Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΜΗΝΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΜΗΝΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 161 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ,

ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,

ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ !

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΒΙΑΣΗ ,

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ !

ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ :
ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ,
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 :
Ή ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΒΙΑΣΗ ,
Ή ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ !
ΑΡΘΡΟ 161 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ :
“Όποιος με βία ή απειλή βίας Ή ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ μιας εργασιακής Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, παρεμποδίζει εκλογέα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα Ή ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ σε εκλογές βουλευτών, ευρωβουλευτών Ή ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ή σε δημοψήφισμα κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με φυλάκιση.”
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, στο TWITTER ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο Δήμο Χαλανδρίου :
“Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή”.

Και σε ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση της κας Αγαπητού :

“Τώρα λοιπόν, βρήκαμε τον βηματισμό μας και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, μπορώ να δώσω μια υπόσχεση. Εάν κερδίσουμε το Χαλάνδρι θα γίνει καλύτερο. Εάν δεν τα καταφέρουμε, γιατί υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο στη ζωή, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. Για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του κατοίκους του Χαλανδρίου. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ”.

Πρόκειται για τον ΟΡΙΣΜΟ του εγκλήματος της βίας κατά εκλογέων, ο δε πρωθυπουργός παρέχει μέχρι και αυτή την ώρα άμεση συνέργεια στο έγκλημα, δια της πλήρους από πλευράς του κάλυψης του βουλευτή και υπουργού Γεωργιάδη, ενώ είναι προφανές ότι έχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση ως πρωθυπουργός να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

ΜΗΝΥΣΗ λοιπόν τη Δευτέρα το πρωί και σύντομα θα γνωρίζουν οι πολίτες ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η θέση των τριακοσίων για τον πολιτικό και εκλογικό εκβιασμό…

ΑΠΟ ΧΡΝΛΓ Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ