Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η χυδαιότητα και οι προκλήσεις των μεγάλων δυτικών Μέσων κατά του ελληνισμού

Η χυδαιότητα και οι προκλήσεις των μεγάλων δυτικών Μέσων κατά του ελληνισμού
Η χυδαιότητα και οι προκλήσεις των μεγάλων δυτικών Μέσων κατά του ελληνισμού
Η χυδαιότητα και οι προκλήσεις των μεγάλων δυτικών Μέσων κατά του ελληνισμού και η επιχειρούμενη διαστρέβλωσή της Ιστορίας μας προκαλεί για μια ακόμη φορά την έντονη αντίδραση των συνελλήνων καθώς το Netflix (για πολλοστή φορά) προκαλεί απεικονίζοντας τον Αλέξανδρο ΩΜέγα ως ομοφυλόφιλο! Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο κατάπτυστο ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God», έχει προκαλέσει πολλές και δικαιολογημένες αρνητικές αντιδράσεις καθώς μέσα από μια σειρά ανακριβειών, δείχνει στο τέλος τον θρυλικό στρατηλάτη ως κίναιδο!.
Αυτή η εσκεμμένη παραποίηση της ιστορικής αλήθειας και το επιδεικνυόμενο ανθελληνικό μένος μου φέρνει στον νου τον αφροκεντρισμό που προήχθη κυρίως στις ΗΠΑ., που κάποιοι επώνυμοι στις ΗΠΑ ιστορικοί και ιστοριογράφοι χρωμάτισαν τους αρχαίους Έλληνες μαύρους και ισχυρίστηκαν ότι ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων πηγάζει από την Αφρική. Να τραβάς δηλαδή τα μαλλιά σου!
Να θυμίσω ότι ο αφροκεντρισμός, ως ιδεολογική και πολιτική συνιστώσα, έχει συγκεκριμένη καταγωγή και σκοπιμότητα. Στη σημερινή του μορφή δεν είναι παρά ένα υποπροϊόν της πολυπολιτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας.
Τα ρεύματα αυτά τείνουν να καταργήσουν την ίδια την αντικειμενικότητα, την επίκληση των αποδεικτικών στοιχείων και την ορθολογική θεμελίωση των δεδομένων.
Το παρελθόν σχετικοποιείται, καθίσταται εύχρηστο εργαλείο για όσους επιδιώκουν να διαμορφώσουν μία συγκεκριμένη εικόνα της ιστορίας, ώστε να ικανοποιήσουν ιδιοτελείς πολιτικές επιδιώξεις.
Ένα έχω να πω! Έλληνες αφυπνιστείτε!

ΑΠΟ TIMELINE Marinos Georgatos

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ !!!!!

σ.σ.  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

ΠΩΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ; Καταστατικός Χάρτης της Νυρεμβέργης




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ