ Ε Γ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

MAΙΡΗ Ε Γ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ?

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ?

ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ,ΔΙΆΛΕΞΕ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Argyris Starletakias

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ.

Γιωργος Ηρακλης Καραμπινης

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;;;;;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;;;;;;

0
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ?

Μαζεύτηκαν 40 εκατ. € για Πυρόπληκτους και τα δίνουν στους Λάθρο, οι Πυρόπληκτοι δεν είδαν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ! ΝΤΡΟΠΗ

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ???????? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ?

Λάβαμε αυτό το μήνυμα από έναν φίλο μας στα Fb και σας την παραθέτουμε 
Φίλοι μου.. Θέλω την προσοχή σας και την βοήθεια σας. Πήγα στο Μάτι. Δεν θα σας πω πολλά..αν έτσι είναι ο πόλεμος..Τότε έχουμε πόλεμο! Οι εικόνες αποκαρδιωτικές..παντού κηδειοχαρτα..λιωμένα παιδικά παιχνίδια θυμίζουν πως κάποτε υπήρχε ζωή.. τα σπίτια ολοκληρωτικά ισοπεδωμένα. Η φύση νεκρή..οταν πήγα στα ξαδέρφια μου δεν ήξερα τι να πω..
Ήταν μαζεμένοι με φίλους πυρόπληκτους κ περίμεναν μήπως περάσει κάποιος..ΚΆΝΕΙΣ ΌΜΩΣ!!! Την πρώτη εβδομάδα που είχε “ζουμί”το θέμα όλοι Εκεί! Δεν θα μιλήσω για τους εθελοντές..είναι οι μόνοι που είναι ακόμα Εκεί!! Οι κάτοικοι όμως κυριολεκτικά είναι μόνοι!! Μαζεύτηκαν τόσα χρήματα,που είναι? Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιτέλους..σε 1 μήνα ανοίγουν τα σχολεία, πως θα πάνε αυτά τα παιδιά σχολείο?? πέρασαν τα χειρότερα, έζησαν κ δεν έχουν σπίτι.. κοινοποιήστε το μήνυμα μου, να ακουστεί η αλήθεια! 13 μέρες έχουν περάσει και ήδη είναι μόνοι..να τονίσω φίλοι μου πως η αξιοπρέπεια τους είναι τόση που αυτοί με παρηγορούσαν από την εικόνα που είδα! Ελάτε να βοηθήσουμε, αν κάνουμε “φασαρια” ισως παρουν τα χρήματα που ο κόσμος έδωσε ! 23-7-18 Δεν ξεχνώ ! Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να τους ξεχασει! Προωθήστε το μήνυμα.. Πάμε να ακουστούμε! Το κακό όταν χτυπάει την πόρτα του γείτονα δεν αργεί κ στην δική μας..ας πάνε μια φορά τα χρήματα στα σωστά χέρια!

ΠΗΓΗ: https://mknews.eu/2018/08/13/mazeytikan-40-ekat-e-gia-pyropliktoys-kai-ta-dinoyn-stoys-lathro-oi-pyropliktoi-den-eidan-oyte-eyro-ntropi/

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974 44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ….

0

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974,

44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΜΙΑ ΜΑΝΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΕΝΑ ΧΑΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΝΟΥ, ΨΕΥΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΣΟ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΔΙΨΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΖΕΣΤΗ ΜΠΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ…

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ
ΠΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ.

44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΧΑΟΤΙΚΗΣ, ΑΔΡΑΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕΡΡΩΝ 13/8/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 14 Αυγούστου 2018

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 8:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία-ενημέρωση στον Προβατά Σερρών στην καφετέρια «Γιάννα». Παρουσιάστηκαν όλες οι αποδείξεις περί της ύπαρξης του πλούτου του Έθνους των Ελλήνων (600 δις δολάρια δικαστικές αποφάσεις 67650/2013 και 107376/2017, συνθήκη Bretton Woods ΦΕΚ 315 27/12/1945) εξηγώντας στους παρευρισκομένους πως με την χρήση αυτών των κεφαλαίων η Ελλάδα θα είχε βγει προ πολλού από την τεχνητή κρίση και τα μνημόνια. Λόγω ότι οι εγχώριοι θεσμοί επί 5 συνεχόμενα έτη δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια ώστε να τεθούν τα «λιμνάζοντα» αυτά κεφάλαια σε χρήση εν τέλει το 2015 90 τοπικοί οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις» απέστειλαν γραπτή εντολή προς τον θεματοφύλακα, εγγυητή και νομέα των περιουσιών αυτών Αρτέμη Σώρρα ώστε να προχωρήσει στην ίδρυση του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις» (αριθμός πρωτοκόλλου ίδρυσης στον Άρειο Πάγο 6199 4/9/2015) με στόχο την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας μας από τους Έλληνες ιδιοκτήτες καθώς εδώ και 187 έτη όλα τα κόμματα δρουν και λειτουργούν ενάντια στον πολίτη. Η ομιλία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας
Δήμος Δημαρέσης

«ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗ” ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ”

«ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗ” ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ”

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 ΣΤΙΣ 5/5/2018

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 ΣΤΙΣ 5/5/2018

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο 5β (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ συνέχεια ) Β’ ΜΕΡΟΣ

Μόλυναν την αληθινή γνώση που μετέδιδε η Άρτεμις ,αντικαθιστώντας την με σκουπίδια βρωμερά, τα οποία μέσω της βίας επέβαλλαν στους ανθρώπους ,οδηγώντας τους στη λήθη .Δεν υπολόγισαν όμως το "τζίνι" της γνώσης ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,που βγήκε από το λυχνάρι και μας μεταδίδει συνεχώς την αληθινή γνώση ,σαρώνοντας την δική τους ψεύτικη ,απατηλή κι απάνθρωπη και σβήνοντας τους τεχνητούς προβολείς τους, αφήνοντας έτσι το ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ να λάμψει και πάλι στα βέλη της ΑΡΤΕΜΙΣ και να μας οδηγήσει στο αληθινό μονοπάτι της Αυτογνωσίας μας.

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο 5 (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ συνέχεια ) Β’ ΜΕΡΟΣ

Έλληνα Αδερφέ μου …
Η Αυτογνωσία μας,η ενθύμηση της καταγωγής μας θα μας οδηγήσει και στη Θέωση μας !
Όλα είναι καταγεγραμμένα στο γονίδια μας…ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ..
Η ίδια η γλώσσα μας τα μαρτυράει όλα και λειτουργεί ως πυξίδα για να βρούμε το σωστό μονοπάτι.
Το σωστό μονοπάτι ,μιας και οι αποστάτες- εχθροί των ανθρώπων και των Δημιουργικών μας Δυνάμεων, κατασκεύασαν ένα σωρό άλλα μονοπάτια με τεχνητό φως ,για να ξεγελάσουν την νόηση μας και να μας υποδουλώσουν γελώντας μαζί μας αλλά και με τους Δημιουργούς μας…

Η ΑΡΕΤΗ…Η κατάκτηση της αληθινής νομοτελειακής γνώσης, που μας βάζει στο αξιακό σύστημα και που όποιος την κατακτήσει ,οφείλει χωρίς έπαρση και χωρίς ίδιον όφελος να την χαρίσει στην κοινωνία ,με σκοπό την ανέλιξη όλων και τη βελτίωση του περιβάλλοντος.
Η ΑΡΤΕΜΙΣ…Η Θεά του Συμπαντικού φωτός, με τα χρυσά βέλη της ,τα οποία είναι αυτά που δίνουν την δυνατότητα της ΣΚΕΨΗΣ και της ΝΟΗΣΗΣ, για να μπορεί ο άνθρωπος να μεταδίδει την ΓΝΩΣΗ προς το περιβάλλον του, ταυτίζεται με την Αξία της ΑΡΕΤΗΣ.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ….

Κι εδώ…και την Αξία της ΑΡΕΤΗΣ , μόλυναν με τη μιαρή παρουσία τους οι αποστάτες, αλλοιώνοντας την αληθινή γνώση.
Την έθαψαν στα υπόγεια τους ,τα οποία τα φυλάνε σαν Κέρβεροι ,μην τυχόν και διαρρεύσει και μάθουν οι άνθρωποι ΠΟΙΟΙ τους δημιούργησαν ,ΠΟΙΟΙ είναι κι από πού κατάγονται…
Μόλυναν την αληθινή γνώση που μετέδιδε η Άρτεμις ,αντικαθιστώντας την με σκουπίδια βρωμερά, τα οποία μέσω της βίας επέβαλλαν στους ανθρώπους ,οδηγώντας τους στη λήθη .

Δεν υπολόγισαν όμως το «τζίνι” της γνώσης ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,που βγήκε από το λυχνάρι και μας μεταδίδει συνεχώς την αληθινή γνώση ,σαρώνοντας την δική τους ψεύτικη ,απατηλή κι απάνθρωπη και σβήνοντας τους τεχνητούς προβολείς τους, αφήνοντας έτσι το ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ να λάμψει και πάλι στα βέλη της ΑΡΤΕΜΙΣ και να μας οδηγήσει στο αληθινό μονοπάτι της Αυτογνωσίας μας.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ως μέσον για την απόδοση διανεμητικά, διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του Δικαίου.
Και η Θεότητα που έδωσε τις ιδιότητες της για την Αξία της Δικαιοσύνης ,δεν είναι άλλη από την ΑΘΗΝΑ…ΤΗΝ ΝΟΗΣΙΣ -ΝΟΗΣΕΩΣ -ΝΟΗΣΙΣ.
Το υπέρτατο πνεύμα που έδωσε στον άνθρωπο τη ΣΟΦΙΑ ,τη ΝΟΗΣΗ,τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και την μαχητική ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, να αγωνίζεται για το Δίκαιο.
Κι όμως …αν κοιτάξουμε γύρω μας,στις μέρες των αποστατών, μόνο ΑΔΙΚΟ υπάρχει παντού, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ,ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ….
Και σε όλο αυτόν τον χαμό…..μόνος του ο άνθρωπος,δειλός ,να τρέμει σαν το ψάρι από το φόβο του …για να μην χάσει τί;;;;
Το χάος;;;
Μόνος του ο άνθρωπος…έξω από τη νομοτέλεια ,εκτός ισορροπίας ,βουτηγμένος στις αντιαξίες ,χαμένος μέσα σ’ένα τεράστιο κενό,που καμιά θρησκεία και πίστη δεν μπορεί να του γεμίσει και να το καλύψει…

Κι όλο αυτό ,γιατί το θράσος των μιαρών αποστατών ,τόλμησε να αγγίξει αυτά που αντιπροσωπεύει η Αθηνά…
Την Νόηση και την Δικαιοσύνη.
Βλέπουμε την ίδια τη Δικαστική εξουσία να κωφεύει και να είναι τυφλή απέναντι στο Άδικο…Να επιτρέπει την ψήφιση Νόμων που παράγουν Άδικο,να επιτρέπει να φυλακίζονται αθώοι και εν γνώση της ,οι πραγματικοί εγκληματίες που γενοκτονούν λαούς ,να τριγυρνούν ελεύθεροι διαπράττοντας ανενόχλητοι τα εγκλήματα τους.
Πόση ύβρις έχει παραχθεί εναντίον των ιερών ιδιοτήτων της Αθηνάς, εναντίον της υπέρτατης Αξίας των ανθρώπων ,αυτής της Δικαιοσύνης;;;;
Και πόσο ακόμη ,άνθρωπε Έλληνα, θα τρέμεις από το φόβο σου και θα σκύβεις το κεφάλι σε ό,τι άδικο παράγεται ακόμα;;;
Μέσα σου υπάρχει καταγεγραμμένη η ουσία της Αθηνάς,στα κύτταρά σου πάλλεται η γενναιότητα να παλέψεις για το Δίκαιο και να αντιταχθείς στο Άδικο …
Αρκεί να την αναγνωρίσεις ….αρκεί να στρέψεις τα μάτια σου στην ψυχή σου και να δεις ΠΟΙΟΣ είσαι.

Δε θέλει πολύ…όλα τα έχεις μέσα σου, όλα στα έδωσαν οι Δημιουργοί σου…και τη ΛΟΓΙΚΗ και την ΑΡΕΤΗ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….
Είναι στην δική σου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ,αν θα αποδεχτείς την αληθινή σου φύση ,αυτό για το οποίο δημιουργήθηκες να είσαι…ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ…

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

8 – 8 – 2018 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΡ FM 89,8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ

0

8 – 8 – 2018 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΡ FM 89,8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO TOP FM 89.8 ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ (ΑΑΔΕ), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ (ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ). ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ – ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.” http://alfeiospotamos.gr/?p=11184

=======================

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: http://alfeiospotamos.gr/?p=18373 =======================

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

=======================

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/ http://alfeiospotamos.gr/ http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ http://spametadesma.blogspot.gr/ http://sorraskerkyra.blogspot.gr/ http://sorrasgegonota.wordpress.com/ =======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

http://alfeiospotamos.gr/?p=10768

=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/

==========================

GOOGLE plus: https://plus.google.com/+artemiossorr…

 

 

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5 ( Αξίες και Ολύμπιες Δημιουργικές Δυνάμεις) Α’Μέρος.

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο5 ( Αξίες και Ολύμπιες Δημιουργικές Δυνάμεις) Α’Μέρος.

Ξέρεις….μέσα στην Ελλήνων Συνέλευσις συμβαίνουν όμορφες κι απρόσμενες καταστάσεις… Κινούνται δυνάμεις με τόσο μεγάλες και ιδιαίτερες ιδιότητες ,που μπορούν να αλλάξουν το σκεπτικό σου,να σε απαλλάξουν από τις φοβίες σου και να σε μεταμορφώσουν σε έναν άνθρωπο ελεύθερο και δυνατό.
Θυμάμαι…πριν χρόνια, παρακολουθούσα ένα σεμινάριο αυτογνωσίας, όταν ο δάσκαλος του σεμιναρίου έκανε σε όλους μια ερώτηση: «Αν σας δινόταν η ευκαιρία να ζητήσετε ένα και μοναδικό δώρο για τον εαυτό σας, υλικό ή πνευματικό, τί ακριβώς θα ζητούσατε;»
Όσο απλή κι αν ακούγεται η ερώτηση ,τόσο δύσκολη ήταν η απάντηση …
Το υλικό κομμάτι το είχα αποκλείσει από την αρχή, γιατί τα λεφτά μόνα τους δεν φέρνουν την ευτυχία. Η υγεία είναι πολύ σημαντική αλλά , προσωπικά,έψαχνα αυτό το …”κάτι”,που σε φέρνει σε κατάσταση ισορροπίας κι αρμονίας με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.
Αυτήν την ισορροπία ,που στα χρόνια μας δεν τη διδάσκουν στα σχολεία και οι γονείς δεν την έχουν για να την μεταδώσουν στα παιδιά τους και που πολλοί άνθρωποι ψάχνουν μάταια να τη βρουν μέσα σε τεχνικές διαλογισμού,αναπνοής, ρέικι, μαθήματα βαθιάς ψυχανάλυσης και σ’ ένα σωρό σχολές και δασκάλους ,που μιλάνε για αγάπη και φως ,γαλήνη και ηρεμία ,μα αυτό το «κάτι” τελικά δεν το κατέχουν…
Κάπου ,σ ‘αυτά τα μονοπάτια έψαχνα κι εγώ ,ώσπου ήρθε εκείνη η μέρα ,που απρόσμενα και ξαφνικά,όλα γύρω μου φωτίστηκαν και ήταν σαν να απλοποιήθηκαν όσα με δυνάστευαν και με βασάνιζαν…
Για άλλη μια φορά ,η γνώση που βγήκε από το λυχνάρι ,έδειξε σε πολλούς από εμάς το δρόμο μας…
Στάθηκα μπροστά στο κάδρο ,διαβάζοντας ξανά και ξανά τις δώδεκα Ελλάνιες Αξίες…δώδεκα ,όπως και οι Ολύμπιες Δημιουργικές Δυνάμεις…

ΛΟΓΙΚΗ…το μέσον που οδηγεί στη νόηση η οποία αποδέχεται το ορθόν και το υπαρκτόν,μέσω της αποδεικτικής διεργασίας. Η Θεότητα του Διός ,έδωσε στην Διανόηση μας,την ιδιότητα του να αναζητά σε όλα τις αποδείξεις ,ώστε να μην μας πιάσει κορόιδο κανένας που θα μας βάλει να πιστέψουμε σε κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη και την ορθότητα του. Μας έκανε λογικά ,σκεπτόμενα όντα ,που δεν παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα τα οποία συχνά δεν έχουν λογική.
Και όπως λέμε για μια γυναίκα όταν κυοφορεί ,λέμε πως είναι σε…            ΕΝ -ΔΙΑ -ΦΕΡΟΥΣΑ   δηλαδή φέρει μέσα της ένα λογικό ον…έναν Δία! Και μόνο για τον άνθρωπο χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση κι όχι για τα υπόλοιπα θηλαστικά ,που δεν έχουν Λογική.
Όμως…κάποιοι που μισούν αφάνταστα τις Δημιουργικές Δυνάμεις αλλά και τον άνθρωπο,προσπάθησαν να εξευτελίσουν τη Θεότητα που έδωσε απλόχερα στους ανθρώπους την ιδιότητα της και βρίσκεται πλέον μέσα στα κύτταρα και στα γονίδια μας καταγεγραμμένη.
Αλλοίωσαν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον Δία ως το πιο κοινό αρσενικό,που του αρέσει κάθε θηλυκό και προσπαθεί με δόλιους τρόπους να μεταμορφωθεί και να πάρει αυτό που θέλει απατώντας την νόμιμη σύζυγό του.
Πόση ύβρις υπάρχει σε όλο αυτό….
Οι Θεότητες ήταν άφυλες και δεν είχαν καμιά εξάρτηση και καμιά σχέση με τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες.
Πόσο μάλλον η Θεότητα της Λογικής που παρουσιάζεται να δρα υποδουλωμένη στο συναίσθημα και τα πάθη της….
Κάθε λογικός άνθρωπος αρκεί μόνο να σκεφτεί …πως η Θεότητα είναι ενέργεια και ως ενέργεια δεν έχει συγκεκριμένη μορφή αλλά μπορεί να παίρνει όποια μορφή θέλει, δεν έχει φύλο ,δεν έχει επιθυμίες και πάθη ή ελαττώματα ανθρώπινα κι ανάγκες και είναι άπειρο το άδικο να προσομοιώνουν οι άνθρωποι τις τεράστιες Θείες Δημιουργικές Οντότητες ,με τις ανάγκες του εαυτού τους και του γήινου περιβάλλοντος τους….
Είναι τεράστια η προσβολή και μόνο κάποιος που ΔΕΝ σέβεται τα Θεία θα προσάψει τέτοιες ζωώδεις ιδιότητες σε Θεότητα ή κάποιος που μισεί θανάσιμα τον άνθρωπο και θέλει να του στερήσει την αληθινή γνώση ώστε αυτός να μην ανελιχθεί ποτέ….
Και δυστυχώς ,μέσα στους αιώνες κατάφεραν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αλλά και να μην χρησιμοποιούμε τις Αξίες μας που είναι ταυτόσημες με τις ιδιότητες των Δημιουργικών Δυνάμεων .

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…η οποία θέτει τον άνθρωπο σε μια απεριόριστη δυνατότητα δυναμικής και βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση αρχών με τη μεγαλύτερη Νομοτελειακής ελευθερίας προσέγγιση.
Περιέχει μέσα της τη λέξη ΑΙΘΕΡΑΣ και γι’ αυτό ταυτίζεται με την Ήρα η οποία συντονίζει όλη την ενέργεια του αιθέρα και ενεργοποιεί τον αέρα των συμπαντικών αιθερικών ενεργειών.
Κι όμως …ακόμη και την Θεότητα της Ελευθερίας ,την αμαύρωσαν και την προσέβαλλαν , παρουσιάζοντας την ως ζηλοφθόνο σύζυγο…προσδίδοντας της ανθρώπινα ποταπά ελαττώματα κι αδυναμίες…Ποια;;;; Τη Θεά της Ελευθερίας….
Κι εδώ ,ο σκεπτόμενος άνθρωπος θα δει καθαρά ,πόσο ήθελαν κάποιοι ,αυτοί που παρουσίασαν αλλοιωμένες τις ιδιότητες των Ολύμπιων, να αποπροσανατολίσουν την ανθρώπινη λογική μέσω του ψέματος και να του στερήσουν την ίδια του την Ελευθερία, αποκόβοντας τον από την αληθινή γνώση των ιδιοτήτων των Ολύμπιων Θεών του.
Η ζηλοφθονία, κρατάει τον απλό άνθρωπο σε τόσο χαμηλές συχνότητες, τον κάνει δέσμιο των συναισθημάτων και των παθών του και δεν του επιτρέπει την ανέλιξη του στους αιθέρες ….
Μιλάμε όμως για τον απλό άνθρωπο που δεν ενεργοποιεί τη Λογική του και καταβάλλεται από τα αρνητικά συναισθήματα όπως αυτό της ζήλιας…Δεν αναφερόμαστε σε Θεότητα ,όπως η Ήρα, που φυσικά ,ως ενέργεια δεν έχει επίσης καμιά σχέση κι εξάρτηση από τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα πάθη….
Πόσο ψέμα ,πόσο δόλο κι απάτη, έχουμε υποστεί οι άνθρωποι από τους ίδιους τους εχθρούς μας;;;;
Και πόσο ακόμη έχουμε σκοπό να ανεχόμαστε να μας στερούν τη Λογική μας και την Ελευθερία μας;;;
Τώρα …που η γνώση βγήκε από το λυχνάρι και τη διαβάζεις και την κάνεις κτήμα σου…δεν θα προβληματιστείς σχετικά με την αδικία που εισέπραξες χιλιάδες χρόνια τώρα και τη στέρηση της αληθινής γνώσης;;;
Δε θέλεις να ξεφύγεις από την παγίδα που σου έστησαν οι αποστάτες και να σπάσεις την ψεύτικη φούσκα στην οποία σε έκλεισαν και να αρχίσεις να πετάς Ελεύθερος στους αιθέρες;;;
Δική μας είναι η ιστορία Έλληνα μου….άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου να τη διαβάσεις από την αρχή και να θυμηθείς ΠΟΙΟΣ είσαι και ΠΟΙΟΙ έδωσαν τις ιδιότητές τους για να δημιουργηθείς ΕΣΥ…τεράστιε Έλληνα …Γένος Θεών Δημιουργών…

(συνεχίζεται….)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

1Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ: ΛΟΓΙΚΗ

Η  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ  ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

1Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ:  ΛΟΓΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΜΕΣΟΝ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ,   Η  ΟΠΟΙΑ  ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ   KAI  ΥΠΑΡΚΤΟ,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΜΕΣΩ ΤΗΣ  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

Η  ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ  ΛΟΓΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ  ΣΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΩΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ   ΑΝΕΛΙΞΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΚΡΑΤΙΣΤΟ  ΑΡΧΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΦΩΤΟΣ  ΔΙΑ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΡΘΟΝ  (ΣΩΣΤΟ, ΜΗ  ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ,  ΜΗ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ)  ΚΑΙ  ΥΠΑΡΚΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΛΟΓΙΚΟ.

Η  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΕΡΓΑΛΕΙΟ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ  ΕΑΝ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ  ΔΙΕΡΕΥΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΟΡΘΟΝ  ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ,   ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ  ΓΥΡΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ  ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ  ΤΟΥ  ΘΕΣΗ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΕΡΜΑΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ – ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ  ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ  KAI   KΑΘΕ   ΕΙΔΟΥΣ   ΔΟΞΑΣΙΑΣ,  ΠΟΥ  ΣΚΟΠΟ  ΕΧΟΥΝ  ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ,   ΝΑ  ΤΟΝ  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΑΣΗ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ  ΨΕΥΔΟΥΣ,  ΜΑΚΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ  ΤΟΥ,  ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΔΟΥΛΕΙΑΣ – ΕΛΛΕΙΨΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ  Η  ΑΝΩΤΑΤΗ  ΒΑΘΜΙΔΑ  ΤΗΣ  ΝΟΗΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΔΙΑΝΟΗΣΗ  ΚΑΙ  Η  ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΧΕΙ  ΒΑΘΜΙΔΕΣ,  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΙΣΧΥΡΗ  ΛΟΓΙΚΗ  ΚΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΗ.   ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΜΩΣ  ΕΧΟΥΝ  ΕΜΦΥΤΗ  ΤΗΝ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  ΝΑ ΜΗΝ  ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΟΡΘΟ  ΚΑΙ  ΥΠΑΡΚΤΟ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ  ΛΟΓΙΚΗΣ,  ΑΡΚΕΙ  ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ  ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

ΕΧΟΝΤΑΣ  ΥΠΟΨΗ  ΤΟΝ  ΟΡΙΣΜΟ  ΤΩΝ  ΕΝΝΟΙΩΝ  ΔΟΓΜΑ  ΚΑΙ  ΠΙΣΤΗ,  ΟΠΟΥ  ΤΟ ΔΟΓΜΑ   ΟΡΙΖΕΤΑΙ  ΩΣ  ΜΙΑ  ΑΠΟΔΕΚΤΗ  ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ  ΑΡΧΗ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ  ΚΑΙ  ΑΠΛΑ  ΤΗΝ  ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ   ΚΑΙ  ΠΙΣΤΗ  ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ  ΟΤΙ  Η  ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ  ΠΟΥ  ΠΡΟΩΘΟΥΝ  ΤΑ  ΙΕΡΑΤΕΙΑ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ  ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

Η  ΕΜΜΟΝΗ  ΣΤΗΝ  ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ  ΠΙΣΤΗ  ΑΠΟ  ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ  ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΟ  ΨΕΥΤΙΚΟ  ΣΑΝ  ΟΡΘΟ  ΚΑΙ  ΥΠΑΡΚΤΟ.    ΚΑΤΑ  ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ  Η  ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ  ΠΙΣΤΗ  ΕΙΝΑΙ  ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ  ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ  ΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ   ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

1)    Η  ΥΦΑΛΜΥΡΩΣΗ  ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ  ΘΑΛΑΣΣΑΣ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ  ΤΟΥ  ΣΕΙΡΙΟΥ,  (ΤΕΛΗ  ΙΟΥΛΙΟΥ   ΠΑΝΤΑ   ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ   ΗΜΕΡΑ   ΚΑΙ   ΩΡΑ),   ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΑΝ  ΑΠΛΑ  ΤΟ  ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  Η ΠΙΣΤΗ  ΣΟΥ  ΓΙΑΥΤΟ.    ΑΝ  ΟΜΩΣ  ΤΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΧΡΟΝΙΚΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ  ΤΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΣΤΟ  ΝΕΡΟ  ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ  ΤΟ  ΝΕΡΟ  ΚΑΙ  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ  ΟΤΙ  ΟΝΤΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΥΦΑΛΜΥΡΟ,  ΤΟΤΕ  ΑΥΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΗΝ  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΤΗΣ  ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ  ΚΑΘΙΣΤΑ  ΤΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΟΡΘΟ   ΚΑΙ   ΥΠΑΡΚΤΟ   ΚΑΙ  ΠΑΥΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΗ ΠΙΣΤΗ

2)    ΟΤΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ  ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ΚΑΙ  ΕΧΕΙ  ΚΑΘΗΚΟΝ  ΝΑ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ  ΤΟΥ,  ΤΟΤΕ  Η  ΛΟΓΙΚΗ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΔΕΝ  ΤΟ  ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΩΣ  ΟΡΘΟΝ, ΥΠΑΡΚΤΟΝ,   ΔΙΟΤΙ  Ο  ΘΕΟΣ  ΩΣ  ΑΝΩΤΑΤΗ  ΔΥΝΑΜΗ,   ΕΙΝΑΙ   ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΟ – ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ   ΕΧΕΙ  ΟΡΙΣΕΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΥΠΑΡΞΗΣ  ΤΟΥ,   ΑΦΟΥ  ΑΥΤΗ  ΟΦΕΙΛΕΙ  ΝΑ  ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ  ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΕΤΣΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ  ΩΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.    ΓΙΑΤΙ  ΔΗΛΑΔΗ  Ο  ΘΕΟΣ ΝΑ   ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΕ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΤΟΥ  ΠΟΥ  ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ  ΣΕ  ΠΟΙΜΝΙΟ  ΠΟΥ ΔΕΝ  ΤΟΝ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;   ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΛΟΓΙΚΟ.

3)    ΟΤΑΝ  ΕΝΑ  ΔΟΓΜΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ  ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΩΣ  ΔΟΥΛΟ  ΤΟΥ  ΘΕΟΥ  ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΖΗΤΑΕΙ  ΑΠΟ  ΑΥΤΟΝ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΑ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΔΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΚΑΜΙΑ  ΛΟΓΙΚΗ.

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΒΟΜΒΑ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΥΛΛΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΒΟΜΒΑ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΥΛΛΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ  ΜΕΧΡΙ  ΠΡΙΝ  ΛΙΓΟ  ΚΑΙΡΟ  ΚΑΝΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΛΗΝ  ΛΙΓΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,  (ΚΑΙ  ΑΥΤΟ  ΛΟΓΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ), ΔΕΝ  ΔΙΑΒΑΖΕ  ΤΑ  ΦΥΛΛΑ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ  ΠΟΥ  ΕΚΤΥΠΩΝΕ  ΤΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ  ….

ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΙΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ  ΕΓΓΡΑΦΟ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΜΙΑ  ΚΑΙ  ΜΕΣΑ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΠΛΗΘΟΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΕΚΘΕΣΗ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ  Η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤ’  ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ……….

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΟ  Φ.Ε.Κ  311 Β’ ΤΟΜΟΣ 2/2/2018
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ  ΤΑ  ΕΞΗΣ :
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 171 Έγκριση ανάθεσης καθηκόντων και δαπάνης χρηματοοικονομικού συμβούλου.
 Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 2074/1992 (ΦΕΚ 128/ Α΄/1992).
2. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 2187/1994 «Ρύθμιση θεμάτων δημοσίου χρέους» (ΦΕΚ 16/Α΄/8.2.1994).
3. Τις διατάξεις των άρθρων 30, 71, 74, 125 και 177 του ν. 4270/2014 (ΦΕΚ 143/Α΄/2014) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ) – δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις».
4. Την αριθμ. 2162/29-12-2014 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών «Εσοδα – δαπάνες σύναψης, έκδοσης, εξυπηρέτησης, τακτοποίησης, των δημοσίων δανείων, τίτλων, παραγώγων κ.τ.λ.» (ΦΕΚ 3690/ 2014), όπως ισχύει.
5. Την αριθμ. 1090/8-07-2014 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών «Κίνηση Τραπεζικών Λογαριασμών του Ελληνικού Δημοσίου που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος από τον Ο.Δ.ΔΗ.Χ.» (ΦΕΚ 1865/ Β΄/2014), όπως ισχύει.
6. Τις διατάξεις του άρθρου 1 και του άρθρου 3 παρ. 1 περ. η, του ν.2628/1998 «Σύσταση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 151/Α΄ /1998), όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 3965/2011 (ΦΕΚ 113/Α΄/2011).
7. Τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν.4223/2013 «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 287/Α΄/2013).
8. Την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών 2/60752/ 0004/9-9-2010 «Εξουσιοδότηση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) ως εντολοδόχου του Ελληνικού Δημοσίου» (ΦΕΚ 1538/Β΄/2010).
9. Το π.δ. 185/2009 «Ανασύσταση Υπουργείου Οικονομικών» (ΦΕΚ 213/Α΄/7-10-2009).
10. Το π.δ. 189/2009 «Καθορισμός και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων» (ΦΕΚ 221/Α΄/2009).
11. Το π.δ. 142/2017 «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών» (ΦΕΚ 181/Α΄/2017).
12. Το π.δ. 73/2015 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 116/A΄/2015).
13. Την αρ. Υ29/8-10-2015 απόφαση του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουρ- γό Οικονομικών Γεώργιο Χουλιαράκη» (ΦΕΚ/2168/ Β΄/2015).
14. Τις διατάξεις του ν.3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο ’’Πρόγραμμα Διαύγεια’’ και άλλες διατάξεις.» (ΦΕΚ 112/Α΄/2010). 
15. Τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. ε και στ και του άρθρου 32 παρ. 2 περ. γ, του ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α΄/ 2016), όπως ισχύει.
16. Το απόσπασμα πρακτικού της αρ. 230/01.02.2018 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ο.Δ.ΔΗ.Χ., αποφασίζουμε: Εγκρίνουμε την ανάθεση στον χρηματοοικονομικό σύμβουλο Rothschild & Cie, εν συντομία «Rothschild», της παροχής προς το Ελληνικό Δημόσιο των ακόλουθων εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών οι οποίες πρόκειται να παρασχεθούν έως την
31-12-2018:
1. Συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς (ESM, EFSF, IMF, κλπ.) για την αποτελεσματική εφαρμογή των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους και την αποτύπωση των επιπτώσεών τους στη διάρθρωση του δημοσίου χρέους.
2. Σχεδιασμός αξιόπιστης μεσοπρόθεσμης στρατηγικής χρηματοδότησης του Ε.Δ. η οποία να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές και αυξημένες προσδοκίες των κεφαλαιαγορών.
3. Εμπέδωση της διεθνούς αξιοπιστίας του Ε.Δ. μέσω κατάλληλων επαφών και επιμελημένων προβολών των πρόσφατων επιτευγμάτων της ελληνικής οικονομίας καθώς και των προοπτικών της για τα επόμενα έτη.
4. Ανανέωση της εμπιστοσύνης των αγορών κεφαλαίων τους προσεχείς δώδεκα μήνες μέσω νέων εκδόσεων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ) και Εντόκων Γραμματίων Ελληνικού Δημοσίου διάρκειας 52 εβδομάδων.
5. Εμπεριστατωμένη ανάλυση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους μετά την ολοκλήρωση των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, καθώς και εκτίμηση των μελλοντικών επιπτώσεων από την εφαρμογή περαιτέρω μέτρων ελάφρυνσής του.
 
Ως αμοιβή για την παροχή των προαναφερόμενων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα καταβληθούν στη Rothschild τα ακόλουθα ποσά:
Α. Ποσό € 99.000,00 θα καταβληθεί μετά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, έως την 31.05.2018. 
Β. Με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της εξόδου στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, θα καταβάλλεται ως αμοιβή (success fee) ποσό € 1.500.000,00 για κάθε έκδοση κρατικών ομολόγων ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο. 
Γ. Επιπλέον, με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της έκδοσης εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας (52 εβδομάδων) θα καταβληθεί ως αμοιβή (success fee) ποσό έως € 2.000.000,00 συνολικά, ως εξής: ποσό € 1.000.000,00 μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό € 1.000.000,00 μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης. Κάλυψη δαπάνης Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018 (ΚΑΕ 23/200/6311), η οποία καλύ- πτεται από τις πιστώσεις που εγγράφονται κατ’ έτος για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Χρέους.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 Aθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2018
Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ
ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΑ  ΔΟΥΜΕ  ΛΙΓΟ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΡΧΗ  ΟΛΑ……..
 
ΚΑΠΟΙΟΙ  (ΚΑΙ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ) ΕΛΕΓΑΝ  ΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ  ΟΤΑΝ  ΦΩΝΑΖΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΑΛΛΟΙ  ΠΩΣ  ΚΟΥΜΑΝΤΟ  ΚΑΝΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΟΙΚΟΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΣΤΙΣ  ΧΩΡΕΣ….(ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΣ  ΤΩΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΩΝ  ΣΤΙΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΧΩΡΕΣ  ΤΟΥ  ΠΛΑΝΗΤΗ)….
ΚΑΤΑ  ΤΟ  ΓΝΩΣΤΟΝ  <<ΔΩΣΕ  ΜΟΥ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΝΑ  ΤΥΠΩΝΩ  ΤΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΜΕ  ΝΟΙΑΖΕΙ  ΤΙ  ΝΟΜΟ  ΘΑ  ΒΓΑΛΕΙΣ>>….
ΕΠΙΣΗΣ  ΟΤΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΦΩΝΑΖΟΥΝ  ΠΩΣ  ΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΣ  ΤΩΝ  ΟΙΚΩΝ  ΑΥΤΩΝ  ΕΠΙΣΗΣ  ΕΛΕΓΑΝ  ΟΙ  ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ  ΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ……..ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΑ  ΦΕΡΕΦΩΝΑ  ΤΟΥΣ  ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε  ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΔΕΝ  ΞΕΡΟΥΝ  ΠΟΥ  ΧΡΩΣΤΑΝΕ……
 
ΣΤΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΦΥΛΛΟ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Φ.Ε.Κ.)  ΟΜΩΣ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ  ΠΩΣ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….
 
ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΝΑΘΕΣΗ  ΚΟΠΗΣ  ΤΩΝ  ΕΘΝΙΚΩΝ   ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ  ΤΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΤΟΚΟΥΣ  ΑΦΟΥ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΩΣ  ΔΑΝΕΙΟ  ΤΑ  ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΤΟΥ….
ΠΛΕΟΝ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΤΟΚΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΝΤΟΚΟ  ΔΑΝΕΙΣΜΟ  ΑΠΟ  ΤΙΣ…….(ΑΓΟΡΕΣ)  ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ  ΟΜΟΛΟΓΑ………
ΚΑΙ  ΠΛΕΟΝ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΕΞΤΡΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΥΤΑ  ΚΑΙ  ΚΑΠΟΙΑ  ΔΙΣ  ΣΩΡΕΥΤΙΚΑ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ……ΔΗΛΑΔΗ  ΤΙΣ  ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ…
 

ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΚΑΛΕΙΤΑΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΜΕΣΩ  ΤΗΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ  ΤΟΥ….ΚΑΙ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΜΕ  ΝΟΜΟ  ΠΟΥ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΟΙ  ΔΗΘΕΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΤΟΥ  ΠΟΥ  ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ…….

ΤΩΡΑ  ΤΙ  ΑΛΛΟ  ΝΑ  ΠΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ……???

ΑΠΟ  ΤΟ  2010  ΟΜΩΣ  ΜΕ   Τις διατάξεις του ν.3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο ’’Πρόγραμμα Διαύγεια’’ και άλλες διατάξεις.» (ΦΕΚ 112/Α΄/2010). ΣΟΥ  ΤΑ  ΛΕΝΕ  ΟΛΑ  ΕΛΛΗΝΑ  ΚΑΙ  ΑΠΛΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΜΠΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ  ΤΗΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΝΑ  ΑΚΟΥΣ  ΤΑ  ΣΑΧΛΟΦΕΡΕΦΩΝΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ  ΝΑ  ΣΟΥ  ΣΤΡΕΦΟΥΝ  ΑΛΛΟΥ  ΤΗΝ  ΣΚΕΨΗ  ΣΟΥ  ΜΕ  ΠΛΑΝΗ  ΚΑΙ  ΦΟΒΟ  ΠΟΥ  ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ  ΜΕ  ΟΤΙ  ΜΠΟΥΡΔΑ  ΤΟΥΣ  ΔΩΣΟΥΝ  ΤΑ  ΚΕΝΤΡΑ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ…..
 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  ΤΩΡΑ  ΓΙΑ  ΠΟΙΑ  ΔΙΕΘΝΗ  ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΜΙΛΑΜΕ ???
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  ΤΩΡΑ  ΠΩΣ  ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ  Ο  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ  ΣΟΥ ???
 
ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΠΡΩΤΟΙ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΦΥΛΛΑ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΤΗΡΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ….
ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΣ  ΟΙ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΩΣΤΕ  ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ  ΝΑ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ……
ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ  ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ…..
 
ΟΛΟΙ  ΟΜΩΣ  ΤΗΡΟΥΝ  ”ΣΙΓΗΝ  ΙΧΘΥΟΣ”  ΒΟΛΕΥΜΕΝΟΙ  ΣΤΟΝ  ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ  ΤΟΥΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΤΗΡΩΝΤΑΣ  ΤΑ  ”ΧΡΗΣΤΑ  ΗΘΗ”
ΚΑΙ  ΑΝ  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ  ΣΟΥ  ΠΕΤΑΝΕ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ”ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΒΙΑ”
ΣΥΣΩΜΟΙ  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…..
 
ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ  Ο  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ   ΠΩΣ  ΠΕΤΥΧΕ  ΕΞΟΔΟ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ   ΜΕ  ΕΝΑ  ΧΡΕΟΣ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΝΑ  ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΜΙΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ  ΠΟΥ  ΑΝ  ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΘΕΙ  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΟΔΗΓΙΑ  ΤΗΣ  Ε.Ε  ΤΟ  75% ΤΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΝΑ  ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ….
 
ΠΟΣΑ  ΨΕΜΜΑΤΑ  ΑΚΟΜΑ  ΘΑ  ΑΝΕΧΕΣΕ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΥΠΟΔΟΥΛΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ  ΣΤΙΣ  ΕΝΤΟΛΕΣ  ΤΩΝ  ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ  ΤΟΥΣ ?????
 
ΚΑΙ  ΕΧΕΙΣ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΠΛΗΘΟΣ  ΑΚΟΜΑ  ΝΕΩΝ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ  ΤΟΥ  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΝΕΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ  ΣΕ  ΕΝΑΝ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΚΑΤΙ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΙΤΑ  ΤΗΣ  ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΣΟΥ  , ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ  ΣΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΣΟΥ,  ΑΡΚΕΙ  ΝΑ  ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ  ΤΟΥΣ….
 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  ΓΙΑΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΩΘΕΙΣ  ΩΣ  ΕΘΝΟΣ  ΣΤΗΝ  ”ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΜΕΤΕΧΕΙΣ  ΕΝΕΡΓΑ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΣΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΦΗΝΕΙΣ  ΑΛΛΟΥΣ  ΝΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΣΟΥ ????
 
ΕΙΝΑΙ  Ο  ΜΟΝΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ  ΕΛΛΗΝΑ !!!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

[index]
[index]