Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΕ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ 2006/12/ΕΚ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ.

ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 3 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΟΥΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΗΔΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.