Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΖΩΗ vs ΤΣΙΠΡΑ

. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 Η ΖΩΗ ΛΕΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1831 ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΖΩΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.

https://www.youtube.com/watch?v=lytcIc83Iaw

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou · Έτσι θα μιλάμε από εδώ και πέρα Ο κ. Τσίπρας ασχολείται ξανά μαζί μου. Πανικόβλητος. Αφού γνωρίζει πολύ καλά τι θα λάβει πίσω. Του απαντώ ξανά. Δυστυχώς απαντώ ξανά στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της πατρίδας μου. Ας κρατήσει τις θρασυδειλίες για τους βουλευτές κι ακολούθους του. Εμείς ξέρουμε τι είναι. Εμείς βλέπουμε, γνωρίζουμε και θυμόμαστε. Εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι για τους πολίτες της χώρας μου. Όπως έκανα από την αρχή. Όπως κάνω μέχρι σήμερα. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω κάθε μέρα. Ακόμη και αφού πέσει.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ