Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ανακοίνωση – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1/2018

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Ανακοινώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι η εκδήλωση – πορεία ενημερωσης του λαού του Αγρινίου  που έχει ήδη ανακοινωθεί και διοργανωθεί για το Σάββατο 20/01/2018, θα γίνει παρά τις δήθεν αντιδράσεις που πήραν τη μορφή πρωτοβουλίας “Αντίστασης” από μέρους ενός τοπικού μορφώματος με τον τίτλο “Αντιφασιστικός Συντονισμός Αγρινίου”. Αλήθεια ποιοί είναι αυτοί; Γιατί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ενός σκοπίμως ανώνυμου τίτλου;

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι η μόνη μας ιδιότητα είναι του αυτόχθονος Έλληνα πολίτη κυρίαρχου ιθαγενή. Με την ιδιότητά μας αυτή και μόνον θα συμετέχουμε στην εκδήλωση του πολιτικού φορέα μας “Ελλήνων Συνέλευσις” θα συμμετάσχουμε στην παραπάνω εκδήλωση – πορεία ενημέρωσης, πέρα και πάνω από κόμματα, δόγματα και χρώματα. Δεν είμαστε “οπαδοί” κανενός.

Ειδικά το τελευταίο φαίνεται ότι αδυνατούν να καταλάβουν οι συντάκτες (διοργανωτές;), της “αντιφασιστικής” διακήρυξης – συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, καθώς έχουν ιδιαίτερη ανάγκη να εξηγούν και τα ερμηνεύουν τα πάντα μέσα από οποιουδήποε είδους -ισμούς (π.χ. αναρχισμό, κομμουνισμό, καπιταλισμό, φασισμό). Με το τελευταίο σαν άλλοθι επιχειρούν να δικαιολογήσουν παράνομες πράξεις, διακεκριμένες φθορές και καταστροφές, επιθέσεις στο παρελθόν και στο μέλλον, που επαινούνται, και πατρονάρονται επικοινωνιακά τόσο από το γνωστό σε όλους “athens.indymedia.org”, όσο και από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό με το πιασάρικο όνομα “ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ 87,7 FΜ”, που καλούν (διεγείρουν) σε αυτές σε βάρος Ελλήνων πολιτών, απολαμβάνοντας μια ιδιότυπη και πρωτοφανή ασυλία.

H συνταγή γνωστή: Ρίχνουμε στο μπλέντερ μια δόση “μνήμης” από τη δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής (απαραίτητο συστατικό), προσθέτουμε σε ίσες δόσεις μια “Αντίσταση” (με αφορμή!) και μια  “φασιστομάζωξη των οπαδών του Σώρρα (“Ελλήνων Συνέλευσις”)”, και μετά από ένα ισχυρό ανακάτεμα, έτοιμο το γλυκό (κάτι σαν διαφήμιση του σαμπουάν Breck για τους πιο ψαγμένους, η Ηλενια σε νέες περιπέτειες ένα πράγμα).

Τώρα βέβαια, το γεγονός ότι η “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν έχει καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή (ούτε σαν ιστορικό αλλά  και σαν πεπραγμένα) δεν έχει καμμία σημασία. Όπως δεν έχει καμμία σημασία η ανυπαρξία οποιασδήποτε συνάφειας του Αγρινίου με τον μετανάστη εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν, τη δολοφονία του, και τα Πετράλωνα! Αρκεί που καταφέραμε να συγκολλήσουμε (άρπα-κόλλα) ασυνάρτητα και αταίριαστα πράγματα όπως τις λέξεις φασισμός, Χρυσή Αυγή, φασιστομάζωξη, Σώρρας, “Ελλήνων Συνέλευσις”, “Αγρίνιο”. Ότι χρειάζεται δηλαδή για να δημιουργηθεί ο συνειρμός εκείνος που θα κινητοποιήσει τα παυλωφικά ανακλαστικά (σαν κουδουνάκι!) στα αυτιά ενός αθώου (ή όχι τόσο αθώου) ακροατή – λήπτη του μηνύματος. Αρκεί να στερείται νόησις, με άλλα λόγια να είναι ΑΝΟΥΣ, ΑΝΟΗΤΟΣ.

Όσοι δέχονται τον πιό πάνω χαρακτηρισμό, μπορούν ελεύθερα να ταχθούν με την συγκέντρωση στη οποία “διεγείρει” και καλεί τον κόσμο ο κρυφός  Αντιφασιστικός Συντονισμός Αγρινίου. Όσοι είναι πιο σκεπτικοί (δηλ. δουλεύει το μυαλό τους ακόμη) και είναι Έλληνες, είναι ευπρόσδεκτοι από μέρους μας, για να τους ενημερώσουμε. Η “Ελλήνων Συνέλευσις” προσφέρει πολύ περισσότερα από φτηνή μπύρα και λαθραίο  καπνό που προσφέρεται στα Εξάρχεια!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ