Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ανύπαρκτη η κυβέρνηση:Εγκληματικότητα και ακρίβεια «μάστιγα»για την κοινωνία
Ανύπαρκτη η κυβέρνηση:Εγκληματικότητα και ακρίβεια «μάστιγα»για την κοινωνία

Ανύπαρκτη η κυβέρνηση:Εγκληματικότητα και ακρίβεια «μάστιγα»για την κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία ψηφίστηκε στις εκλογές για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και η πραγματικότητα δείχνει ότι έχει αποτύχει παταγωδώς.

Αν και η Νέα Δημοκρατία δεν απειλείται από τα άλλα κόμματα, ωστόσο απειλείται πλέον στη συνείδηση των πολιτών από τον ίδιο τον κακό της εαυτό.

Τα όσα έχουν γίνει πρόσφατα στα θέματα της εσωτερικής ασφάλειας μετά την δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα αλλά φυσικά και άλλων περιστατικών βίας στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές, έχουν δημιουργήσει την εικόνα στους πολίτες ότι δεν είναι ασφαλείς ούτε έξω από το σπίτι τους, ούτε μέσα στο σπίτι τους ούτε πουθενά.




ARVE

Σε ότι αφορά την ακρίβεια στην πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB το 44% δηλώνει ότι τη θεωρεί μαζί με την κατάσταση της οικονομίας ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας.

Άρα τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν αποτύχει και ο κόσμος πλέον δεν βρίσκει καμιά δικαιολογία καθώς η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ, μαζί με την Ισπανία, της οποίας ο πληθωρισμός συνεχίζει να ανεβαίνει.

Σε ό,τι αφορά το κράτος δικαίου μπορεί για ευνόητους λόγους δημοσίως, κανείς να μην μπορεί να μπει αυτά που θα ήθελε να πει, αλλά υπάρχουν πολύ λίγοι οι πολίτες που να πιστεύουν ότι όντως υφίσταται.

Τα χειρότερα για τη ΝΔ θα έρθουν με το πόρισμα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη και θα ζητάει την διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τον Κώστα Καραμανλή.

Εκεί η ΝΔ θα έχει μεγάλο πρόβλημα, διότι αν δεν συμφωνήσει στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής τότε θα εκτεθεί δημοσίως και θα είναι σαν να καλύπτει πάση θυσία τον πρώην υπουργό.

Και αν αυτό γίνει πριν τις ευρωεκλογές, τότε θα επιφέρει περισσότερη δυσαρέσκεια στον κόσμο που επιζητεί δικαιοσύνη και (σύμφωνα με την MRB) θέλει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά 61%.

Αυτό που ανησυχεί τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι παρουσιάζει αύξηση των ποσοστών του ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει ανακοινώσει κάποιο πρόγραμμα, χωρίς να έχει δώσει κάποιο όραμα για την Ε.Ε.

Στην πραγματικότητα έχει καταφέρει ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανεβάσει το κόμμα του δημοσκοπικά, κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες μόνο με τις επικοινωνιακές του ικανότητες και δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση.

Οι επιλογές του για το ευρωψηφοδέλτιο με παρουσιαστές, πανελίστες, επιχειρηματίες κ.α ξεφεύγουν από τα όρια ενός αριστερού κόμματος και έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία είναι οι Έλληνες του εξωτερικού.

Μόλις 20.000 από τους απόδημους Έλληνες έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο που σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να ψηφίσουν ενώ μετά το σκάνδαλο με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δεν έχουν πλέον και καμία εμπιστοσύνη στην διαδικασία.

Με όλα αυτά που έχουν συμβεί η κυβέρνηση οδεύει στις ευρωεκλογές χωρίς να έχει να προσφέρει ένα πειστικό αφήγημα.

Δηλαδή δεν έχει να πει κάτι στους ψηφοφόρους για να την ψηφίσουν.

Η τάση των δημοσκοπήσεων δείχνει ότι η Ν.Δ. είναι πολύ πιθανό να πέσει κάτω από το 30%.

Οι ευρωεκλογές δεν αναδεικνύουν κυβέρνησης αλλά δημιουργούν τάσεις.

Δείτε-ΕΝΦΙΑ: Η κυβερνητική «πονηριά» με τις αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής

– Οι Έλληνες πλήρωσαν επιπλέον και δεν το κατάλαβαν

>>Αποκάλυψη:εταιρείες ασφάλισης υγείας δωροδόκησαν ιατρούς για να προωθήσουν εμβόλια COVID-19 έναντι αμοιβής.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ