Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – -28-8-2018

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ – ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 190 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΓΩ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ 07- 9 – 2018 ΣΤΙΣ 05.οο μ.μ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ – ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Η ΑΡΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ. Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!!

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ