Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Βετεράνος του Ισραηλινού Στρατού αποκαλύπτει ότι η επίθεση της Χαμάς ήταν «δουλειά από μέσα»
Βετεράνος του Ισραηλινού Στρατού αποκαλύπτει ότι η επίθεση της Χαμάς ήταν «δουλειά από μέσα»

Βετεράνος του Ισραηλινού Στρατού αποκαλύπτει ότι η επίθεση της Χαμάς ήταν «δουλειά από μέσα»

Βετεράνος του Ισραηλινού Στρατού στρέφεται εναντίον του Νετανιάχου, αποκαλύπτει ότι η επίθεση της Χαμάς ήταν «δουλειά από μέσα»… Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ ήταν μια «εσωτερική δουλειά» που πραγματοποιήθηκε με την πλήρη γνώση και υποστήριξη της ισραηλινής κυβέρνησης, σύμφωνα με έναν βετεράνο της Ισραηλινής Άμυνας που υπηρετούσε στα σύνορα της Γάζας.

«Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι συνέβη στις 7 Οκτωβρίου, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι οι κάτοικοι της Γάζας ήρθαν και ουσιαστικά έσφαξαν χίλιους Ισραηλινούς και απήγαγαν ένα μάτσο ανθρώπους, όλα σε περίπου 7 ώρες», είπε ο βετεράνος, πριν εξαπολύσει έναν εκπληκτικό χείμαρρο . αλήθειας που αφήνει κουρελιασμένη την επίσημη αφήγηση.

«Επομένως, θέλω να το αναθεωρήσω λίγο για να σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί πιστεύω ότι αυτή ήταν μια εσωτερική δουλειά» είπε…

«Πρώτα από όλα, θα ξεκινήσουμε με την 1η Σεπτεμβρίου. Η ισραηλινή κυβέρνηση κατέσχεσε τα όπλα των ομάδων ασφαλείας στις κοινότητες της ζώνης της Γάζας. Αυτό έγινε ενάντια στη θέληση αυτών των ομάδων ασφαλείας. Γιατί συνέβη αυτό, κανείς δεν ξέρει.

«Γρήγορα στις 10 Σεπτεμβρίου, οι δήμοι έλαβαν αναφορές, αυτοί είναι πολίτες, έλαβαν αναφορές για αυξημένες εντάσεις στα σύνορα της Γάζας στις εβραϊκές γιορτές. Αυτά εκτείνονται από το Yom Kippur έως το Shemini Atzeret, που ήταν το Σάββατο.

«Αυτοί οι ίδιοι αρχηγοί δήμων αν πρέπει να ακυρώσουν τις γιορτές τους υπό το φως των προειδοποιήσεων για αυξημένες εντάσεις στα σύνορα με τη Γάζα. Ο στρατός είπε όχι, μην ακυρώσετε τίποτα, φαίνεται ότι οδεύουμε σε μια περίοδο ηρεμίας.
«Τώρα, μπορείτε να υποθέσετε ότι η Shin Bet (Ισραηλινή Υπηρεσία Ασφαλείας) δεν γνώριζε για αυτήν την επίθεση. Αλλά αυτό είναι πολύ απίθανο. Το κράτος του Ισραήλ είναι ίσως το πιο προηγμένο κράτος επιτήρησης στον κόσμο. Τα σύνορα της Γάζας είναι πιθανώς τα πιο έντονα επιτηρούμενα. Ο Shin Bet, ο οποίος κατά κάποιον τρόπο ήξερε για έναν τύπο που είχε κορώνα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και τον παρακολουθούσε μέχρι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια των ημερών του κορωνοϊού, κατά κάποιο τρόπο δεν ήξερε για αυτή τη μαζική επίθεση που σχεδίαζαν χιλιάδες της Χαμάς κατά την παραλαβή με φορτηγά και ανεμόπτερα.

«Το πιστεύεις αλήθεια; Είσαι πραγματικά τόσο ανόητος; Αν το κάνεις, έχω μια γέφυρα να σου πουλήσω.

«Ξέρετε πόσο χρόνο χρειάζεται ένα επιθετικό ελικόπτερο για να ενεργοποιηθεί και να ανατινάξει οποιοδήποτε από αυτά τα φορτηγά ή τα ανεμόπτερα που εισέβαλαν στο Ισραήλ; Λιγότερο από 5 λεπτά. Θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει όλα. Θα μπορούσε να ήταν θέμα 5 λεπτών. Αντίθετα, είχαν 7 ώρες για να σκοτώσουν χιλιάδες και να φέρουν πίσω τους ομήρους ζωντανούς, χωρίς αντίπαλο.

«Αυτό δεν είναι παραβίαση. Αυτή είναι μια εσωτερική δουλειά.

«Και αν δεν είναι εσωτερική δουλειά, τότε αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Διότι αυτό σημαίνει ότι το IDF είναι ο πιο ανίκανος στρατός που περπάτησε ποτέ πάνω στη γη. Και τώρα υποτίθεται ότι εμπιστευόμαστε αυτούς τους ανθρώπους να εισβάλουν στη Γάζα. Υπό τη διοίκηση ενός στρατού που α) δεν το είδε αυτό να έρχεται και β) ήταν πολύ ανίκανο να αντιδράσει σε ένα σωρό φορτηγά που εισέβαλαν στο Ισραήλ.

«Πες μου ποιο είναι χειρότερο. Ότι ήταν εσωτερική δουλειά; Ή ότι ήταν ανίκανο;

«Και, παρεμπιπτόντως, τώρα που η Αμερική έρχεται με βοήθεια, πιστεύετε πραγματικά ότι το Ισραήλ χρειάζεται αμερικανική βοήθεια για να εισβάλει στη Γάζα; Η αεροπορία τους είναι ανεμόπτερα, οι επίγειοι στρατιώτες τους είναι φορτηγά. Δεν έχουν καν τανκ. Και το Ισραήλ χρειάζεται αμερικανική βοήθεια για να τους πολεμήσει. Είσαι σοβαρός? Δεν νομίζεις ότι κάτι βρωμάει εδώ;»

lumi-news.gr

πηγή

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ