ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 1η Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα, Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση των τοπικών οργανισμών «Ελλήνων Συνέλευσις» στην περιοχή της Αναλήψεως στην Θεσσαλονίκη.

Με διανομή έντυπου υλικού και χρήση μικροφωνικής με ηχεία οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί ενημερώθηκαν πως η ώρα που το Έθνος των Ελλήνων ενώνεται είναι τώρα. Ο πολιτικός φορέας του Έθνους μας «Ελλήνων Συνέλευσις» δημιουργήθηκε με στόχο οι Έλληνες, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας να εκπροσωπούνται νομικά στις Εθνικές εκλογές και να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας τους που εδώ και 187 χρόνια έχει καταληφθεί από τις ιδιωτικές εταιρίες – κόμματα που εξυπηρετούν αλλογενή συμφέροντα και καπηλεύονται τον πλούτο του Έθνους μας.

Την ίδια στιγμή που κανένα κόμμα δεν εμφανίζεται δημόσια και ανοιχτά στους δρόμους, οι ορκισμένοι πολεμιστές της «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποιούν ενημερωτικές δράσεις καθημερινά σε όλη την Ελλάδα μέχρι να μάθει την αλήθεια και ο τελευταίος Έλληνας δια τον πλούτο που μας αποκρύπτουν οι θεσμοί του κράτους μας εδώ και δεκαετίες ο οποίος θα ενεργοποιηθεί και θα θέσει την χώρα μας σε τροχιά αειφόρου ανάπτυξης θέτοντας την Ελλάς το κόσμημα του πλανήτη όπως ακριβώς προορίζεται να γίνει.

Η Ελλάς το 1944 μαζί με 43 κράτη συνέβαλαν με ιδρυτικό κεφάλαιο στην δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ποσό που εδόθη από την Ελλάδα αντιστοιχούσε σε 65 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η συνθήκη ονομάζεται «Συνθήκη του Bretton Woods» και κυρώθηκε με αναγκαστικό νόμο στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 1945. Η δε συνθήκη είχε και έχει ως σκοπό την εξάλειψη της φτώχιας και την ανάπτυξη σε κάθε κράτος που μετέχει σε αυτήν (ΦΕΚ 315/1945). Ποτέ όμως δεν έγινε λόγος δια αυτήν από τους θεσμούς μας μέχρι την στιγμή που μας αποκάλυψε το μυστικό αυτό ο Αρτέμης Σώρρας που είναι προσωρινά κρατούμενος στον Κορυδαλλό άνευ κατηγορίας.

Η Ελλάς θα διοικηθεί από Έλληνες και το δίκαιο θα επικρατήσει.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ 4.09.2018 ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΥΜΗΤΤΟΣ 14-09-2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 16-09-2018
13/9/2018 ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
24-11-2018 ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
2.2.2019 ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
8-2-2019 ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Π.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ...
22-2-2019 ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ε.ΣΥ. ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
27-2-19 ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....!!!!!!!!
26-2-2019 Αγία Παρασκευή δραση Ε.ΣΥ. ενημερωση πολιτων περι παγκόσμιων καταπιστευμάτων του κληρονομι...
3-3-2019 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7 ΚΑΙ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΣΥΝΤΑΓΜΑ 16-3-2019 ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ