Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;; ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ….. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΕΛΛΗΝΑ !Ι Ε.ΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!

ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015

FT: Η ΘΑΝΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ, ΩΣΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΟΙ FT ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.

ΟΙ FT ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΟ 2009, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ». ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ «ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ».

ΣΤΟΥΣ FT ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ» ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ FT ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2015:

«ΈΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΝΝΕΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2015. ΌΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 65, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΗ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ» ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ FT.

ΠΗΓΗ: FT: Η ΘΑΝΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ -ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ | IEFIMERIDA.GR

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ