Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Μητέρα Κλαούντιας:«Όποιος χειροκρότησε τον Καραμανλή είναι συνένοχος»
Μητέρα Κλαούντιας:«Όποιος χειροκρότησε τον Καραμανλή είναι συνένοχος»

Μητέρα Κλαούντιας:«Όποιος χειροκρότησε τον Καραμανλή είναι συνένοχος»

Εξοργίστηκα πάρα πολύ με αυτή την εικόνα και μετά θα φταίμε εμείς που θα βγούμε από τα όριά μας, ανέφερε για τα χειροκροτήματα των βουλευτών της ΝΔ στον Κώστα Καραμανλή η μητέρα της 21χρονης Κλαούντια.

«Είναι άνθρωποι αυτοί; Κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια; Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα τα καταφέρουμε να δικαιωθούμε», ανέφερε η μητέρα της Κλαούντια, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Άλμα Λάττα μιλώντας στο MEGA, αναφερόμενη τις εικόνες με τους βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή να χειροκροτούν τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τόνισε ότι απελπίστηκε και εξοργίστηκε με όσα αντίκρισε.

«Το ανθρώπινο λάθος ναι υπάρχει, όμως για να γλιτώσει κάνεις το ανθρώπινο λάθος, έχεις συστήματα ασφαλείας»
«Την ομιλία του Κώστα Καραμανλή την εξέλαβα όπως όλοι. Όχι μόνο αυτός, γιατί αυτός καλά κάνει, μα και οι άλλοι που ήταν καθιστοί και χειροκροτούσαν και γελούσαν κάποιοι άλλοι, είναι συνένοχοι όλοι. Δεν είναι ένας, είναι όλοι. Εξοργίστηκα πάρα πολύ με αυτή την εικόνα, και μετά θα φταίμε εμείς που θα βγούμε από τα όριά μας. Προσβάλλει τη μνήμη των παιδιών μας. Τι κοροϊδία είναι αυτά που κάνουν απέναντι στον πολίτη που τους πληρώνει; Δεν έχουν παιδιά, εγγόνια; Περιμέναμε ότι θα τη δώσει από μόνος του τη βουλευτική ασυλία. Όλοι έτσι είχαμε την αίσθηση. Όχι μόνο δεν την έδωσε, αλλά δεν φταίει και σε τίποτα. Δεν ευθύνεται για κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως συμπλήρωσε ότι «πού να γίνει τηλεδιοίκηση τώρα, στη Λάρισα χρειάστηκε μόνο τρεις μήνες και με λιγότερα χρήματα. Οι μανούλες δεν ήξεραν καν τι γινόταν με τα τρένα, δεν θα είχαν είχαμε βάλει τα παιδιά μας σε αυτά τα καταραμένα τρένα».

Η Άλμα Λάττα μίλησε για το τι της έλεγε η Κλαούντια. «Μαμά θα γίνω διάσημη, μου έλεγε. Και έγινε διάσημη με τον θάνατό της. Και αυτός, γιατί είμαι κάνα και το πιστεύω, στο τέλος θα πληρώσει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ή με το ζόρι, θα τον βάλουμε στο σκαμνί και θα μπει φυλακή. Δεν γλιτώνει από την οργή της μανούλας. Ήταν τόσα παιδιά. Τόσα όνειρα, τους κάψανε τα όνειρα», ανέφερε.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Ο άνθρωπος εκείνη τη μέρα έπινε»

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ένα λουλούδι γεμάτο ζωή η κόρη μου. πόσο όμορφη, και τώρα που είναι; Μας βλέπει από ψηλά. Και εμείς εδώ οι μανούλες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Με τα θηρία που είναι εκεί στη Βουλή. Φώναξα δικαιοσύνη εδώ, στη Λάρισα. Δεν ζητάμε κάτι παράνομο, το καθήκον τους να κάνουν».

Η Άλμα Λάττα μίλησε για την απόδοση δικαιοσύνης και την ενδεχόμενη συγκάλυψη στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

«Προσπαθούν να το ρίξουν στο ανθρώπινο λάθος. Το ανθρώπινο λάθος ναι υπάρχει, όμως για να γλιτώσει κάνεις το ανθρώπινο λάθος, έχεις συστήματα ασφαλείας, ό,τι και αν γίνει, υπάρχουν αντικλείδια, φανάρια, τηλεδιοίκηση που βλέπεις τα πάντα και αποφεύγεις το ανθρώπινο λάθος. Ο άνθρωπος εκείνη τη μέρα έπινε. Υπάρχουν μάρτυρες, στο δικαστήριο θα βγουν όλα αυτά. Υπάρχουν μάρτυρες που έπιναν και γλεντούσαν στον ΟΣΕ. Εγώ ήμουν μέχρι Πέμπτη, Παρασκευή, κάθε λεπτό, εκεί στους γερανούς μήπως βρω το παιδί μου, ματωμένο, τραυματισμένο, όχι πεθαμένο. Και δεν υπήρχαν καν τσιμέντα. Οι γερανοί δούλευαν με κάτι τακάκια ξύλινα για να βγάλουν τα βαγόνια. Πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι έριξαν τσιμέντα για να δουλεύουν οι γερανοί;», τόνισε.

Σύμφωνα με τη μητέρα της Κλαούντια, «δεν είναι μόνο το μπάζωμα, ήρθαν 100 φορτηγά πήραν χώματα, 40 πόντους πάνω έσκαβαν. Υπήρχε και η Πυροσβεστική και άλλα άτομα. Άλλα 10 φορτηγά ήταν παρόντα όταν έφευγα τα φορτηγά από το σημείο. Ένας κατέγραφε τα φορτηγά, ο άλλος κοιτούσε με drone και άλλα 3-4 άτομα από την Περιφέρεια και την Πυροσβεστική».

Καταληκτικά υπογράμμισε πως, «εγώ τον Κώστα Αγοραστό τον ξέρω χρόνια. Τον βάλανε. Πήρε εντολές και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Να πει τα ονόματα, για το από πού πήρε εντολή».

Διαβάστε-CERN:Ξεκινά πείραμα την ημέρα της ολικής έκλειψης Ηλίου στις 8 Απριλίου

>>Οι Ρώσοι καταστρέφουν με εντυπωσιακά πλήγματα ακριβείας τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ