Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
16 από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές καταδίκασαν την χώρα σε ολοκληρωτική υποτέλεια
16 από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές καταδίκασαν την χώρα σε ολοκληρωτική υποτέλεια

16 από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές καταδίκασαν την χώρα σε ολοκληρωτική υποτέλεια.

Προ ολίγων μηνών πάρθηκε μια πάρα πολύ σοβαρή απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο η οποία στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσει εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις σε όλη την Ευρώπη άλλα ιδιαίτερα στην χώρα μας.

Η κατάργηση του δικαιώματος στο βέτο από τα κράτη μέλη της Ε.Ε ήταν ένα καθοριστικό πλήγμα για τις χώρες οι οποίες έχουν μικρή αριθμητική συμμετοχή και κατ επέκταση μειωμένη δυνατότητα επιρροής στην λήψη αποφάσεων.

Η πατρίδα μας είναι μια εξ αυτών με μόλις 21 Ευρωβουλευτές οι οποίοι αν και λίγοι θα μπορούσαν να ανατρέψουν αυτό το εγκληματικό ψήφισμα, αν είχαν πάρει μια πραγματική εθνική θέση, την οποία εκ του αποτελέσματος αρνήθηκαν προδοτικά να πάρουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εν λόγο ψηφίσματος 291 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ και 274 ευρωβουλευτές κατά, ενώ μόλις 44 ήταν αυτοί οι οποίοι ψήφισαν παρών. Η συγκλονιστική διαπίστωση είναι ότι  η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν μόνο 17 ψήφοι, που σημαίνει ότι αν οι Έλληνες ευρωβουλευτές είχαν εν συνόλω πάρει θέση υπέρ, ως προς το συμφέρον της πατρίδας τους καταψηφίζοντας τις περίεργες μεθοδεύσεις των ισχυρών, η υπόθεση θα είχε λήξει. Άλλα ως συνήθως, για ακόμα μια φορά η Ελληνική εκπροσώπηση στα Ευρωπαϊκά έδρανα αποδείχτηκε πλήρως ανάξια και ανθελληνική.

Για να γίνει εξ ολοκλήρου αντιληπτό από όλους τους Έλληνες πολίτες το πόσο καταστροφικό είναι για την χώρα μας αυτό που ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλές σελίδες, παραθέτοντας πολλαπλά παραδείγματα τα οποία ίσως κουράσουν και ενδεχομένως να ξεπεράσουν τα όρια της ουσίας και φανούν περιττά. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο λακωνικός γίνεται.

Η μείωση του ρόλου της αρχής της ομοφωνίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ευθεία παραβίαση των εξουσιών των κρατών με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάρρευση της εθνικής και συνταγματικής τους υπόστασης. Γεγονός το οποίο, δίνει τον πλήρη έλεγχο των όποιων αποφάσεων σε οικονομικό, στρατιωτικό, κοινωνικό και γεωπολιτικό επίπεδο ολόκληρης της ένωσης σε 3 χώρες Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Θεωρώ ότι αυτά τα δεδομένα είναι αρκετά για να θυμηθούμε την ιστορία του Β παγκοσμίου πολέμου, ούτως ώστε να προλάβουμε να αποφύγουμε μια πιθανή έναρξη ενός πολύ πιο καταστροφικού, από τον προηγούμενο.

Αυτό που λείπει σήμερα από την Ευρώπη είναι η ίδια της η ταυτότητα, είναι οι πανανθρώπινες αξίες που διέπουν κάθε ανθρώπινο κοινωνικό σύνολο, είναι η πραγματική δημοκρατία που πρέπει πάση θυσία να αναβιώσει από τον τόπο που την γέννησε, είναι το Ελληνικό πνεύμα και η ορθή κριτική σκέψη, είναι η ίδια η Ελληνικότητα την οποία έχει ανάγκη η Ευρώπη για να μπορέσει να αποφύγει  τον σκοταδισμό στον οποίο ήδη έχει εισέλθει.

Είναι επιτακτική ανάγκη να επικρατήσει η λογική και η σωφροσύνη στην γηραιά Ήπειρο. Έλληνα πολίτη βάλε τέλος στην αποχή, η συμμετοχή όλων μας στις Ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά αναγκαία και πιο κρίσιμη από ποτέ.

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Στέλιος Βασιλάκης

Διαβάστε-Αυτόνομη οδήγηση της Tesla:Μια περίεργη «αγάπη» για τα πεζοδρόμια!

>>Αυτή την στιγμή όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπαίνουν μέσα(Βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ