ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ

«ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝ «

– Kamelia Hatzidimitriou

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΣτο φατσοβιβλίο η «φιλία» είναι όπως και στην πραγματική ζωή… άλλοι έρχονται στην πορεία κι άλλοι αποχωρούν από μόνοι τους ή τους σβήνεις εσύ. Άλλοι διαβάζουν αυτά που γράφεις κι άλλοι τα προσπερνάνε χωρίς να δώσουν σημασία. Πριν λίγο καιρό λοιπόν , έκανα φίλη μια συμπατριώτισσα από τα Γρεβενά , η οποία χτες μου είπε τα εξής: » Διαβάζω αυτά που γράφεις γιατί μου αρέσουν αλλά…. δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι αυτά που λες για πολεμιστές κι αγώνα και προδότες…. εγώ ξέρω πως έχουμε ειρήνη.»
Ένα νεαρό αγόρι της Ελλήνων Συνέλευσις έχει πει:» φτάσαμε στο 5ο επεισόδιο της σειράς και εσύ τώρα μου ζητάς να σου πω τα προηγούμενα με δυο λέξεις» … Επειδή όμως το θεωρώ χρέος μου να σε ενημερώσω , θα το κάνω ξανά και ξανά αν χρειαστεί…. Άκου λοιπόν… Συγκεντρώσου , παρατήρησε τα δεδομένα για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Κι εσύ κι εγώ γεννηθήκαμε στην ίδια χώρα, στο διαμάντι του πλανήτη μας , την Ελλάδα. Μια χώρα που από πολέμους και μάχες έχει πολλά να πει. Πολλοί και διαφορετικοί οι εχθροί της , κάποτε μπορούσες να τους ξεχωρίσεις… ήξερες τί στολή φοράνε, μιλούσαν άλλη γλώσσα , κρατούσαν όπλα και ερχόταν με ιαχές κι αλαλαγμούς εναντίον σου….. Ήξερες κι έπαιρνες τα μέτρα σου … ετοιμαζόσουν κι εσύ για μάχη. Γνώριζες καλά τί θέλει ο εχθρός από εσένα…. τη γη σου, το σπίτι σου , να σε κάνει δούλο και να σε εξευτελίσει….
Τα αποτελέσματα του πολέμου ήταν ορατά…. δεκάδες οι νεκροί, διαλυμένες οι οικογένειες , σύστημα υγείας να υπολειτουργεί, τα παιδιά να μαθαίνουν τα βασικά στην καλύτερη περίπτωση, κλειστές επιχειρήσεις, πείνα, απόγνωση, πόνος…….

Ας επιστρέψουμε στο σήμερα. Μου λες πως έχουμε Ειρήνη…. Έχουμε??? Η δική μου άποψη είναι πως είμαστε σε πόλεμο…. και μάλιστα από τους πιο σκληρούς… Ας παρατηρήσουμε τα δεδομένα….. Δε θα ψάξουμε ακόμη τον εχθρό… ας τον αφήσουμε να φανερωθεί μόνος του στο τέλος….
Ας δούμε τα αποτελέσματα και ας τα συγκρίνουμε με εκείνα του πολέμου:
Μας έχουν πάρει την εθνική μας περιουσία….. πώς? Μέσω των μνημονίων … Στο πρώτο μνημόνιο υπάρχει όρος που η βουλή μας τον αποδέχτηκε :» Η Ελλάδα παραιτείται από την ασυλία της εθνικής της περιουσίας και της εθνικής της κυριαρχίας…»  Όρος μνημονιακός….. κατάλαβες τί λέει? όλη η χώρα χαρίστηκε στο πιάτο …. καθώς και η κυριαρχία της…. Σου έχουν παραδώσει όλη τη χώρα… άρα και το σπίτι σου γιατί κι αυτό είναι πάνω σ’ αυτή τη χώρα….. και το πατρικό σου σπίτι…. και το αμπέλι σου και το εξοχικό σου….. κι εσύ πληρώνεις νοίκι για να μένεις στο πρώην σπίτι σου…. Σου το ονόμασαν ΕΝΦΙΑ γιατί αλλιώς θα τους καταλάβαινες και θα ξεσηκωνόσουν.

Πάμε στο δεύτερο στοιχείο…τους νεκρούς…. Πως είπες? δεν υπάρχουν? Για δες καλύτερα….. οι στατιστικές έλεγαν πως ο ήλιος της Ελλάδας κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους και δεν υπάρχουν ποσοστά αυτοκτονιών…. δες τί συμβαίνει στα τελευταία 8 χρόνια…. χιλιάδες οι αυτοκτονίες και μια πλήρη απαξίωση από τα κανάλια για να στο αναφέρουν… όπως ακριβώς ο εχθρός δε νοιάζεται για το κουφάρι του σκοτωμένου να στο επιστρέψει να το τιμήσεις… το πετάει μέσα σε ομαδικό τάφο.
ΟΙ επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη…. στα 10 μαγαζιά τα 5 είναι κλειστά…. οι μισθοί μειώθηκαν σε εξευτελιστικό βαθμό και οι συντάξεις το ίδιο… Βρίσκεσαι σε σημείο φτώχιας και πείνας και εξαθλίωσης και κάποιοι ψάχνουν ως και στα σκουπίδια τα αποφάγια….

Θες να με ρωτήσεις για το σύστημα υγείας? αυτό νοσεί με πυρετό 40+…..
Η παιδεία? Βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο , στο διπλανό κρεβάτι με την υγεία…. σε κατάσταση κώμα….

Έχεις όλα τα στοιχεία πως ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη κι ήδη σου έχει αφήσει σημάδια…. Τον εχθρό …τον βλέπεις???

Είναι αυτός που σε έχει φέρει σ αυτή την κατάσταση….
Είναι αυτοί που υπογράψανε στη βουλή σου και δέχτηκαν τους όρους του μνημονίου….
Είναι αυτοί που πριν τους ψηφίσεις σου τάζουν ουρανούς με άστρα και μετά κρυμμένοι πίσω από την ασφάλεια της ασυλίας σε κατακρεουργούν….
Είναι αυτοί που σου παρουσιάζονται με όσα πρόσωπα θες… δεξιών πεποιθήσεων… κεντρώων … αριστερών…
Είναι αυτοί που σε κομμάτιασαν σε κόμματα κι εσύ ψάχνεις τη δύναμή σου….
Είναι αυτοί που μιλάνε τη γλώσσα σου αλλά από τις αξίες του Γένους σου δεν έχουν ιδέα…
Είναι αυτοί που σου μιλάνε στην τηλεόραση και σε παροτρύνουν να τρέξεις να πληρώσεις και γεμίζουν την ψυχή σου με φόβο…
Είναι αυτοί που σου δάνεισαν τα δικά σου λεφτά με τόκο και τώρα τρίβουν τα χέρια τους για να σου πάρουν και το σπιτάκι που μένεις…
Ναι … είμαστε σε αγώνα…. οι Έλληνες που έχουν καταλάβει ενώθηκαν….
Επεξεργάσου τις παραπάνω πληροφορίες… βρες μόνος σου κι άλλα στοιχεία… συνειδητοποίησε τι έχει γίνει πίσω από την πλάτη σου, για σένα χωρίς εσένα….. ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ….

Αφροδιτη Καρανικου

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!

ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 7 ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΑΖΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ.

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ GOOGLE. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

H ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

Businessman writing testament at notary public officeBusinessman notarize testament at notary public office

H ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ  ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ  ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ.

ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.,

ΘΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ.

ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ… «ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ» ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ, ΤΡΩΝΕ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΕΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΗΧΩΝ.,

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  ΈΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΩΡΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ.

ΟΤΑΝ ΦΘΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΌΤΑΝ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΙ, ΝΩΧΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΈΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ,  ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ. ΑΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΗΝ  ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΜΕ ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΩΣ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΥΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.

ΜΕΤΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΧΡΕΗ.  ΌΤΑΝ ΘΑ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

 ΌΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ.

ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ  ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ «ΜΥΗΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.  ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ω ΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ  ΌΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΓΙ ‘ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

 ΌΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!.

 ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΕΣΕΙ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.

Η ΔΙΑΘΗΚΗ  ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.. Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΤΕ  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

 Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ​​ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ !!!!

************************

Τα σχόλια είναι περιττά. Έχει έρθει η ώρα που η Αλήθεια δεν μπορεί να μένει πλέον κρυμμένη. Διανύουμε την τελική φάση ενός σατανικού σχεδίου που εξελίσσεται αιώνες «σταγόνα-σταγόνα» για να μην γίνουν ποτέ εμφανείς οι συνέπειες του.

Όμως ήρθε η ώρα που οι Άνθρωποι να μάθουν τι πραγματικά τους συμβαίνει και να κατανοήσουν γιατί ενώ θα έπρεπε να ζούμε με απόλυτη Αφθονία και σε Ευδαιμονία, όλη η Ανθρωπότητα κυλιέται όλο και περισσότερο στην φτώχεια και στο σκοτάδι σε όλα τα επίπεδα…

Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο και να μάθουν όλοι τον πραγματικό εχθρό του Ανθρώπου που τον θέλει δούλο πουλώντας του μια ψευδαίσθηση, μια ψεύτικη ελευθερία.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ «ΣΚΟΤΩΣΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ …. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!

ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ-ΑΛΕΞΙΟΥ

ΠΗΓΗ : https://www.scribd.com/document/163851591/SecretCovenant-EliteNetwork

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ BLOGS SITE ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΑ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ‘’’’ΨΕΜΑΤΑ’’’’ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ‘’’’ΨΕΜΑΤΑ’’’’
ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ  ΚΑΘΕ  ΘΕΣΜΙΚΟ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ   ΜΑΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ, 

Ο  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΟΓΟΥΣ.

   Ο ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,  ΟΝΤΑΣ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΟΙ  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΦΥΣΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗ,  ΤΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ   ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,  Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΤΟΝ  ΤΡΙΤΟ  ΟΥΣΙΩΔΗ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΘΕΣΜΟΥ,  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ  ΕΤΣΙ  ΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ.

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΩΣ  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ  ΩΣ  ΘΕΩΡΗΜΑ  ΚΑΙ  ΩΣ  ΠΡΑΞΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΓΕΝΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ,  ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟΔΕΚΤΗ   ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,  ΑΠΟ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ  ΣΕ  ΟΛΑ   ΤΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ   ΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ,  ΤΑ  ΟΠΟΙΑ  ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ  ΤΟΝ  ΘΕΣΜΟ   ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΣΑΝ  ΕΝΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ  ΠΥΛΩΝΕΣ   ΤΗΣ  ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ  ΕΜΦΥΤΗ ΑΞΙΑ,  ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΟΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΕΝΝΗΣΗ  ΤΟΥ,  ΣΥΝΕΠΩΣ,  Η  ΑΠΟΔΟΧΗ  ΤΗΣ  ΕΝΝΟΙΑΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΑΠΟ ΟΛΑ  ΤΑ  ΣΥΓΧΡΟΝΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ   ΩΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ  ΕΥΡΡΥΘΜΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΜΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ   ΑΞΙΑΣ.

   Η ΕΝΝΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΗΤΑΝ   ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΣΑΦΩΣ  ΥΠΟΔΗΛΕΙ  Η  ΙΔΙΑ  Η  ΛΕΞΗ,  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΄΄ΚΡΑΤΤΕΙΝ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ΄΄  δηλ.  Η  ΙΣΧΥΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ,  δηλ.  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ   ΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ  Η  ΙΣΧΥΣ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ   ΣΤΑ  ΚΟΙΝΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄.  ΑΥΤΗ  Η   ΘΕΣΜΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  ΣΤΗΝ  ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ  ΄΄ΑΡΧΕΙΝ  ΚΑΙ  ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΕΙΝΑΙ   Η  ΒΑΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΠΟΥ  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΕΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.  ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ   ΘΕΣΜΙΚΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΗ – ΠΟΛΙΤΗ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  Η  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ  ΄΄ ΚΟΙΝΩΝ΄΄δηλ.   ΤΙΘΕΝΤΑΙ   ΟΙ   ΝΟΜΟΙ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΝΟΜΗ   ΤΩΝ   ΚΟΙΝΩΝ.   ΜΟΝΟΝ   ΜΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,  Η  ΕΝΝΟΙΑ   ΠΟΛΙΣ     ΔΟΜΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ   ΦΥΣΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΤΗΣ  ΑΠΟΚΤΑ   ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ,  ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΟΣ   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΑΣΚΕΙ  ΤΗΝ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΚΑΙ    MONON   ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗΝ   ΤΗΝ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  (TΗΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ   ητοι  ΤΗΣ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ)  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.  

(ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ = ΔΗΜΟΣ + ΕΡΓΟ).

  ΑΡΑ, ΟΙ   ΕΝΝΟΙΕΣ    ΠΟΛΙΣΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ  ΚΑΙ  ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ   ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ   ΕΙΝΑΙ   ΑΥΤΕΣ   ΠΟΥ   ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ   ΤΟ   ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ    ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΡΜΟΖΕΙ   ΣΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ KAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   Ο   ΑΝΘΡΩΠΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ   ΤΙΣ   ΑΞΙΕΣ   ΤΙΣ   ΟΠΟΙΕΣ   ΦΕΡΕΙ   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

  ΣΤΗΝ   ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΟΜΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  Η   ΕΝΝΟΙΑ   ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΔΕΝ   ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΚΑΙ   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   Η   ΟΥΣΙΑ   ΤΗΣ,   ΕΧΟΝΤΑΣ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ  ΜΕ   ΕΝΤΕΧΝΑ   ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ,   ΣΕ  ΜΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΗΣ  ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ   ΑΠΟ   ΠΑΛΑΙ  ΠΟΤΕ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣΥΠΑΚΟΟΥΣ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,  δηλ.   ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΗ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΘΕΣΜΙΚΗ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ   ΝΑ   ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ  ΛΟΓΟ – ΠΡΑΞΗ   ΣΤΟΥΣ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ   ΔΥΝΑΣΤΕΣ,   ΠΑΡΑ  ΜΟΝΟΝ  ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΘΕ  4 ΧΡΟΝΙΑ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,  ΄΄ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ΄΄   ΩΣ   ΑΛΛΟΙ   ΔΟΥΛΟΙ  ΟΤΙ   Ο   ΝΕΟΣ   ΔΥΝΑΣΤΗΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ   ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.

ΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΛΟΙΠΟΝ,  ΔΕΝ   ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ   ΦΥΣΙΚΕΣ  ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΑΛΛΑ   ΕΙΝΑΙ   ΕΝΑ  ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ   ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ,  ΩΣ   ΙΔΙΟΤΥΠΟ   ΠΡΟΣΩΠΟ   ΔΗΜΟΣΙΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΒΑΣΙΚΟ   ΔΟΜΙΚΟ   ΣΤΟΙΧΕΙΟ   ΤΗΣ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ   ΠΟΥ   ΚΑΛΕΙΤΑΙ   ΝΑ   ΥΠΗΡΕΤΕΙ  (δηλ.ΤΟΝ   ΠΟΛΙΤΗ)   ΑΛΛΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΧΥ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΕΠΙ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.    ΕΤΣΙ   ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ   Ο   ΟΡΟΣ   ΥΠΗΚΟΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ  ΜΕ   ΤΟ   ΣΥΓΧΡΟΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ   ΕΙΝΑΙ   ΕΚΤΟΣ   ΤΗΣ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ   ΤΟΥ,  ΟΝΤΑΣ   ΥΠΑΚΟΥΟΣ   ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ   ΤΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ.      Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ    ΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΤΑ   ΚΟΙΝΑ    ΚΑΙ   ΜΗ   ΑΣΚΩΝΤΑΣ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΔΡΑΣΗ   Ο   ΙΔΙΟΣ,   ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ,   ΟΝΤΑΣ    ΑΠΛΟΣ   ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ   ΚΑΙ   ΕΚΧΩΡΕΙ   ΤΗΝ   ΔΥΝΑΜΗ    ΤΟΥ,   ΠΟΥ   ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΥ   ΙΔΙΟΤΗΤΑ    Η   ΟΠΟΙΑ   ΡΗΤΩΣ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΤΑΓΜΑ,    ΣΕ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

   ΕΝΩ  ΣΤΟ   ΦΥΣΙΚΟ   ΚΡΑΤΟΣ   ΕΝΤΟΛΕΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ   ΑΠΟ   ΤΗΝ    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ   ΕΚΛΟΓΗΣ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ   ΤΟΥ   ΣΤΟΥΣ   ΔΗΜΟΥΣ   ΣΤΑ   ΠΛΑΙΣΙΑ   ΤΗΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΤΟΥ   ΣΤΟ   ΄΄ΑΡΧΕΙΝ   ΚΑΙ   ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄   ΚΑΙ  ΤΟ   ΚΡΑΤΟΣΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ   ΙΣΧΥ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΕΚΤΕΛΕΙ  ΩΣ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ   ΟΝΤΑΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΣΤΟ   ΣΗΜΕΡΙΝΟ   ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ   ΚΡΑΤΟΣ,   ΕΠΕΙΔΗ   ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   Η   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΤΟΥΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΕΑ   ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ   Η   ΚΡΑΤΙΚΗ   ΕΞΟΥΣΙΑ,   ΑΣΚΩΝΤΑΣ   ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ   ΚΑΙ   ΤΟΝ   ΡΟΛΟ   ΤΟΥ   ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ.

 ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΕΧΕΙ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ   ΚΑΙ   ΤΟ  ΟΠΟΙΟ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ   1831  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΤΟΥ   Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ   ΑΠΟ   ΟΡΓΑΝΑ   ΤΗΣ   ΔΙΕΘΝΟΥΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ,   ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ   ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ,   ΕΥΚΟΛΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ   ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,   ΟΤΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΤΟΥ   ΚΑΙ   Η   ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ   ΤΟΥ   ΓΙΑ  ΤΟΣΟ   ΜΕΓΑΛΟ   ΧΡΟΝΙΚΟ   ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΕΚΤΟΣ   ΤΩΝ   ΑΛΛΩΝ   ΚΑΙ   ΣΤΟΝ   ΕΛΕΓΧΟ  ΑΠΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   Ο   ΟΠΟΙΟΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ  ΩΣ   ΦΥΣΙΚΟΝ,  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΕ   ΕΛΛΕΙMATIKH  ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΝ   ΠΑΝΤΕΛΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΟΠΟΙΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ   ΠΟΥ  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ   ΝΟΜΟ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ ΚΑΙ   ΣΤΗΝ   ΑΚΥΡΩΣΗ   ΕΝ  ΤΗ   ΟΥΣΙΑ,   ΤΟΥ  ΤΥΠΟΙΣ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΥ   ΑΠΟ   ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΜΑΣ,  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

 ΟΛΗ   ΑΥΤΗ   Η   ΜΗ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ   ΕΙΧΕ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΣΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  185   ΕΤΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΤΑ   ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ   ΕΠΤΑ   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ   ΕΤΗ,   Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΛΑΟΣ   ΣΤΗΝ   ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ   ΤΟΥ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,   ΒΙΩΝΕΙ   ΤΙΣ   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ   ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ   ΚΡΑΤΟΥΣ,   ΜΕ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,   ΜΕ   ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕ   ΑΛΛΟΙΩΣΗ   ΤΗΣ   ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ   ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ   ΕΙΣΡΟΗΣ   ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ   ΣΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ   ΚΑΙ   ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,   ΜΕ  ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΒΑΣΙΚΩΝ   ΘΕΣΜΩΝ   ΟΠΩΣ  Η   ΥΓΕΙΑ –  ΠΑΙΔΕΙΑ –  ΑΣΦΑΛΙΣΗ,   ΜΕ   ΠΛΗΡΗ   ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ   ΤΩΝ    ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΕ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΝΕΡΓΙΑ,   ΜΕ   ΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΣΥΔΟΣΙΑ   ΤΟΥ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ  ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΙΟΡΚΩΝ   ΔΗΜΟΣΙΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ   δηλ.   ΧΩΡΙΣ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΧΩΡΙΣ   ΝΑ   ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ   Η   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΝΔΕΙΞΗ   ΓΙΑ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ   ΟΜΑΛΗΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΥΤΗ   Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ   ΜΑΣ,ΠΟΥ  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ   ΣΤΟΝ   ΜΕΓΙΣΤΟ   ΒΑΘΜΟ   ΣΤΗΝ   ΠΛΗΡΗ   ΑΠΑΞΙΩΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΚΑΙ   ΤΩΝ   ΝΟΜΩΝ,    ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΑΡΡΩΣΤΙΑ   ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΠΑΡΕΙ   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΚΛΗΦΘΕΙ.     ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΘΑ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ  ΑΝ  Ο   ΘΕΣΜΟΣ   ΤΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ   ΟΠΩΣ   ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ   Η   ΘΕΜΙΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,  ΠΑΡΑ  ΤΑ   ΟΣΑ   ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΑΡΘΡΟ   87 παρ. 2  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ   δηλ.  ΄΄ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ   ΚΑΤΑ  ΤΗΝ   ΑΣΚΗΣΗ   ΤΩΝ  ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ  ΤΟΥΣ   ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ   ΜΟΝΟ   ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΚΑΙ   ΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΚΑΜΜΙΑ   ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ   ΔΕΝ   ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ   ΝΑ   ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙΜΕ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΤΕΘΕΙ  ΚΑΤΑ   ΚΑΤΑΛΥΣΗ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ΄΄,  Ο ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΑΙ  Η   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ   ΤΗΣ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΔΙΑΤΑΞΗ  ΤΟΥ  ΑΡΘ.  90 παρ. 5  ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,   ΣΥΜΦΩΝΑ   ΜΕ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΄΄. . . . ΟΙ   ΘΕΣΕΙΣ  ΤΩΝ   ΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΚΑΙ   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΙΔΩΝ    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄,    ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ  ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ  ΣΕ  ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,   ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ   ΑΠΟ  ΜΙΑ ΔΟΤΗ   ΙΕΡΑΡΧΙΑ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΣΤΗΝ   ΠΡΑΞΗ   ΚΑΘΕ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ   ΤΟΥΣ.

    ΟΝΤΑΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΟΙ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΣΕ   ΜΙΑ   ΙΔΙΟΤΥΠΗ   ΟΜΗΡΙΑ,  Η   ΟΠΟΙΑ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,   ΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ  ΟΤΙ   ΩΣ  ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,   ΧΩΡΙΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΑΠΟΔΟΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΔΕΝ    ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

   Ο   ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ   ΣΕ   ΕΣΑΣ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΕΙΝΑΙ   ΔΙΟΤΙ   ΕΙΣΤΕ   Ο   ΤΡΙΤΟΣ   ΙΣΧΥΡΟΣ   ΠΥΛΩΝΑΣ   ΣΤΗΝ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ΚΑΙ   ΟΙ   ΜΟΝΟΙ   ΠΟΥ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ   ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ   ΣΤΟ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΑΥΤΟ   ΕΡΓΟ   ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ   ΑΠΟΝΟΜΗΣ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ.

    Ο   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΕΙΝΑΙ   ΄΄ΤΟ   ΔΙΚΑΙΟ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΗ΄΄ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ   ΜΟΝΟΝ   ΑΥΤΟΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΜΕ  ΤΗΝ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΣΥΛΛΟΓΗ   ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ   ΚΑΙ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ,  ΝΑ   ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ΄΄   ΤΟΝ   ΔΙΚΑΣΤΗ   ΣΕ   ΟΡΘΗ   ΑΠΟΝΟΜΗ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΤΟΥΣ   ΟΠΟΙΟΥΣ   ΦΟΒΟΥΣ   ΤΟΥ, ΑΠΟ   ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ   ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ    ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.    ΕΙΝΑΙ   ΠΡΟΦΑΝΕΣ   ΚΑΙ   ΛΟΓΙΚΟ   ΟΤΙ   Η   ΜΕΓΑΛΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΩΝ   ΑΝΑΜΕΝΕΙ   ΑΠΟ   ΕΣΑΣ,   ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ   ΣΑΣ,   ΝΑ   ΄΄ΤΟΥΣ   ΛΥΣΕΤΕ   ΤΑ   ΧΕΡΙΑ΄΄   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

   ΣΤΗΝ    ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΑΡΡΩΣΤΗ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΠΟΥ   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ    ΣΤΗΝ   ΧΩΡΑ  ΜΑΣ,   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΕΧΕΤΕ   ΤΗΝ   ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΚΑΘΗΚΟΝ,   ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ   ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ   ΚΑΙ   ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ   ΩΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ   ΣΤΗΝ   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ,   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΙΑΣΗΣ.

 Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ   ΚΑΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,   ΜΑΣ   ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ   ΚΑΙ   ΔΕΝ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ   ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ   ΤΟ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ   ΜΑΣ    ΣΕ   ΙΔΙΩΤΕΣ   ΑΝΤΙ   ΓΙΑ   ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ   ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ   ΚΑΙ   ΔΙΑΣΠΑΣΗ   ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ    ΣΥΝΟΧΗ,   ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ    ΕΤΣΙ   ΤΟ   ΕΡΓΟ    ΤΩΝ    ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ   ΠΟΥ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ   ΕΝΑΝΤΙΑ   ΣΤΗΝ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ   ΒΑΡΟΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΚΑΙ   ΟΛΗΣ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΜΕ   ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ   ΚΑΙ   ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.   ΑΥΤΟ   ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ   ΕΠΙ   ΣΕΙΡΑ   ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ   ΜΕ  ΤΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΑ    ΑΣΧΗΜΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.    ΣΕ   ΑΝΤΙΘΕΣΗ,   ΟΤΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ   ΤΟ   ΚΟΙΝΟ   ΟΦΕΛΟΣ,   ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ   ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ   ΟΦΕΛΟΣ   ΚΑΙ  ΣΕ   ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ  ΤΗΝ   ΠΡΟΩΘΕΙ.

ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΟΙ   ΟΙ   ΝΟΜΙΚΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΟΥ   ΤΟΥ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ  ΕΙΣΤΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ   ΝΑ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ   ΣΕ   ΕΝΑ   ΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΜΙΑ   ΠΑΡΑΛΟΓΗ   ΑΛΛΑ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ,     Η   ΟΠΟΙΑ   ΣΑΣ   ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ   ΣΕ   ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ   ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ   ΚΑΙ   ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ,   ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ   ΔΕΝ   ΣΥΝΑΔΟΥΝ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ   ΩΣ   ΝΟΗΜΟΝΟΣ   ΚΑΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ   ΟΝΤΟΣ,   ΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ   ΣΥΝΕΠΕΙΑ   ΤΗΝ   ΔΕΣΜΕΥΣΗ   ΤΗΣ   ΖΩΤΙΚΗΣ  ΣΑΣ   ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   ΣΕ   ΠΕΔΙΑ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ   ΑΠΟ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ    ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ   ΕΠΙΒΟΛΗΣ.    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΕΧΕΙ   ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ   ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΚΑΙ   ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ   ΤΟΝ   ΧΡΟΝΟ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,   ΤΟΥΣ   ΕΧΕΙ   ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ     ΑΠΟ   ΦΥΣΕΙ   ΕΛΕΥΘΕΡΑ   ΟΝΤΑ,   ΣΕ   ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ   ΜΗΧΑΝΕΣ   ΠΟΥ   ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΕΠΙΒΙΩΣΗ   ΤΟΥΣ,   δηλ.   ΣΕ   ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Η  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ   ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ    ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ   ΓΙΑ   ΑΣΗΜΑΝΤΑ   ΖΗΤΗΜΑΤΑ   ΣΤΑ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ   ΚΑΙ   ΣΕ  ΕΣΑΣ,   ΠΑΡΑ   ΤΗΝ   ΘΕΛΗΣΗ   ΤΟΥΣ,   ΟΜΩΣ   ΣΗΜΕΡΑ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ   ΕΙΣΤΕ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΗΣ   ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΝΑ   ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ   ΣΤΗΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ    ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ   ΤΟΥΣ.   ΟΙ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΛΟΙΠΟΝ   ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ   ΟΜΑΔΕΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ   ΠΟΥ   ΥΠΑΡΧΕΙ   ΣΕ   ΟΛΗ   ΤΗΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ   ΕΙΤΕ   ΣΕ   ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΕΠΙΠΕΔΟ.

      Η  ΑΔΙΚΙΑ,   ΩΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΜΗ   ΣΥΝΑΔΟΥΣΑ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ   ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,   ΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΤΙΣ   ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ   ΤΗΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ   ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΤΟΥΣ  ΄΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ΄΄   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΚΑΙ   ΔΗ  ΣΤΟΥΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ   ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ   ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ  ΜΕ  ΟΡΚΟ   ΠΡΟΣ   ΤΟΥΤΟ.    Η   ΘΕΣΜΙΚΗ    ΕΚΤΕΛΕΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ   ΤΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ    ΚΑΙ   ΑΥΤΗ   Η   ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ    ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΗΝ   ΥΓΕΙΑ   ΤΟΥ   ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.   ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΥΠΑΡΞΗ   ΑΡΜΟΝΙΑΣ   ΤΟΣΟ  ΣΤΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΑΤΟΜΙΚΟ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΙΚΟ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  (ΟΡΑΤΟ   ΚΑΙ   ΑΟΡΑΤΟ)   ΕΝΤΟΣ   ΤΟΥ   ΟΠΟΙΟΥ   ΔΙΑΒΙΟΥΝ   ΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   ΤΙΣ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΣΤΟΝ   ΤΟΜΕΑ   ΤΗΣ   ΥΓΕΙΑΣ  ΤΙΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ   ΜΑΣ,   ΚΑΘ’  ΟΤΙ  ΣΧΕΔΟΝ   Η   ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ   ΤΟΥ   ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΧΡΗΣΤΕΣ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ   ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ    ΑΥΤΗ   Η   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΗΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΘΕΣΜΙΚΑ   ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ   ΚΑΙ   ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ   ΟΛΩΝ   ΜΑΣ   ΧΩΡΙΣ   ΤΗΝ   ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ   ΕΞΑΙΡΕΣΗ,   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΔΕ   ΓΙ’  ΑΥΤΟΥΣ   ΠΟΥ   ΤΗΝ   ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΗΘΙΚΟΙ   ΝΟΜΟΙ,  ΟΙ   ΔΕ   ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ   ΑΜΕΣΑ   ΚΑΙ   ΕΜΕΣΑ   ΧΡΟΝΙΚΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   (ΝΕΜΕΣΙΣ),ΘΕΩΡΟΥΜΕ   ΟΤΙ   ΕΣΕΙΣ,   ΣΑΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΘΕΣΗ  ΝΑ   ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΑΜΕΣΕΣ    ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΕΜΕΣΕΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΤΟΥ   ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ   ΝΟΜΟΥ   ΤΗΣ   ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΒΑΣΙΚΟΣ   ΣΤΟΧΟΣ   ΚΑΙ   ΣΚΟΠΟΣ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ    ΦΟΡΕΑ  ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ΄΄  ΕΙΝΑΙ  Η   ΣΥΝΕΝΩΣΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΚΑΙ   Η   ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ   ΤΗΣ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΜΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΙΔΙΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ   ΣΤΟ   ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ   ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΑΞΙΑΚΟ   ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΡΕΤΗΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΤΗΣΑΦΘΟΝΙΑΑΛΗΘΕΙΑΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑΑΝΔΡΕΙΑΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΓΝΩΘΙ  Σ’ ΕΑΥΤΟΝ),    Η  ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ    ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΑΠΟ   ΚΑΘΕ   ΕΙΔΟΥΣ   ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ   ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ   ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ   ΚΑΙ   Η   ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ   ΣΕ   ΤΡΟΧΙΑ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,   ΟΠΩΣ   ΑΥΤΟ   ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ      ΣΤΗΝ   ΙΔΡΥΤΙΚΗ   ΜΑΣ   ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ,  ΣΤΙΣ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ    ΜΑΣ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ(αρ. πρωτ.  6199/04-09-2015  ΑΡΕΙΟΣ   ΠΑΓΟΣ),  ΑΛΛΑ   ΚΑΙ  ΣΤΟ   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΜΑΣ,ΣΤΟΧΟΙ   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΕΧΟΥΝ    ΦΕΡΕΙ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΔΙΕΞΟΔΟ,   ΜΕ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΝΑ   ΒΑΛΛΕΙ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ   ΑΠΟ   ΤΑ   Μ.Μ.Ε.,  ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΨΕΥΔΩΝ   ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ,   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ,   ΒΙΑΙΩΝ   ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ     ΚΑΤΑ   ΓΡΑΦΕΙΩΝ   ΤΩΝ   ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ   ΜΑΣ   κ.α.   ΜΗ  ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ   ΚΑΙ   ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ   ΠΑΝΤΕΛΩΣ   ΝΑ   ΑΡΘΡΩΣΕΙ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΑΝΤΙΛΟΓΟ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΡΘΕΙ   ΣΕ   ΔΙΑΛΟΓΟ   ΜΑΖΙ  ΜΑΣ.

 ΣΑΣ    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΤΟΥ Δ.Σ.Α.   ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ   1ου  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ    ΤΟ   2010, (ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΕΠΟΜΕΝΩΝ   ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ME   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ   ΩΣ   ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ    ΣΤΑ   ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ   ΧΡΟΝΙΚΑ   ΤΗΝ   ΕΚΧΩΡΗΣΗ   ΤΗΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΚΑΤΑΦΑΝΗ   ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ     ΚΑΙ  ΤΗΝ   ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΜΕΧΡΙ   ΣΗΜΕΡΑ   ΕΝΟΧΗ   ΣΙΩΠΗ   ΟΛΩΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ    ΣΥΛΛΟΓΩΝ. 

 ΕΠΕΙΔΗ,   Ο   ΑΓΩΝΑΣ   ΠΟΥ   ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ,   ΕΚΤΟΣ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΑΜΙΓΩΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ   ΔΙΑΚΥBΕΥΜΑ,   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ    ΚΑΙ   ΤΕΡΑΣΤΙΟ   ΝΟΜΙΚΟ   ΜΕΡΟΣ,   ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ   ΟΤΙ,   ΓΙΑ   ΠΡΩΤΗ   ΦΟΡΑ   ΣΤΗΝ   ΝΕΩΤΕΡΗ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΙΣΤΟΡΙΑ,    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ    ΦΕΡΕΙ   ΣΤΟ   ΦΩΣ   ΤΗΣ   ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ,   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΑΠΕΚΡΥΠΤΟΝΤΟ   ΕΠΙΜΕΛΩΣ   ΑΠΟ   ΟΛΟ   ΤΟ   ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΚΑΙ  ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ   ΣΕ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ   ΣΥΝΘΗΚΕΣ,  Φ.Ε.Κ., ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ   ΚΑΙ   ΕΓΧΩΡΙΩΝ   ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ   κ.α.)

ΕΠΕΙΔΗ   ΤΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ,   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΕΦΟΡΙΕΣ  –   ΑΣΦ.  ΤΑΜΕΙΑ   ΕΙΤΕ   ΩΣ   ΤΡΑΠΕΖΕΣ,   ΕΧΕΙ   ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ   ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ   ΕΠΙΘΕΣΗ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΜΕ   ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ   ΤΩΝ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΜΕ   ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,   ΠΡΑΞΕΙΣ   ΟΙ   ΟΠΟΙΕΣ,   ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΗΣ   ΗΔΗ   ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ   ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ,   ΜΟΝΟΝ   ΩΣ   ΠΡΑΞΗ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ   ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ,    Ο   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΜΑΣ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ,   ΕΧΕΙ   ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ   ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ   ΜΕ   ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΟΙ   ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕ   ΑΥΤΑ   ΚΑΙ   ΚΑΝΟΝΤΑΣ   ΧΡΗΣΗ   ΤΩΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ   ΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,   ΜΠΟΡΟΥΝ,   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ   ΚΑΙ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ   ΝΟΜΙΚΗ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ   ΑΠΟ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,   ΝΑ   ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ   ΤΙΣ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ   ΤΟΥΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΒΑΛΟΥΝ   ΦΡΑΓΜΟ   ΣΤΗΝ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΑΔΙΚΙΑ   ΠΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ   ΑΠΕΙΛΕΙ   ΝΑ   ΔΙΑΛΥΣΕΙ   ΤΗΝ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ,  ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ   ΥΠ’  ΟΨΙΝ   ΤΑ   ΑΝΩΤΕΡΩ   ΚΑΙ   ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ   ΟΤΙ   ΚΑΙ   ΕΣΕΙΣ  ΟΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,   ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ   ΑΔΙΚΙΑ   Η   ΟΠΟΙΑ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,   ΕΙΣΤΕ   ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ   ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΑ   ΤΟΥΤΟ  

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ   ΟΤΙ,   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ   ΤΗΝ   ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ   ΤΗΣ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ   ΚΑΙ   ΤΗΣ    ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ   ΑΔΙΚΙΑΣ   ΠΟΥ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ,   ΘΑ   ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ   Η   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ   ΑΠΟΡΡΕΕΙ   ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΑΙΣΘΗΣΗ   ΤΟΥ   ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΠΟΙΑ   ΕΚ   ΠΡΟΙΜΙΟΥ   ΕΜΦΟΡΕΙΣΘΕ   ΩΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ   ΝΟΗΜΟΝΑ  ΟΝΤΑ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΟΡΚΟ ΠΟΥ   ΔΩΣΑΤΕ   ΩΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ   ΤΟΥ   ΘΕΣΜΟΥ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,   ΕΤΣΙ   ΩΣΤΕ   ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ     ΕΠΑΦΗ   ΜΑΖΙ   ΜΑΣ   ΓΙΑ   ΤΙΣ   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΚΑΙ   ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,  ΝΑ   ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ   ΕΝΩΠΙΟΝ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ   ΤΗΝ   ΝΟΜΙΚΗ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ   ΣΑΣ   ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΚΑΙ   ΝΟΜΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ΠΑΝΤΟΤΕ   ΜΕ   ΤΙΣ   ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ   ΠΟΥ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ   ΟΙ   ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ  ΤΟΥ   ΚΩΔΙΚΑ   ΠΕΡΙ   ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ   ΤΟΣΟ   ΣΤΟ   ΗΘΙΚΟ   ΟΣΟ   ΚΑΙ   ΣΤΟ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   ΠΕΔΙΟ.

 

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Η ΦΑΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Η ΦΑΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ…..

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑ ΠΡΆΤΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ…
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ….

ΕΛΛΗΝΕΣ;;
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;;
ΟΧΙ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ…..

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…ΓΙΑ ΕΜΑΣ…………
ΑΔΕΛΦΙΑ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΟΛΟΙ…..

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ .ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ “ΔΙΩΚΕΤΑΙ” ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΒΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ

ΒΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ

“ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ….
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ : ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ…

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ .

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ….. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΚΑΤΖΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;
ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018, ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. Παγωνα Μπουμπουλα

ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.


ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΤΑΙΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!

ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Παγωνα Μπουμπουλα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ . ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΡΕ !!!

αποσπασματα απο το βιντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ….

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ… ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ !!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!! ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ! ΗΡΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ! ΗΡΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ

αποσπασματα απο το βιντεο

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ.. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

ΧΘΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ… ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! ΕΜΕΙΣ  ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!  ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21-6-2018 ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!

ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ… ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!! 

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-6-2018  ΚΑΙ  ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 18/8/2017

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!

ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!  ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21-ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ!

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ!

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΝΤΟΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!

αποσπασματα απο το βιντεο

ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ… ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΣΩ! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ!

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 -6-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ…

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ..

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ!
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21-6-2018 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ: Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ!

ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ: Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ! ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ  ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.  ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-6-2018 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!

ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ “ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ” “ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ”

ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

“ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ”

“ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ”

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!
ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ…

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”..

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ “Ε.ΣΥ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ….

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ…

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ..

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΘΥΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ…….
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ:

ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ…

ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/06/2018 ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Ε. ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/06/2018 ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Ε. ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  18/06/2018

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ
ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21.06.2018 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ Α.Φ.Μ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Γ.Ε.ΜΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-6-2018 ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

“ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-6-2018 ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ”

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ…

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ..

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΎΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ

Η ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΦΩΝΗ….

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ….

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ”…

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ…

ΕΠΙΣΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΩΣ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ” ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ..

ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ………

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ Η ΒΟΥΛΗ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ Ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΜΑΤΑΙΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ «ΕΛΛΑΣ».

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Shares
Share This
[index]
[index]