ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ 8.3.2018

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΕΙ “ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ.

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΚΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΗΚΟΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΩΣ ΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΤΙ ΣΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Σ.Ο.Σ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΓΕΤΗ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΒΑΡΔΑΣΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

………………………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ... ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΜΑΚΡΙ...
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. (ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ 21/5/2018 (απομ...
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ 1/2/2018 (απομαγνητοφώνηση...
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 20/3/2018 (απομα...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 2/11/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΧΑΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝNΗΣΟ 10/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 22/5/2018
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 3/1/2018
ΑΝ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 23/4/2018
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 20-1-2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 5/4/2018 (απομαγνητοφών...