Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Άκης Τσελέντης: Οι δικαστές μας, δεν έδωσαν όρκο στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης-Αιδώς Αργείοι!
Άκης Τσελέντης: Οι δικαστές μας, δεν έδωσαν όρκο στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης-Αιδώς Αργείοι!

Άκης Τσελέντης: Οι δικαστές μας, δεν έδωσαν όρκο στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης-Αιδώς Αργείοι!

Άκης Τσελέντης: Οι δικαστές μας, δεν έδωσαν όρκο στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης-Αιδώς Αργείοι! Λαύρος ήταν στην κυριολεξία ο γνωστός σεισμολόγος σε ανάρτηση που έκανε, αναφερόμενος στην γνωστή απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία έδωσε στο πιάτο των funds την περιουσία 800000 τουλάχιστον Ελλήνων..

Μια απόφαση κόλαφος για την ελληνική δικαιοσύνη που θα μείνει στην ιστορία διδάσκοντας το πόσο ξεπουλημένοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί.. Πάμε να δούμε τι έγραψε..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

«Γιατί δεν λέμε τα ονόματα τους; Κάτω από το τραπέζι εν κρυπτώ υπεγράφη η κατάπτυστη αυτή γνωμοδότηση;»

Οι (9) ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ που τίμησαν τ’όνομα τους, το αξίωμα τους, κάνουν περήφανη την οικογένεια τους & τα παιδιά τους: Βενιζελέας, Πλατιά, Νάκου, Τζούμαρη, Πρίγκουρη, Μπερτσιά, Πάπαρη, Νικόπουλος, Χασιρτζόγλου!!!

Ναι, τώρα επιβράβευσαν τους Πάτσηδες! Αυτοί βλέπεις δεν είναι κακοπληρωτές! Γιατί δεν υποχρέωσαν τις τράπεζες να πουλήσουν τα δάνεια στους “κακοπληρωτές” δανειολήπτες κι όχι στους Πάτσηδες;

Οι εννέα δικαστές που διαφώνησαν με το πράσινο φώς για τους πλειστηριασμούς λέγεται ότι δέχθηκαν λεκτικούς ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ απ τους αλλους 45 και μάλιστα μέχρι τέλους προκειμένου να καμφθούν και να υπαναχωρήσουν από τις απόψεις τους.

Εγω ξέρω οτι αποστολή των Αρεοπαγιτών είναι να ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον ΝΟΜΟ και αν υπάρχουν κενά να τον ερμηνεύουν…

ΔΕΝ νομοθετούν οι δικαστές… ΟΥΤΕ ασκούν ΠΟΛΙΤΙΚΗ εξουσία… ΔΕΝ είναι οικονομολόγοι και υπεύθυνοι για τα οικονομικά της χώρας. Αυτά είναι δουλειά της Βουλής…. Οι ανώτατοι δικαστές μας, ΔΕΝ έδωσαν ΟΡΚΟ στα funds, στους servicers ή στους οίκους αξιολόγησης αλλά ο όρκος τους ήταν στο ΟΝΟΜΑ του ελληνικού ΛΑΟΥ, αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ!

ΟΛΕΣ οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο ΟΝΟΜΑ του Ελληνικού ΛΑΟΥ και όχι στο όνομα των Funds.

Οι τράπεζες έχουν υπερβολικά κέρδη τα τελευταία χρόνια, γιατί οι αγαπητοί μου αρεοπαγίτες δεν βγάλατε απόφαση τα 44 δις που πήραν από τους φορολογούμενους για την ανακεφαλαιοποίηση τους να τα επιστρέψουν; Μα ποιον κοροϊδεύετε;

Έχουν βέβαια τους παχυλούς μισθούς τους και όχι τους δικαστικούς επιμελητές να τους χτυπούν την πόρτα για να αρπάξουν από το υστέρημα τους όπως οι αναξιοπαθούντες Συμπολίτες μας.

Αιδώς Αργείοι.

anazitiseis.gr