Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 1η Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα, Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση των τοπικών οργανισμών «Ελλήνων Συνέλευσις» στην περιοχή της Αναλήψεως στην Θεσσαλονίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=X_moIxtsP0I

Με διανομή έντυπου υλικού και χρήση μικροφωνικής με ηχεία οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί ενημερώθηκαν πως η ώρα που το Έθνος των Ελλήνων ενώνεται είναι τώρα. Ο πολιτικός φορέας του Έθνους μας «Ελλήνων Συνέλευσις» δημιουργήθηκε με στόχο οι Έλληνες, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας να εκπροσωπούνται νομικά στις Εθνικές εκλογές και να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας τους που εδώ και 187 χρόνια έχει καταληφθεί από τις ιδιωτικές εταιρίες – κόμματα που εξυπηρετούν αλλογενή συμφέροντα και καπηλεύονται τον πλούτο του Έθνους μας.

Την ίδια στιγμή που κανένα κόμμα δεν εμφανίζεται δημόσια και ανοιχτά στους δρόμους, οι ορκισμένοι πολεμιστές της «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποιούν ενημερωτικές δράσεις καθημερινά σε όλη την Ελλάδα μέχρι να μάθει την αλήθεια και ο τελευταίος Έλληνας δια τον πλούτο που μας αποκρύπτουν οι θεσμοί του κράτους μας εδώ και δεκαετίες ο οποίος θα ενεργοποιηθεί και θα θέσει την χώρα μας σε τροχιά αειφόρου ανάπτυξης θέτοντας την Ελλάς το κόσμημα του πλανήτη όπως ακριβώς προορίζεται να γίνει.

Η Ελλάς το 1944 μαζί με 43 κράτη συνέβαλαν με ιδρυτικό κεφάλαιο στην δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ποσό που εδόθη από την Ελλάδα αντιστοιχούσε σε 65 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η συνθήκη ονομάζεται «Συνθήκη του Bretton Woods» και κυρώθηκε με αναγκαστικό νόμο στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 1945. Η δε συνθήκη είχε και έχει ως σκοπό την εξάλειψη της φτώχιας και την ανάπτυξη σε κάθε κράτος που μετέχει σε αυτήν (ΦΕΚ 315/1945). Ποτέ όμως δεν έγινε λόγος δια αυτήν από τους θεσμούς μας μέχρι την στιγμή που μας αποκάλυψε το μυστικό αυτό ο Αρτέμης Σώρρας που είναι προσωρινά κρατούμενος στον Κορυδαλλό άνευ κατηγορίας.

Η Ελλάς θα διοικηθεί από Έλληνες και το δίκαιο θα επικρατήσει.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ