Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ξέφυγε η κατάσταση στο Βόλο: Δήμαρχος (Μπέος) χτύπησε πολίτη μετά από φραστικό επεισόδιο! (βίντεο)

 

ARVE

Ξέφυγε η κατάσταση στο Βόλο: Δήμαρχος (Μπέος) χτύπησε πολίτη μετά από φραστικό επεισόδιο!

Ο Α. Μπέος έδειρε πολίτη στην Αλλη Μεριά, με την αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή. Σήμερα το πρωϊ οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης. Ο Α. Μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Η ίδια έχει μετακομίσει από το κατεστραμμένο σπίτι της…

 

Δείτε:

«Γιατί να φτιάξουμε υποδομές για μία καταστροφή που θα ξαναγίνει σε 400 χρόνια;» έλεγε ο Μ.Βορίδης – Και ξανάγινε… σε 20 μέρεςhttps://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/09/400-20.html

Τα βρήκαν ο Μπέος με τον πολίτη που χαστούκισε (video)

Συγγνώμη από τον δήμαρχο ζήτησε ο πολίτης κατά του οποίου χειροδίκησε ο Αχιλλέας Μπέος στην Άλλη Μεριά τις πρωινές ώρες σήμερα

Ο δήμαρχος ανήρτησε βίντεο μέσα από το Δημαρχείο κατά το οποίο συνομιλεί με τον πολίτη.

Στο βίντεο ακούγεται ο κ. Μπέος να λέει πως «όταν φθάσεις στην ηλικία μου και έρθεις κάποιος και σε βρίσει, να δεις πώς θα αντιδράσεις, και ειδικά όταν αυτό που κάνω, το κάνω για εσάς και δεν έχω συμφέρον». Έπειτα, ο δήμαρχος ρώτησε τον πολίτη πόσο χρόνων είναι με αυτόν να απαντάει 26. Τότε ο δήμαρχος του είπε: «έχεις δικαίωμα να κάνεις και άλλα λάθη» και έκανε χειραψία μαζί του, ενώ ένας από το επιτελείο του δημάρχου ακούγεται να λέει «ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο», με τον πολίτη να ζητά συγγνώμη. «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παπάς να σε συγχωρήσω», απάντησε ο δήμαρχος.

Σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος σημείωσε «όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη. Ως πατέρας και ως δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

Η απίστευτη συνέχεια, μετά το μεγαλοπρεπές χαστούκι που έφαγε ο πολίτης από τον Μπέο, δόθηκε παραδόξως στο Δημαρχείο Βόλου, εκεί όπου ο πολίτης ζητά συγνώμη από τον Μπέο και ο Μπέος του λέει «έχεις δικαίωμα να κάνεις και άλλα λάθη αλλά είναι σημαντικό που τα αναγνωρίζεις…»
Ζούμε μαγικές στιγμές.τώρα ποιός θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη?Ο Δήμαρχος ή ο πολίτης?χαστουκίζεις κάποιον και έρχεται ο ίδιος να σου ζητήσει συγνώμη??Λίγο περίεργο φαίνεται…..
ARVE

 

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ