Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2018 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΠΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ 8 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΩΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΔΙΚ.ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΦΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!.

ΤΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ:

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

       ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ. ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ; Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΑΡΗ ΡΟΖΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΗΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ , ΟΠΩΣ Η ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΩΝ (Ο.Π.Κ.Ε) ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ  Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ!!

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ..

– ΔΙΕΦΥΓΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ  ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ… ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΚΑΙ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ …ΩΡΙΜΟ»!

ΤΟ «ΩΡΙΜΟ» ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Ε.ΣΥ.

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ;

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Η ΚΡΗΤΗ- ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;; ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;;

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ  ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ;

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ;

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ Η … ΦΩΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!!!

ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΟΥΜΕ.

ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

ΑΝ ΟΙ «ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ» ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  Ή ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ;;

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ;

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;;

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ,  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ;

ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» – Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/2017 ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ;;;

ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ – ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ- ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ «ΣΚΕΠΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΙ Η «ΤΥΦΛΗ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ «ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ» ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ;;

ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;;;

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 2, 8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ;

Ή ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΟΚΟΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;;

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ  ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

 ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ …. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ!!. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ,  ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ- ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ- Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ  ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΠΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ  ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΑΔΕ» ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ;;. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;;;

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ,  ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Ο ΔΙΚ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ «ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΡΟΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΠΟΛΙΤΕΣ!!

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ «ΗΘΙΚΗ», ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ…

ΦΥΣΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΗ  ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΖΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

        ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ  ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΑΣΗ» ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο  ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ