Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

από τους Preston James και Mike Harris

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ιστορία των Χαζάρων, ειδικότερα της Χαζαρικής Μαφίας (ΚΜ) το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Σωματείο Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου το οποίο δημιούργησε η χαζάρικη ολιγαρχία με την ανάπτυξη της Βαβυλώνιας μαγείας του χρήματος, έχει σχεδόν εξαλειφθεί από τα βιβλία ιστορίας.

Η σημερινή Χαζάρικη Μαφία γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς απόλυτη μυστικότητα και ως εκ τούτου έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για την αποκοπή της ιστορίας της από τα βιβλία της ιστορίας, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες του κόσμου από το να μάθουν για το «Κακό» που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας» και εξουσιοδοτεί το μεγαλύτερο οργανωμένο έγκλημα της Καμπάλ αυτού του κόσμου.

Οι συγγραφείς αυτού του άρθρου έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αναστήσουν αυτή την χαμένη μυστική ιστορία των Χαζάρων και το μεγάλο τους Διεθνές Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος που αποκαλείται ως η 2 Χαζαρική Μαφία (ΚΜ) και καθιστούν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον κόσμο μέσω του διαδικτύου που είναι το νέο Gutenberg Press.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία της Χαζάρικης Μαφίας γι αυτό παρακαλώ να συγχωρέσετε τυχόν μικρές ανακρίβειες ή λάθη που είναι ακούσια και οφείλονται στην δυσκολία εξόρυξης της πραγματικής ιστορίας της Χαζαρίας και της μαφίας της.
Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να την ανοικοδομήσουμε.

Ήταν ο Mike Harris που συνέδεσε τις κουκίδες και έκανε την πραγματική αποκάλυψη της μυστικής ιστορίας της Χαζάρικης Μαφίας και του όρκου αίματος για να εκδικηθεί την Ρωσία που βοήθησε τους Αμερικανούς να νικήσουν στον Επαναστατικό και Εμφύλιο Πόλεμο και τον όρκο τους για εκδίκηση ενάντια στην Αμερική και τους Αμερικανούς εξ’αιτίας την νίκη τους σε αυτούς τους πολέμους και την υποστήριξη της Ένωσης.

Στην Συνδιάσκεψη της Συρίας για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του θρησκευτικού Εξτρεμισμού την 1η Δεκεμβρίου του 2014, στην κεντρική του διεύθυνση, ο σημερινός Επίτροπος και ο Διευθυντής του «Veterans Today» (Βετεράνοι του Σήμερα), ο Gordon Duff δημοσιοποίησε για πρώτη φορά ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο διεθνές συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που συνδέεται με το Ισραήλ.

https://www.veteranstoday.com/2014/12/13/historic-speech- in-damascus-sends-shockwaves- around-the- world/

Αυτή η αποκάλυψη έστειλε κύματα σοκ στην Διάσκεψη και σχεδόν αμέσως σε όλον τον κόσμο, καθώς σχεδόν κάθε ηγέτης του κόσμου έλαβε μέσα σε λίγα λεπτά, αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff, εκείνη την μέρα.

https://www.veteranstoday.com/2014/12/31/shock-waves- part-ii/

Και τα κύματα σοκ από την ιστορική του ομιλία στην Δαμασκό συνεχίζουν να αντηχούν σε όλον τον κόσμο ακόμα και σήμερα.

Και τώρα ο Gordon Duff ζήτησε από τον Πρόεδρο Πούτιν να απελευθερώσει την ρωσική Intel η οποία και θα εκθέσει 300 περίπου προδότες στο Κογκρέσο για σοβαρά σειριακά κακουργήματα και την καταστατική τους κατασκοπεία εναντίον της Αμερικής και πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής για λογαριασμό της Χαζάρικης Μαφίας.

https://www.veteranstoday.com/2015/03/10/we-demand- president-putin-release-documents- vital-to- world-peace/

Γνωρίζουμε ότι η Χαζαρική Μαφία διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών κάνοντας χρήση τρομοκρατίας τύπου της «ψευδούς σημαίας» του Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού Ομοσπονδιακού συστήματος, του IRS, του FBI, του FEMA, της Εγχώριας Ασφάλειας και το TSA.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Χαζάρικη Μαφία ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη μιας εσωτερικής επιχείρησης, την τρομοκρατική επίθεση τύπου ψευδούς σημαίας του Gladio στην Αμερική στις 9-11- 2001 καθώς και την βομβιστική κατασκευή του Murrah Building στις 19 Απριλίου του 1995.

100-800 μ.Χ. – Μια απίστευτα κακή κοινωνία αναδύεται στην Χαζαρία:

Οι Χαζάροι εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν διαβολικό βασιλιά που κατείχε τις αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλώνας, με αποκρυφιστές ολιγάρχες που τον υπηρετούσαν ως η αυλή του.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Χαζάροι γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές οδοιπόρων και για την αρπαγή των ταυτοτήτων των δολοφονημένων ταξιδιωτών ως μια κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπο ζωής.

800 μ.Χ. – Το τελεσίγραφο παραδίδεται από τη Ρωσία και στα άλλα όμορα έθνη:

Οι ηγέτες των γύρω εθνών, ειδικά της Ρωσίας, είχαν τόσες πολλές καταγγελίες χρόνων από τους πολίτες τους που, ως ομάδα ανακοινώνουν ένα τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. Στέλνουν ένα ανακοινωθέν προς τον βασιλιά της Χαζαρίας ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις Αβραμαϊκές θρησκείες για τους πολίτες του και να την καταστήσει ως επίσημη κρατική του θρησκεία και να απαιτήσει σε όλους τους πολίτες της Χαζαρίας να την εφαρμόσουν και να κοινωνικοποιήσουν όλα τα παιδιά της Χαζαρίας για να ασκήσουν αυτή την πίστη.

Δόθηκε η επιλογή στον βασιλιά των Χαζάρων μεταξύ της θρησκείας του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο Χαζάρος βασιλιάς επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η όμορη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλή τον Ρώσο τσάρο.

Παρά την συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο βασιλιάς των Χαζάρων και ο εσωτερικός κύκλος των ολιγαρχών του συνέχισαν να ασκούν την αρχαία βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως «Μυστικό Σατανισμό».
Αυτός ο «Μυστικός Σατανισμός» περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετές με χαρακτηριστικό τις παιδικές θυσίες, με το να «αφαιμάζουν» παιδιά, πίνοντας το αίμα τους και τρώγοντας τις καρδιές τους.
Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν ότι όλες βασίζονταν στην αρχαία λατρεία Βάαλ, γνωστή και ως «λατρεία της Κουκουβάγιας».

Για να ξεγελάσουν τη συνομοσπονδία των εθνών, στην οποία ήταν επικεφαλής η Ρωσία και που παρακολουθούσαν τους Χαζάρους, ο βασιλιάς της Χαζαρίας ανέμιξε αυτές τις πρακτικές της μαύρης μαγείας του Lucifer με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική σατανική υβριδική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνικός Ταλμουδισμός.
Αυτή έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας και καλλιέργησε το ίδιο κακό που οι Χαζάροι γνώριζαν από πριν.

Δυστυχώς, οι Χαζάροι συνέχισαν τους σατανικούς τους τρόπους, ληστεύοντας και δολοφονώντας εκείνους που ταξίδευαν από τις γύρω χώρες μέσω της Χαζαρίας.
Οι χαζάροι ληστές προσπαθούσαν συχνά να αρπάξουν τις ταυτότητες τους αφού δολοφονούσαν αυτούς τους επισκέπτες και έγιναν ειδικοί στις μεταμφιέσεις και στις πλαστές ταυτότητες – μια πρακτική που συνέχισαν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Βαάλ.

(ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ…..

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙΓΑΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ…. ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ……)

1.200 μ.Χ. – Η Ρωσία και τα γύρω έθνη έφτασαν στα όρια τους και ανέλαβαν δράση.

Περίπου το 1200 μ.Χ., οι Ρώσοι οδήγησαν μια ομάδα των εθνών που περιέβαλαν την Χαζαρία και εισέβαλαν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον των λαών τους, που περιλάμβαναν την απαγωγή των μικρών παιδιών και των νηπίων τους για τις τελετές αίματος, θυσίες στον Baal.

Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η αυλή του, των εγκληματιών και δολοφόνων έγιναν γνωστοί από τις γειτονικές χώρες, ως Χαζαρική Μαφία (KM).

Οι ηγέτες των Χαζάρων είχαν ένα καλά αναπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου έλαβαν την προειδοποίηση και διέφυγαν από τα Χαζαρία στα Ευρωπαϊκά έθνη προς τα δυτικά, παίρνοντας μαζί τους, την τεράστια περιουσία τους σε χρυσό και ασήμι.

Κράτησαν χαμηλούς τόνους και ανασυντάχθηκαν, ενώ απέκτησαν νέες ταυτότητες. Κρυφά, συνέχισαν τα σατανικά τελετουργικά θυσίας με παιδικό αίμα στον Βάαλ και πίστευαν ότι ο Βάαλ θα τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως υποστήριζαν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να αφαιμάζουν και να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη γι’  αυτόν.

Ο βασιλιάς της Χαζάριας και η αυλή του, η Μαφία σχεδίασαν και ορκίστηκαν για αιώνια εκδίκηση ενάντια στους Ρώσους και τα γύρω έθνη που εισέβαλαν στη Χαζαρία και τους εκδίωξαν.

Η Χαζάρικη Μαφία εισβάλλει στην Αγγλία αφού είχε απελαθεί για εκατοντάδες χρόνια:

Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Oliver Cromwell για να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο τον 1 ο και έτσι να καταστήσουν την Αγγλία ξανά ασφαλή για τραπεζικές επιχειρήσεις.
Αυτό ξεκίνησε τους Αγγλικούς Εμφύλιους πολέμους που ξέσπασαν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα την εξολόθρευση της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδων πολιτών της γνήσιας αγγλικής αριστοκρατίας.
Έτσι δημιουργήθηκε το City of London ως η τραπεζική πρωτεύουσα της
Ευρώπης και έγινε η έναρξη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Ο David Icke είναι ο πρώτος που εκθέτει με θάρρος τους Ρόθτσιλντς δημόσια μπροστά σε εκατοντάδες. Αυτό φυσικά τον καθιστά διεθνή ήρωα και χρειαζόμαστε περισσότερους με το θάρρος του για να αφαιρέσουμε την κάλυψη που κρύβει τη μαφία των Khazarian και να θέσουμε ένα τέλος στην παγκόσμια παράνομη εξουσία τους.

Η Χαζαρική Μαφία (ΚΜ) αποφασίζει να διεισδύσει και να καταλάβει όλο το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα χρησιμοποιώντας τη Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία, επίσης γνωστή και ως Babylonian Money-Magic ή τη μυστική τέχνη του να κερδίζεις χρήματα από το τίποτα και για να αυξήσει το ενδιαφέρον, χρησιμοποίησε επίσης τη δύναμη της ολέθριας τοκογλυφίας.

Η KM χρησιμοποίησε την τεράστια περιουσία της για να εισέλθει σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα βασισμένο στην μυστική Βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, την μαγεία του χρήματος, που ισχυριζόταν ότι είχε μάθει από τα σατανικά πνεύματα του Βαάλ, σε αντάλλαγμα τις πολλές θυσίες παιδιών σε αυτόν.

Αυτή η Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία του χρήματος συνέβαλε στηναντικατάσταση των καταθέσεων χρυσού και αργύρου με τα χαρτονομίσματα, τα οποία επέτρεπαν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που προσέφερε εύκολη αντικατάσταση, εάν χάσουν τις πιστοποιήσεις, ή αν τους έκλεβαν.

Ενδιαφέρον είναι πώς το ίδιο το πρόβλημα που ξεκίνησε από τους Χαζάρους είχε επίσης μια λύση που την πρόσφεραν οι ίδιοι.
Τελικά ο Χαζάρος βασιλιάς και το στενό περιβάλλον της αυλής του διείσδυσαν στην Γερμανία με μια ομάδα που επέλεξε το όνομα “οι Bauers” της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσουν και να συνεχίσουν το δικό τους σατανικό σύστημα του Βάαλ.. Οι Bauers της Κόκκινης Ασπίδας, που αντιπροσώπευαν τις δικές τους μυστικές αιματηρές θυσίες παιδιών, άλλαξαν το όνομά τους σε Rothschild (γνωστό και ως «παιδί του βράχου, Satan»).

Οι Rothchild ως οι “μπροστινοί” για την Χαζαρική Μαφία (KM) διεισδύουν και καταλαμβάνουν το Βρετανικό τραπεζικό σύστημα και στην συνέχεια, ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:

Ο Bauer / Rothschild είχε πέντε γιους που διείσδυσαν και ανέλαβαν το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα και το Κεντρικό Τραπεζικό σύστημα του City of London μέσω διάφορων μυστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς του Ναπολέοντα ότι κέρδισε ενάντια στους Βρετανούς, όταν στην πραγματικότητα είχε ηττηθεί.
Αυτό επέτρεψε στους Rothschilds να χρησιμοποιήσουν την παραπλάνηση και την εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο της αγγλικής αριστοκρατίας και των ευγενών- γαιοκτημόνων, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει επιχειρηματικές επενδύσεις με τα τραπεζικά ιδρύματα του City of London.

Οι Rothchild ξεκινούν ένα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα του εικονικού ή πλασματικου χρήματος (Fiat money) που εξειδικεύεται στην δημιουργία του πλαστού χρήματος – χρεώνοντας ολέθρια τον βρετανικό λαό, χρησιμοποιώντας αυτό που θα έπρεπε να είναι δικό του χρήμα.

Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη του Βαβυλωνιακής μαγείας του χρήματος.
Ισχυρίζονταν στους έμπιστους τους ότι αυτή η τεχνολογία και η μυστική δύναμη του χρήματος τους είχε παρασχεθεί από τον Βαάλ, λόγω των συχνών παιδικών αφαιμάξεων και τελετουργικών θυσιών σε αυτόν.
Μόλις διείσδυσαν και κατέλαβαν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα,
συνενώθηκαν με τους Βρετανούς –βασιλικούς (British-Royals), εισέβαλαν και κατέστρεψαν εντελώς όλη την Αγγλία και όλα τα μεγάλα θεσμικά της όργανα.

Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Rothchild γενοκτόνησαν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας διοργανώνοντας κρυφά παράνομες και εξωφρενικές αναπαραγωγές αγνών φυλών με τους δικούς τους Χαζάρους άντρες, με σκοπό να αντικαταστήσουν τους βασιλικούς με τους δικούς τους υποψήφιους αντικαταστάτες στο θρόνο.

Η Χαζαρική Μαφία (KM) διεξάγει μια διεθνή προσπάθεια για την εξάλειψη των Βασιλέων που κυβερνούν από το Θεϊκό Δικαίωμα του Παντοδύναμου Θεού:

( ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:Στην εβραϊκή γλώσσα, ο τίτλος “Παντοδύναμος Θεός” είναι γραμμένος ως El Shaddai και ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΘΕΟΣ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ” Η “ΙΣΧΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒ” (ΓΕΝΕΣΗ 49:24, ΨΑΛΜΟΣ 132: 2,5) ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΈΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ 17: 1, ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ. ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΨΟΓΟΣ. “)

Επειδή η Χαζαρική Μαφία KM ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Βαάλ (γνωστός και ως Devil, Lucifer, Satan) εξαιτίας των θυσιών του προς αυτόν.
Αμφισβητούν όλους τους βασιλιάδες που κυβερνούν υπό την εξουσία του Παντοδύναμου Θεού, επειδή περισσότερο νιώθουν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι ο λαός τους προστατεύεται από τους διωγμούς και τους προδοτικούς “Εχθρούς εντός των πυλών”

Την εκατονταετία του 1600, η KM δολοφονεί τους Βρετανούς Βασιλείς και τους αντικαθιστά με τους δικούς της ψεύτικους.
Την εκατονταετία του 1700, δολοφονούν τους Γάλλους Βασιλείς.
Λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονούν τον Αυστριακό Αρχιεπίσκοπο Ferdinand για να ξεκινήσει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Το 1917 συγκέντρωσαν τον στρατό της Χαζάρικης Μαφίας, τους Μπολσεβίκους, που εισβάλλουν και καταλαμβάνουν την Ρωσία, δολοφονούν τον Τσάρο και την οικογένειά του εν ψυχρώ, σκοτώνουν με ξιφολόγχη στο στήθος την αγαπημένη του κόρη και κλέβουν όλο το ρωσικό χρυσό και ασήμι και όλους τους θησαυρούς έργων τέχνης.

Λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφόνησαν τους αυστριακούς και γερμανούς Βασιλείς.
Στην συνέχεια, θα απαλλαγούν από τους Κινέζους βασιλείς και θα αποδυναμώσουν τον ηγέτη της Ιαπωνίας.

Το έντονο μίσος της Χαζαρικής μαφίας σε όποιον δήλωνε πίστη σε οποιονδήποτε άλλο Θεό, από τον θεό τους τον Βαάλ, τους παρακίνησε να δολοφονήσουν βασιλιάδες και ευγενείς κι έτσι να εξασφαλίζουν ότι δεν θα μπορέσουν να κυβερνήσουν ποτέ.

Έκαναν το ίδιο με τους Αμερικανούς προέδρους – διεξάγοντας εξειδικευμένες συγκαλυμμένες μυστικές επιχειρήσεις για να τους εκδιώξουν.

Αν αυτό δεν λειτουργεί, η KM τους δολοφονεί, όπως έκαναν με τους McKinley, Lincoln και JFK. Η KM θέλει να εξαλείψει κάθε ισχυρό ηγέτη ή εκλεγμένους αξιωματούχους που τολμούν να αντισταθούν στη Βαβυλωνιακή μαγεία της δύναμης του χρήματος ή στην κρυμμένη εξουσία τους που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη του ανθρώπινου δικτύου που συνεργάζονταν μαζί τους.

Οι Rothschilds δημιουργούν τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών εξ ονόματος της KM:

Οι Rothschilds διοίκησαν μυστικά τη βρετανική αυτοκρατορία και επινόησαν ένα σατανικό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και ασημιού που οι Βρετανοί είχαν πληρώσει στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά που δεν ήταν διαθέσιμα οπουδήποτε αλλού.

Οι Rothchild, μέσω του διεθνούς τους κατασκοπευτικού δικτύου, είχαν ακούσει για το τουρκικό όπιο και τα συνήθη χαρακτηριστικά του.
Έκαναν μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση για να αγοράσουν το τουρκικό όπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με μια κακή συνήθεια οπίου που έφερε πίσω το χρυσό και το ασήμι στα ταμεία των Rothschild, αλλά όχι στον Βρετανικό Λαό.
Οι εθισμοί στο όπιο που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις του οπίου των Rothschild στην Κίνα βλάπτουν την Κίνα τόσο πολύ που η Κίνα μπήκε σε πόλεμο δύο φορές για να το σταματήσει.

Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως οι «εξεγέρσεις του Μπόξερ» ή οι πόλεμοι του οπίου.

Ήταν τόσο τεράστιες οι ποσότητες από τα χρήματα που κέρδιζαν οι Rothchlld από την πώληση του οπίου που εθίστηκαν ακόμα περισσότερο στο εύκολο χρήμα από ό, τι οι εθισμένοι στο όπιο.

Οι Rothschilds ήταν η πηγή χρηματοδότησης πίσω από την ίδρυση των αμερικανικών αποικιών, προσαρτίζοντας την Hudson Bay Company και άλλες εμπορικές εταιρείες στην εκμετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής.

Ήταν οι Rothchilds που διέταξε τη μαζική εξόντωση και γενοκτονία των αυτόχθονων ανθρώπων της Βόρειας Αμερικής για να είναι προσβάσιμοι προς εκμετάλλευση οι τεράστιοι φυσικοί πόροι της ηπείρου.

Οι Rothschild ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην ασιατική υπο-ήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Οι Rothchilds ξεκινούν το διεθνές δουλεμπόριο, μια επιχείρηση που θεωρούσε αυτούς τους απαχθέντες ανθρώπους ως τελείως ζώα – μια άποψη που οι Χαζάροι θα επιβάλλουν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ήταν μέρος του σατανικού τους κύκλου, τον οποίο κάποιοι αποκαλούσαν «Παλιά Μαύρη Ευγένεια >> :

Το επόμενο μεγάλο έργο των Rothschild ήταν να ξεκινήσουν το Παγκόσμιο δουλεμπόριο, αγοράζοντας σκλάβους από διεφθαρμένους φυλάρχους στην Αφρική που συνεργάστηκαν μαζί τους για να απαγάγουν τα μέλη των ανταγωνιστικών φυλών ως σκλάβους προς πώληση.
Οι έμποροι σκλάβων των Rothschild μετέφεραν στη συνέχεια αυτούς τους απαχθέντες σκλάβους με τα πλοία τους σε απομονωμένα κύτταρα στην Αμερική και στην Καραϊβική όπου και πωλούνταν. Πολλοί πέθαιναν στη θάλασσα λόγω κακών συνθηκών.

Οι τραπεζίτες Rothschild έμαθαν νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα δανείζοντας χρήματα και στις δύο πλευρές. Αλλά για να είναι εγγυημένες οι εισπράξεις, έπρεπε να περάσουν οι νόμοι περί φορολογίας, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υποχρεωθούν οι πληρωμές.

( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…….)

Η Χαζαρική Μαφία των Rothchild της ιδιωτικής εταιρίας του εικονικού ή πλασματικου χρήματος (Fiat money) των πλαστών τραπεζογραμματίων των Rothschild συνωμοτούν για αιώνια εκδίκηση εναντίον των αμερικανών αποικιοκρατών και της Ρωσίας που τους βοήθησε για να χάσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο:

Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρώσο τσάρο και τους Ρώσους ότι βοήθησαν τους αποίκους μπλοκάροντας τα βρετανικά πλοία.

Ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση κατά των Αμερικανών αποίκων, όπως και όταν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους κατέστρεψαν την Χαζαρία το 1000 μ.Χ.
Οι Ρότσιλντ και η αγγλική ολιγαρχία που τους περιβάλλει σχεδίασαν τρόπους να ξανακαταλάβουν την Αμερική, και αυτό έγινε η κύρια εμμονή τους.
Το προτιμητέο τους σχέδιο είναι να ιδρύσουν μια Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα, που να την χαρακτηρίζει η Βαβυλωνιακή μαγεία του χρήματος και η μυστική παραχάραξη.

Η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild επιχειρεί να ξανακαταλάβει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας, αλλά αποτυγχάνει, και πάλι λόγω της ρωσικής παρέμβασης:

Αυτή η αποτυχία εξόργισε την Χαζάρικη Μαφία των Rothschild και για άλλη μια φορά σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση τόσο εναντίον των Ρώσων όσο και των Αμερικανών αποίκων και σκοπεύουν να διεισδύσουν και να καταλάβουν τα δύο έθνη και τις ζώνες των περιουσιακών στοιχείων, να τυραννήσουν και στην συνέχεια να δολοφονήσουν μαζικά και τα δύο έθνη και το λαό τους.

Οι προσπάθειες της Χαζάρικης Μαφίας να δημιουργήσει μια ιδιωτική Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα εμποδίζονται από τον Πρόεδρο Andrew Jackson, ο οποίος τους αποκαλούσε Σατανικούς και δεσμεύθηκε να τους εκδιώξει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.
Οι Rothschild τραπεζίτες ανασυντάσσονται και συνεχίζουν τις απόκρυφες προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους τράπεζα με την Βαβυλωνιακή μαγεία του χρήματος μέσα στην Αμερική.

Τελικά το 1913, η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild (KM) κατορθώνει να δημιουργήσει ένα μεγάλο προπύργιο μέσα στην Αμερική και ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών εισέρχεται τις πύλες της Αμερικής:

Το 1913, η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild (KM) ήταν σε θέση να
δημιουργήσει ένα «προπύργιο» δωροδοκώντας κάποια ανέντιμα προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να περάσουν τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο Federal Reserve Act την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία.

Ο νόμος υπογράφηκε τότε από έναν απατεώνα που εξαγόρασε τον Πρόεδρο, ο οποίος ήταν προδότης για την Αμερική, όπως και τα μέλη του Κογκρέσου που τον ψήφισαν.

Στη συνέχεια, η Χαζάρικη Μαφία Rothschild (KM) δημιουργεί ένα σύστημα παράνομης φορολογίας στην Αμερική:

Η Χαζαρική Μαφία έθεσε σε ισχύ ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να πληρώνουν για υψηλού επιπέδου δαπάνες των ΗΠΑ, που εγκρίθηκαν από ένα εξαγορασμένο, ανέντιμο Κογκρέσο και προεδρικές μαριονέτες, που τοποθετήθηκαν από την χρηματοδοτούμενη εκστρατεία της διεφθαρμένης Χαζάρικης Μαφίας.

Είναι εύκολο για την Χαζάρικη Μαφία να διαθέτει αρκετά χρήματα για να επιλέξει όποιον θέλει, επειδή όταν ελέγχεις μια τράπεζα που είναι ένας μυστικός μεγάλος παραχαράκτης, έχεις όλα τα χρήματα που επιθυμείς και που γίνονται για σένα.

Την ίδια περίπου εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική υπηρεσία είσπραξης τους που εδράζει στο Πουέρτο Ρίκο

(ΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α.Α.Δ.Ε. ……..) που είναι “ανεξάρτητη από ελένχους, απο τους Ελληνες, χωρίς νομική προσωπικότητα

Η Rothschild KM δημιουργεί στρατόπεδα εργασίας Ναζί ως πρόσχημα για να χειριστεί αργότερα τους Συμμάχους και να τους παραχωρήσει τη δική τους ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας τη γη που κλάπηκε από τους Παλαιστίνιους:

Η Rothschild KM ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το λανθασμένα αυτοποκαλούμενο <<ολοκαύτωμα >> της, για να δώσει υποσυνείδητα το έναυσμα για να αντικρούσουν και να αντισταθούν σε οποιαδήποτε κριτική για τους σιωνιστικούς τους τρόπους.

Η αλήθεια του θέματος ήταν ότι η Rothschild KM δημιούργησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να επιφέρουν τεράστια κέρδη στις επιχειρήσεις της που διεξάγονταν στα στρατόπεδα εργασίας τους και εφοδίαζαν την Ναζιστική μηχανή του πολέμου.

Μόλις η Rothschild KM απέκτησε την ιδιωτική πατρίδα της στο Ισραήλ το 1947 μέσω των συγκεκαλυμμένων πολιτικών χειρισμών της, άρχισαν να αποβλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Χαζαρία και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να γενοκτονήσουν όλους τους Παλαιστίνιους και να κλέψουν την ίδια την Παλαιστίνη.

Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν το όραμα τους να κατασκευάσουν ένα <<μεγαλύτερο Ισραήλ>> αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τους χαζούς Αμερικάνους Goyim για να πολεμήσουν και να πεθάνουν για λογαριασμό τους, καταλαμβάνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για το Ισραήλ και την Χαζαρική Μαφία (KM) και αποσπώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία, τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.

Η πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν έγκριτο ιουδαϊο ιατρό δείχνει ότι το 97,5% των Ιουδαίων που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν απολύτως κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι σημίτες και δεν έχουν κανένα αρχαίο δεσμό αίματος με τη γη της Παλαιστίνης.
Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρει το αρχαίο εβραϊκό DNA και έτσι είναι πραγματικοί σημίτες και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με την παλαιστινιακή γη. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς και οι Ισραηλινοί είναι εκείνοι που τυραννούν και μαζικά δολοφονούν αθώους Παλαιστίνιους.

Η Χαζάρικη Μaφία των Rothschild αποφασίζει να μεταμορφώσει ξανά και να επεκτείνει τις τάξεις της:

Εν τω μεταξύ, η Χαζαρική Μαφία των Rothschild συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν κρυμμένοι πολύ περισσότερο από το κοινό, εκτός και αν μεταμορφωθούν και επεκτείνουν τη μυστική τους ηγεσία.

Συνεπώς, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να καταλάβουν τον Τεκτονισμό και τα μυστικά του αθλήματα και εισήγαγαν κορυφαία μέλη στο παιδοφιλικό τους δίκτυο και στις τελετές θυσίας παιδιών.

Επίσης, τα βασικά μέλη του Κογκρέσου εισήχθηκαν στο μυστικό σατανικό δίκτυο τους δίνοντάς τους ειδική δύναμη, υψηλές θέσεις στην USG, στρατιωτικές θέσεις και θέσεις στην Intel, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές ανταμοιβές και υψηλά προφίλ.

Τα μαζικά μέτωπα κατασκοπείας της Χαζαρικής Μαφίας που χρησιμοποίησαν ισραηλινούς Αμερικανούς «ισραηλινούς πρώτους», «διπλούς πολίτες» ως συνδέσμους δημιουργήθηκαν μέσα στην Αμερική για να διοχετεύσουν τα ψεύτικα χρήματα των χαζάρων τραπεζιτών στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους ανήκουν και να τους ελέγξουν όταν εκλεγούν.

Η Rothschild KM αποφασίζει τον νοητικό έλεγχο των αμερικανικών μαζών για να διευκολύνει τον χειρισμό τους στην έγκριση των παράνομων, αντισυνταγματικών, απρόκλητων, αδημοσίευτων, μη κερδοφόρων, αέναων πολέμων που απαιτούνται για να κάνουν τεράστια κέρδη και να αποκτήσουν μεγαλύτερη παγκόσμια δύναμη:

Η Rothschild KM αποφάσισε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της δημόσιας εκπαίδευσης με τη δημιουργία του Υπουργείου Παιδείας και τη δημιουργία παγκοσμιοποιημένων και σοσιαλιστικών προγραμμάτων διδασκαλίας βασισμένων στην πολιτική ορθότητα, την ποικιλομορφία και τις διδασκαλίες για την δήθεν « φυσιολογική διαστροφή».

Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και στην οδοντόπαστα και οι οδοντίατροι χειραγωγήθηκαν για να πιστέψουν ότι το φθόριο προστατεύει τις κοιλότητες και δεν είναι κακό για την εγκεφαλική λειτουργία ή την λειτουργία του θυρεοειδή, πράγμα που είναι.
Η πρόσθεση του φθορίου στο δημόσιο νερό, που παρέχεται και στην οδοντόκρεμα για να μειώσει το μέσο όρο της λειτουργικότητας του IQ στους «χαλαρούς» Αμερικάνους και να κάνει τους λαούς περισσότερο υπάκοους από ό,τι κανονικά θα ήταν.

Προγράμματα για την ανάπτυξη και την εκτόξευση εμβολιασμών σε μειωμένης αντίληψης παιδιά και ξεκίνησε η δημιουργία ενός τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Οι γιατροί υπέστησαν έλεγχο του νου και παραπλανήθηκαν από την προκατειλημμένη έρευνα που ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αγνοώντας τις μελέτες που ήταν αρνητικές – και αυτό περιλάμβαναν οι περισσότερες από αυτές. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων μολύνονται με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο βραδείας δράσης ιό.

Η KM χρησιμοποίησε τη οικονομική της δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών και ίδρυσε και ελέγχει την Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία και άλλες ιατρικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσει την συνέχεια της ατζέντα της που βασίζεται στα ψέματα και στην εξαπάτηση.

Μέρος αυτού του ογκώδους σχεδίου για να υποβιβάσουν νοητικά και να ελέγξουν τις  μάζες ήταν η εξαγορά και ενοποίηση όλων των Αμερικανικών(πολυεθνικών) Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), τα οποία ανήκαν και ελέγχονταν από τους συνδέσμους τους για λογαριασμό τους.

Το CMMM λειτουργεί ως παράνομο σύμπλεγμα ειδήσεων και πρέπει να διαλυθεί βάσει νόμων περί αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και ότι επιβάλλει την κατασκοπεία και παράνομη προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του αμερικανικού λαού.

Η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild αποφασίζουν ότι είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική κατάρριψη και κατοχή ολόκληρου του Κόσμου, θέτοντας μια σημαντική επίθεση –ψεύτικης σημαίας-μέσα στην Αμερική για να κατηγορήσει τους Ισλαμιστές που θέλουν να επιτεθούν στην Αμερική για λογαριασμό τους:

Έτσι, οι αρχηγοί της KM χρησιμοποιούν τους κορυφαίους Ισραηλινούς Αμερικανούς «Ισραηλινούς πρώτους» «διπλούς πολίτες» που ζουν στην Αμερική (γνωστοί και ως PNACers και κορυφαίοι NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11- 2001.

Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο επιχειρησιακός επικεφαλής της ΚΜ, δημιούργησε τη Μοσάντ και αυτούς τους Διπλούς Πολίτες για να καταστρώσουν και να διεξάγουν αυτή την επίθεση στην Αμερική, που ήταν για να κατηγορηθούν οι Μουσουλμάνοι από την CMMM.

Ενημέρωσαν τους κορυφαίους Ραβίνους και τους «Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού» να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να παραμείνουν εκτός της Νέας Υόρκης, όπως και ο «Larry Silverfish», ένας από τους πρωταρχικούς ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Χρησιμοποίησαν το κύριο σύνδεσμό τους στο DOD για να δελεάσουν τους ανακριτές της Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ναυτικού Πενταγώνου της Intel, όπου θα δολοφονηθούν από ένα πύραυλο Tomahawk, οποίος εξαπολύθηκε από έναν ισραηλινό υποβρύχιο Diesel Dolphin που αγοράστηκε από τη Γερμανία.




ARVE

Τριάντα πέντε από τους ερευνητές της Able Danger, οι οποίοι ερευνούσαν και εντόπισαν την κλοπή 350 Ισραηλινών πυρηνικών αποθεμάτων W-54 Davy Crockett από το Pantex στο Τέξας, δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα του πύραυλου Tomahawk, το οποίο χρονολογείται με την έκρηξη της βόμβας που είχε φυτευτεί πριν στην ναυτική πτέρυγα της Intel, η οποία πρόσφατα θωρακίστηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Η ισραηλινή υπηρεσία Mossad και το Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκαν για να μεταφέρουν τα μίνι πυροβόλα που κατασκευάστηκαν από τα κλαπέντα πυρηνικά κοιλώματα W-54 από την Pantex (και αρχικά είχαν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο επεξεργασίας Hanford), όπου φυλάσσονταν στην ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκαν στους δίδυμους πύργους για την έκρηξη στις 9-11- 2001..

Lucifer, Satan, διαλέξτε! Είναι το ίδιο σατανικό πνεύμα που θέλει την μαζική δολοφονία όλων των ανθρώπων. Σε αντάλλαγμα που κάνουν την «βρώμικη δουλειά», ανταμείβει εκείνους που του επιτρέπουν να αρπάξει την ψυχή τους δίνοντας τους απίστευτα πλούτη, δόξα και εξουσία. Αυτό το μυστικό συμβόλαιο αίματος ονομάζεται «πούλημα ψυχής».

Η απίστευτα σατανική μυστική ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (KM)
αποκαλύπτεται τώρα δημοσίως για πρώτη φορά από τον ιδιοκτήτη Gordon Duff του «Veterans Today». Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Bibi Netanyahu διεξήγαγε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11- 01 και το έκανε βάση της συνολικής ατζέντα Χαζαρική Μαφία (KM).
Κρατηθείτε, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της Αμερικής, όλα τα οποία προκλήθηκαν από το Ισραήλ και τη Χαζαρική Μαφία (KM), η οποία έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους Αμερικανικούς θεσμούς της κυβέρνησης και της κοινωνίας.
Τώρα για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί η πολύ συγκεκριμένη μυστική απίστευτα σατανική ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (KM), χάρη σε μια συνέντευξη που ο Mike Harris είχε με τον εκδότη και Διευθυντή του «Veterans Today» , Gordon Duff στην ομιλία του <<The Short End of the Stick >>στις 3-10-2015.
Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά μέσα από τα χρόνια, αλλά αυτό πραγματικά τα ξεπερνάει όλα και εξηγεί ακριβώς τι είναι το Ισραήλ και οι υπηρέτες του στην Αμερική για μας, για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Rothschild (KM) που έχει διαλύσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργώντας μια φτωχή οικονομία, μεγάλη ανεργία και υποαπασχόληση, το μαζικό έγκλημα, τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, κατέστρεψε τα σχολεία που χαζεύουν τα παιδιά, έκανε διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως το φθόριο στα δημόσια ύδατα και στην οδοντόκρεμα και τον υδράργυρο στα εμβόλια που είναι μια μεγάλη απάτη και την αχαλίνωτη πολιτική διαφθορά.
Αυτή η συνέντευξη στέλνει τώρα κύματα σοκ σε όλο τον κόσμο και όταν σκεφτείτε το περιεχόμενο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημοσίως από τον Gordon Duff, θα σοκαριστείτε. Και θα καταλάβετε ότι ο Bibi Netanyahu είναι ο επιχειρησιακός προϊστάμενος της Χαζαρικής Μαφίας (KM) και ήταν αυτός που διέταξε και επόπτευσε την Ισραηλινή Πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-2001.
Σε αυτή τη συνέντευξη ο Gordon Duff αποκάλυψε από γραπτό αντίγραφο το τι ειπώθηκε σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu και του αμερικανικού προδότη και κάποιων άλλων κατασκόπων το 1990.
Ο Gordon Duff αποκάλυψε ότι ο Νετανιάχου ήταν ένας κατάσκοπος της KGB όπως ο Jonathan Pollard. Και τώρα ξέρουμε ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της Μπολσεβίκικης Ρωσίας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένο όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.

Ο Benjamin Netanyahu συναντιόταν στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, μια γνωστή τρύπα της Mossad. Εδώ είναι αυτό που είπε, καθώς ελήφθη απευθείας από το αντίγραφο της καταγραφής που έγινε μάρτυρας και έχει 100% πλήρη πιστοποίηση:

<<Αν μας πιάσουν, θα μας αντικαταστήσουν μόνο με άτομα του «ίδιου υφάσματος>>. Έτσι δεν έχει σημασία τι κάνετε, η Αμερική είναι ένα χρυσός μόσχος και θα τον αφαιμάξουμε μέχρι να στεγνώσει , θα το κόψουμε και θα το πουλήσουμε κομμάτι κομμάτι έως ότου δεν μείνει τίποτε άλλο από το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας του κόσμου που θα δημιουργήσουμε και θα ελέγξουμε . Γιατί; Επειδή είναι το θέλημα του Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να δεχτεί το χτύπημα, ώστε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά.
Αυτό πράττουμε σε χώρες που μισούμε. Τους καταστρέφουμε πολύ αργά και τους κάνουμε να υποφέρουν γιατί αρνούνται να είναι δούλοι μας ».
Αυτό είναι ακριβώς αυτό που η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild (KM) έχει κάνει στην Αμερική, αφού κατάφερε να διεισδύσει με επιτυχία και να καταλάβει την Αμερική το 1913. Η γνώση του τι είπε ο Bibi εξ ονόματος της Χαζαρικής μαφίας του Rothschild (KM) θα έπρεπε να μας εξοργίσει και να μας κινητοποιήσει να εκδιώξουμε αυτά τα σατανικά πλάσματα από την Αμερική και να ξαναπάρουμε πίσω την μεγάλη μας Δημοκρατία.

Όταν ο Μπίμπι Νετανιάχου αναφέρει το θέλημα του Θεού, ο θεός στον οποίο αναφέρεται είναι ο Βάαλ (γνωστός και ως Μεγάλη Κουκουβάγια ή Μολόχ), ο θεός που οι Χαζάροι πιστεύουν ότι απαιτεί να τον λατρεύουν με συνεχείς αιμοχυσίες, με επώδυνες ανθρώπινες θυσίες και μαζικές δολοφονίες και αν <<πουλήσουν τις ψυχές τους>> στον Baal (γνωστός και ως Lucifer ή Satan) και το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν με απίστευτο πλούτο, φήμη και μεγάλη δύναμη.

Οταν «πουλούν τις ψυχές τους» αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι ψυχές τους αρπάζονται και γίνονται απάνθρωπες ή άψυχες και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθητικοί και κακοί.

Αυτό που συζητούσε ο Bibi Netanyahu ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11- 01 και όταν ανέφερε ότι «θα μας αντικαταστήσουν», αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα που απαντά στην στήλη του “Veterans Today”» και στον οικοδεσπότη του talk show Stew Webb που αποκάλυψε στον κόσμο αναγνωρίζοντας 11 από τους 12 που αποκαλούν τους εαυτούς τους << Illuminati>> ή << Μαθητές του Σατανά>>.
Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ημιετή θυσία παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές των παιδιών, μετά την παιδεραστία τους.

Οι λαοί, πρέπει να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους όσους μπορούμε και να ξετρυπώσουμε αυτούς τους άψυχους του Βάαλ που λατρεύουν το άχυρο από κάθε γωνιά της Αμερικής και να τους φέρουμε στη δικαιοσύνη και στην τελική κρίση για όλο το απίστευτο κακό τους.

Όποιος καταλαβαίνει ότι ο Bibi Netanyahu θεωρεί τους Αμερικανούς ως ένα «χρυσό μοσχάρι» για να αρπάξουν τα περιουσιακά του στοιχεία και να το σφαγιάσουν, θα πρέπει να εξαγριωθεί και να οδηγηθεί στην οργάνωση της κοινότητας και σε πολιτική δράση κατά της ισραηλινής κατασκοπείας στο εσωτερικό της Αμερικής μέσω του Ομοσπονδιακού Συστήματος Κεντρικών Αποθεμάτων (AIPAC) το CFR και τα παρόμοια.

Η Χαζάρικη Μαφία των Rothschild (KM) έχει 25 πυρηνικά όπλα σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προκειμένου να εκβιάσει την σχετική κυβέρνηση. Αυτό αναφέρεται ως το Samson Option και για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε από τον Seymour Hersh:

Η Rothschild KM κέρδισε επίσης κάποιους S-19 και S-20 Πυρηνοκεφαλές από ένα διεφθαρμένο Μέλος του Κογκρέσου που του ανατέθηκε η αποστολή να αγοράσει Ουκρανικά Mirvs για λογαριασμό της USG προκειμένου να τους παροπλίσουν. Αντί  αυτού τα πούλησε στους Ισραηλινούς και μοίρασε τα χρήματα με άλλους εμπλεκόμενους βασικούς του Κογκρέσου.

Πρόκειται για υψηλή προδοσία και κύριο αδίκημα που τιμωρείται με εκτέλεση.
Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, η Rothschild KM δήλωσε στην αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδοτήσουν αστικά πολεοδομικά μεγέθη σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του DC, εάν η κυβέρνηση αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει τη δική του μεγάλη αστυνομική δύναμη κατοχής στην Αμερική, με βάση την ενοποίηση όλων των αμερικανικών επιβολών του νόμου και των αλφαβήτων κάτω από ένα κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.

Αυτή η νέα Ισραηλινή κατοχική δύναμη που ονομάζεται Homeland Security (DHS) αρχικά διοικείτο από «διπλούς πολίτες» και διεστραμμένους. Η πρώην διευθύντρια του DHS Janet Napolitano κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονται στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στα αποδυτήρια των ανδρών.

Ο «διπλός πολίτης», προδότης Michael Chertoff, (ένα όνομα που
μεταφράστηκε από τους Ρώσους ως << γιος του διαβόλου >>), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που δημιούργησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλή του ανατολικογερμανικού Stasi, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.

Η Χαζαρική Μαφία ποτέ δεν πίστευε ότι θα αποκαλυπτόταν για την πυρηνική τους επίθεση στην Αμερική στις 9-11- 2001, αλλά έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα στρατηγικά λάθη στην ιστορία και υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους από την υπερβολική ορμή, βασιζόμενοι στην εύκολη επιτυχία λόγω της εξαιρετικής χρηματικής τους δύναμης στο παρελθόν.

Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και το Likudist Κόμμα του διεξήγε την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-2001 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Rothschild :

Θεώρησαν ότι είχαν τον πλήρη έλεγχο επί του CMMM και θα μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του ΙΑΕΑ και της Sandia Labs να κυκλοφορήσουν ποτέ στο αμερικανικό κοινό.

Έκαναν σοβαρό λάθος στρατηγικής, επειδή τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση 9-11- 2001 στην Αμερική δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Internet, το νέο Gutenberg Press στον κόσμο. Αυτό που δεν αντιλαμβανόταν η Χαζαρική Μαφία των Rothschild KM ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και πως τα δημοσιεύματα και τα ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα που εκδίδονται σε αυτό αντηχούν στους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται στις μάζες παντού.

Αυτό το απίστευτο στρατηγικό λάθος από την KM είναι τόσο μεγάλο που θα τους καταδικάσει στην πλήρη έκθεση και στην ενδεχόμενη πλήρη καταστροφή που τους  αξίζει.

                                  
Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει και να εκτελέσει την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-2001 θα καταγραφεί στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της KM και για το οποίο θα κατηγορηθεί για την έκθεσή τους και την καταστροφή τους από τον κόσμο που είναι τώρα βάλλεται εναντίον του.

Οι Ρώσοι έχουν διαρρεύσει τώρα τα αρχεία του IAEA της SANDIA LABS και της ABLE DANGER που τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς και στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.




ARVE

 

Πολλοί Ρώσοι στην Υψηλή Στρατιωτική Διοίκηση στη Ρωσία και στις
υψηλότερες θέσεις ηγεσίας στη ρωσική κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι ήταν το ίδιο οργανωμένο Έγκλημα της Καμπάλ που οργάνωσαν οι Χαζάροι με τους Μπολσεβίκους για να σκοτώσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους – κι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν εκδίκηση..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουν ότι οι τραπεζίτες του Rothschild θα τεθούν εκτός λειτουργίας, γεγονός που θα αποκεφαλίσει την Χαζαρική Μαφία από την ατελείωτη, ελαστική πλαστογράφηση των χρημάτων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αναπτύξεως BRICS – για να αντικαταστήσει το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου ως το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου, υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πραγματικές εγγυήσεις και δεν επιτρέπεται καμία ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ.

Το CMMM αποτυγχάνει και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον σε καμία από τις εθνικές τους ιστορίες, κυρίως εκείνοι που βρίσκονται κάτω από τριάντα, που συλλέγουν στοιχεία από το Διαδίκτυο και κατασκευάζουν τις δικές τους πεποιθήσεις.
Πάρα πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα το CMMM κι έτσι η αλήθεια για τους Ισραηλινούς που επιτίθενται στην Αμερική στις 9-11-2001 γίνεται όλο και πιο εύκολα πιστευτή καθημερινά.

Σύντομα όλη η Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και η Μοσάντ του και οι «διπλοί πολίτες» του έκαναν την επίθεση στις 9-11-2001 στην Αμερική.
Η Αμερικανική Στρατιωτική Ανώτατη Διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε την Μοσάντ και τους διπλούς πολίτες να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-2001 για λογαριασμό της Χαζάρικης Μαφίας των Rothschild (KM):

Διάφορες καλά συγκαλυμμένες επιχειρήσεις αποκαλύπτονται τώρα σε παγκόσμια κλίμακα για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν την Χαζάρικη Μαφία των Rothschild από την ατελείωτη, ελαστική χρηματική παροχή της.

Οι ημέρες αντι- ανθρώπινης εξουσίας τους είναι τώρα περιορισμένες.
Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη ομάδα των ΗΠΑ που ονομάζεται “Nuclear Snake-Eaters” δουλεύει σκληρά αναζητώντας όλες τις εισερχόμενες ισραηλινές διπλωματικές θήκες και αποστολές, οδηγώντας και πετώνας πάνω από τις συναγωγές και ισραηλινές πρεσβείες και τα καταφύγια της Mossad με ανιχνευτές ακτίνων γάμμα υψηλής τεχνολογίας και ανιχνευτές νετρονίων του ηλίου-3. και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονους και υψηλής τεχνολογίας δορυφόρους για την αναζήτηση αποθηκευμένων πυρηνικών αποθεμάτων, καθώς και εργάζονται σκληρά για την ανάκτηση όλων των κλεμμένων πυρηνικών αποθεμάτων από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο έξω από το Ισραήλ.

Αυτή η εξαιρετική ομάδα ελίτ ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στο MI-6, με το οποίο τους ενημέρωνε ότι ένα ισραηλινό << City Buster >> φυτεύτηκε κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτή η κλήση τον προσγείωσε εσφαλμένα σε φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε από τους <<Nuclear Snake-eaters>>, οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία το ανέκτησαν και το αφόπλισαν Δυστυχώς, ο ΜΙ-6 ήθελε να πυροδοτηθεί αυτό το πυρηνικό εργοστάσιο προκειμένου να κερδίσει περισσότερη δύναμη για τη μαφία των Χαζάρων στην Αγγλία – την έδρα τους μέσα στη Χρηματιστική περιοχή του City of London – καθώς έχανε γρήγορα την δύναμη του.

Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους αρχηγούς της KM που ελέγχουν μεγάλο μέρος του κόσμου έξω από το City of London είναι ο Gog και ο Magog, παρά το ότι πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας που δεν είναι. Είναι το μυστικό όνομα του κορυφαίων της Χαζάρικης Μαφίας και προφανώς αντιπροσωπεύει από πού προέρχονταν αρχικά.

Η μυστική ομάδα των super-ελίτ <<Nuclear Snake-eaters>> είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στο Ισραήλ οποτεδήποτε, αν καταστραφεί το έθνος αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες πάρουν τις επενδύσεις τους από το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποκόψουν κάθε βοήθεια για να συμμορφωθούν με το αμερικανικό δίκαιο. Είναι παράνομο να χορηγείται βοήθεια σε ένα έθνος που έχει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από τους δορυφορικούς αισθητήρες Helium-3 και δεν το έχει ποτέ δεχθεί, ούτε έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και τη διοίκηση μας να υπακούσουν τον νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε οικονομική  και στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ και να συλλάβουν όλους τους Ισραηλινούς διευθυντές κατασκοπείας της AIPAC, του JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του «Joint» στη Νέα Υόρκη το ADL, κλπ.

Είναι άγνωστο αλλά εικάζεται ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα κλεμμένα πυρηνικά όπλα έχουν ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από εσωτερικούς κύκλους ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα μεταδόθηκε στον Bibi Netanyahu και στους Likudists του, καθώς και σε όλα τα κορυφαία μέλη των μέσων κατασκοπείας του Ισραήλ στην Αμερική, όπως το AIPAC, το JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το ADL και τα συναφή.

Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εκθέσεις εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ακριβείς, αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι εάν υπάρξει ακόμη μια ισραηλινή επίθεση «ψεύτικης σημαίας», εκείνοι που την διέταξαν ή συμμετείχαν, θα κυνηγηθούν κάτω από την Αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και θα εξαλειφθούν και οι ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με τέτοια βούληση θα γίνουν σκόνη.

Το υπόλοιπο της ιστορίας της Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανώς από εσάς:

Το μέλλον της Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανότατα από τους αναγνώστες του «Veterans Today» και από εμάς τους ανθρώπους που μαθαίνουμε την μυστική απαγορευμένη ιστορία της μαφίας των Χαζάρων που αφαιρέθηκε από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από τους ίδιους για να προστατεύσει την σατανική τους ιστορία που κανείς δεν θα αποδεχόταν αν ήταν γνωστή.

Έτσι, μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και την διαδώσετε παντού. Να είστε σίγουροι γι’αυτό – εκτός αν η KM είναι σε θέση να λειτουργήσει με απότομη μυστικότητα και επιτεθεί από όλες τις πλευρές και καταστρέψει τα πάντα.

Έτσι, αφαιρέστε την μυστικότητα τους εκθέτοντας την κρυμμένη ιστορία τους σε όλους τους Αμερικανούς για να την μάθουν και να την κατανοήσουν.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να αγοράσουν και να ελέγξουν το CMMM και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ για το σατανικό μυστικό τους, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, που ολόκληρος ο κόσμος θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο που υπάρχουν.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η αληθινή αιτία των ηγετών του απίστευτου κακού και της αγριότητας της Χαζαρικής Μαφίας προς την ανθρώπινη φυλή ένα παραπροϊόν ή μια φύση ή γαλουχία;

Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός ο τεράστιος παρασιτισμός και η τάση για μαζική δολοφονία, η συμμετοχή σε παιδεραστία και η αφαίμαξη των παιδιών στις θυσίες οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από παρανοϊκή ομάδα φυλετικής υπεροχής.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες της ΚΜ είναι η γενεαλογία του Κάιν, δηλαδή «παιδιά του Κάιν», που ανήκουν στον σατανά και δεν έχουν καμία απολύτως ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι καθαροί θηρευτές σαν άγρια θηρία – ενώ παράλληλα είναι απίστευτα διπρόσωποι που είναι σε θέση να παρουσιάζουν ένα ευγενικό και καλό πρόσωπο προς τα έξω.

Ίσως θα μπορούσαν να υπάρχουν και οι δύο παράγοντες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να εκθέσετε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ :
https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden- history-of-the-incredibly-evil- khazarian-mafia/

ΔΙΑΔΩΣΤΕ……..ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΑΠΑΝΤΕΣ………

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΣΧΟΛΙΑ : ΑΘ. ΝΤΟΜ.

ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ UPDT:

Η κρυφή ιστορία της σατανικής Χαζαρικής Μαφίας – Βίντεο – Αρχαία Ελληνικά

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.