Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του

Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

mntasiou13@gmail.com         Τηλ. 6951095775

Θεσσαλονίκη 24 Μαΐου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή το απαράδεκτο συμβάν επίθεσης, για απειροστή φορά, κατά προσώπων και περιουσίας των Κυρίαρχων Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών και ταυτόχρονα Ελλήνων Πολιτών, στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, από δεκάδες (υπολογίζονται 20-30 άτομα) μαυροντυμένους, μισθοφόρους, καθεστωτικούς, παρακρατικούς, ανθέλληνες, υπανθρώπους που αντιστρατεύονται καταστρέφοντας οτιδήποτε θυμίζει Έλληνες και Ελλάδα, ενημερώνουμε:

Η Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων έχει διατεθεί από τον Δήμο Ιωαννίνων, για προβολή όλων των πολιτικών οργανισμών (κομμάτων ή φορέων) που συμμετέχουν στις μεθαυριανές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Έτσι, σύννομα, όλοι σχεδόν οι οργανισμοί έστησαν περίπτερα διανέμοντας προεκλογικό υλικό. Είναι αυτονόητο ότι όπως παντού έτσι και στα Ιωάννινα η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής και έντονης παρουσίας σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιούνται οι πολιτικοί ή κομματικοί φορείς, πόσο μάλλον όταν στους χώρους αυτούς κινούνται Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές όπως στην προκειμένη περίπτωση στον χώρο εντός και πέριξ της Πλατείας κινούνταν η Υπ. Ευρωβουλευτής μας Μαρία Ντάσιου.

Σήμερα 24/05/2019 και περί ώρα 12:40 την ώρα που σε όλα τα προεκλογικά περίπτερα διανέμονταν προεκλογικό υλικό, σε μία κατάμεστη από κόσμο Πλατεία, έλαβε χώρα επίθεση 20-30 ατόμων στοχευμένη κατά του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, τραυματίζοντας μέλη τους Οργανισμού μας και καταστρέφοντας και κλέβοντας όλο το προεκλογικό μας υλικό (και τις ελληνικές σημαίες μαζί) απογυμνώνοντας κυριολεκτικά το περίπτερο.

Η Αστυνομία δεν ήταν παρούσα, κλήθηκε δε αμέσως, αλλά δεν προσήλθε ποτέ. Επαναλαμβάνουμε διότι εδώ αναφέρουμε παράβαση καθήκοντος από Σώμα Ασφαλείας, ότι η Αστυνομία δεν προσήλθε ποτέ. Τα αδικήματα εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών πλέον βαραίνουν και την ίδια την Αστυνομία, η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις για την συνεχή αδράνειά της μπροστά σε καταφανέστατα αδικήματα κατά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Έθνους των Ελλήνων που προστατεύεται από το Διεθνές Δίκαιο.

Τονίζουμε ότι το περίπτερό μας ήταν στημένο ακριβώς μπροστά στο μεγάλο κτίριο της Περιφέρειας και Νομαρχίας Ιωαννίνων, κτίριο το οποίο και φυλάσσεται από την Αστυνομία σε 24ωρη βάση.

Σημειώνουμε ότι το σκηνικό το έχουν τραβήξει με κάμερα από γειτονικό περίπτερο και όταν ζητήθηκε δεν μας δόθηκε. Προειδοποιούμε ότι το μαγνητοσκοπημένο υλικό περιέχει αποδείξεις εγκληματικής δραστηριότητας και η απόκρυψη ή απώλειά του επισείει σοβαρές Ποινικές Ευθύνες που νόμιμα και δίκαια αποδίδονται στο πρόσωπο ή οργανισμό που κατέγραφε, και νομικά δύναται να φτάσει μέχρι και στο επίπεδο της Συνεργείας σε Εγκληματική Δραστηριότητα. Φρονούμε ότι το υλικό μέχρι αυτήν την στιγμή έχει παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία και για λόγους καλοπιστίας δεν εκθέτουμε επί του συγκεκριμένου πρόσωπα, πλην όμως οι Αρχές είναι ενήμερες και οφείλουν να επιληφθούν για κάθε περίπτωση.

Επίσης, σημειώνουμε ότι από καθαρή σύμπτωση η υπογράφουσα το παρόν Δελτίο Τύπου υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαρία Ντάσιου (που κατάγεται και μεγάλωσε στα Ιωάννινα) δεν ήταν παρούσα στο συμβάν καθότι εκείνη την ώρα ενημέρωνε πέριξ της πλατείας.

Κατόπιν των ανωτέρω καταγγέλλουμε:

  • Την τεράστια ευθύνη του Κράτους με όλους τους φανερούς ή κρυφούς μηχανισμούς του με τους οποίους στηρίζει ανενδοίαστα και εξόφθαλμα ανθελληνικές δράσεις, αλλά και των μεγάλων ΜΜΕ για την ανθελληνικότατη και σε κάθε περίπτωση άδικη στάση που κρατούν και προωθούν εδώ και χρόνια διαδίδοντας ή ενισχύοντας ανυπόστατα ψεύδη και κατηγορίες κατά του Εθνικού Ευεργέτη Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις.
  • Την απίστευτη πλέον στάση της Ελληνικής Αστυνομίας, απέναντι στον μοναδικό Παγκόσμιο Φορέα Εκπροσώπησης του Ελληνικού Έθνους άρα και του προσωπικού της Αστυνομίας η οποία θυμίζουμε ότι προσδιορίζεται ως Ελληνική.
  • Είναι τρομακτικό να έχει καταντήσει τόσο απενεργοποιημένη έως ανίκανη να προσφέρει αληθινή υπηρεσία ώστε κάθε φορά που συμβαίνουν καταστρεπτικές επιθέσεις κατά προσώπων και πραγμάτων εις βάρος της Ελλήνων Συνέλευσις, που πλέον είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα συμβούν (εκατοντάδες οι καταγγελίες μας στα συρτάρια της που συμπεριλαμβάνουν εμπρησμούς, τραυματισμούς και δολοφονικές επιθέσεις) εμμένει στο να απουσιάζει από εκεί που πρέπει να βρίσκεται και εν τέλη δεν παράγει το ελάχιστο έργο αφού οι παράνομοι δεν συλλαμβάνονται ποτέ. Η σημερινή περίπτωση δε είναι κραυγαλέα καθότι το συμβάν έλαβε χώρα μεσημέρι σε Κεντρική Πλατεία με πολύ κόσμο, με παρουσία πολιτικών ή κομματικών σχηματισμών, σε προεκλογική περίοδο με την Αστυνομία και τον Στρατό σε υποτιθέμενη έστω επιφυλακή. Το εξωφρενικό είναι ότι η Αστυνομία δεν ήρθε ποτέ στον χώρο του αδικήματος παρότι εκλήθη άμεσα, παρότι βρισκόταν πολύ κοντά. Μόνον σε μία περίπτωση στην Πάτρα η Αστυνομία έπραξε το καθήκον της καθότι συνέβη μπροστά της επίθεση στην Υποψήφια Ευρωβουλευτή Γεωργία Βαγενά, εξαίρεση που προφανώς επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Περιμένουμε πλέον να κρατηθούν έστω τα προσχήματα και 1) Να ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ η είδηση εκθέτοντας την Αλήθεια ως έχει χωρίς παραλείψεις και παράνομα έμμεσα υπονοούμενα υπέρ των δραστών, 2) Να συλληφθούν από τις Εισαγγελίες όλοι οι δράστες, οι εντολείς τους, όπως και οι ηθικοί αυτουργοί, όλων των ειδών επιθέσεων κατά προσώπων και πραγμάτων της Ελλήνων Συνέλευσις που έχουν καταγγελθεί (εκατοντάδες πλέον).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 

                                                                ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

                                                                      ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ