Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΞΟΡΙΑ.  ΝΑΙ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ, ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.  ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΟΡΙΑ.  ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ Ή ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΟΧΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ.  Ε ΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ, ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΗΜΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΡΙΑ.

ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.  ΟΧΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛΛΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΟΚ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.  ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.  ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ.  ΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΠΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.  ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.  ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΗ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.  ΑΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΕΛΟΣ.  ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΣΟ ΖΗΣΕΙ.  ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΞΟΡΙΑ.  Η ΕΞΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΚΑΤΣΕ ΕΞΟΡΙΑ.  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΒΑ ΕΞΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.  ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ.  ΤΕΛΟΣ.  ΜΟΝΟ ΕΞΟΡΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ, ΕΙΤΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΟΥΝΤΡΟΥΜΙ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΞΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.  ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΘΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΣ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Ή ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΥ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΑ, ΦΑΕ, ΠΙΕ, ΖΗΣΕ, ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΠΕΡΠΑΤΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΓΙΝΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΧΤΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ,  ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.  ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ.  ΔΕΝ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΖΕΙΣ, ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΗΨΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ 10-2-2018 (α...
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 20-1-2018 (απομαγνητοφώνηση...
ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 11/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 28/5/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 3/1/2018
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 90.7 FM (απομαγνητοφωνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 15/5/2018
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ 19/2...
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 31/3/2018...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 18/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ 5/12/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 26/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣ...