Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

«ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ» ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ…

ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΘΕΟΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ. ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΝΙΩΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 150 ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΘΟΡΙΣΑ. ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ.

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ 3 ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, 2 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛ ΑΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ, «ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ» ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.. ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ; ΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΛΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ.. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΩ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ «ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ..ΟΧΙ ΕΓΩ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…» ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.

ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΙΠΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 50 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΘΕΣΑ.

Η ΛΥΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΑ STATUS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STATUS ΚΑΙ Ο,ΤΙ STATUS ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΣΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΕΚΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.. ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ, ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΟ ΑΝΟΗΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟΥ ΤΑΡΑ Ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ Ή ΤΗΣ ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ Ή ΤΗΣ ΤΣΙΑΚΙΡΗ Ή ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ Ή ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ… ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ … ΠΑΠ! ΟΠΩΣ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ… ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΕΚΤΙΚΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ SAVOIR VIVRE ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Ή ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΑΓΕΣΘΑΙ ΦΕΡΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ.

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 1-2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΩ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ… ΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ..». ΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ..

ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΦΥΓΕ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΑ…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΛΗΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΓΩ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ.. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ; ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ. ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΣΠΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΡΟΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ; ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ! ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ; ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ. ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ; ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΠΑΛΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ. ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ, ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ. ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ..ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΙΩΞΤΟΝ. ΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΞΑΝΑΛΕΩ… ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ Η ΖΩΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΜΕ. ΖΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.. ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ; ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ