Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ



ARVE

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 3/7/2019

Η Ελλάδα είναι παντού, σε κάθε παγκόσμια οικονομική συμφωνία, διότι είναι το μόνο Έθνος στον πλανήτη και για αυτό τα παγκόσμια ταμεία υπογράφονται ως «The United Nation Organization».

Ζούμε στον 21ο αιώνα, όμως ακόμα χρησιμοποιούμε κινητήρες εσωτερικής καύσης με ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και υγραέριο), ενώ υπάρχει η καινοτομία του υδρογόνου. Υδρογόνο, νερό και οξυγόνο χρησιμοποιούνται πριν εδραιωθεί η βενζίνη ως καύσιμο. Συνεπώς μπορούμε να χτίσουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής υδρογόνου με έκταση 500 τ.μ. και να παράγουμε υδρογόνο. Δεν είναι πρόβλημα παραγωγής ή μηχανημάτων.

Τα ορυκτά καύσιμα όταν καίγονται παράγουν επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ρύπους , ενώ το υδρογόνο νερό. Συνεπώς θα μπορούσαμε την επόμενη ημέρα να κινούμε τα οχήματά μας (τρένα, αυτοκίνητα, φορτηγά κλπ) με την χρήση υδρογόνου που δεν παράγει μολυσματικά κατάλοιπα.

Η μετάβαση σε υδρογόνο είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Κάποια στιγμή το πετρέλαιο θα εξαντληθεί οπότε δεν θα μολύνουμε τις θάλασσές μας αντλώντας το, ούτε θα χρησιμοποιούμε διυλιστήρια, όμως το πετρέλαιο που θα εξάγεται δεν θα προορίζεται για καύση αλλά ως πρώτη ύλη στην βιομηχανία.

Έχει υπογραφεί συμφωνία πως δεν θα χρησιμοποιούμε άλλη μορφή ενέργειας πέρα από τα πετρέλαια και τα παράγωγά του γιατί όλα τα κράτη κερδίζουν χρήματα από την πώλησή τους μέσω διεθνών συνθηκών.

Αυτά τα χρήματα βρίσκονται συσσωρευμένα σε παγκόσμιους λογαριασμούς που μπορούμε να κάνουμε χρήση δίχως να εμμένουμε στην εξόρυξη πετρελαίου , αλλά να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντάς αυτή την τάση στο παρελθόν.

Το σύνολο του κεφαλαίου (άνευ τόκων) είναι τα 115,5 τρις.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ