Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

(ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ)

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .

ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΜΠΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΈΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΗΝΑ .
ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟ .

ΕΙΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΕΙΔΑ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΧΩΜΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΈΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ . ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ .

ΕΙΔΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΗ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ DNA ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗΤΙΔΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ .

ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΑΜΑΣ . ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΧΑΜΑΣ . ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ . ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ .
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ . ΤΟΝ ISIS ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ .
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΜΑΤΑ .

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ .

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .

ΑΠΟ  Γερασιμος Μανετας

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ HOLLYWOOD ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ HOLLYWOOD;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ;;;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ;;;

……….ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ… ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ …

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΡΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ “ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΔΕΙΑ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ. 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ

ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΑΜΠΑΣΗΣ

Σε μια περίκλειστη με φράκτη στενή λωρίδα γης μήκους 41 χιλιομέτρων και πλάτους μεταξύ 6 και 12 χιλιομέτρων, που το Ισραήλ ελέγχει πλήρως από αέρος, θαλάσσης και ξηράς, έχοντας επί σειρά ετών επιβάλει πλήρη ναυτικό και χερσαίο αποκλεισμό και ελέγχοντας εξονυχιστικά όλα τα εισερχόμενα φορτία ειδών πρώτης ανάγκης για τυχόν μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών, με τους μισούς παλαιστινίους στη Γάζα να είναι πληροφοριοδότες της Μοσάντ και τα κατασκοπευτικά μέσα, επίγεια και εναέρια, να σαρώνουν τη Λωρίδα νυχθημερόν, το αφήγημα ότι η Χαμάς σχεδίασε και υλοποίησε μιας τέτοιας έκτασης και έντασης καταδρομική επιχείρηση εντός του ισραηλινού εδάφους, εκπαιδεύοντας μαζικά εκατοντάδες κομάντος και εισάγοντας λάθρα κάτω από τη μύτη του Ισραηλινού Στρατού εκατοντάδες τόνων εκρηκτικών υλών για την κατασκευή περισσότερων από δέκα χιλιάδων πυραύλων ικανών να προκαλέσουν κορεσμό στην ισραηλινή αεράμυνα τελευταίας γενιάς, επιπλέον δε ότι τους χιλιάδες αυτούς πυραύλους κατάφερε να κατασκευάσει μυστικά, στη συνέχεια να τους αποκρύψει, να τους διασπείρει και να τους καμουφλάρει σε εκατοντάδες σημεία εκτόξευσης ώστε οι πύραυλοι και το στρατιωτικό προσωπικό εκτόξευσης να καταστούν απρόσβλητοι από τα πλήγματα ακριβείας των κατασκοπευτικών και βομβαρδιστικών τελευταίας γενιάς αεροσκαφών F-15, F-16 και των αόρατων F-35 τής Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, και ότι για όλα αυτά τα προφανή που γνώριζε και ο τελευταίος πιτσιρικάς που πετάει πέτρες με σφεντόνες στους ισραηλινούς στη Γάζα, ότι η Μοσάντ δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα, εκλαμβάνεται ως αληθές μιας (ακόμη) σουρεάλ πραγματικότητας από τους οκταπλά μόνον εμβολιασμένους συμπολίτες μας.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ