Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΤι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην περιοχή;

Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην περιοχή;

Όλα τα παραπάνω για να αντιμετωπίσουν μερικούς εκατοντάδες αντε κάνα δυο χιλιάδες οπλισμένους ατακτους που διαθέτουν μερικα κινέζικα drone, αρκετά ψυχροπολεμικα καλασνικοφ, άφθονες μολότοφ και βόμβες με υλικά οικιακής χρήσης και βρίσκονται σε μια λωρίδα γης μεγέθους όσο το Πήλιο (χωρίς βουνά) και με πληθυσμό μιάμιση φορά όσο ο Νομός Θεσσαλονίκης. Έχουν κόψει το νερό στη Λωρίδα της Γάζας να πεθάνουν από δίψα αλλά προφανώς οι τρομοκράτες είναι οι Παλαιστίνιοι...

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Προφανώς έχει δράκο το παραμύθι. Το μεγαλύτερο αεροπλανοφορο και θαλάσσιο Πολεμικό σκάφος παγκοσμίως με 333 μέτρα μήκος.Μεταφέρει έως 80 πολεμικά αεροσκάφη. Έχει δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες. Κόστισε 14 δις $. Μεταφέρει πλήρωμα 5.000 "ατόμων" και στις υποδομές του περιλαμβάνει τουαλέτες για άνδρες, γυναίκες και ουδετερόφυλ@.
Προφανώς έχει δράκο το παραμύθι.

ΓΑΖΑ Προφανώς έχει δράκο το παραμύθι

Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην περιοχή;

Το μεγαλύτερο αεροπλανοφορο και θαλάσσιο Πολεμικό σκάφος παγκοσμίως με 333 μέτρα μήκος.
Μεταφέρει έως 80 πολεμικά αεροσκάφη.
Έχει δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Κόστισε 14 δις $.
Μεταφέρει πλήρωμα 5.000 “ατόμων” και στις υποδομές του περιλαμβάνει τουαλέτες για άνδρες, γυναίκες και ουδετερόφυλ@.

Καταπλέει στο Ισραήλ με σκοπό να παράσχει βοήθεια στις ένοπλες δυνάμεις του που διαθέτουν 350 υπερσύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη,

Διαθέτουν αμυντικό προϋπολογισμό 24 δις $ ετησίως,
Και έχουν άμεση Εφεδρεία 300.000 “ατόμων”.
Όλα τα παραπάνω για να αντιμετωπίσουν μερικούς εκατοντάδες αντε κάνα δυο χιλιάδες οπλισμένους ατακτους που διαθέτουν μερικα κινέζικα drone, αρκετά ψυχροπολεμικα καλασνικοφ, άφθονες μολότοφ και βόμβες με υλικά οικιακής χρήσης και βρίσκονται σε μια λωρίδα γης μεγέθους όσο το Πήλιο (χωρίς βουνά) και με πληθυσμό μιάμιση φορά όσο ο Νομός Θεσσαλονίκης.

Προφανώς έχει δράκο το παραμύθι.

Απλά δεν βγήκε ακόμα.

ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ  Ευστάθιος Δαφνομήλης

Έχουν κόψει το νερό στη Λωρίδα της Γάζας να πεθάνουν από δίψα αλλά προφανώς οι τρομοκράτες είναι οι Παλαιστίνιοι…

Υπ. Άμυνας Yoav Gallant δήλωσε:

«…Διέταξα μια πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας. Δεν θα υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν θα υπάρχει τροφή, ούτε καύσιμα, όλα είναι κλειστά…»

«ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ»

(ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ)

ΜΟΝΟΝ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ

WAKE

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ανέφερε «Οι ΗΠΑ στέλνουν το αεροπλανοφόρο τους στο Ισραήλ. Τι δουλειά έχει εκεί; Τι πάει να κάνει; Με την έλευση του αεροπλανοφόρου θα ξεκινήσουν σοβαρές σφαγές χτυπώντας τη Γάζα. Οφείλω να πω ότι το εξής: Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερες από 20 βάσεις στη Συρία. Τι δουλειά έχει μια αμερικανική βάση στη Συρία; (…) Δεν θα έπρεπε να αξιολογηθούν όλα αυτά; (…) Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν και εκπαιδεύουν όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Είτε στη Συρία, είτε σε αυτή την περιοχή, είτε στη Μέση Ανατολή. Μετατρέπουν τη Μέση Ανατολή σε λουτρό αίματος. Ας τα δούμε και αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ