Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
 "Ενα πείραμα μαζικής υπακοής covid 19"
“Ενα πείραμα μαζικής υπακοής covid 19″α

“Ενα πείραμα μαζικής υπακοής covid 19”

Τα τελευταία 4 χρόνια γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης επιχείρησης μαζικής συμμόρφωσης και ψυχολογικής υποταγής, στην ιστορία της Ανθρωπότητας.
🔴 Αυτή η επιχείρηση διατάραξε την πνευματική ικανότητα και τον τρόπο σκέψης εκατομμυρίων ανθρώπων, εξαιτίας του εντυπωσιακού όγκου ψευδών δεδομένων, σε τέτοιο βαθμό που αποδέχτηκαν τα πάντα, ακόμη και τα πιο παράλογα πράγματα, στο όνομα του “γενικότερου καλού”.
Ο κόσμος μας μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο ψυχιατρικό άσυλο, κάτι που πρέπει να ήταν τρομερά διασκεδαστικό για τους ψυχοπαθείς που κυβερνούν.
🔴 Eκμεταλλεύτηκαν το πείραμα και με καταχρηστικές και παρατραβηγμένες αποφάσεις (τουλάχιστον στη Γαλλία), υιοθέτησαν κι εξακολουθούν να υιοθετούν αυταρχικούς και καταστροφικούς -για τις ατομικές ελευθερίες- νόμους, με τη συνενοχή της αντιπολίτευσης.
🔴Εκείνο που συγκλονίζει περισσότερο δεν είναι απαραίτητα η φρικτή δυστοπία που εγκαθιδρύθηκε σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά η ταχύτητα και η υπακοή με την οποία οι συνάνθρωποι μας παρατάχθηκαν πίσω της, τοποθετώντας το δικό τους λιθαράκι στα θεμέλια της.
🔴 Ισως μια μέρα πολλοί από αυτούς να κριθούν για ό,τι έκαναν, αλλά ακόμη περισσότερο θα πρέπει να κριθούν κι όσοι μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι για να αποτραπεί όλο αυτό και δεν το έκαναν.
🔴Και γιατί τα παραπάνω;
Γιατί για πρώτη φορά το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), χαρακτηρίζει αυτό που ζήσαμε ως «πείραμα μαζικής υπακοής», και μάλιστα γίνεται και απολογισμός του πειράματος δια στόματος του ιστορικού και κοινωνιολόγου Νικολά Μαριό!
🔴Αν λοιπόν το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), αποκαλεί τα ελευθεροκτόνα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ως «ένα πείραμα μαζικής υπακοής», είτε είναι «ψεκασμένο», είτε όλοι όσοι φιμώθηκαν και λοιδορήθηκαν είχαν δίκιο!
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ