Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Οι ανησυχητικές συνέπειες: Αύξηση των υπερβολικών θανάτων παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη!
Οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη!

Μέχρι το σημείο που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) χορήγησε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα «εμβόλια» (COVID-19) σε παιδιά, οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ παιδιών σε όλη την Ευρώπη ήταν σε σταθερά χαμηλά πλαίσια, αυτό δείχνουν τα δεδομένα και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το αμφισβητήσει. Στη συνέχεια, όταν χορηγήθηκε το εμβόλιο σε παιδιά, οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών άρχισαν να φτάνου στα ύψη.

Με άλλα λόγια, τα παιδιά σε όλη την Ευρώπη ήταν γενικά υγιή καθ’ όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» – και μόλις μόλις η κυβέρνηση άρχισε να πιέζει τα παιδιά να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID μαζί με τους ενήλικες, τα στατιστικά άλλαξαν.

Μόλις ξεκίνησε η Επιχείρηση Warp Speed ​​από το καθεστώς Τραμπ, οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ όλων άρχισαν να εκτοξεύονται στα ύψη. Στην Ευρώπη, οι υπερβολικοί θάνατοι σε παιδιά αυξάνονταν σταθερά μέχρι το τέλος του 2021 και συνέχισαν να αυξάνονται έκτοτε καθώς οι μακροχρόνιες ζημιές από τα εμβόλια συνεχίζονται.

Για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, τα εμβόλια COVID σκοτώνουν τα παιδιά

Το 2020, κατά τις πρώτες ημέρες της «πανδημίας», οι υπερβολικοί θάνατοι παιδιών ηλικίας 0-14 ετών σε όλη την Ευρώπη ήταν -511, που σημαίνει ότι πέθαναν 511 λιγότερα παιδιά από το κανονικό. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι την εβδομάδα 21 του 2021, όταν αναφέρθηκαν -330 υπερβολικοί θάνατοι.

Τη στιγμή που ο EMA επέκτεινε την EUA για τα εμβόλια COVID-19 στα παιδιά – αυτό συνέβη στις 28 Μαΐου 2021 – οι υπερβολικοί θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021, αναφέρθηκαν 685, κάτι που μπορεί να μην ακούγεται πολύ στο γενικό πλαίσιο των πραγμάτων, αλλά είναι σημαντικό στο γεγονός ότι η ανοδική τάση είχε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κατά τη διάρκεια του 2022, αναφέρθηκαν άλλοι 1.385 υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ παιδιών στην Ευρώπη, και έπειτα άλλοι 753 περίπου το 2023, από την εβδομάδα 45.

«Αυτό σημαίνει ότι 2.823 περισσότερα παιδιά έχουν πεθάνει από το αναμενόμενο σε όλη την Ευρώπη από τότε που ο EMA παρέτεινε την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης του εμβολίου για τον COVID-19 στα παιδιά», αναφέρει το The Exposé.

Είναι προφανές μόνο από αυτά τα απλά στοιχεία ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτούς τους εμβολιασμούς. Απλώς, ελάχιστοι που κατέχουν θέσεις εξουσίας είναι πρόθυμοι να το αναγνωρίσουν, αντίθετα κατηγορώντας όλους τους άλλους ως άσχετους παράγοντες σαν δικαιολογία. Αλλά και πάλι για τα στατιστικά δεν χρειάζεται να είσαι εμπειρογνώμονας για τα ερμηνεύσεις.

«Όπως είπε κάποιος – τα «εμβόλια» είναι το δώρο που έδωσε ο θεός», αναφερόμενος σε ένα άλλο πρόσφατο άρθρο σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων λέπρας που ανιχνεύονται τώρα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων. Εκτός κι αν πιστεύεται πως και αυτό είναι ένα τυχαίο συμβάν..

Αυτά τα στατιστικά φαίνεται να μην αφορούν τις κυβερνήσεις μπροστά στο να προωθήσουν και πάλι τα θανατηφόρα εμβόλια τους. Μόνο πρόσφατα η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων ξεκίνησε επίσημη έρευνα για έναν τεράστιο αριθμό ανεξήγητων υπερβολικών θανάτων.

Για να μη αναφέρουμε Επιστημονική Έκθεση Σοκ η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα: Πως Τα εμβόλια Covid είναι η μόνη αιτία της αυξημένης θνησιμότητας απο κάθε αιτία – Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως!

Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου από τη Correlation Research in the Public Interest ( pdf ) , ποσοτικοποίησε το ποσοστό θνησιμότητας από τη δόση του εμβολίου (vDFR) για όλες τις ηλικίες — που είναι η αναλογία των θανάτων που προκλήθηκαν από το εμβόλιο με δόσεις εμβολίου που χορηγούνται σε έναν δεδομένο πληθυσμό. Μετά την ανάλυση των δεδομένων θνησιμότητας, οι ερευνητές υπολόγισαν την μέση θανατηφόρα τοξικότητα όλων των ηλικιών. ενός θανάτου ανά 800 ενέσεις σε όλες τις ηλικίες και τις χώρες. Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 παγκοσμίως από 13,25 δισεκατομμύρια ενέσεις στις 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε άλλη περίπτωση, ο πρόεδρος της ιατρικής Ένωσης της Οττάβα καταγγέλει πως οι θάνατοι απο τα εμβόλια Covid παγκοσμίως, είναι 20 εκατομμύρια και οι σοβαρές παρενέργειες 2,2 δις!!! (βίντεο)

«Αυτοί οι αριθμοί είναι οι καλύτερες εκτιμήσεις που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας τα κυβερνητικά δεδομένα για τις παγκόσμιες συνέπειες των θρόμβων που έχουν προκαλέσει τα εμβόλια Covid σε θανάτους και σοβαρές παρενέργειες… »

Λοιπόν είναι κι αυτός άσχετος; Η μήπως μια εγκληματική ελίτ κρύβει τα στοιχεία απο την δημοσιότητα; Για μας φυσικά η απάντηση είναι αυτονόητη, μιλάμε για το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας εν καιρώ ειρήνης!

ΠΗΓΗ anazitiseis

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η Ε.ΣΥ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ