ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 21/6/2018

0
925

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2018

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 συνελήφθη ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων Αρτέμης Σώρρας από άνδρες της ασφάλειας Αττικής στον Άλιμο. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι αίολες, ανυπόστατες, δεν αποδεικνύονται με κανέναν τρόπο και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά στηρίζονται σε δημοσιεύματα και γραφόμενα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι αντιμετώπισαν πέρσι τις ίδιες κατηγορίες αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως να προφυλακιστούν.

Το ίδιο καθεστώς που μέσω των κομμάτων επί 186 έτη δυναστεύει τον Έλληνα Κυρίαρχο Αυτόχθονα Ιθαγενή επιχειρεί δια μία ακόμη φορά να καθυστερήσει την απελευθέρωση των Ελλήνων. Ο Αρτέμης Σώρρας έσωσε την Ελλάδα το 2012 από προγραμματισμένη πτώχευση καταθέτοντας τα 600 δις δολάρια στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία ενημερώνοντας παράλληλα την τότε Κυβέρνηση Σαμαρά δια πρόταση χρηματοδότησης αποκαλύπτοντας τους όρους του κληροδοτήματος , λογιστικός έλεγχος του χρέους από το 1974 ως σήμερα και απόδοση ευθυνών σε όσους κρατικούς λειτουργούς καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα στο ίδιο διάστημα. Από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε πόλεμος προς το πρόσωπο του με ψευδείς κατηγορίες και μέσω μηνυτήριας αναφοράς από Άδωνη Γεωργιάδη, Δαραβίγκα και Ψυλλάκη ο εισαγγελέας του αποδίδει 4 πολύ βαριές κατηγορίες. Κατάλυση πολιτεύματος, αλλαγή συντάγματος, ανησυχία λαού και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Στις 28 Ιουνίου 2013 πραγματοποιείται η δίκη στην Ευελπίδων και ο Αρτέμης Σώρρας αθωώνεται με την δικαστική απόφαση 67650/2013 που επικυρώνει την ύπαρξη των 600 δις ενώ ο εισαγγελέας στρέφεται κατά των 3 κατήγορων του δια ψευδή καταμήνυση. Αυτό που συντελείται αποτελεί μία πολιτική δίωξη με ψευδείς κατηγορίες καθώς όλα τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στους Έλληνες αυτόχθονες είναι επικυρωμένα από παγκόσμιους και εγχώριους θεσμούς που δεν αντιμετωπίζονται νομικά.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρόν στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Πέμπτη 21 Ιουνίου ώρα 11:00π.μ. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και οφείλουμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές του ένδοξου γένους μας.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον αγώνα δια την απελευθέρωση του ανθρώπου σε αυτόν τον πλανήτη αφήνοντας πίσω την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. Ένας αγώνας που έχει στόχο να σταματήσει το άδικο, να επαναφέρει την δικαιοσύνη όπως πρέπει να είναι και να δώσει την ευκαιρία στον άνθρωπο να ζήσει ελεύθερος, να δημιουργήσει και να διαχειρίζεται ο ίδιος την ζωή του. Μας απέδειξε πως παρότι ο παγκόσμιος πλούτος ανέρχεται σε αστρονομικά ποσά, (Συνθήκη Bretton Woods ΦΕΚ 315 27/12/1945) οι κυβερνήσεις και οι διαχειριστές του πλανήτη μας τα αποκρύπτουν δόλια και έντεχνα βυθίζοντας τον άνθρωπο σε εικονικές οικονομικές κρίσεις , εξαθλίωση και γενοκτονία.

Μέγιστη τιμή και άπειρο σεβασμό στον Έλλην Άνθρωπο Αρτέμη Σώρρα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17-03-2017
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» 24/2/2018 (ΔΕΛΤΙΟ ...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ
Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας, "αποκαλύπτεται" στον Έμβολο
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΣΤΟ EPTope...
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ 6/8/2018
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ
Δ.Ε.Θ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ Η ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΗΡΕΜΑ. ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ....ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! (video)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ!!