Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Υπερβολικοί θάνατοι:Ποιοί οι λόγοι?Γιατί δεν αναλύει κανείς τα στατιστικά στοιχεία?
Υπερβολικοί θάνατοι:Ποιοί οι λόγοι?Γιατί δεν αναλύει κανείς τα στατιστικά στοιχεία?

Ανακαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από τους υπερβολικούς θανάτους

Δεν ξέρω πώς οι γιατροί θα μπορέσουν να το αγνοήσουν αυτό, είναι ξεκάθαρο. Οι θάνατοι στο γράφημα αυξάνονται ανά ημέρα μετά την έναρξη του εμβολιασμού. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε η καμπύλη να πάει προς τα κάτω.

Εάν κάνετε μια απλή γραφική παράσταση του απόλυτου αριθμού θανάτων ανά ημέρα μετά τη χορήγηση του εμβολίου σε σχέση με τον αριθμό των ημερών που έχουν περάσει από την εμβολιασμό, εκτός από μια σύντομη περίοδο 21 ημερών μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός των θανάτων ανά ημέρα θα έπρεπε να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αυτό τουλάχιστον για ένα ασφαλές εμβόλιο.

Αντίθετα, το εμβόλιο κατά του COVID, αυξάνει τους θανάτους σταθερά με την πάροδο του χρόνου για έως και 365 συνεχόμενες ημέρες. Αυτό συμβαίνει σε κάθε χώρα, μετά από κάθε δόση, αυτό δείχνουν όλα τα δεδομένα!

Πως θα το δικαιολογήσετε αυτό;

Τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας δείχνουν την αλήθεια

 αφορά όλες τις ηλικίες και όλες τις δόσεις, βλέπουμε ότι το ποσοστό θνησιμότητας αυξάνεται κατά 49% από την εβδομάδα 5 (1.020) στην εβδομάδα 23 (1.520). Αυτή είναι μια εκπληκτική αύξηση σε λιγότερο από 5 μήνες. Μια σταθερή κοόρτη (μείγμα ηλικίας) για 6 μήνες που κάνει την κοόρτη να είναι ελαφρώς μικρότερη με την πάροδο του χρόνου, κάνει την τεράστια θνησιμότητα που αυξάνεται ακόμη πιο ανεξήγητη).

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς μπορεί να συμβεί αυτό. Μια αύξηση της θνησιμότητας κατά 49% σε 5 μήνες σε έναν πληθυσμό 2 εκατομμυρίων ατόμων που επιλέχθηκαν από 5 εκατομμύρια εμβολιασμένων ανθρώπων είναι απλά σοκαριστική.

ΔΕΙΤΕ:Αποκαλυπτικά στοιχεία: Θάνατοι από mRNA εμβόλια στη Νέα Ζηλανδία [Βίντεο]

Η μόνη εξήγηση είναι ότι το εμβόλιο για τον COVID σκοτώνει ανθρώπους. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει διαφορετικά. 

Αυτός είναι ο λόγος που το CDC δεν θα δείξει ποτέ στην Αμερική τα δεδομένα της Medicare. Ποτέ. Η αλήθεια πρέπει να κρύβεται από όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που η ιατρική κοινότητα δεν συζητά ποτέ τα στατιστικά δεδομένα, κάνει σαν μην υπάρχουν.

Αν έπρεπε να εξηγήσουν τα στατιστικά, τότε θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος. Τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί σε άλλες τέσσερις χώρες: Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Μαλδίβες. Σημειώστε ότι το Medicare είναι κυρίως για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και το μέσο ποσοστό θνησιμότητας είναι περίπου 4% ετησίως.

Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν το 2021 και το γράφημα εξετάζει τον αριθμό των θανάτων ανά ημέρα από τότε που έγινε το πρώτο εμβόλιο εκείνο το έτος.

Σε διάστημα ενός έτους, η ηλικιακή κατανομή αλλάζει κατά ένα μικρό ποσοστό από τότε που πεθαίνουν οι άνθρωποι. Έτσι, η κοόρτη σταθερού μεγέθους (ο αριθμός των ατόμων που έκαναν τη δόση το 2021) μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Αλλά η ουσία είναι ότι για ένα ασφαλές εμβόλιο, η γραμμή έχει πάντα κλίση προς τα κάτω μετά από μια πολύ σύντομη ανοδική κλίση για να φτάσει το ποσοστό θνησιμότητας στη βασική γραμμή που προκαλείται από το προσωρινό φαινόμενο υγιούς εμβολιασμού (tHVE). Αυτό το μικρό διάστημα διαρκεί έως 21 ημέρες περίπου. Έτσι, ξεκινώντας από την Ημέρα 28, η κλίση θα πρέπει να είναι πάντα προς τα κάτω.

Έτσι, εάν έχουμε συνολικό ποσοστό θνησιμότητας αρχικά στο 4%, ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν ανά ημέρα θα πρέπει να είναι 4% ή χαμηλότερος από ό,τι στην αρχή των 28 ημερών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε όλες τις ηλικιακές καμπύλες για να βεβαιωθούμε, πως πάντα έχει κλίση προς τα κάτω. Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η κοόρτη, τόσο μεγαλύτερη πρέπει είναι η καθοδική κλίση.

Τα δεδομένα της Medicare το 2021

Αυτή είναι η καμπύλη εμβολίου του πνευμονιόκοκκου από τη Medicare το 2021. Για όλες τις ηλικίες. Εξετάζει άτομα που εμβολιάστηκαν κάποια στιγμή το 2021 για 1 χρόνο μετά τον εμβολιασμό για να δει πόσοι πέθαναν.

Η παρακολούθηση είναι 1 έτος από την ημερομηνία λήψης για κάθε άτομο. Η διαστρωμάτωση ηλικίας των αποτελεσμάτων δείχνει το ίδιο σχήμα και για τα δύο εμβόλια. Έτσι, οι ηλικίες 65-75, 75-85 και 85 και πάνω έχουν το ίδιο σχήμα, απλώς διαφορετικό ύψος και μεγαλύτερη αρνητική κλίση για τις μεγαλύτερες κοόρτες. Υπάρχουν λιγότεροι συνολικά άνθρωποι που έλαβαν αυτό το εμβόλιο (δεν είναι ετήσιο), οπότε γι’ αυτό οι απόλυτοι αριθμοί θανάτων είναι μικρότεροι. Αλλά 300 θάνατοι την ημέρα και πάλι είναι αρκετοί για να δημιουργηθεί ένα “μικρό σήμα θορύβου”.

Τώρα θα δούμε ακριβώς το ίδιο γράφημα απο την ίδια εταιρία με το παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά θα αφορά το εμβόλιο κατά του COVID που επίσης παρακολουθεί τις ημέρες από την πρώτη δόση (το 2021). Βλέπεις το πρόβλημα; Η κλίση είναι είναι συνεχώς προς τα πάνω. Υποτίθεται ότι θα πρεπε να είναι αρνητική.

Το ίδιο αποτέλεσμα παρατηρείται στην Νέα Ζηλανδία για τους 65 ετών και άνω και η θνησιμότητα αυξάνεται για 400 ημέρες μετά την δόση (δημιουργώντας νέα υψηλά).

Οι θάνατοι από COVID ήταν της τάξης των 10 θανάτων την ημέρα σε ολόκληρο τον πληθυσμό των 5 εκατομμυρίων. Στα παραπάνω γραφήματα, πρόκειται για ~1 εκατομμύριο άτομα, επομένως τυχόν επιπτώσεις του COVID θα είναι της τάξης των 2 θανάτων την ημέρα, δηλαδή 14 θανάτους την εβδομάδα.

Ωστόσο, οι καμπύλες των θανάτων μετά τη πρώτη δόση είναι όλες αφού υπήρχαν ήδη οι θάνατοι από τον COVID, επομένως η κλίση μετά την πρώτη δόση προς τα πάνω δεν μπορεί να εξηγηθεί με τον COVID. Το σχήμα της καμπύλης θανάτου του COVID δεν αυξάνεται αλλά είναι σχετικά επίπεδο.

Το εμβόλιο κατά του COVID προσφέρεται βασικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό και η καμπύλη του είναι ανώμαλη, εμφανίζοντας μια συμπεριφορά που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Το εμβόλιο της γρίπης προσφέρεται ευρέως σε λήπτες της Medicare, έχει συγκρίσιμο αριθμό θανάτων ανά ημέρα (εντός συντελεστή 2) αλλά δεν παρουσιάζει αυτή την ανώμαλη συμπεριφορά (καμπύλη θανάτου με θετική κλίση).

Αναρωτιέμαι τι μπορεί να το προκάλεσε; Θα πρέπει να ήταν κάτι άγνωστο που μας απέκρυψαν, εφόσον το εμβόλιο παραμένει ασφαλές και αποτελεσματικό, σωστά;

Το ίδιο ακριβώς σενάριο και από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ:

Το ίδιο αποτέλεσμα και στις Μαλβίδες

Συμπεράσματα:

  1. Αυτό το φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν (αύξηση σε 365 ημέρες από το πρώτο εμβολιασμό). Πρέπει λοιπόν να έχει προκληθεί από κάτι νέο, που δεν υπήρχε πριν από το 2021.
  2. Θα το είχαμε δει και στο εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο.
  3. Τα medicare έκαναν δύο γραφήματα που ήταν πανομοιότυπα εκτός από το είδος εμβολίου, επομένως δεν είναι τεχνούργημα κωδικοποίησης.
  4. Το αρνητικό αποτέλεσμα φαίνεται ΜΟΝΟ στο εμβόλιο COVID.
  5. Η αύξηση της θνησιμότητας κατά 30% είναι τεράστια. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.
  6. Το αποτέλεσμα συμβαίνει σε κάθε χώρα στην οποία τα δεδομένα εμβολιασμού για τον COVID είναι τα ίδια.

Αν δεν ήταν το εμβόλιο κατά του COVID που προκάλεσε την αύξηση, τότε τι ήταν αυτό που ταιριάζει με όλες τις παραμέτρους που αναφέρονται παραπάνω; Τίποτα. Αυτή είναι η απόδειξη. Απλώς δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Και ενώ, έχουμε πολλά δεδομένα ότι τα εμβόλια για τον COVID σκοτώνουν ανθρώπους. Αντίθετα δεν έχουμε κανένα δεδομένο πως τα εμβόλια για τον COVID έσωσαν ανθρώπους. Οι γιατροί πρέπει να κερδίζουν τα προς το ζην. Εάν μιλήσουν για το εμβόλιο, θα απολυθούν ή/και θα ανακληθούν οι πιστοποιήσεις του διοικητικού συμβουλίου τους το χουμε δει άλλωστε να συμβαίνει. Πρέπει λοιπόν να λένε ψέματα στους ασθενείς τους. Είναι αυτοσυντήρηση. Η διαφωνία απλά δεν γίνεται ανεκτή.

Έτσι όμως το έγκλημα θα συνεχιστεί επ’ αόριστον…

Μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα με τον γιατρό σας και ζητήστε του να σας τα εξηγήσει και να σας πει γιατί πιστεύει ότι και τα δύο εμβόλια είναι ασφαλή. Στη συνέχεια, ρωτήστε τους πώς θα ήταν ένα μη ασφαλές εμβόλιο. Ηχογραφήστε τη συνομιλία και δημοσιεύστε την. Δεν πρέπει να μένουμε άπραγοι μπροστά σε ένα τέτοιο έγκλημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RIFE

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ