Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ιαπωνία:Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους για τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ
Ιαπωνία:Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους για τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ

Ιαπωνία:Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους για τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ

Μαζικές διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας, καθώς ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησής του να υπογράψει τη Συνθήκη για την Πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες είναι στους δρόμους κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη του ΠΟΥ, το Τόκιο έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει στη συνθήκη και θα ξεπουλήσει τους Ιάπωνες στην παγκόσμια ελίτ παρά την αντίθεσή τους.

Τώρα θα αναρωτιέσται γιατί στην Ελλάδα δεν ανησυχεί κανείς… Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας κοινωνίας παραδομένης στη μοίρα της.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό λαό, η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ θα υπονομεύσει την ιαπωνική κυριαρχία, επιτρέποντας στην παγκόσμια ελίτ να χρησιμοποιήσει τις κρίσεις υγείας για να υπαγορεύσει όρους δημιουργίας νόμων και όρων σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Ο Klaus Schwab έχει δηλώσει άλλωστε ότι η δημοκρατία είναι μια ξεπερασμένη έννοια και οι εκλογές σύντομα θα καταργηθούν σταδιακά.

Ο ιαπωνικός λαός δεν είναι σαν τον “ελληνικό”, και δεν πρόκειται να δεχτεί καμιά προδοτική συμφωνία της κυβέρνησής του ξαπλωμένος στον καναπέ.

Η 13η Απριλίου θα μείνει χαραγμένη στα χρονικά της σύγχρονης Ιαπωνικής ιστορίας καθώς εκατοντάδες χιλιάδες περήφανοι Ιάπωνες σε όλο το έθνος συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια της κυβέρνησής τους να παραδώσουν την κυριαρχία τους στην παγκόσμια ελίτ.

Οι διαμαρτυρίες επικεντρώθηκαν στη ευρεία αντίθεση στη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, με τις κλιμακούμενες ανησυχίες για «μολυσματικές ασθένειες» και «δημόσια υγεία» που γίνονται ισχυρά εργαλεία για μια άνευ προηγουμένου ώθηση προς αυτό που από πολλούς εκλαμβάνεται ως ολοκληρωτική κοινωνία επιτήρησης.

Από τους πολυσύχναστους δρόμους του Ikebukuro έως τις συγκεντρώσεις στο Higashi-Ikebukuro Central Park, η τεράστια κλίμακα συμμετοχής λέει πολλά για το επίπεδο πατριωτισμού και υπερηφάνιας του Ιαπωνικού λαού.

Οι διοργανωτές ζητούν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως την κατακόρυφη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις μετά τους εμβολιασμούς. Μιλησαν για την έλλειψη εξηγήσεων και την απότομη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και ζήτησαν απο την κυβέρνηση να λογοδοτήσει με σαφήνεια τι συμβαίνει με τους θανάτους που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Ο καθηγητής Inoue που μίλησε στην διαμαρτυρία, τόνισε την ανησυχητική τάση της υγείας να οπλίζεται σε αυτό που ονόμασε ως « ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που διεξήχθη με παραπλανητικές πληροφορίες. ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Προς ολοκληρωτικό πόλεμο – Ισραήλ: Θα κτυπήσουμε κατ’ευθείαν το κεφάλι του τέρατος – Ιράν: Θα εξαφανίσουμε το σιωνιστικό μόρφωμα

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ