Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κοινωνία Ώρα Μηδέν Τέμπη προσπάθεια απόκρυψης του τι μετέφερε το εμπορικό τρένο από τον πρόεδρο Επιτροπής της Βουλής (βίντεο)

Κοινωνία Ώρα Μηδέν Τέμπη προσπάθεια απόκρυψης του τι μετέφερε το εμπορικό τρένο από τον πρόεδρο Επιτροπής της Βουλής (βίντεο)
Κοινωνία Ώρα Μηδέν Τέμπη προσπάθεια απόκρυψης του τι μετέφερε το εμπορικό τρένο από τον πρόεδρο Επιτροπής της Βουλής (βίντεο)

από tmln Denis.Hoidas.

DEJA VU:
Το χω ξαναδει αυτο το εργο, ρεπστμου!!!

Στην δεκαετια του 60 ειχε σπασει τα ταμεία μία μαυροασπρη ταινια του Νικου Φοσκωλου: << Κοινωνία Ωρα Μηδεν >>

Εκεί, ο κρατικός αξιωματουχος (Ζωρας Τσάπελης) αναλαμβάνει, εκ μέρους του Καθεστωτος, την αποστολή της συγκάλυψης των αιτιών ενός αεροπορικού δυστυχηματος. Και έχει την φαεινή εμπνευση να αναθεσει την έρευνα σε ενα συγγενικό του ρεμάλι (Νικος Κούρκουλος), σίγουρος ών οτι αυτος θα συνεχισει να μπεκρουλιάζει και θα αρκεστει στο να γράψει ένα ψευτοπορισμα “στο ποδι” που θα τους βγάλει ολους λαδι. Η ανατροπή στο έργο συμβαίνει οταν ο πρωταγωνιστης μπλέκει με επιζώσα του δυστυχήματος (Φλωρετα Ζαννα) και το παίρνει το ζήτημα πατριωτικά αναζητώντας την αλήθεια μέσα στα σκατα.
Ε, λοιπόν, αυτο το ΄εργο μου θυμισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που διορισε το Συστημα Κούλη για να “διερευνήσει” τα αιτια της Σφαγής στα Τέμπη.

“Εμπειρογνώμονες” που δεν πάτησαν ποτέ το ποδι τους στον τοπο της τραγωδίας και εγραψαν ένα “πορισμα” απο το σπιτι τους, πήραν το χοντρο μπαγιόκο τους και κοιμηθηκαν με ήσυχη την συνειδησή τους…

<< Αυτή ειναι η Ελλάδα!>>, όπως θα έλεγε και ο Σημιτης, ο Αρχιερέας της (ατιμώρητης) Διαφθορας που συνεβαλε κι αυτος, καποτε, να γινει η χωρα σαν τα μούτρα του…

(Ο πρωτος εκ των εξετασθεντων υπήρξε άψογος, αλλα για έναν λογο: Η “ανάκρισή” του αφορούσε μια διαχρονική διαφθορά στους ελληνικους σιδηροδρομους (μέσα και ο Συριζα και οι πριν απο αυτον) οποτε δινόταν το αλλοθι της “εξισωσης ευθυνων” στην Κουλοσυμμορία…)

Συμπερασμα:

Ολη η καούρα των Καθεστωτικών Μαφιόζων του Μαξίμου έγκειται στο να μην μαθευτει το τι κουβάλαγε ΚΡΥΦΑ (για λογαριασμο των εγχωριων Μαφιοζων-ΜεγαλοΛαθρεμπορων) το εμπορικό τρένο των Ιταλών Μαφιόζων της Hell-ένικ τρέινς.

(Ναι, ειναι μαφιόζοι, συμφωνα με τις υποψιες της ιταλικης δικαιοσυνης, σε παλαιοτερες “υποθέσεις” τους, επι ιταλικου εδάφους…)

Οταν ένα τρενο περιέχει βαγονια με ευφλεκτα χημικά, τα βαγονια αυτα μπαινουν -για λογους ασφαλείας- σε συγκεκριμένο σημείο του συρμου ενω μεσολαβουν άδεια βαγονια πριν και μετα απο αυτα, ώστε να μην υπάρχει μεταδοση φωτιάς σε αλλα ευφλεκτα σε περιπτωση σύγκρουσης ή εκτροχιασμου. Εδω τιποτε απο αυτα δεν τηρηθηκε ακριβως επειδη το υλικό που προκάλεσε την εκρηξη (και πολλαπλάσιους θανάτους αθώων) μεταφερόταν “στη ζούλα και χωρις χαρτια”. Και πολλοι (απο “ψηλά” εως αρκετα “χαμηλότερα”) θα κονομησουν τρελο μαυρο χρήμα, απο σκοτεινές πηγες, αν το θέμα του λαθραίου χημικού δεν φτάσει ποτέ στο δικαστηριο…

ΒΟΝUS:

Οι σπουδαστες Θεατρικων Σχολών, ας μελετησουν επισταμενα τις ενστικτωδεις (ενοχικές) εκφράσεις δυσφορίας του δευτερου και του τρίτου μάρτυρα.

Ισως κάποτε να τους χρειαστει η πιστή αναπαραγωγή τους σε καποιο μελλοντικο θεατρικο τους ρόλο όπου θα πρεπει να αποδοθεί στο κοινό η αισθηση
<< Ωχ! Μας πήρανε χαμπάρι, ρε πστ μου,
και μας ξεβρακώσανε σε δημόσια θέα!…>>

 




ARVE

 

 

 

 


σ.σ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΛΔ ΑΠΟΠΑΤΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ