Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το «Operation Warp Speed» ενορχηστρώθηκε με την πρόθεση να προκαλέσει μαζική γενοκτονία. Έχει σημασία ποιος το λέει

Το «Operation Warp Speed» ενορχηστρώθηκε με την πρόθεση να προκαλέσει μαζική γενοκτονία. Έχει σημασία ποιος το λέει
Το «Operation Warp Speed» ενορχηστρώθηκε με την πρόθεση να προκαλέσει μαζική γενοκτονία. Έχει σημασία ποιος το λέει
Μία γυναίκα, πρώην φαρμακευτικό στέλεχος και ερευνήτρια η Alexandra “Sasha” Latypova έχει διατυπώσει τα επιχειρήματα της για το «Operation Warp Speed» ένα σχέδιο που ενορχήστρωθηκε με σκοπό τη διάδοση “βιοπολέμικών όπλων” που διατίθενται στο εμπόριο ως “εμβόλια για τον COVID-19” και λειτούργησαν με την πρόθεση να προκαλέσουν «μαζική γενοκτονία».

Η Alexandria Latypova εργάστηκε για περισσότερα από 25 χρόνια στη φαρμακευτική βιομηχανία με εξειδίκευση στην έρευνα και ανάπτυξη φαρμάκων, αναλύσεων δεδομένων, κλινικών δοκιμών και τεχνολογιών, ενώ συνίδρυσε πολλούς ερευνητικούς οργανισμούς.

«Τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπήρξε πρόθεση να βλάψουν τους ανθρώπους με τις ενέσεις για τον COVID 19, [τα] λεγόμενα «εμβόλια», είπε η Alexandria Latypova. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στη… δίωξη και την προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη».

Υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση του Υπουργείου Άμυνας της κυβέρνησης Τραμπ, κατασκευαστές φαρμάκων όπως η Pfizer, η Moderna και η Janssen άρχισαν να παράγουν ένα πλάνο για το Operation Warp Speed ​​– πολύ πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα Covid, όπως αποδεικνύεται. Αυτές οι οργανώσεις «υψηλού μεγέθους», επιμένει η Latypova, απλώς υπάκουαν στις εντολές του Υπουργείου Άμυνας.

Όπως εξήγησε η Latypova, το Υπουργείο Άμυνας κατάφερε να ταξινομήσει αυτά τα «εμβόλια», όχι ως φάρμακα ή φαρμακευτικά προϊόντα, αλλά ως «αντιμέτρα για την αντιμετώπιση του COVID, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την επισήμανση ως ιατρικά προϊόντα.

Ωστόσο, ενώ τέτοιοι νόμοι δεν ίσχυαν για αυτά τα «εμβόλια COVID-19», η κυβέρνηση των ΗΠΑ προώθησε μια ενορχηστρωμένη κάλυψη με τυπικές διαδικασίες δοκιμών, παρακολούθησης και έγκρισης που τηρούνταν αυστηρά από το CDC και το FDA οι οποίες βασίζονταν σε ψεύτικα στοιχεία, ακόμη κι όταν χιλιάδες τραυματισμοί και θάνατοι είχαν τεκμηριωθεί απο ανεξάρτητους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και μέσα ενημέρωσης, σήμαναν συναγερμό για να τις συγκαλύψουν απο τις εταιρείες κοινωνικών μέσων.

«Αυτό σημαίνει ότι ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών επέβλεψε τη δημιουργία και την εφαρμογή αυτών των «αντιμέτρων για τον κορωνοϊό», όπως ταξινομήθηκαν πριν ονομαστούν λανθασμένα «εμβόλια».

Αυτός είναι ο λόγος που την ονόμασαν Operation Warp Speed: επειδή ήταν μια επιχείρηση στρατιωτικού βιολογικού πολέμου, όχι μια επιχείρηση «δημόσιας υγείας».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) διαδραμάτισαν επίσης το ρόλο τους με γρήγορη παρακολούθηση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα βιολογικά όπλα, ακολουθούμενη από επίσημη έγκριση για ορισμένα από αυτά – και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τον Δεκέμβριο, η Latypova τα εξέθεσε όλα σε μια βιντεοδιάλεξη όπου παρουσίασε την οργανωτική δομή και τη ροή χρημάτων αυτής της εγκληματικής επιχείρησης.

Τα εμβόλια Covid εκπαιδεύουν το σώμα «να αυτοκαταστρέφεται»

Η ουσία της παρουσίασης της Latypova ισχυρίζεται ότι το υπουργείο υγείας, η Big Pharma και το Big Regulation (το FDA και το CDC) συνωμότησαν μεταξύ τους «για να διαπράξουν μαζικές δολοφονίες μέσω βιοτρομοκρατίας και επιχειρήσεων πληροφοριακού πολέμου σε όλο τον κόσμο».

«Τα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι υπήρξε πρόθεση να βλάψει τους ανθρώπους με τις ενέσεις του Covid-19, τα λεγόμενα «εμβόλια» και άλλα παράλογα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού που εφαρμόζονται αδιάκοπα από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο», είπε .

(Σχετικό: Claudia Stauber: Η ακτιβίστρια που προσπάθησε απο το 2019 (προ Covid εποχή) να μιλήσει για την ατζέντα των εμβολίων! (βίντεο) )

Η Latypova ισχυρίζεται ότι σχεδιάστηκαν με αυτόν τον τρόπο σκόπιμα ως χημικό και βιολογικό όπλο εναντίον της ανθρωπότητας, κάτι που, όπως λέει, τεκμηριώνεται από ένα εκτεταμένο σύνολο βιβλιογραφίας, μελετών, επιστημονικών συζητήσεων και στοιχείων που δημοσιεύονται για αυτό το θέμα.

«Υπάρχουν πολυάριθμοι μηχανισμοί ενσωματωμένοι στις ενέσεις του Covid-19», εξήγησε περαιτέρω. «Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι ενέσεις έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα κύτταρά σας να επιτίθενται στον εαυτό τους, να κάνουν τα κύτταρά σας να εκφράζουν αντιγόνα που είναι τοξικές πρωτεΐνες ακίδας και στη συνέχεια να δημιουργούν αντισώματα για να επιτεθούν στα κύτταρα. Έτσι, εκπαιδεύει το σώμα σας να αυτοκαταστρέφεται».

Δεν υπάρχει τίποτα ασφαλές, πόσο μάλλον αποτελεσματικό, σχετικά με αυτές τις ενέσεις, με άλλα λόγια – εκτός εάν ο αποτελεσματικός στόχος ήταν η μαζική μείωση του πληθυσμού. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενέσεις λειτουργούν όπως έχουν σχεδιαστεί – τα αποτελέσματα αυτού όπως τόνισε, δεν τα έχουμε δει ακόμη.

Από την αρχή, τα σήματα ασφαλείας ήταν «προφανή», λέει η Latypova. Και όμως κανείς σε οποιαδήποτε θέση εξουσίας δεν φαινόταν να δείνει σημασία, αγνόησαν κατ εντολή αυτά τα σήματα ασφαλείας επειδή ο στόχος ήταν η δολοφονία ανθρώπων.

«Δεν υπάρχει καμία αποτελεσματικότητα σε αυτές τις λήψεις», αποκαλύπτει η Latypova. «Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρνητική αποτελεσματικότητα, που σημαίνει ότι αυτές οι ενέσεις σας  αρρωσταίνουν και σας πεθαίνουν».

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής των πλάνων, οι καλές πρακτικές παραγωγής (GMP) αγνοήθηκαν εντελώς, επίσης προφανώς λόγω του σχεδιασμού, για να εξασφαλιστεί περαιτέρω ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα προϊόντος. Αν τηρούνταν τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας, οι ενέσεις θα είχαν καταλήξει λιγότερο θανατηφόρες, κάτι που θα ήταν αντίθετο στην επιχείρηση.

«Διαπιστώσαμε ότι αυτά τα προϊόντα είναι, μολυσμένα, δεν συμμορφώνονται καθόλου με αυτό που λέει η ετικέτα», λέει η Latypova. “Και είναι σχεδιασμένα να είναι εξαιρετικά τοξικά.”

«Θα πρέπει να σταματήσουν όλοι αμέσως και αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί σωστά. Και θα πρέπει να φέρουμε τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο».

Δείτε ακόμα: Dr. Pierre Kory: «Πρέπει να τεθεί επιτέλους δημόσια το ερώτημα, τι συνέβη το 2021 που οδήγησε σε αυτά τα άνευ προηγουμένου ποσοστά θανάτων;».

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ