Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΡΤ 1 – ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΝΑ ΜΠΛΟΚΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !!!!!

Αυτοί είναι οι κυβερνήτες της χώρας !! Θέλουν να ”μπλοκέρνουν κατευθείαν ” κάθε φωνή και το έκαναν πράξη !! ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

ΗΔΗ “ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ” ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕΛΗ … Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ !

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ?? Η ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΑΜΕΣΑ??

ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ?

Η ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ?? Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ … ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ?? ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ??

ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ-ΜΝΗΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ..
ARVE

Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΛΟΓΩ “ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ” ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 4-5 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ … ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ “ΜΠΛΟΚΕΡΝΟΥΜΕ” ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ “ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ” … ( Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ))

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ … Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ