Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Καρυστιανού-Ασλανίδης:«Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια»
Καρυστιανού-Ασλανίδης:«Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια»

Καρυστιανού-Ασλανίδης:«Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια»

Οι δύο γονείς, αναγκάζονται να διαψεύσουν – για άλλη μια φορά – τις κακόβουλες φήμες που διακινούνται απο τη Νέα Δημοκρατία για το ενδεχόμενο να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές και να ακολουθήσουν πολιτική καριέρα…

«Να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα….» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση των δύο γονέων.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά… Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια. Επίσης, η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας”, δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του ,μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας . Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.
Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες. Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…. Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Ιαπωνία:Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους για τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ

>>Ελλάδα 2024:Χωρίς λάδι στο ντουλάπι και η φέτα να είναι μακρινό όνειρο.